Asuntokauppiaat LKV Oy
Asuntokauppiaat LKV Oy

Omakotitalo | 5H + AVOK + 2x KPH + WC + AT + VAR

Viitankruununtie 22, Mellunkylä, Helsinki

Hinta

429 000 €

Koko

121 / 149 m²

Vuosi

2014

Unelmien koti Mellunkylässä! Tervetuloa kotiin, jossa skandinaavinen suunnittelu kohtaa funktionaalisen arjen – Viitankruununtie 22, Helsinki. Tämä kiehtova omakotitalo tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän nykyaikaista mukavuutta ja lämminhenkistä tunnelmaa. Omakotitalo: 4 makuuhuonetta, avarat elintilat, sauna, varastot ja autotalli – kaikki ympäröity luonnonkauniilla Mellunmäellä. Alakerran tilava ja valoisa avokeittiö saarekkeineen virtaa luonnollisesti ruokailutilan ja olohuoneen kanssa, jossa takka luo kodikasta tunnelmaa ja lämpöä. Suuret ikkunat tuovat luonnonvalon sisään ja ovet avautuvat houkuttelevasti omalle pihalle ja pergola-terassille, joka suojaa kesäpäivän auringolta ja tarjoaa oivan paikan viiniköynnösten katveessa nautiskeluun. Yläkerran rauhaan asettuvat neljä makuuhuonetta tarjoavat yksityisyyttä ja lepoa. Yläkerrassa sijaitseva kylpyhuone kodinhoitonurkkauksineen tekee päivittäisestä arjesta jouhevaa. Alakerrassa on toinen kylpyhuone ja sauna, sekä erillinen WC. Rakennettu vuonna 2014, tämä puutalo ei ole vain visuaalisesti ihastuttava, vaan myös energiatehokas, kaukolämmöllä, varaavalla takalla ja ilmalämpöpumpulla varustettu A-luokan koti. Lapsiystävällisessä ja luonnonläheisessä Mellunmäessä asut vain lyhyen matkan päässä kaupoista, kouluista ja päiväkodeista. Erinomaiset liikenneyhteydet takaavat sujuvan pääsyn kaupungin sykkeeseen ja takaisin rauhan tyyssijaan. Unelmakoti perheelle, joka arvostaa laadukasta asumista lähellä kaupungin palveluja, mutta silti luonnon rauhassa – Viitankruununtie 22 on sinua varten. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan uuteen kotiisi! Ota yhteyttä ja kutsu tämä koti omaksesi: Anna Tapojärvi +358405878010 | anna@asuntokauppiaat.fi Helsingin Asuntokauppiaat LKV Oy Sofiankatu 4 C, Helsinki www.asuntokauppiasanna.fi Seuraa minua somessa: Hanki rahanarvoisia vinkkejä asuntokauppaan seuraamalla minua Facebookissa ja Instagramissa: – Facebook: Asuntokauppias Anna – Instagram: @AsuntokauppiasAnna Anna on laatuauktorisoitu ja laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kiat, joka toimii kaupanvahvistajana. Huom: Asuntoportaalien tiedot ovat vain pintaraapaisu. Saadaksesi kattavamman kuvan ja virallisen myyntiesitteen, ota yhteyttä Annaan suoraan. Hän auttaa sinua löytämään unelmiesi kodin tai tekemään asunnostasi jonkun toisen unelman.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 12:00 - 12:30

Tervetuloa tutustumaan Viitankruununtien ihanaan omakotitaloon sunnuntaina!

