Kiinteistömaailma Helsinki Bulevardi | Pecasa Oy

Kerrostalo | 1h, alk, k, kph

Neitsytpolku 9, Ullanlinna, Helsinki

Hinta

478 000 €

Koko

48,5 m²

Vuosi

1929

Sympaattinen, vanhaa kunnioittava asunto Tehtaankadun ja Neitsytpolun kulmassa. Tilava huone, jonka yhteydessä on makuualkovi. Alkoviin johtaa kauniit vanhat väliovet. Keittiö kaipaa päivitystä. Raikas kylpyhuone on valmistunut putkisaneerauksen yhteydessä viime vuonna. Neljännen kerroksen asunnon ikkunoiden näkymät ovat Neitsytpolulle ja sisäpihalle kattojen yli. Lähes esteetön kulku hissitalossa. Ulko-ovesta astuessasi näet meren Kompassitorin takana ja toiseen suuntaan kulkiessasi päädyt Esplanadille. Täältä voit kävellä ydinkeskustaan tai mennä ratikalla talon edestä. Ullanlinnassa asuessasi voit viettää aktiivista vapaa-aikaa. Lähellä on puistoja, kahviloita, ravintoloita, merenrantaa ja saaria. Yhtiössä olevasta parkkihallista myydään toisinaan autopaikkoja. Lähellä on myös vuokrattavia autohallipaikkoja tai voit käyttää kaupungin asukaspysäköintiä. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan! Varaathan oman esittelyaikasi!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1345887
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, alk, k, kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
48,5 m²
Kokonaispinta-ala
48,5 m²
Kerrokset
4/7
Rakennusvuosi
1929
Vapautuminen
Viimeistään kaksi kuukautta kaupanteon jälkeen

Hinta

Myyntihinta

438 438,90 €

Velkaosuus

39 561,10 €

Velaton hinta

478 000,00 €

Neliöhinta

9 855,67 €/m²

Vastike

Hoitovastike

242,50 € / kk

Pääomavastike

319,14 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

561,64 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

24,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 24€/hlö/kk vesiennakkomaksu

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: DNA taloyhtiölaajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
alkovissa seinähylly ja TV-teline.
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, lämmönjakotapa vesikiertoinen patterilämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: eteisessä 2 komeroa, vanha naulakko.
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
keraaminen liesi, jääkaappi, pakastin, liesituuletin filtterillä, mikroaaltouuni, pieni hylly seinälllä, työvalo, kaapisto, taso puuta, komero.
Lattiamateriaalit: lautalattia
Seinämateriaalit: maalattu ja tapetti
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, peilit, allas, WC, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, pesukoneliitäntä, pyykinpesukone, kiinteät valaisimet, kaappi.
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
makuualkovi, kaksi komeroa, kolmet väliovet
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: tapetti ja maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero, vinttikomero
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa.
Taloyhtiön autopaikat

autotallipaikkoja: 21, lisätietoa: Autotallipaikat omilla osakkeilla.

