Kiinteistömaailma Espoo Westend | Pecasa Oy

Rivitalo | 4 h, k, kph, sauna, vh, wc, ulkovar, piha, autotallip.

Tontunmäentie 32, Tontunmäki, Espoo

Hinta

395 000 €

Koko

108 m²

Vuosi

1974

HETI VAPAA. Rauhallisella paikalla Tontunmäessä lähellä palveluita sijaitseva perheasunto. Tässä täystiilisessä rivitaloasunnossa on 3 reilua makuuhuonetta, jotka sijaitsevat yläkerrassa. Alakerrassa on tilava olohuone, jonka yhteydessä paikka ruokailuryhmälle. Valoisa ja suojainen eteläpiha. Autotallipaikan lisäksi tolppapaikka pihalla. Hyvät liikenneyhteydet, Metroasemalle sopivasti vain noin 500 m. Ota yhteyttä niin kerron lisää ja sovitaan esittelystä!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
1368710
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 h, k, kph, sauna, vh, wc, ulkovar, piha, autotallip.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
108 m²
Kokonaispinta-ala
108 m²
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1974
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

395 000,00 €

Velaton hinta

395 000,00 €

Neliöhinta

3 657,41 €/m²

Vastike

Hoitovastike

432,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

432,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

40,00 € / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Liitetty yhtiön yleisantenniin
Asuntoihin asennettujen ilmanlämpöpumppujen kokonaisvastuu on ko. asunnon osakkaalla.
Ostaja ja myyjä vastaavat kumpikin oman pankkinsa kaupantekoon liittyvistä mahdollisista kustannuksista.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili, puu
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, Bosch-erillisuuni- ja taso, liesituuletin/ aktiivihiilisuodatin, Bosch-astianpesukone, kaapistot, graniittitasot
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maalattu, laatta
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku/suihkukaappi, peilikaappi, pesukoneliitäntä, sähkösauna, erillinen wc, kiinteät valaisimet. Remontoitu 2002
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Isot ikkunat ja tilaa ruokailuryhmälle
Lattiamateriaalit: Parketti, vaatii kunnostusta
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Isossa makuuhuoneessa kaapistot.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto takapihalla, erillinen häkkivarasto.
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Muuta taloyhtiöstä
Yhtiökokouksessa 30.5.2023 päätettiin hyväksyä hallituksen esitys piha-alueen toteutussuunnittelun käynnistämisestä sekä suunnittelun laajuudesta ja rahoituksesta. Suunnittelu päätettiin rahoittaa jo nostetulla remonttilimiitillä. Hallitus valtuutettiin valitsemaan parhaaksi katsomansa suunnittelijat.
Päätettiin yksimielisesti valtuuttaa hallitus tarvittaessa perimään tai palauttamaan enintään 2 kk:n ylimääräinen hoito- ja/tai rahoitusvastike. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka.
Päätettiin yksimielisesti kartuttaa lainanlyhennysrahastoa enintään osakkaiden tilikauden aikana maksamien lainaosuussuoritusten ja tilikauden aikana pääomavastikkeina kerättyjen lainalyhennysten määrällä.
Päätettiin selvittää B-talonpäädyn kosteusvaurion laajuus. Jos vaurion laajuus mahdollistaa kevyemmän korjaustavan, niin molemmat korjausvaihtoehdot kilpailutetaan. Uusien tarjousten jälkeen voidaan päättää korjauksen laajuus sekä rahoitus. Asuntoihin asennettujen ilmanlämpöpumppujen kokonaisvastuu on ko. asunnon osakkaalla. Piha-alueita ei ole määritelty yhtiössä osakashallintaan.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei vielä tiedossa.
Taloyhtiön autopaikat

autotallipaikkoja: 15, lisätietoa: Pihapaikkoja, nykyseillä omistajalla käytössä autotallin lisäksi sähkötolppapaikka.