Esittelijänä Anna Tapojärvi
p. 0405878010

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20168977
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5H + AVOK + 2x KPH + WC + AT + VAR
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
121 m²
Muiden tilojen pinta-ala
28 m²
Kokonaispinta-ala
149 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoala 121 m2 Kerrosala 149 m2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2014
Käyttöönottovuosi
2014
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

429 000,00 €

Velaton hinta

429 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

365,16 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

89,40 € / kk

Puhtaanapito

41,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

•Puhtaanapito vuodessa 491,69 € sisältä jätesäiliön vuokran, tyhjennys kerran viikossa. •Vesi ja jätevesi vuodessa 1072,58 € •Kiinteistövero vuodelta 2024 verotieto (kiinteistövero tarkistetaan vuosittain) •Sähkönkulutus vuonna 2023 on ollut 12 516 kWh •1000 kWh/kk n. 148 €/kk (tuulisähkösopimus 9,18 snt/kWh ja 3,99 kuukausimaksu) •Kaukolämmön kulutus (lämmitys) 291 kWh/kk n. 143 €/kk •Asumiskustannukset kulutuksen mukaan •Sähkönhinta voi vaihdella riippuen sähkön tarjoajasta, tehdystä sopimuksesta sekä sähkön vallitsevasta markkinatilanteesta. •Edellä mainitut kustannukset voivat olla käytön mukaan enemmän tai vähemmän. •Huomioi, nämä kustannukset 6 henkilön kulutuksen mukaan

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Valoisassa eteisessä yhdistyvät tyyli ja toiminnallisuus. Mustavalkoiset laatat luo klassisen ja kestävän lattian, joka vastaanottaa kauniisti suurista ikkunoista tulvivan luonnonvalon. Liukuovikaapisto tarjoaa tyylikkään säilytysratkaisun järjestäen tilaa kengille ja ulkovaatteille.
Muuta kauppaan kuuluvaa
- pihakompostori
Kauppaan ei kuulu: Osa pioneista ja kukkaistutuksista (esim. onnenpensaan taimi) sekä yksi viiniköynnös
Tehdyt remontit
Terassin laajennus v 2015
Terassille tehty pergola v 2023
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Tämä muuttovalmis talo on valmis toivottamaan uuden perheen tervetulleeksi. Koti on ollut lapsiperheen käytössä, mikä näkyy normaalina elämisen jälkenä pintojen kulumisessa ja pienissä jälkimerkeissä.
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • A (2007)
  • E-luku 127. Voimassa 5.6.2024
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, lämpöpumppu
hyvä
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Ulkoseinät ovat puurakenteisia. Väliseinät ovat levyainesrakenteisia. Väli- ja yläpohja ovat puurakenteisia. Alapohjana on kantava ontelolaatta ryömintätilalla ja yläpuolinen lämmöneriste sekä pintalaatta.
Keittiön kuvaus
Valoisa ja moderni keittiö toimii kodin sydämenä, missä yksityiskohtia on harkittu taidokkaasti. Puhtaanvalkoiset kaapistot yhdistyvät tyylikkäästi mustaan välitilaan ja laadukkaisiin työtasoihin, luoden ajattoman ilmeen. Keittiön varusteluun kuuluu integroidut kodinkoneet ja runsaasti laskutilaa, mikä tekee ruoanlaitosta nautinnollisen helppoa. Suuret ikkunat tuovat tilaan luonnonvaloa ja luovat avaran tunnelman. Tämä keittiö on täydellinen paikka niin arjen kokkailuun kuin suurempienkin illanistujaisten pitämiseen.
Lattiamateriaalit: laatta
Työtaso: kivi
Varusteet: astianpesukone, mikroaaltouuni
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys
Tämä tyylikäs alakerran kylpyhuone tarjoaa kaikki mukavuudet asumiseen, sisältäen suihkun, kääntyvät suikutilan ovet, tilavan allaskaapistoston ja peilikaapin. Kylpyhuoneen yhteydessä on sauna. Lisäksi kylpyhuoneesta on suora kulku ulos, mikä tekee viilentymisestä saunan jälkeen vaivatonta. Yläkerran kylpyhuone tarjoaa kaiken tarvittavan: suihkun, wc:n, allaskaapistoston sekä tilan pyykinpesutornille, tehden arjen toimista sujuvia ja mukavia.
WC-tilojen kuvaus
Alakerran vessassa on allaskaapisto, wc-istuin ja käsisuihku.
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
Tämän kodin etäohjattava sauna huokuu rauhaa ja rentoutumista vaalean puun lämpimässä syleilyssä. Suurista kiuaskivistä nousee lempeät löylyt, ja suunnittelussa on kiinnitetty huomiota viihtyisyyteen ja käytännöllisyyteen. Saunan kutsuva tunnelma tekee siitä täydellisen paikan palautumiselle ja arjen stressin huuhtoutumiselle.
Lattiamateriaalit: laatta
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Tämän kodin sydän on avara ja valoisa olohuone, joka yhdistyy sujuvasti avokeittiöön ja eleganttiin ruokailutilaan. Olohuoneessa takka luo lämpimän tunnelman ja kutsuu viettämään rentouttavia hetkiä. Suuret ikkunat päästävät sisään runsaasti luonnanvaloa ja avautuvat kauniille näkymille, tehden tästä tilasta täydellisen paikan yhdessäoloon ja viihtymiseen. Lattiassa laminaatti seinissä maali.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaikki neljä makuuhuonetta sijaitsevat yläkerran yksityisessä ja rauhaisassa tilassa. Lattiassa laminaatti, seinissä maali tai tapetti.
Säilytystilojen kuvaus
Eteisen kaapistot, vaatehuone ja makuuhuoneiden kaapistot. Sisäänkäynnin vieressä ovat tekninen tila ja pieni varasto. Autotallin yhteydessä on isompi varasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
profiilipeltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
91-47-233-16
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
403 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Vuokra-alue luovutetaan käytettäväksi maanvuokralain (258/66) 3 luvun tarkoittamalla tavalla asumiseen, siten kuin käyttötarkoituksesta on kaavassa määrätty.
Rasitteet
Kulkuyhteys asemakaava-alueella: Oikeutetut: 91-47-233-16, 91-47-233-17, 91-47-233-18, 91-47-233-19 Rasitetut: 91-47-233-16, 91-47-233-17, 91-47-233-18, 91-47-233-1 Voiman- ja tiedonsiirtolinja
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tontille sallittu kerrosala ylittyy rakennusluvan mukaan 2 m2 (1,4 %) perustuen maantasokerroksen esteettömyyden edellyttämällä väljemmällä tilamitoituksella. Poikkeaminen on vähäinen.
Kaavoitustiedot
Voimaantulopäivä 14.03.2008
AO Erillispientalojen korttelialue
Vireillä olevat asemakaava- / liikennemuutoshankkeet:
•Mellunmäki
•Mellunmäen keskus
•Mellunkylä, Länsimäentien pohjoisosa ja Laakavuoren korttelitalo ympäristöineen
•Raide-Jokeri 2

