ROOF LKV Espoo Oy
ROOF LKV Espoo Oy

Omakotitalo | 5h + k + rt + kph + s + 2xwc + khh + var

Larin Parasken Polku 17 A, Kaarela, Helsinki

Hinta

583 000 €

Koko

123 / 208 m²

Vuosi

1954

Upea ja kattavasti saneerattu rintamamiestalo myynnissä Kaarelassa Tämä talo on laajasti saneerattu vuosien 2015-2023 välillä, jolloin talon pintojen lisäksi on kattavasti uusittu koko infra mm. putket, sähköt, koko kellarikerros , vesikatto, maalämpö ja paljon muuta. Harvoin näkee näin kokonaisvaltaisesti ja laadukkaasti uusittua taloa! Talossa on perinteisesti kolme kerrosta. Taloon sisälle kuljet tilavan ja valoisan kuistin kautta. Sisääntulokerroksessa on suuri keittiön ja ruokailutilan yhdistelmä, jonka jatkeena on tilava takalla varustettu olohuone. Kerroksessa on on myös makuuhuone /työhuone. Ylimmässä kerroksessa on kolme makuuhuonetta, joista vaatehuoneellinen päämakuuhuone on todella suuri. Kaikissa yläkerran makuuhuoneissa on ranskalaiset parvekkeet. Myös yläkerrassa on suihku/wc niinkuin sisääntulokerroksessakin. Yläkerran aulatilaa voi hyödyntää vaikka tv-tilana tai työtilana. kellarikerros on kokonaan uusittu vuonna 2021. Ehdoton kohokohta on upea spa osasto, jossa on poreallas ja todella tyylikäs sauna. Arjen pyykkihuolto hoituu kätevästi tilavassa kodinhoitohuoneessa. Saunan jälkeen voit rentoutua askarteluhuoneessa, jossa on myös minikeittiö. Talo sijaitsee omalla 600m2 tontilla. Pihalla on tilava nurmikkoalue, jossa voi pelata pihapelejä tai lapset leikkiä. Talon etupuolella on suuri terassi, jossa on kesällä kiva grillata. Alue on pientalovaltainen ja siellä asustelee paljon lapsiperheitä. Alueelta löytyy niin koulut kuin päiväkoditkin sekä erinomaiset ulkoilumahdollisuudet. Kauppakeskus Kaaren palvelut ovat 2,5 kilometrin päässä. Tervetuloa tutustumaan! Myynti ja tiedustelut: Petri Kajaan LKV 0405604738 tai petri.kajaan@roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20252024
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + rt + kph + s + 2xwc + khh + var
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
123 m²
Muiden tilojen pinta-ala
85 m²
Kokonaispinta-ala
208 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Muut tilat pitävät sisällään kellarikerroksen. Rakennuksen tiedot DVV: Kerrosala 126m2, Kokonaisala 242m2, kellarin tilavuus 85m2.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1954
Käyttöönottovuosi
1954
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