Tehdyt remontit
1993 antenni, 1998 ovi- ja seinäpaneeleja uusittu, talojen maalaukset, 2002 kylpyhuoneet (A1, A2, A5, B9, B10), kaukolämpölaitteet, 2003 lämpöputkielementti A-talolta autotallin kulmaan, 2004 vesikatot uusittu, 2005 B 14 vesivahingon korjaus, pihan päällysteen korjaus, antenniverkon digi TV -valmius, 2006 aidat ja postilaatikot uusittu, 2008 käyttövesipattereiden ja termostaattien uusimista, B8 kattovuodon korjauksia, leikkialueen kuntotarkastus, raitisilmaventtiilit (B-talo), 2009 B10 vesivauriokorjaukset, A-talon ikkunoiden ja B-talon päätyikkunoiden ja kaikkien piha-ovien uusiminen, B-talon sokkelikorjauksia, B15 savuhormin ja tulipesän kunnostus, 2010 B10 hajuhaitan korjaustyöt, huoneistojen lämpötilamittaus ja patteritermostaattien tarpeellinen uusiminen, B.talon kylmälaitteiden huoltoa ja uusimista, 2011 A2-A4 ovien ja ikkunakatosten purku ja seinäpaneelien vaihto, A6 sisäpihan lipan purku, A4 kylmiön kosteusvahinkokorjaukset, B-talon alapohjan poistoilmapuhaltimen säätimen asennus, 2012 B10 asunnon alapohjan sekä seinärakenteen kosteuskartoitus ja hajuhaitan selvitys, tiivistyskorjauksia lattian ja seinärakenteen liitoksiin sekä lattian läpivienteihin, 2013 pääovien ja B-talon ikkunoiden kuntokartoitus, A-talon 2 kylmiön muuttaminen lämpimiksi varastoiksi, 2014 A1, A2 ja A6 kylmäkellareiden purku ja rak.tekn. työt 2015 uusittu B-talon ikkunat ja kaikkien asuntojen pääovet ja lukitus, A4, A5 ja A7 entisten kylmäkomeroiden IV-parannukset, B9 asunnon viemärit ja käyttövesiputket taloyhtiön liittymään saakka osakkaan toimesta, 2016 antennin HD-päivitys ja viritykset, A7 asennettu osakkaan toimesta sulut, vaihdettu käyttövesiputket ja viemäröinti keittiössä, alakerran wc:ssä ja yläkerran kph:ssa sekä asennettu eteiseen patteri, puiden kaatoa ja kylmiön koneiston uusiminen, autotallin edustan routimisongelman korjaus ja asfaltointi, kylmälaitteiden huolto kellarin vesivahingon kartoitus ja kuivaustoimenpiteet, 2019 kiinteistön kuntoarvio ja putkiston kuntotutkimus, 2020 salaojien kuvaus, liittyen kuntotutkimukseen, A3 ja A6 autotallien ovien lukkojen korjaukset, B 14 vesivahingon toimenpiteet, B 8 ulko-oven vaihto. 2022 paisunta-astian uusiminen, autotalliovien uusiminen. 2023 valokuitu asuntoihin.
Tulevat remontit
KPTS: 2023 talotikkaiden kunnostukset, vesikaton huoltotöitä (kuntoarvio), ulkoseinät (julkisivun puuosien kunnostus ja maalaus), 2023-24 Hanke- ja toteutussuunnittelu: Rakennustekniikka - B-talon itäpäädyn tiiliverhoilun korjaaminen, piha-alueen varusteiden kunnostus, jätekatoksen maalaus, piha-aitojen maalaus. LVIA-tekniikka - lämmöntuotanto (KL-keskuksen uusiminen TAI maalämpöhanke), lämmitysputkistot (alueputkien uusiminen), lämmitysverkoston perussäätö, piha-alueen viemäreiden ja salaojajärjestelmän uusiminen. Sähkötekniikka - sähkökeskuksen ja liityntäjohdon uusiminen, sähköautolatauksen infran rakentaminen. 2025 IV-kanavien nuohous, putkiston kuntotutkimus, 2027 lukituksen uusiminen.
Energialuokka
E (2007)
Tontin koko
5 018,3 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Länsitonttu

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Uusikummun alakoulu (n. 0.5 km), Niittykummun koulu n. 850m, (n. 0.85 km), Muita kouluja, mm. Steinerkoulu Olarissa. (n. 2.0 km)
Ruokakaupat: Lähikauppa Alepa, Iso-Omena kattavine palveluineen n. 3 km. Tapiolan kauppakeskus Ainoan kattavat palvelut ovat reilun parin kilometrin päässä. (n. 0.9 km)
Päiväkodit: Tontunmäen päiväkoti. (n. 0.2 km), muita päiväkoteja (n. 1.2 km)
Liikenneyhteydet
Urheilupuiston metroasema. (n. 0.75 km)
Linja-autopysäkki (n. 0.17 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Tallipaikka, pihapaikka
Pihan kuvaus
Pihan ilmansuunnat: lounas
Tiedustelut
Arto Rautemaa p. 040 726 8888 arto.rautemaa@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Tontunmäki, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Arto Rautemaa

kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, AKA (asunnot), KTM

Kiinteistömaailma Espoo Westend | Pecasa Oy

Kiinteistömaailma Espoo Westend | Pecasa Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.