Tehdyt remontit
Kaasuputkisto tulpattu rungosta ja tyhjennetty, uusittu putkiston nousulinja nro 29 -93, lämmönjakolaitteiden uusiminen -95, nousulinjat 26 ja 10 -97, pihajulkisivun rappaus -98-99, nousulinja nro 4 -99, C-, D-, E- portaiden ullakkorakenteiden ja -komeroiden sekä vesikatteen osittainen uusiminen, D-portaan hissin kosteusvaurioiden korjaaminen, katujulkisivun pesu- ja paikkamaalaus, C-, D-, E-portaiden kellarikäytävien puhdistus ja maalaus -00, vesikattojen osittainen maalaus, katu- ja pihatason sekä tuuletusparvekkeiden ulko-ovien lakkaus ja maalaus -03, pihasivujen ikkunoiden ulkopuitteiden kunnostus ja maalaus, portin uusiminen -05, pääviemärin uusiminen autohallin luiskan kohdalta, kadun puoleisten ikkunoiden ulkopintojen puupintojen kunnostus- ja maalaustyö, C-portaan merenpuoleisen, Tehtaankadun ja Neitsytpolun julkisivun rappaus- ja maalaustyöt -06, kadun puoleisten julkisivujen paikkamaalaustyöt -07, E107 kohdalla olevan katon pellityksen uusiminen, tuuletusparvekkeiden kaiteiden ja lattioiden maalaus, F-portaan vesikaton maalaus -08, Tehtaankadun puoleisen runkoviemärin uusiminen, lämpöverkoston paisunta-astian uusiminen -09, pihaseinien paikkarappaus, räystäspeltien osittainen uusiminen pihan puolelta, käyttövesi ja viemäriputkien kuntotutkimus -10, porrashuoneiden ikkunoiden maalaus portaan puoleisilta pinnoilta, katu- ja pihaseinien paikkamaalaustyöt, vesikaton pellityksen uusiminen B-porras pihan puolen lappeen osalta -11, lämmönjakolaitteiden uusiminen, vesikaton peltipintojen osittainen uusiminen E-portaan pihan puolen lappeen osalta, tuuletusparvekkeiden uusiminen 4kpl ja muiden ovien lakkaustyö, kadun puolen porttikäytävän katto- ja seinäpintojen maalaus -12, Vesikaton peltipintojen maalaus Tehtaankadun puoleinen lape, E-portaan pihan puoleinen lape, F-portaan kattopinnat kokonaan, lämmityskaapeleiden asennus A-, D-, ja E-portaan pihan puolen vesiränneihin, pihan puolen ikkunapuitteiden ulkopuolen puupintojen maalaus osittain ja vesipeltien maalaus, B- ja D- portaiden keskimmäisten parvekkeiden ovien uusiminen -13, vesikaton peltipintojen maalaus Neitsytpolun puoleinen lape ja D-portaan pihansiiven idän puoleinen lape, lämmityskaapelin asennus E-portaan kadunpuolen vesiränniin, B-portaan alimman parvekeoven C-portaan keskimmäisen parvekeoven uusiminen -14, vesikaton peltipintojen maalaus E-portaan pihan puolen lappeen osalta, parvekeovien 5kpl uusiminen, E-portaan piha-oven uusiminen -15, A-portaan ylimmän kerroksen parvekeovien uusiminen, E-portaan sisääntulosyvennyksen laatoituksen uusiminen -16, linjasaneeraussuunnittelu -17-20, E61 asunnon, kellarin ja liiketila 100 vauriokorjaukset -19, lukituksen uusinta -20, LVISA saneeraus perinteisin menetelmin -20-22, porrashuoneiden seinä- ja ovipintojen paikkaus ja huoltomaalaus -22, sisäpihan kannen korjaus -23.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys 2023-2026: Linjasaneerauksen takuukorjauksia 2024. Ikkunat, tuuletusparvekkeet ja julkisivut 2024-2025 (kuntotutkimus ja korjausehdotukset 2022). Vesikatto 2026-2028 (kuntotutkimus ja korjausehdotukset 2022). Hissit 2026-2028, hissitekniikan peruskorjaus ja hissikorien sisäpintojen puhdistus, maalaus/lakkaus. Porrashuoneiden kunnostus- ja huoltotoimenpiteitä tarvittaessa.
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
2 173 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Neitsytpolku 9

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Tehtaanpuiston ala-aste (n. 0.3 km), Eliaskoulu (n. 0.7 km)
Ruokakaupat: K-market ja Alepa Pietarinkadulla (n. 0.1 km)
Lähipalvelut: kaikki keskustan palvelut lähellä (n. 1.0 km)
Päiväkodit: useita suomen- ja ruotsinkielisiä (n. 0.5 km)
Liikenneyhteydet
raitiotievaunut ja bussit (n. 0.1 km)

Tiedustelut
Monika Sjö, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, 0505732434 monika.sjo@kiinteistomaailma.fi
https://www.kiinteistomaailma.fi/helsinki-bulevardi/monika-sjo

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Ullanlinna, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Monika Sjö

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Bulevardi | Pecasa Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Bulevardi | Pecasa Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.