Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

Kerrostalo | 2h, k, kph, s, las.p.

Ykköspesänkatu 2, Kuokkala, Jyväskylä

Hinta

105 000 €
Tarjouskauppa

Koko

67 m²

Vuosi

1992

Saunallinen ja todella tilava kaksio palveluiden vieressä! Ykköspesänkadulla, Kuokkalan keskustan palveluiden välittömässä läheisyydessä sijaitseva kerrostalokoti. Ensimmäisen kerroksen läpitalon koti on remontoitu lattiasta kattoon vuonna 2020. Kodin pohjaratkaisu on selkeä ja toimiva. Makuuhuoneeseen sopii hyvin parisängyn lisäksi työpiste, keittiöön ruokapöytä ja olohuoneessa on reilusti tilaa. Upea kylpyhuone on varustettu kahdella suihkulla, mikä tuo luksusta arkeen. Lisäksi kodissa on erillinen wc-/ kodinhoitotila .Lasitettu parveke avautuu taloyhtiön rauhalliselle sisäpihalle. Vuokratontilla oleva taloyhtiö on valmistunut vuonna 1992 ja lämpiää kaukolämmöllä. Yhtiön kunnosta on pidetty hyvää huolta ja perusparannuksia on tehty säännöllisesti. Huoneisto on vuokrattu määräaikaisella vuokrasopimuksella 31.7.2024 saakka. Vuokra on 790 euroa/ kk + käyttökulut. Soita tai kirjoita ja sovi oma yksityisesittelyaikasi välittäjältä!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 10:00 - 10:30
Esittelijänä Jukka Tanttu
p. 050 337 3170

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1363097
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph, s, las.p.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
67 m²
Kokonaispinta-ala
67 m²
Kerrokset
3
Rakennusvuosi
1992
Vapautuminen
Myydään vuokrattuna

Tarjouskauppa
on vakiintunut kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Hinta