- Puhelinvaihde: +358 9 310 1691
- Postiosoite: PL 1, 00099 Helsingin kaupunki
- Käyntiosoite (Kaupungintalo): Pohjoisesplanadi 11–13, Helsinki
www.hel.fi
Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu: 09 310 22111

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autotallirakennus on jaettu naapurikiinteistön kanssa ja sijaitsee kätevästi lähellä omaa pihakatosta ja sisäänkäyntiä. Rakennuksen kokonaispinta-ala on 52 m², ja tästä 26 m² on osoitteessa Viitankruununtie 22. Autotallirakennuksen päässä on lämpimänä pysyvä varastotila, johon kulku tapahtuu ulkoa. Autotallissa on myös kauko-ohjattava nosto-ovi ja rakennuksessa on käytössä painovoimainen ilmanvaihto.
autotalli, varasto
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Vuokrasopimus päättyy
30.12.2075
Tontin vuokra
3 512,88 € / vuosi
Palvelut
Koulut: Osoitteessa Viitankruununtie 22, Helsinki, sijaitsee hyvien koulutus-, päivähoito- ja liikennepalveluiden äärellä. Mellunmäen ala-aste, Kontulan yhteiskoulu ja Laakavuoren koulu ovat vain reilun1 kilometrin päässä. Helsingin yhteislyseo tarjoaa kattavampaa opetusta noin 1,2 kilometrin etäisyydellä.
Palvelut: Mellunmäki on luonnonläheinen ja vehreä asuinalue Helsingin itäosassa. Se tunnetaan rauhallisesta ilmapiiristään ja tarjoaa asukkailleen monipuoliset puitteet aktiiviseen ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Alueen läpi kulkevat viheralueet ja puistot, kuten Mellunmäen keskuspuisto, tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet lenkkeilyyn, pyöräilyyn ja muuhun ulkoiluun kaikkina vuodenaikoina.

