Omakotitalo | 5 mh, oh, k, kph, ph, s, wc, vh x 2

Savolantie 20, Sahalahti, Kangasala

Hinta

190 000 €
Tarjouskauppa

Koko

155 / 171,4 m²

Vuosi

1978

Maalämmöllä lämpiävä koti ison perheen tarpeisiin pellon reunassa Kangasalan Sahalahdella! Tämä 155-neliöinen yksitasoinen omakotitalo sisältää 5 makuuhuonetta sekä ison olohuoneen ja siihen yhdistyvän keittiön. Yhden makuuhuoneen yhteydessä on oma kylpyhuone suihkulla ja wc:llä. Lisäksi talossa on erillinen wc, pesuhuone sekä puusauna. Talo on rakennettu alunperin vuonna 1978 ja sitä on laajennettu vuonna 2021, jolloin talo on saanut kaksi makuuhuonetta lisää. Päärakennus lämpiää maalämmöllä ja katolla sähköä tuottaa 10 aurinkopaneelia. Myös muita hyviä parannuksia on tehty, kuten esimerkiksi uusitut katto ja salaojat. Oman tontin pinta-ala on 1910 m² ja kiinteistö on tasaista pihamaata. Pihassa on myös isohko varastorakennus. Kiinteistö on päättyvän tien viimeinen ja talon luoteisreuna rajautuu viljelyspeltoon. Olohuoneesta, keittiöstä ja terassilta onkin kaunis peltomaisema. Koulutie kulkee Sahalahden Sariolan ala-asteelle, jonne täältä saa taksikyydin eskari-iästä asti. Sahalahdella voi koulun käydä yläasteen ysiluokkaan asti. Tampereen palveluihin matkaa on hieman yli 30 km eli n. 30 minuuttia ja aivan Tampereen keskustaan vähän vajaa 45 km eli vähän alle 40 minuuttia. Olisiko tässä sinun perheen uusi koti? Varaa oma esittelyaikasi niin mennään yhdessä tutustumaan. Tervetuloa!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1359728
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5 mh, oh, k, kph, ph, s, wc, vh x 2
Asuintilojen pinta-ala
155 m²
Kokonaispinta-ala
171,4 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1978
Käyttöönottovuosi
1978
Vapautuminen
Viimeistään 2 kk kaupanteon jälkeen

Tarjouskauppa
on vakiintunut kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Hinta

Lähtöhinta ilman velkaosuutta

190 000,00 €

Velaton lähtöhinta

190 000,00 €

Viimeisin tarjous

-

Muut maksut

Kiinteistövero

386,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkönkulutus: 15000 kWh/v. (taloudessa 2 sähköautoa.)
Nuohous 72 € (2 hormia), nuohottu viimeksi 01/2023
Kiinteistövero: 386 €/v.
Vesimaksu: kulutuksen mukaan

