Kiinteistömaailma Helsinki Kamppi | Sydänkoti Real Estate Kamppi Oy

Kerrostalo | 2h, avok, 2 parvea, kph, vaatehuone

Iso Roobertinkatu 3-5, Punavuori, Helsinki

Hinta

398 000 €

Koko

46 m²

Vuosi

1875

Olisiko uusi kotisi komeassa, vuonna 1875 valmistuneessa uusrenesanssitalossa? Tämä historiallinen talo sijaitsee Punavuoressa Iso Roban kävelykadun alkupäässä. Kävelymatkan päässä ovat kaikki kantakaupungin palvelut, museot sekä kauniit puistot ja merenranta. Nyt myytävänä oleva huoneisto sijaitsee sisäpihan rauhassa. Asunto Oy Helsingin Fasaanilinna on hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa putkisto ja julkisivut on saneerattu vuonna 2004. Asunto huokuu nostalgiaa, tilaa ja avaruutta on – huonekorkeus hipoo lähemmäs 3,5 metriä ja antaakin näin mahdollisuuden myös suurelle parvelle avokeittiön yläpuolella. Korkeat pihan suuntaan avautuvat tyylikkäät ikkunat leveine ikkunalautoineen suorastaan kutsuvat nauttimaan hetkestä. Suuria ikkunoita huoneistossa on kaikkiaan kolme ja se mahdollistaa erilaisia tilaratkaisuja. Huoneistossa on myös iso vaatehuone. Keittiö on saanut uutta ilmettä vuonna 2009 ja tuolloin mm. vanha rouhea tiiliseinä on jälleen päässyt näkyviin. Keittiö on toiminnoiltaan nykyaikainen ja säilytystilaa on runsaasti. Kaunis lankkulattia tuo oman, juuri tähän asuntoon sopivan lämpimän tunnelman. Asunnon toinen huone kaipaa jonkun verran päivitystä. Huoneesta löytyy vesipiste sekä paikka pesukoneelle. Tällä hetkellä myös tässä huoneessa on kiinteä parvi antamassa lisätilaa. Huone on ollut työhuonekäytössä, mutta mahdollisuuksia erilaisille ratkaisuille on useita. Taloyhtiössä on loistava pesutupa, jota asukkaat saavat käyttää maksutta. Myös sauna ja hyvät irtaimistovarastot sekä pyörävarasto löytyvät tämän talon ihanien tiiliseinien kätköistä. Asunto vapautuu kaupanteossa – tule tutustumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
to 16.5. 15:15 - 15:45
Esittelijänä Soile Sikström
p. +358 400 991 036

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1362787
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, avok, 2 parvea, kph, vaatehuone
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
46 m²
Kokonaispinta-ala
46 m²
Kerrokset
2/5
Rakennusvuosi
1875
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

396 474,73 €

Velkaosuus

1 525,27 €

Velaton hinta

398 000,00 €

Neliöhinta

8 652,17 €/m²

Vastike

Hoitovastike

294,40 € / kk

Pääomavastike

23,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

317,40 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu sisältyy hoitovastikkeeseen. Hallituksella valtuutus tarvittaessa periä tai olla perimättä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike. Hallituksella valtuudet nostaa tai laskea rahoitusvastiketta. Valtuutus voimassa 30.6.2024 saakka. Saunamaksu 18 €/kk ja saunan avainpantti 20 €. Autopaikka 140 €/kk.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Tietoliikenne
Internet-yhteys: DNA taloyhtiölaajakaista
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV
Huoneistoremontteihin saatava taloyhtiön hallituksen hyväksyntä ennen töiden aloittamista (AOYL:n 2. osa 7. §). Yhtiö osittain ALVverollinen. Osassa avokeittiön valoissa esiintyy puutteita.
Tehdyt remontit
2006 Huoneistossa tehty pintakorjausta (maalaus, lattioiden hionta, listojen vaihto, sähkötöitä), 2009 keittiö (koneet, kaapit, valaisimet, hana, allas, saareke), keittiön katto, vaatehuone ja olohuoneen ikkunapielet uusittu
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Avokeittiön vieressä liukuovellinen vaatehuone
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, induktioliesi, kiertoilmauuni, mikroaaltouuni, liesituuletin/aktiivihiilisuodatin, astianpesukone, kaapistot, taso osittain kiveä, osittain levyä, välitila osittain vanhaa tiiltä, osittain laattaa, saareke jossa keittiön puolella laatikostot, olohuoneen puolella vitriinikaapit
Lattiamateriaalit: Puulattia
Seinämateriaalit: Tiili/laatta
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, peili, peilikaappi, allas, kiinteä valaisin, wc-istuin
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Korkeat pihan suuntaan avautuvat tunnelmalliset ikkunat levein ikkunalaudoin
Lattiamateriaalit: Puulattia
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Pihan puolelle avautuva huone, jossa pieni parvi ja vesipiste, lisäksi avokeittiön päällä suuri parvi (n. 12 m2). Molemmissa parvissa seisomakorkeus alle 160 m2.
Lattiamateriaalit: Puulattia
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellarikomero
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Huoneistoremontteihin saatava taloyhtiön hallituksen hyväksyntä ennen töiden aloittamista (AOYL:n 2. osa 7. pykälä). Yhtiö osittain ALV-verollinen.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa olevia. Hallitus valmistelee kunnossapitotarveselvityksessä olevien kohteiden toteuttamista, ajoittamista ja rahoitustapaa. Sellaisten laajempien kohteiden osalta, joihin hoitovastikkeen lisäksi tarvitaan lisä- tai erillisrahoitusta, hallitus arvioi toteuttavansa pakolliset hankkeet ylimääräisellä hoitovastikkeella ja voivansa kutsua tarvittaessa ylimääräisen yhtiökokouksen koolle syksyllä 2023.
Taloyhtiön autopaikat