Lähtöhinta ilman velkaosuutta

103 605,57 €

Velkaosuus

1 394,43 €

Velaton lähtöhinta

105 000,00 €

Viimeisin tarjous

-

Neliöhinta

1 567,16 €/m²

Vastike

Hoitovastike

250,47 € / kk

Pääomavastike

40,48 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

290,95 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

35,50 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

14,00 € / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Taloyhtiön laajakaista, Elisa 10M/10M
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet
Kohteen lisätiedot
Liitetty yhtiön kaapeli-tv liittymään
Tehdyt remontit
Pintaremontti vuonna 2020, astianpesukone uusittu 2022
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikiertoinen patterilämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni/tiili
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, kaapistot, erillisuuni- ja induktioliesitaso, liesikupu/-tuuletin, kaapistot
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, erillinen wc/khh, suihku, peilit (wc), kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto(wc), pesukoneliitäntä (wc), sähkösauna, mukavuuslattialämmitys (kph)
Seinämateriaali: Laatta, saunassa paneeli
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, varastokomero
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Jyväskylä toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
06/2009 Hallitus päätti, ettei lautasantennia saa asentaa kiinteistöön esim. taloyhtiön katolle.
Yhtiökokouksessa päätetty: 22.09.2020 noudatetaan päivitettyä vastuujakotaulukkoa. Huomioi taloyhtiön yhtiöjärjestyksessä vastuuta siirretty osakkaalle! Hallitukselle valtuutus periä/jättää perimättä 1-2 kk hoitovastike. 26.4.2022 SVOP-päätös, koska laina loppui. 26.4.2022 sähköauton latausta taloyhtiön hallinnoimalla parkkipaikalla käsitellään, kun päätösasiat on voitu kartoittaa sen vaatimassa laajuudessa. Valtuuttaa yksimielisesti hallituksen antamaan luvan ILP asennukseen huoneiston viilennystä varten lämmityskauden ulkopuolella. Yk ja hallitus pk 27.5.2021 valtuuttaa hallitus suunnittelemaan/tilaamaan 5v kunnossapitotarvelistalla olevia korjauksia (kts. 5 v lista), kun voidaan kattaa hoitovastikkeella/kertyneellä ylijäämällä. Järjestyssääntöihin lisätty 2017 parveketupakointikielto sekä yhteisten tilojen, sisääntulojen sekä leikkipaikan osalta tupakoitikielto .
Hallitus on osoittanut tupakkapaikaksi AP 5. Paikka on merkitty kyltein ja siellä on tuhka-astia. Kerhohuone on asukkaiden käytössä esim. perhejuhlia varten. HuoltoSilta Oy luovuttaa avaimen tilaa tarvitsevalle palvelumaksua
vastaan. Jokainen velvollinen siivoamaan omat jälkensä ja jokainen vastaa omista vieraistaan ko. tilassa. Jos käytössä huomataan laiminlyöntiä tai avainta ei palauteta, vastaa tilan vuokraaja kaikista kustannuksista, myös uudelleensarjoituksista yhtiössä. Kaikille
jaetaan kerhohuoneen säännöt 2019 kokoustiedotteen mukana. Mikäli asunnossa tehdään kosteiden tilojen remonttia (oma wc- suihkutila ei ole käytössä),osakkaalle annetaan lupa kuitata kerhohuoneen avain Lukkoluket Oy.ltä Ahjokatu 12, 40320 Jkl, Seppälästä.
2019 yhtiökokous päätänyt ottaa Elisan kiinteistönetin kaapeli-tekniikalla 10M/10M jokaiseen asuntoon, maksu talousarvion mukaisesti tasamaksulla/asunto/kk.
Osakkaan muutostyö: Jokainen muutostyö käsitellään erikseen. Tee kirjallisesti ja liitä työselitys. Taloyhtiö kustantaa alkuperäisistä pinnoista asbestinäytekustannukset, jos niitä tarvitsee ottaa. Jo otetuissa näytteissä ei ole ole ollut asbestia. Jos yhtiön vastuulle kuuluvista osista/rakenteesta/perusjärjestelmästä, löytyy korjattavaa, on työt keskeytyettävä ja muutostyön valvoja kutsuttava heti paikalle. Yhtiön vastuulle kuuluvat korjaukset, korjaustapa, korjaaja ja kustannukset sovittava etukäteen taloyhtiön kanssa. Huom!
Yhj. mukaan osakkaalle on siirretty vastuu vesieristeestä alkaen. 2021 haettu ja saatu lasituslupa 16.2.2021, joka on voimassa 4.3.2024. 2021 hallitus päättänyt selvittää katetun ja lukittavan pyörävaraston toteuttamista sisäpihalle. 2023 hallitus päättänyt pk1_23 kartoittaa uudestaan lataustarpeen ja ottaa lataus asian seuraavaan yhtiökokoukseen käsiteltäväksi osakkaalta tulleen esityksen mukaisesti. 2020 tehdyn sähköautojen latauskartoituskyselyn perusteella osakkailla ei tarvetta latauspaikoille. 2019 tehdyn latauskartoituksen
mukaan useamman auton lataus vaatisi muutoksia niin keskukseen kuin kaapelointiin sekä tietoliikenneyhteyksiin. Vaatii huolellista
valmistelua ja yk- päätöksen. Hallitus päättänyt pk 3/2020 palata tarvittaessa myöhemmin asiaan. Taloyhtiön lämpötolpista ei saa ladata sähköautoja.
Yhtiöjärjestyksessä As.oy -laista poikkeavia määräyksiä koskien korjaus- ja kunnossapitovastuuta (8§). Asunto-osakeyhtiölain kunnossapitovastuusta koskevasta säännöksestä poiketen kuuluu osakkeenomistajan vastata kustannuksellaan kaikista korjaus- ja kunnossapitotöistä sekä mahdollisista aiheutuneista ylimääräisistä kustannuksista ja vahingoista, jotka aiheutuvat osakkeenomistajan toimesta jälkikäteen asennetuista parveke- ja/tai terassilasituksista, markiiseista, takoista, ilmalämpöpumpuista, terasseista/patioista sekä muista rakenteellisista ja sisustuksellisista muutostöistä. Asennuksissa on noudatettava rakennusmääräyksiä ja hallituksen antamia ohjeita. Osakkeenomistaja on velvollinen omalla kustannuksellaan toimittamaan huoneistonsa sisäkorjaukset. Yhtiö korjauttaa kuitenkin rakenteista johtuvat sisäpuoliset viat sekä ne lämpö-, vesi- ja viemärijohdot, jotka olivat huoneistossa, kun se luovutettiin alunperin osakkeenomistajalle tai jotka yhtiö on myöhemmin huoneistoon asentanut. Yhtiö ei ole velvollinen suorittamaan wc-, khh, keittiö, kylpyhuone. ja saunatulojen kosteus- ja vesieristyksissä ilmenevien vikojen korjauksia eikä niistä johtuvia välillisiä seurauksia. Osakkeenomistaja vastaa myös kunnossapitovastuulleen kuuluvan, edellä mainitun kohteen tai sen puutteellisuuden aiheuttamista vahingoista sekä kunnossapidon laiminlyönnin aiheuttamista vahingoista. Osakkeenomistajan vastuu on edellä mainittu, vaikka muutos ja/tai lisäys on toteutettu huoneiston aikaisemmin osakkeenomistajan toimesta.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Tulevista korjauksista ei ole tehty kustannusarviota.
Taloyhtiön autopaikat

sähköpistokepaikkoja: 39, lisätietoa: Autopaikat ovat taloyhtiön vuokra-autopaikkoja, jotka jaetaan tuloilmoitusten mukaan.