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Oma reititin, ei sisälly kauppaan
Muuta kauppaan kuuluvaa
Irralliset vaatekaapit (eteinen, uuden puolen makuuhuoneiden kaapit, kiinteät valaisimet, verhokiskot, verhotangot, sälekaihtimet, ilmalämpöpumppu (2020), matontamppausteline, pyykkiteline, leikkimökki
Kohteen lisätiedot
Yleisantenni
Tehdyt remontit
2000-luvun alussa remontoitu vanhan puolen ph ja sauna. 2000-luvun alussa uusittu vanhan puolen ikkunat sekä ulko-ovi. 2012 väliseinä purettu keittiön ja olohuoneen välillä ja samalla peitetty ovi keittiön ja eteisen väliltä. Keittiöstä puolet Puustellia ja puolet Ikeaa. 2015 vesikaton läpivientien asennus, piipun juureen palovilla 10 cm vahvuisena, autokatoksen/asunnon väliseinän yläosan jatkaminen ja villoitus, viemärin tuuletusputken jatkaminen katolle, yläpohjan siistiminen villoituskuntoon, asunnon päätyseinään tuulensuojalevyyn tuuletusaukot, katolle tuuletusputki vilpe 160 ruskea eristetty, katolle viemärintuuletusputki 110 mm eristämätön, ilman hattua. 2017 asennettu vanhalle puolelle koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto, kaksi Flexit Roomie -laitetta ja makuuhuoneissa koneelliset ilmanvaihtoräppänät. 2019-2021 katto uusittu. Ensin 2019 vanhalle puolelle ja sitten 2021 uudelle puolelle ja samalla osa vanhan puolen katosta on uusittu uudelleen yhtenäisen ilmeen vuoksi. 2020 maalämpö asennettu, öljysäiliöt ja kattila poistettu. 2021 rännit ja alastulot uusittu. 2021 taloa laajennettu, vanha varasto ja autokatos on purettu, maat vaihdettu ja rakennettu uusi laajennus vanhan osan jatkeeksi. 2010 vanha puoli ulkomaalattu, 2021 uusi puoli ulkomaalattu. 2012 keittiön kaapistot uusittu, ikkunaseinän osuus uusittu 2021. 2012 liesi-leivinuuni rakennettu. Samalla avattu lattia, valettu laatta ja asennettu tulisija. 2021 keittiön ikkuna pienennetty ja tehty terassille ulko-ovi. 2015 salaojat lisätty vanhalle puolelle, 2021 uudelle puolelle. 2021 kunnan viemäriliitos. Laminaatti asennettu vanhalla puolella muovimaton päälle. 2023 asennettu aurinkopaneelit (10 kpl, Hehku, Väre). 2021 ulko-ovien lukot uusittu.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • D (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, vesikiertoisin patterit ja lattialämmitys, ilmalämpöpumppu, puuhella/leivinuuni
Kustannukset: 5 heitto-m³ sisältää lämmityksen, ruuanlaiton puuhellalla ja puusaunan lämmityksen
Vesihuollon kuvaus
Kunnan
Viemäri
Kunnan
Ilmanvaihto
Koneellinen tulo ja poisto lämmöntalteenotolla
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Jääkaappi (2021), pakastin (2021), astianpesukone, sähköliesi keraamisella tasolla, liesituuletin/ aktiivihiilisuodatin, kaapistot, puuhella/leivinuuni. Seinät maalattu, välitilassa laatta/levy, lattia laminaattia. Keittiöstä käynti terassille.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone wc:llä, pesuhuone, suihku x 2, peilit, peilikaappi, puusauna, kylpyhuonekaapisto, kiinteät valaisimet, lattialämmitys (ph sähköinen, kph vesikiertoinen, wc:ssä vesikiertoinen pyyhekuivain). Lattiat laattaa. Kph ja ph seinät laattaa, saunassa paneelia, wc:ssä laattaa/paneelia.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone keittiön kanssa yhtenäistä tilaa. Seinät tapettia/maalattua, lattia laminaattia.
Makuuhuoneiden kuvaus
5 makuuhuonetta, joista kahdessa vaatehuone. Seinät maalattua/tapettia, lattia laminaattia.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone x 2, kaapistot, ulkovarastot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
1 910 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennuspaikalle on sallittua rakentaa yksi korkeintaan kerrosluvultaa 1 3/4 -korkuinen asuinrakennus, työtiloja sekä yksikerroksisia talousrakennuksia. Rakennuspaikan koko on oltava vähintään 2000 m². Rakennuspaikalle yhteensä rakennettavaksi sallittu kerrosala saa olla enintään 15 % rakennuspaikan pinta-alasta, eninkään kuitenkin 300 kem².
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Palvelut
Koulut: Sariolan yhtenäiskoulu 0-9 lk (n. 5.2 km)
Ruokakaupat: K-Market (n. 4.8 km)
Päiväkodit: Sahalahden päiväkoti (n. 4.9 km)
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki (n. 0.35 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Pihassa tilaa usealle autolle

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kangasala

Asuinalueena Sahalahti, Kangasala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Emilia Nikkilä

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT

Kiinteistömaailma Kangasala | Kangasalan Kodit Oy

Kiinteistömaailma Kangasala | Kangasalan Kodit Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.