Tunne Kodit LKV
Tunne Kodit LKV

Omakotitalo | Et, oh / ak, 2mh, khh, WC / sh, khh, s, ph, sh, WC, ter, at, v, tt

Palosirkanpolku 10, Vääksy, Asikkala

Hinta

389 000 €

Koko

102 / 175 m²

Vuosi

2022

PASOLANVUOREN HUIMISSA MAISEMISSA OLEVA VUODEN 2022 LAADUKAS OMAKOTITALO! Tartu tilasuuteen, tässä koti, missä on lumoava tunnelma ja ihana tunnelma myös etätyöskentelyyn! Nyt sinulla on tilaisuus hankkia tyylikäs koti- koti, kuin unelma, jossa on kaikki tarpeellinen kahdelle aikuiselle tai yksilapsiselle perheelle tai yksinasujalle. Koti soveltuu myös kaupunkilaisperheelle kakkoskodiksi, harraste- ja lomanviettopaikaksi, missä luonto- ja vesistö ovat läsnä. Kodin ylläpito on helppoa ja edullistakin. Sievin moderni omakotitalo sijaitsee upealla näköalapaikalla Pasolanharjun vahvistetulla asemakaava-alueella, vain 5 minuutin matkan päästä suositun taajaman Vääksyn lähipalveluista. Vääksy on kahden ison järven (Vesijärvi ja Päijänne) välissä oleva kaunis taajama, Asikkalan kunnassa, jossa sijaitsee myös Vääksyn Kanava. Vääksyn kanavan alue on upea jokirantoineen, jossa venesataman lisäksi kivoja kahviloita ja ravintoloita ja oma jäätelötehdas. Kaikki lähipalvelut löytyvät Vääksystä. Laadukkaan kodin valoisa pohjaratkaisu, erillinen saunaosasto, lämmin autotalli ja helppohoitoinen piha, tarjoavat helpon, modernin ja viihtyisän elämän omistajalleen. Pihatöistä ei tässä kodissa tarvitse stressata, joka on pääosin luonnonmukainen ja terasseilla. Harjumainen mäntymaasto on upea ja se tekee vaikutuksen, näköalan lisäksi. Saunan terassilla on hierova poreallas, jossa voit nauttia rauhallisesta elämästä. Rakennusten avarat tilat ja suuret ikkunat tuovat ilmavuutta. Koti hengittää. Kodin suurista ikkunoista voit ihailla maisemia edessä olevan Kanava-Golfin yli Vesijärvelle asti. Pasolanvuoren luontopolku, näköala nuotiopaikkoineen on pala parasta Päijät-Hämeen luontoa. Luontoreitti kulkee rehevissä lehdoissa ja kuusikoissa – ja nousee komean Pasolanvuoren huipulle, josta avautuu hienot maisemat Vesijärvelle asti. Pasolanvuoren reitille on polku talolta. Näköalarappuset sijaitsevat talolta vain pienen matkan päässä. Viipurilaisen Kotileipomo sijaitsee 300 metrin päässä kodista. Konditoria kahvilasta voi noutaa tuoreet leivonnaiset. Vastapäisestä Vääksyn Kanavan Golf klubista löytyy myös lounasravintola. Upeat hiekkarannat ja venesatamat, luontoreitit myös Aurinkovuorelle, sijaitsevat kävely- ja pyöräily matkan päässä kodista. Nopea yhteys mm. Helsinkiin, moottoritielle. Lahdessa Matkakeskus ja on junayhteys. Lähin linja-autopysäkki mm. pikavuoroille n. 300 metrin päässä. Tule ja tutustu! Soita ja sovi oma henkilökohtainen esittelyaika! Hannele Laurila, Lkv, Lvv, Yrittäjä Tunne Kodit Lkv 050 590 7115, hannele.laurila@tunnekodit.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20231789
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Et, oh / ak, 2mh, khh, WC / sh, khh, s, ph, sh, WC, ter, at, v, tt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
102 m²
Muiden tilojen pinta-ala
23 m²
Kokonaispinta-ala
175 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Kokonaispinta-alassa on mukana kytketty autotalli-varasto 50 m2. Talon kokonaispinta-ala on 125 m2.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2022
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