Tehdyt remontit
1996 D-rapun seinät maalattu, 2001 puluverkotus, 2005 Ikkunoiden ulkopuoliset puuosat kunnostettu ja maalattu ja lämpökanaali korjattu ja lämmönsiirtimet uusittu, 2009 IV-puhdistus, mittaus ja säätö, kattokorjaukset, antenniverkoston kunnostus, 2010 Kevyt n. 140 cm korkea aita Ykköspesänkatu 2 puoleiselle tontin reunalle, B-luhtirappu ja huoneistoihin johtavat ovet käytävän puolelta maalattu, 2011 C-rapun sekä jätekatoksen/aidan maalaus, jätekatoksen svk:n korjaus ja asfaltin paikkakorjaus, viemäreiden (pysty- ja vaakalinjojen) puulaus, 2012 jätekatokseen valot, hissien kuntoarvio, yhtiön kuntoarvio ja kh:n kartoitus, 2013 A-rappukäytävän, huoneisto-ovien ja kerhohuoneen huoltomaalaus, C-rapun tiiliseinän korjaus, katon paikkahuoltomaalaus, salaojien tarkistus ja kuvaus, 2014 varastojen lattioiden huoltomaalaus ja pyörävarastojen lattioiden maalaus ja seinien levytys, ikkunaventtiilien ulko-osien uusiminen /B-pyörävaraston iv-venttiilien asennus sekä viallisten raitisilmaventtiilien vaihto, 2015, 2012 vesikalusteiden tarkistus, virtaamien säätäminen ja vesikalusteiden uusiminen tarvittaessa, paineentasausventtiilin asentaminen, 2015 ja 2014 leikkipaikan/-kalusteiden kunnostaminen, tontin reunaan aidan rakentaminen, 2015 hissien pintaremontti, parvekkeiden käsijohdepuut ja metalliosien sekä etulevyn huoltomaalaus, sokkelin kunnostus, kasvillisuuden poistaminen seinän vierestä/sorastus, lukituksen uusiminen, 2016 jätekatoksen lukitus ja verkotus, 2017 pihan kunnostustöitä (huoltoyhtiön urakka), patteriverkoston venttiilien vaihto, lämmönjakohuoneen automatiikan tarkastus/uusiminen, B-, C- ja D-rapun alakerran huoltomaalaustyöt, huonelämpötilojen perussäätö, LJH saneeraus ja perussäätö, 2018 D-rapun kohdalla peltikaton korjaus, pihaprojektin 1. vaihe (kulkuväylän kunnostus), 2019-2020 IV- sekä -venttiilien puhdistus, mittaus, korjaukset ja säätö, pihakäytävien ja parkkipaikan routavaurioiden korjaus, pihan vihersuunnitelma, pintavesien ohjauksen parantaminen ja rännikaivojen lisääminen, salaojitus, kattovesien putkitus, pintakerroksen vaihto ja asfaltointi, 2020 kadun puolen lauta-aitojen uusiminen, sähköautojen latausjärjestelmän tarpeellisuuden ja kustannusten selvittäminen sekä mahd.toteutuksen aikataulutus, 2021 hissien kuntotarkastus, 2022 parvekkeiden kunnon kartoitus ja kartoituksen pohjalta tehdyt korjaukset (metalliosien huoltomaalaus ja julkisivun elast.saumojen uusinta), hissisuunitelmien sekä urakan ja lainojen kilpailutus ja päätös uusia C ja D-rappujen hissit, 2023 hissit uusittu
Tulevat remontit
Hallituksen esitys kunnossapitotarpeista vuosille 2023-2027: kuntoarvion PTS-suunnitelman pohjalta korjaustoimia yhdessä rakennusalan ammattilaisten ja valvojien kanssa, parittomina vuosina vesikalusteiden tarkastus ja IV-suodattimien vaihto sekä lattiakaivojen, hajulukkojen ja IV-venttiilien/suodattimien puhdistus sekä vaihto, sähköautojen hidas-lataus nykyisen sähköinfran rajoissa, energiatodistuksen päivitys, voimassa 30.12.2024, pyörävaraston rakentaminen tai lukitus alueen järjestäminen taloyhtiön tontille
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
4 255 m²
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuokra
19 431,14 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Jyväskylän kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2040

Asunto Oy Kuokkalan Kiila

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kuokkalan yhtenäiskoulu (n. 0.4 km)
Ruokakaupat: K-Supermarket, S-Market (n. 0.4 km)
Päiväkodit: Kuokkalan päiväkoti (n. 0.4 km)
Liikenneyhteydet
linja-auto (n. 0.3 km)

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Kuokkala, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sanna Hotanen

yrittäjä, toimitusjohtaja, kaupanvahvistaja, LKV

Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.