Rivitalo | 2h, k, kph, vh

Haavikkotie 9, Kannisto, Kerava

Hinta

115 000 €

Koko

57,5 m²

Vuosi

1973

Yksitasoinen, rivitalokaksio Kannistossa! Asunnon moderni kylpyhuone on uusittu yhtiön toimesta vuonna 2019. Eteisen yhteydessä on tilava ja käytännöllinen vaatehuone. Olohuoneeseen on asennettu ilmalämpöpumppu vuonna 2022. Lähimmälle bussipysäkille on matkaa noin 200 metriä, Savion juna-seisakkeelle on matkaa reilu kilometri. Lähikauppa Alepa palvelee vuorokauden ympäri, Keravan keskustan palveluihin on matkaa noin 2 kilometriä. Katso kuvat, video ja tutustu 3D-virtuaaliesittelyyn ja sovi oma henkilökohtainen esittely!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1366819
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph, vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
57,5 m²
Kokonaispinta-ala
57,5 m²
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1973
Vapautuminen
Viimeistään 1 kuukausi kaupanteon jälkeen

Hinta

Myyntihinta

115 000,00 €

Velaton hinta

115 000,00 €

Neliöhinta

2 000,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

388,41 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

388,41 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Saunamaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Autokatosvuokra 15€/kk

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, ilmalämpöpumppu
Kohteen lisätiedot
Yhteisantenni
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Vaatehuoneessa laatikostot, lattia muovimattoa. Tuulikaapin lattia muovimattoa, eteisessä liukuovikaapisto
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Vaaleat kaapistot, välitila laatoitettu. Jääkaappi/pakastin, liesi, liesituuletin, astianpesukone, astianpesukoneliitäntä. Lattia muovimattoa, seinät puupaneelia (maalattu)
Kylpyhuoneen kuvaus
Allas- ja peilikaappi, pesukoneliitäntä, taittuvat suihkuseinät, pyyhekuivain, kiinteä kaapisto. Seinät ja lattia laatoitettu, katto paneloitu
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneesta käynti takapihalle, lattia muovimattoa, seinät tapettia, ilmalämpöpumppu (2022)
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia muovimattoa, seinät tapettia
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kerava toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Huoneistojen A1, A2, A3, A5, B9 ja C14 kylpyhuoneiden korjaussuunnittelu on valmistunut
ja peruskorjausurakka on kilpailutettu. Hallitus tulee esittämään varsinaiselle yhtiökokoukselle 2024 em. huoneistojen kylpyhuoneiden peruskorjausta käynnistettäväksi. Osakkeenomistajilla on oikeus asentaa huoneistoihin ilmalämpöpumppuja muutostyöluvan saatuaan. Osakkeenomistajan ja taloyhtiön välille laaditaan muutostyöluvan käsittelyn
yhteydessä sopimus ilmalämpöpumppua koskevasta vastuunjaosta. Taloyhtiö on valmistunut ennen vuotta 1994. Taloyhtiö ei ole teettänyt rakennusmateriaalien asbestikartoitusta. Osakkeenomistajan tulee huoneistoremonttia suunnitellessaan teettää purettaville rakennusaineille asbestikartoitus tai varmistua,
että purettava rakenne on rakennettu 1994 jälkeen. Huoneistoremonteista tulee tehdä taloyhtiölle muutostyöilmoitus. Useamman huoneiston lattiassa on havaittu lattiarakenteen halkeama. Halkeamista ei ole
havaittu aiheutuvan merkittävää asumishaittaa, eikä niillä ole havaittu olevan rakenteellista merkitystä. Halkeamien korjauksesta ei ole toistaiseksi tehty yhtiökokouksen päätöstä.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa
Taloyhtiön autopaikat

autokatospaikkoja: 13, lisätietoa: Jonotuksella

Tehdyt remontit
Autokatos v. 1984, tasakatto muutettu harjakatoksi v. 1987. Käyttövesiputket uusittu v. 2002-2003, piha-aidat uusittu, tonttivesijohdon muutostyö, pihan asfaltointi v. 2005, lämmönvaihdin uusittu v. 2008, lukitus ja ulko-ovet uusittu v. 2009, IV-nuohous ja säätö v. 2010. Lumiesteet asennettu v. 2014, jätekatoksen korjaus v. 2016, B6, B9 ja C11 sisäilmakorjauksia (tiivistyksiä), märkätilojen kuntoarvio, putkiston kuntotutkimus ja salaojien kuvaus v. 2017, putkiston kuntotutkimus, kiinteistön kuntoarvio, piha-aitojen korjauksia, C-talon rakenteiden ilmavuotojen merkkiainekokeet v. 2018, asuntojen B7, B10, C12 ja C13 kylpyhuoneiden saneeraus, parkkialueelle tehtiin vieraspysäköintipaikka, taloyhtiön saunan kiuas ja ohjauskeskus uusittiin v. 2019. Ilmanvaihdon nuohous v. 2020, salaojaremontti (SalaojaÄssät) v. 2021, huoneistojen radonmittaus otantana (Suomen Radonhallinta), huoneiston C13 radonkorjaus, radonimurin asennus (Suomen Radonhallinta), C-talon päädyn huoltomaalaus (TTK-Team), autokatoksen lahovauriokorjaus ja osittainen huoltomaalaus, vesikaton kuntokartoitus ja huoltokorjaukset (Kattotutka), huoneistojen vesikalustetarkastus (Putkimesta) v. 2022, huoneistojen radonmittaus (Suomen Radonhallinta), salaojien kuvaus, jätevesiviemäreiden huuhtelu, pohja- ja tonttiviemäreiden kuvaus, jätevesiviemäreiden kuvauksen yhteydessä havaittujen vikojen sukituskorjaukset, huoneistopihojen aitojen pesu ja maalaus talkootyönä, kylpyhuoneiden kuntokartoitus ja huoneistojen A1, A2, A3, A5, B9 ja C14 kylpyhuoneiden korjaussuunnittelu v. 2023.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys vuosille 2023-2027. 2023 Huoneistojen tiivistyskorjaus tarvittavilta osin. 2024 valaistuksen uusiminen tarvittavilta osin, autopaikkojen lammikoitumisongelman korjaus. 2025 huoneistojen sulaketaulujen kunnostus/uusiminen. 2026 patteriventtiileiden uusiminen ja verkoston perussäätö, käyttövesiverkoston vakiopaineventtiilin asennus ja virtaaman säätö.
Energialuokka
E (2018)
Tontin koko
4 732,8 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Keravan Rintamamiesveteraanit

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Svenskbacka skola (n. 0.3 km), Savion koulu (n. 1.0 km)
Ruokakaupat: Alepa Kannisto (n. 0.45 km), K-Citymarket (n. 1.5 km)
Päiväkodit: Kanniston päiväkoti (n. 0.4 km)
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki (n. 0.2 km)
Savion junaseisake (n. 1.3 km)

Tiedustelut
Sini Puustinen puh. 041 548 5806

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kerava

Asuinalueena Kannisto, Kerava

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sini Puustinen

Myyntineuvottelija, KiLAT

Kiinteistömaailma Kerava | Asuntokerava Oy

Kiinteistömaailma Kerava | Asuntokerava Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.