389 000,00 €

Velaton hinta

389 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

527,00 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

30,00 € / kk

Puhtaanapito

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Valokuitu (netti ja TV) 50 euroa / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Neuvoteltavissa mm. huonekalut ja muu tarpeistot.
Kohteen lisätiedot
Alue on pääosin harjun rinnemaastoa, maaperän ollessa soraa ja hiekkaa jääkauden muokkaamana. Alueelta aukeaa laaja golf-kenttä ja sen keskellä kohoava Pasolanvuori. Kaava-alueella vallitseva maisema on harjun mäntymetsä. Näkymät alueelta aukeavat lounaaseen, ja rinnettä noustessa avautuu maisema valtatien yli ja ylempää aina Vesijärvelle
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Kuin uusi, ollut kahden aikuisen käytössä. Ei lapsi- tai eläintalous. Todella siisti ja laadukas koti.
Energialuokka
  • B (2018)
  • 28.12.2021 - 28.12.2031
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Ilmavesilämpöpumppu
Huom. myös erillinen yksikkö jäähdytykseen: Jäspi SplitBox, jäähdytysjärjestelmä
Hyvä
Tulisija
kamina
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Valokuitu (DNA)
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, elementti, puu
Sievin talopaketti Merikoivu 125, jota on muokattu.
Rakennusmateriaali: Perusta betonia, Sievin talotehtaalta on toimitettu elementit, Sievin oma tehdas myös asentanut talopaketin ja valmistanut loppuun asti. Ns. Avaimet käteen toimitus ollut Sieviltä.
Keittiön kuvaus
Tyylikkäässä valkoisessa keittiössä on myös suosittu aamupalakaappi sekä viinikaappi. Ruuanlaittoa rakastavalle kaasuliesi saarekkeessa. Keittiössä on laattalattia, seinät ja katto maalattu. Laminaattitasot.
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: astianpesukone, mikroaaltouuni
Liesi: kaasu
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin, muu
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: kuivausrumpu, lattialämmitys, pesukone, pesukoneliitäntä, poreamme, suihku, suihkuseinä, wc
Talossa on erillinen suihkuhuone talon sisällä, WC:n kanssa samassa tilassa. Saunaosastolla myös suihkuhuone, WC ja pukuhuone sekä sauna, näköalaterassi porealtaalla.
WC-tilojen kuvaus
Kaakeloituja ja laatoitettuja.
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattiakaivo, lattialämmitys, suihku, suihkuseinä
Saunan kuvaus
Laattalattia, seinät- ja katto käsiteltyä paneelia.
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: maali
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: kuivausrumpu, lattiakaivo, lattialämmitys, pesuallas, pesukone, pesukoneliitäntä, pyykkikaapit
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Erillinen lämminvarasto n. 5 m2, sijaitsee autotallin vieressä, autotalli 45 m2, tekninen tila 6,2 m2, jossa paljon myös säilytystilaa.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
16-401-2-49
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
875 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontti on vuokrattu Asikkalan kunnalta sen vuosimaksu on 943,92 euroa. Sen lunastus Asikkalan kunnalta. Osto-oikeushinta ollut huhtikuussa 2024 n. 20 000,00 euroa. Vuokra on 6 prosenttia Asikkalan kunnanhallituksen hyväksymästä silloisesta myyntihinnasta 15 732,00 euroa (18,00 € l m) eli vuokra on nyt 943,92 euroa vuodessa. lndeksillä tarkistettua perusvuokraa maksetaan vuosilta 2021-2026, jonka jälkeen vuokra on 12 prosenttia edellä mainitusta ja indeksillä tarkistetusta myyntihinnasta.
Rakennusoikeuden pinta-ala
250 m²
Tontin nimi
HEINÄSIRKKA
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus AO-tonteilla 200+at50 (vastaa tehokkuuslukua n. e=0.2-0.23). Tonttien rajat ovat ohjeelliset ja niille rajatut rakennusalat/ rakentamisen alueet ovat laajoja. Rakennusoikeutta käytetty: 175 m2, jäljellä 75 m2.
Kaavoitustiedot
Pasolanharjun asemakaava 17.6.2013.
Erillispientalojen korttelialue (AO).

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Terassin sisäänkäynnissä erillinen iso tekninen tila, erillinen varasto, erillinen kahden auton näyttävä ja tilava lämmintalli. Tallissa automaattinosto-ovi. Talon toisessa päädyssä upea sauna osasto, jonka terassilla laadukas poreallas. (Altaassa 4 pumppua, kolme hierontapumppua, jokaiselle makuupaikalle erilliset pumput ja yksi lämmityspumppu, AuraSpa, merkki Keistiö). Saunaosastossa WC, pukuhuone, suihkuhuone ja sauna sähkökiukaalla.
autotalli, varasto
Tontin vuokraaja
Asikkalan kunta
Tontin vuokra
943,92 € / vuosi
Palvelut
Koulut: Aurinkovuorenkoulu Vääksyssä n. 3,7 km (luokat 1 - lukioon).
Palvelut: Viipurilaisen Kotileipomon kahvila/myymälä, Kanavagolf. Vääksyssä S-Market, K-Kauppa, Rautanet, Tokmanni, R-Kioski, ravintolat ja kahvilat, terveysasema, kirjasto, urheiluhalli, kuntosali, apteekki, Alko, kaikki palvelut.
Muut palvelut: Tuoreet leivät ja pullat saat 230 metrin päästä olevasta Viipurilaisen Kotileipomon kahvila/myymälästä, os. Pasolanharjuntie 1, Kanavagolf sijaitsee vastapäätä ja matkaa n. 1 km.
Pasolanvuoren lenkkipolut, raput ja laavu. Luontopolku vuorelle lähtee talon vierestä. Piirppulan Vesijärven uimaranta ja harrastusalue 1,7 km ja Kalmarin upea hiekkauimaranta, jossa myös mm. tenniskentät 2,8 km, Vääksyn kanava ja Päijänne 3,3 km, myös useat venesatamat lähellä, Aurinkovuoren upeat patikointi-, hiihto- ja pyöräilyreitit 5 km.
Päiväkodit: Vääksyssä 2 eri päiväkotia.
Liikenneyhteydet
200 m, myös pikavuorot Helsinkiin, rautatieasema Lahdessa 24 km matkaa
Ajo-ohjeet
Lahdesta tai Holman risteyksen suunnalta aja Nelostietä, kunnes Viipurilaisen Kotileipomon rakennus tulee oikealla, käänny siitä oikealle ja aja mäki ylös, talo sijaitsee vasemmalla rinteessä, ylin rakennus.
Pihan kuvaus
Tontti sijaitsee rinteen yläpäässä. Pihaa ympäröi kaunis mäntyinen maasto. Pieni piha on tehty helppohoitoiseksi. Lämmin ja aurinkoinen tontti. Näköalatontti. Upeat maisemat isoista ikkunoista avautuvat Golf kentän ja Vesijärven suuntaan. Upeat auringonlaskut iltaisin näet oman kodin ikkunasta.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Asikkala

Asuinalueena Vääksy, Asikkala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tunne Kodit LKV

Tunne Kodit LKV
Tunne Kodit LKV
SKVL jäsenyritys

Isonkivenkärjentie 64,
17200 Vääksy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.