piha-autopaikkoja: 19, lisätietoa: Autopaikat vuokrataan jonotusperiaatteella. Tiedustelut isännöitsijältä.

Tehdyt remontit
2021-2022: katon kunnon ylläpitotoimet, turvavarusteiden täydennys, 2021: kattoturvatuotteet, lumiesteet, kiinteistön kuntoarvio, pihakansikorjaus, 2020: katon kuntoarvio, raportin perusteella välttämättömät työt; mm. piippujen ja vuotovahinkojen sekä ullakkotilojen korjausta, 2018-2019: pihakansikorjaus, 2016: pihakannen kuntotutkimus, 2015 myymälätilojen ikkunalasitusten uusiminen ja ulko-ovien kunnostus, 2014: kadunpuolen fasadin rappausvaurioiden korjaus, 2013: rännien lämmityskaapeleiden uusiminen, porraskäytävien ulko-ovien kunnostus, yhtiön kunnossapitovastuulle kuuluvia huoneistokorjauksia, myymälätilojen ikkunakorjauksia ja kunnostuksia, 2012: yhtiön kunnossapitovastuulle kuuluvia huoneistokorjauksia, 2010: vesikattojen kunnostus, 2009: kiinteistön kuntoarvio, 2004: putkistosaneeraus, julkisivuremontti, katon maalaus, 1999: porrashuonemaalaukset, 1991: lämmönjakolaitteiden uusiminen, 1990: sähkösaneeraus, ikkunat, 1960: katon korjaus.
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys vuosille 2023-2028. 2023: porraskäytävien 7 C ja 3-5 C pinnoitteiden korjaus, kattoturvalaitteiden täydennys. 2023-2028: ilmanvaihtohormien tarkastus ja nuohous, ilmanvaihtoon liittyviä korjauksia, tulisijahormien tarkastus ja nuohous, katon saattolämmityskaapeleiden korjaus. 2024-2028: sähköjärjestelmien ylläpito, lukitusjärjestelmän uusiminen (taloyhtiön yhteiset tilat, asunnot ja liiketilat). Hallituksen teettämät lisäselvitykset ja saadut korjausehdotukset sekä vuosittain tehtävät huoltotyöt lupaavat katolle merkittävästi lisäaikaa. Kokonaisvaltainen katon uusiminen ei ole siten ajankohtaista. Yhtiökokouksen 19.5.2021 päätöksen mukaisesti ullakkorakentamisen selvitystä ei tehdä.
Energialuokka
E (2018)
Tontin koko
3 162 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Helsingin Fasaanilinna

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Eiran aikuislukio (n. 0.2 km), Helsingin normaalilyseo Norssi (n. 0.25 km), Helsingin eurooppalainen koulu (n. 0.5 km)
Ruokakaupat: K-Market Erottaja (n. 0.15 km), S-Market Kasarmitori (n. 0.35 km)
Päiväkodit: Päiväkoti Roba (n. 0.19 km), Päiväkoti Rööperi (n. 0.45 km)
Liikenneyhteydet
Raitiovaunu (n. 0.2 km)
Linja-autopysäkki (n. 0.3 km)

Tiedustelut
Soile Sikström, p. 0400 991 036 / soile.sikstrom@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Punavuori, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Soile Sikström

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Kamppi | Sydänkoti Real Estate Kamppi Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Kamppi | Sydänkoti Real Estate Kamppi Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.