Kerrostalo | 3h, k, halli, kph, wc

Tehtaankatu 16, Ullanlinna, Helsinki

Hinta

942 000 €

Koko

98 m²

Vuosi

1907

Tyylikäs, avara ja valoisa kolmio sisäpihan suojassa! Hiljattain remontoidun, kodikkaan asunnon tunnelma syntyy tarkoin harkituista yksityiskohdista. Milieun/ A.S. Helsingön mallistosta valitut ajattomat sävyt saavat aikaan harmonisen kokonaisuuden, jossa on hyvä olla. Noin 3,35 metriin yltävä huonekorkeus lisää ilmavuutta - Täällä on tilaa hengittää. Alkuperäiset peiliovet ovat säästyneet läpi vuosikymmenten. Kodin sydän on kaunis keittiö, johon mahtuu suurempikin ruokapöytä ja jota koristaa komeat pähkinäviilukaapistot, kvartsityötasot ja persoonallisen kuvion omaava, Joanna Laajiston suunnittelema Timberwise tammiparketti. Modernit saniteettitilat käsittävät erillisen wc:n ja kylpyhuoneen, joiden ominaisuuksiin kuuluu mm. messinkiset hanat, helat, vetimet ja suihku. Vuonna 1907 valmistunut, G.W. Nybergin piirtämä Domus niminen linnamainen jugendtalo hurmaa myös tunnelmallaan. Porraskäytävät koristemaalauksineen ja takorautakaiteineen heittävät aikamatkalle menneissiin vuosiin. Osakkaat voivat nauttia kesäiltapäivien auringosta omalla, suojaisalla puutarhapihalla. Talosta löytyy myös sauna ja yhteiskäyttögrilli. Sisäpihasiiven rauhassa ei äkkiä uskoisi että talo sijaitsee Ullanlinnan sydämessä, vilkkaan Tehtaankadun yhteyksien äärellä, vain parin korttelin päässä Kaivopuistosta ja merenrannasta. Heti naapuritalosta löytyy mainio RAMS roasters kahvila-paahtimo-leipomo. Kävelymatkan säteellä on myös Korkeavuorenkadun ravintolat, kuppilat ja putiikit. Ota viipymättä yhteyttä ja tule paikan päälle tutustumaan tähän harmoniseen, hyvän energian omaavaan kotiin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1347022
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, halli, kph, wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
98 m²
Kokonaispinta-ala
98 m²
Kerrokset
2/5
Rakennusvuosi
1907
Vapautuminen
Kahden kuukauden kuluttua kaupanteosta/ sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

941 799,82 €

Velkaosuus

200,18 €

Velaton hinta

942 000,00 €

992 000,00 €

Neliöhinta

9 612,24 €/m²

Vastike

Hoitovastike

689,00 € / kk

Pääomavastike

83,30 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

772,30 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

31,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

200,00 € / kk

Saunamaksu

25,00 € / kk

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kuivaava pyykinpesukone, wc istuin
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Eteishalli, jossa kaapisto ja kaksi ikkunaa toiselle sisäpihalle. Seinät maalattu ja lattiat maalattu parketti/laminaatti/lauta.
Rakennusmateriaali: Tiili, puiset välipohjat
Keittiön kuvaus
Keittiö uusittu alkuvuodesta 2022. A.S. Helsingö keittiö kalusteintegroiduin kodinkonein ja kvartsityötasoin. Induktioliesi integroidulla liesituulettimella, erillisuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, täyskorkea jääkaappi, pakastekaappi, Dekton kvartsityötasot, alta huullettu Blanco komposiittiallas ja Tapwell hana, aamiaiskaappi, sähkötoiminen lattialämmitys, työtason led valaistus
Lattiamateriaalit: Tammiparketti (Timberwise by Joanna Laajisto)
Seinämateriaalit: Maalattu (Milieu / A.S. Helsingö)
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone ja erillinen wc. Sadesuihku, suihkuseinä, peili, allaskaappi, kvartsikomposiittitasot, Tapwell hanat, wc istuin, sähkötoiminen lattialämmitys kylpyhuoneessa.
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Huonekorkeus yli 3,35 metriä
Lattiamateriaalit: Maalattu parketti/laminaatti/lauta
Seinämateriaalit: Maalattu (Milieu / A.S. Helsingö)
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi makuuhuonetta, A.S. Helsingö kaapistot, työpiste ja hyllyt, verhotanko
Lattiamateriaalit: Maalattu parketti/laminaatti/lauta
Seinämateriaalit: Maalattu (Milieu / A.S. Helsingö)
Säilytystilojen kuvaus
Kaksi irtaimistovarastoa kellarissa
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Takkahormeista ja niiden nuohouksesta vastaa kukin osakkeenomistaja. Takkarhomit käyttökiellossa, kunnes osakas omalla kustannuksellaan kunnostaa ne. Hallituksella on valtuudet periä tarvittaessa 1-2 kuukauden ylimääräinen hoitovastike, sekä tarkistaa pääomavastiketta korkokannan niin vaatiessa. Em. valtuudet ovat voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti. Talossa ei ole tehty asbestikartoitusta. Katso lisätietoja taloyhtiöstä isännöitsijäntodistuksesta.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Hallituksella on 361 000€ (142,13€/m2) lainaottovaltuutus sisäpihan ja ullakon ikkuna-/oviremontin rahoittamiseksi. Kustannukset tullaan jyvittämään osakekohtaisiksi velkaosuuksiksi hankkeen ja sen taloudellisen loppuselvityksen valmistuttua, jolloin myös tarkka uuden velkaosuuden määrä selviää.
Taloyhtiön autopaikat

autotallipaikkoja: 2, piha-autopaikkoja: 6, lisätietoa: Autotallit yhtiön hallinnassa: toisessa pyörävarasto ja toisessa jätepiste.