583 000,00 €

Velaton hinta

583 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero 702,76€ (2024), Kiinteistön täysarvovakuutus 657,35€ (2022), sähkönkulutus (lämmitys ja taloussähkö) 10 560khw ( 2022), Jätehuolto n. 29€/kk, vesimaksu 89€/kk. Yllä mainitut kustannukset ovat 5 henkiseltä perheeltä ja voivat muuttua olennaisestikin asumistottumuksien ja palveluntarjoajien kanssa tehtyjen sopimusten mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Keittiön yhteydessä on tilava ruokailutila johon mahtuu isokin pöytä. Pohjakerroksessa on askartelutila, jossa on täysin varusteltu minikeittiö. Tilasta on käynti suoraan ulos. Pohjakerroksessa on myös tilava varasto.
Tietoliikenne
antenni
Tehdyt remontit
2022: Vilpe huippuimuri: kondensaattori ja moottori vaihdettu, terassi rakennettu
2021: Sähköauton latauspiste, varaus ja kaapeliveto
2020/2023: Sokkelilevyt asennettu
2021: Kellarin lattia purettu kokonaan, kaivettu maata pois ja asennettu salaojittavaa lämmöneristettä ja SPU-eristettä. Kellarin ulko-ovi uusittu, kellarin kylpyhuone uusittu
2021: Kellarikerroksen seinät purettu betonipintaan asti ja sisäpinnat uudistettu asianmukaisesti kuitusementtilevyillä.
2020: Kellarin ikkunat uusittu, maalämpö asennettu, viemäriputki talosta kunnan liittymään sukitettu
2017: Ikkunat maalattu
2015: Räystäät, torvet, viemärit uusittu, ulkoseinät lisäeristetty, katon eriste uusittu, ulko-ovi uusittu, peltikatto uusittu, 1-ja 2 kerroksen kylpyhuoneet uusittu, keittiö siirretty, kattolyhty rakennettu, kuisti uusittu ja lasitettu, uusittu lämmitysjärjestelmän putket ja vesikiertoiset patterit
2015/2021: Uusttu vesijohdot, uusittu sähköpääkeskus ja sulaketaulut, sähköpistorasiat, sähköjohdot, kytkimet ja valaisimet
2015: Julkisivut maalattu
2014: Julkisivut uusittu
2014/1985: Kolmikerroslasit
2009: Salaojat uusittu
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Kiinteistö on laajasti saneerattu vuosien 2015- 2022 välillä. Kuntotarkasturaportti 4.5.2023. Pyydä raportti välittäjältä.
Kuntotarkastus
Tehty
Kosteustarkastus
Tehty
Energialuokka
  • B (2018)
  • Voimassa 18.5.2033 asti
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Hyvä
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
Viemärit uusittu 2015/2021
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi-ja Viemäriliittymät
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu
Rakennusmateriaali: Ulkoseinät: Puurakenteisia Julkisivupinnoite: Puuverhous Väliseinät: Puu-/ levyrakenteiset Välipohjat: Alakerta/1.krs.: Betoninen alalaattapalkisto, jonka yläpuolella puulattiarakenteet 1.krs / 2.krs: Puurakenteinen
Keittiön kuvaus
Tyylikäs musta saarekkeellinen kettiö. Varustus: Keraaminen liesi, erillisuuni, integroitu Jääkaappi, pakastin, kalusteisiin sijoitettu mikroaaltouuni, integroitu astianpesukone, liesituuletin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Talossa on kaksi kylpyhuonetta. Pääkylpyhuone sijaitsee pohjakerroksessa ja on tyylikkäästi uusittu vuonna 2021. Varustus: Suihku, poreallas (suihkulla), kaapisto. Ylimmän kerroksen kylpyhuoneen varustus: suihku, kääntyvät lasiovet, wc-istuin, allaskaappi, peilikaapisto. Keskikerroksen kph: suihku, wc-istuin, bidee-suihku, peilikaappia, allaskaappi. Kaikki kylpyhuoneet on kokonaan laatoitettu.
WC-tilojen kuvaus
Talossa on kolme wc-istuinta, joista kaksi on kylpyhuoneiden yhteydessä ja yksi erillinen wc sijaitsee alakerran kylpyhuoneen vieressä: Varustus: Seinä-wc, peili, kaapisto, allaskaapisto, bidee-suihku. Tila on laatoitettu.
Saunan kuvaus
Tasokkaasti vuonna 2021 uusittu tilava sauna, jossa on suuri tornikivikiuas, kauniit tummat paneelit ja tyylikkäät lauteet. Tunnelmavalaistus. Lattia laattaa.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Pohjakerrokseen on toteutettu tilava kodinhoitotila vuonna 2021. Varustus: pesukoneliitäntä, allas ja hana, paljon kaappitilaa, puinen työtaso. Lattia on laatoitettu ja seinät maalattu.
Olohuoneen kuvaus
Tilava olohuone, jonka yhteydessä on kaunis takka. Valoa tulvii isoista ikkunoista. Käynti suoraan terassille. Lattia parkettia ja seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Talossa on neljä makuuhuonetta, joista kolme on ylimmässä kerroksessa ja yksi keskikerroksessa. Suuri master bedroom on tarvittaessa jaettavissa kahdeksi huoneeksi. Master bedroomissa on tilava vaatehuone. Muissa makuuhuoneissa vaatekaapistot ja ranskalaiset parvekkeet. Yläkerran Lattiat parkettia ja seinät maalattu/tapetti.
Säilytystilojen kuvaus
Pohjakerroksessa tilava kylmä varasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Rivipeltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
91-33-111-18
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
600 m²
Tie perille
Kyllä
Tehokkuusluku
0.2
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus on käytetty
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupaungin kaavoitusyksikkö, tutustu kartta.hel.fi

Kaavoitustilanne
Asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kaarela, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kajaan Petri

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

ROOF LKV Espoo Oy

ROOF LKV Espoo Oy
ROOF LKV Espoo Oy
SKVL jäsenyritys

Metsänneidonkuja 6,
02130 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.