Paritalo | 104m2 / 162,1m2 5h + avok + rt + kph + erill.wc + pesuh + s + pukuh + khh + varasto / harrastetila + lasitettu terassi + piha

Viisaritie 3, Hämevaara, Vantaa

Hinta

487 000 €

Koko

104 / 162,1 m²

Vuosi

2015

Rauhallisella Hämevaaran pientaloalueella Espoon rajan tuntumassa tämä kaunis, avara ja hyväpohjainen vuonna 2015 valmistunut kiinteistömuotoinen paritalo kahdessa tasossa. Alakerrassa on asunnon pääsisäänkäynti, kaksi makuuhuonetta, kodinhoitohuone sekä saunaosasto. Lisäksi alakerrassa on erillinen varasto/harrastetila, joka taipuu monenlaiseen käyttöön. Tilaan pääsee sisäkautta, mutta sinne on myös erillinen sisäänkäynti ulkokautta. Ulko-ovessa on iso lasi-ikkuna, joka tuo tähän tilaan mukavasti myös luonnonvaloa. Yläkerran viihtyisä olohuone, ruokatila ja keittiö ovat avaraa ja yhtenäistä tilaa. Vinot ja korkeat katot tuovat lisätilan tuntua entisestään. Varaava takka tuo lämpöä ja tunnelmaa tähän kotiin, ilmalämpöpumppu viilentää sopivasti kesän helteillä. Arjen helpottamiseksi yläkerrassa on myös suihkullinen kylpyhuone. Talo on rakennettu rinteeseen ja olohuoneesta on käynti lasitetulle terassille sekä nurmipihalle, jossa on tilaa leikkiä ja puuhastella. Laajennetun terassin kannen alla on perheen pienimmille oma hiekkalaatikko. Asunnon pihalle ja terassille paistaa mukavasti aurinko koko päivän. Tämä koti lämpenee maalämmöllä, jonka vuoksi lämmityskustannukset ovat alhaiset. Omalla tontilla olevat 4 paritaloa muodostavat oman kiinteistöyhtymän, jossa asumiskustannukset ovat matalat. Koko tontti on 1281m2 ja myytävän paritaloasunnon hallinta-alue (hallinnanjakosopimuksella) on 359m2. Omalle autolle on sähköauton latauspaikka autokatoksessa. Piha-alueella on myös lisä/vieraspaikkoja. Tämä koti kannattaa nähdä paikan päällä. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan! Sovi oma esittelyaika välittäjältä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
ke 22.5. 14:30 - 15:15

Tervetuloa esittelyyn!

Esittelijänä Irene Gonzalez More
p. +35840 849 2250

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1368431
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
104m2 / 162,1m2 5h + avok + rt + kph + erill.wc + pesuh + s + pukuh + khh + varasto / harrastetila + lasitettu terassi + piha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
104 m²
Kokonaispinta-ala
162,1 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2015
Käyttöönottovuosi
2015
Vapautuminen
2-3 kk kaupanteosta tai sop. mukaan

Hinta

Myyntihinta

487 000,00 €

Velaton hinta

487 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

717,31 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkönkulutus: Autopaikan sähkönkulutus asunnon omaan sähkölaskuun
Kiinteistöyhtymän vastike D1: 180,03€/kk, sis. HSY jätehuolto, yleisten alueiden sähkönkulutus, lämmitys (maalämpö), kiinteistöyhtymän vakuutus sekä tulevia korjauksia/muita kuluja varten kerätty pieni puskuri, jota ei makseta takaisin poismuuttavalle.
Kiinteistövero: 717,31/v (v. 2024)
Vesimaksu: 15€/hlö/kk, tasaus kerran vuodessa tammikuussa mittarilukeman perusteella