Tehdyt remontit
2021 Sisäpihan puoleisten ikkunoiden/ovien suunnittelutyön käynnistyminen. 2017 Sisäpihan puolen parveke- ja ulko-ovien, parvekekaiteiden sekä pihakaiteiden huoltomaalaus. 2016 Kadunpuolen huoneistoikkunoiden maalauskunnostus, liiketilojen ulko-ovien uusinta, kadunpuolen porrashuoneiden ulko-ovien uusinta, koko kiinteistön lukituksen sarjoitus Abloy Sento-sarjaan. 2015 Lämmitysjärjestelmän patteri-, linjasulku- ja säätöventtiilien uusinta sekä perussäätötyö. 2013 Sähkö-, puhelin- ja antenniverkon uusinta. 2012 A-porrashuoneen maalaus. 2010 Sisäpihan ikkunoiden ja parvekeovien maalaus. 2008 Lämmönsiirtimen uusinta ja katon maalaus. Lämmitysverkon tasapainotus. 2006 C-porrashuoneen maalaus. 2005 Lisälumiesteiden asennus kadunpuolelle. Kattoikkunamuutostyö B 17 ja C 23 välillä paloturvallisuuden + rakennusvalvontaviranomaisen vaatimuksesta. 2004 A-rapun pihasiiven ja D-asunnon yläpuolisen vesikaton uusiminen tuplakatoksi, bitumikermi + pelti rakennustöiden osalta ja 2016 vedeneristyksen osalta. 2003 Lisälumiesteiden asennus Tehtaankadun puoleiselle vesikatolle. 2002 Lukoston uusiminen exec-järjestelmään. B-porrashuoneen maalauskunnostus. Porrashuoneiden uudet matot ja ilmoitustaulut. B- ja C-portaiden kellarikoppien rakentaminen. 2001 Julkisivuremontti. Uusimattomien kattopeltien uusiminen. Sähköliittymiskaapelin ja sähköpääkeskuksen uusiminen. 11 huoneiston osalta putkiremontti (linjat 7-12) sekä saunaremontti että ullakoiden rakennusoikeuden myynti. 2000 Patteriventtiilien uusiminen sekä patteriverkoston tasapainotustyö. 1996 C-portaan porrashuoneen maalaus. 1993 Linjojen 6-9 putkiremontti. 1992 Linjojen 1-5 putkiremontti. 1987 Lämmönsiirtimen uusiminen.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvityksen mukaisesti vuoden 2023 aikana: Sisäpihan ja ullakon ikkuna-/oviremontin suunnittelun viimeistely, kilpailutus ja urakan toteutus, korvausilman saannin varmistaminen, A -tuuletusparvekkeiden (2kpl) korjaukset.

Aikatauluttamattomat korjaustarpeet: Päärakennuksen ja piharakennuksen julkisivu- ja parvekeremontti, porrashuoneen ja yleisten tilojen puuikkunoiden kunnostus, vesikattojen huoltomaalaus (viimeistään 2026-2027), B -porrashuoneen hissin vaatimat peruskorjaustyöt/ uusintatyöt. Piharemontti sisältäen mm. pihamuurin uusinnan, pintavesien ohjauksen, sadevesi- ja rännikaivojen rakentamisen.

Katso tarkat tiedot kunnossapitotarveselvityksestä.
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
1 655 m²
Tontin omistus
Oma

As Oy Helsingin Tehtaankatu 16

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Tehtaankadun ala-asteen koulu (n. 0.71 km), Grundskola Norsen (n. 0.55 km), Helsingin Normaalilyseo (n. 0.57 km)
Ruokakaupat: Anton & Anton Ullanlinna ja Alepa Vuorimiehenkatu (n. 0.18 km)
Lähipalvelut: Kahvila-paahtimo-leipomo RAMS roasters kulman takana (n. 0.04 km), Koirkeavuorenkadun kahvilat, ravintolat ja putiikit parin korttelin säteellä (n. 0.15 km), Kaivpuisto ja merenranta kahviloineen kävelymatkan päässä (n. 0.45 km)
Päiväkodit: Daghemmet Flygia-Solhem heti oman talon kivijalassa (n. 0.04 km), Päiväkoti Pyhän Marian lastentarha (n. 0.34 km), Päiväkoti Onnela (n. 0.51 km)
Liikenneyhteydet
Raitiovaunupysäkki (linja 3) tien toisella puolella (n. 0.06 km)

Tiedustelut
Jukka-Matti Roth, yrittäjä, LKV, LVV, KTM
+358 40 5484 611, jukka-matti.roth@km.fi
https://www.kiinteistomaailma.fi/helsinki-katajanokka/jukka-matti-roth

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Ullanlinna, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jukka-Matti Roth

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, KTM, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Katajanokka | Kantakaupungin Asunnot Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Katajanokka | Kantakaupungin Asunnot Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.