Mellunmäki on myös lapsiystävällinen alue, jossa on useita leikkipuistoja, päiväkoteja ja kouluja. Alueen koulut ja päiväkodit ovat kävelyetäisyyden päässä, mikä tekee arjesta sujuvaa perheille. Mellunmäen läheisyys luontoon tarjoaa nuoremmillekin asukkaille turvallisen ympäristön kasvaa ja kehittyä.

Liikenteellisesti Mellunmäki on hyvin saavutettavissa. Metroasema yhdistää alueen sujuvasti Helsingin keskustaan ja muihin kaupunginosiin. Lisäksi bussilinjat tarjoavat hyvät yhteydet lähialueille ja kauemmaskin. Tämä tekee Mellunmäestä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka arvostavat luonnon läheisyyttä mutta haluavat pysyä hyvien kulkuyhteyksien päässä kaupungin palveluista.

Kaiken kaikkiaan Mellunmäki on viihtyisä ja luonnonläheinen kaupunginosa, joka tarjoaa asukkailleen rauhallisen elinympäristön ja hyvät palvelut lähellä Helsingin sykettä.

Päivittäistavarakaupoista K-Supermarket Masi, Alepa Mellunmäki ja K-Market Vesala palvelevat reilun kilometrin päässä
Päiväkodit: Pienemmille lapsille päiväkoti Humikkala tarjoaa hoitopaikkoja vain 900 metrin päässä, ja muita vaihtoehtoja kuten Päiväkoti Saana ja Päiväkoti Kontula löytyy noin 1,3-1,5 kilometrin etäisyydeltä.
Liikenneyhteydet
Liikenneyhteydet alueelta ovat erinomaiset: lähin linja-autopysäkki on vain 500 metrin päässä ja Mellunmäen metroasema, joka tarjoaa sujuvat yhteydet Helsingin keskustaan, sijaitsee noin 1,2 kilometrin päässä. Tämä tekee Viitankruununtie 22:n sijainnista erittäin houkuttelevan niin lapsiperheille, koululaisille kuin päivittäispalveluiden käyttäjillekin.
Pihan kuvaus
Pihalla on tilava terassi, jolle kesäisin kietoutuu vehreä viiniköynnös, luoden viihtyisän ja varjoisan pergolan alle. Pergola tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiselle ja ulkoilmaruokailulle. Vihreän nurmikon vastapainoksi pihaa kiertää osin pensasaita ja osin puuaita, joka antaa tietynlaista yksityisyyttä ja vihreää rajaa. Istutuksiin on valittu lajikkeita, jotka tuovat väriä ja elämää pihaan kuten kirsikkapuita ja pionia, sekä muita monivuotisia kasveja, jotka kukkivat eri aikoina vuotta. Trampoliinillekin on jätetty sopivasti tilaa, mikä osoittaa pihan sopivan mainiosti perheen aktiiviseen elämäntyyliin. Etupiha on asfaltoitu, mikä tarjoaa siistin ja huoltovapaan alueen, ja on ihanteellinen paikka esimerkiksi pyörien tai skoottereiden säilytykseen. Kaiken kaikkiaan piha on suunniteltu monikäyttöisyyttä ajatellen, yhdistäen viihtyisyyden ja käytännöllisyyden.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Mellunkylä, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapojärvi Anna

Toimitusjohtaja, laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja, yrittäjä

Asuntokauppiaat LKV Oy

Asuntokauppiaat LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.