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Elisa valokuitu (oma sopimus tehtävä)
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, verhotangot, rullaverhot, varaava takka, ilmalämpöpumppu, kiinteät valaisimet, irralliset kaapistot, pihan istutukset, hiekkalaatikko (terassikannen alla) kuuluvat kauppaan
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Kiinteistöyhtymällä on ulkovarastoissa puutarhanhoitoon ja pihan talvikunnossapitoon liittyviä yhteisiä välineitä, joita yhtymän osakkaat voivat käyttää.
Tehdyt remontit
D1-ASUNNON KORJAUS- JA MUUTOSTYÖT: IV-kanavien nuohous 2023, Yale-sähkölukko vaihdettu ulko-oveen 2023 (alkup. lukkopesä tallessa), terassilasitus 2020 (5v takuu), terassin laajennus 2019 (hiekkalaatikon päälle asennettu kansi). Takan nuohous kerran vuodessa, viimeksi loppuvuodesta 2023. Ilmalämpöpumpun asennus 2018, huolto 2021. KIINTEISTÖYHTYMÄN TEKEMÄT KUNNOSTUKSET: nurmikon istutuksiin parannuksia, C- ja D-talojen hiekkalaatikko, istutuslaatikot LPA-alueelle (hoito talkootyönä), varastojen edustalla olevan terassialueen sekä C- ja D-talon välisten portaiden öljyäminen, tukimuurin rappaus, autopaikkojen sähköauton latausvalmius, maalämpöhuolto 2024.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2013)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Kustannukset: Lämmityskustannukset sis. kiinteistöyhtymän vastikkeeseen
Vesihuollon kuvaus
Kunnan
Viemäri
Kunnan
Ilmanvaihto
Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto, LTO
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Saunaosaston pukuh. seinät maalattu, lattiassa laatta. KHH:ssa kaapistot, vesipiste/lavuaari, pesukoneliitäntä (paikka pesukoneelle ja kuivausrummulle), seinät maalattu ja lattiassa laatta. Varasto/harrastehuoneessa kiinteät ja irralliset kaapistot, IV-kone, seinät maalattu, lattiassa laatta.
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Kaapistot, irrallinen saareke laatikostoilla, korkea jääkaappi (rosteri), korkea pakastekaappi (rosteri), astianpesukone (rosteri), induktioliesi, kiertoilmauuni, liesituuletin, laminaattitasot
Lattiamateriaalit: Karelian valkolakattu tammiparketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläk. KPH: sadesuihku, tavall. suihku, wc, valaisinpeili, allaslaatikosto, kiinteät valaisimet. Alak. erillinen WC: valaisinpeili, allaslaatikosto, korkea kaapisto, kiinteät valaisimet. Alak. PESUH: 2 sadesuihkua, 2 tavall. suihkua, seinähylly, kiinteät valaisimet, poreammevaraus, sähkösauna, jossa Harvian pilarikiuas, katossa kuituvalot, saunan seinissä tervaleppäpaneeli ja osittain lasiseinä, lauteet lämpökäsiteltyä haapaa
Seinämateriaali: Laatta, maalattu
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Varaava takka (nuohottu vuosittain), ilmalämpöpumppu, rullaverhot
Lattiamateriaalit: Karelian valkolakattu tammiparketti
Seinämateriaalit: Tapetti, maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Sälekaihtimet, rullaverhot, verhotangot
Lattiamateriaalit: Karelian valkolakattu tammiparketti
Seinämateriaalit: Tapetti, maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Asunnon kaapistot, puolilämmin lukollinen valaisimella varustettu ulkovarasto autokatoksen rakennuksessa, asunnon takapihan terassilla ulkovaja.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Lukkosaumattu peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
1 281 m²
Rakennusoikeuden pinta-ala
260 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tontin asemakaavan mukainen rakennusoikeus C1+C2 paritalolle on 220 k-m2 ja D1+D2 paritalolle on 260 k-m2, yhteensä 480 k-m2.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Pähkinärinteen koulu (n. 1.1 km), Rajatorpan koulu (n. 1.8 km)
Ruokakaupat: K-Market Pähkinä (n. 1.1 km), Lidl Vapaala (n. 1.6 km), Prisma ja Citymarket Myyrmanni (n. 3.1 km), Prisma ja Citymarket Sello (n. 3.8 km)
Lähipalvelut: Kauppakeskus Myyrmanni (n. 3.1 km), Myyrmäki-halli (n. 2.8 km), Kauppakeskus Sello (n. 3.8 km)
Päiväkodit: Hämevaaran päiväkoti (n. 0.75 km), Karhunpesän päiväkoti (n. 1.3 km)
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki (n. 0.1 km)
Myyrmäen juna- ja bussiasema (n. 3.6 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Kiinteistöyhtymän jokaisella osakkaalla oma autopaikka autokatoksessa. D1 autopaikalla sähköauton latauslaite. Piha-alueella muutamia vieraspaikkoja.
Pihan kuvaus
Lasitetun terassin jatkeena nurmialue, jossa mm. omena-, luumu-, kirsikka- ja päärynäpuut sekä marjapensaat: karviainen, pensasmustikka, mustaviinimarja ja punaviinimarja. Takapihan tuijat istutettu naapurikiinteistön omistajan kanssa yhteisesti tonttien rajalle (hoito/huolto molempien vastuulla).
Tiedustelut
Irene Gonzalez More, kiinteistönvälittäjä LKV, puh. 0408492250, irene.gonzalezmore@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Hämevaara, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Irene Gonzalez More

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, tradenomi (YAMK)

Kiinteistömaailma Vantaa Aviapolis | Vantaan Asuntopalvelu Oy

Kiinteistömaailma Vantaa Aviapolis | Vantaan Asuntopalvelu Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.