Savon Asuntomarkkinat Oy

Mökki tai huvila | 2h + tupak + ph / wc + s + wc + lasitettuterassi

Vaajaniementie 270B, Vaajaniemi, Rantasalmi

Hinta

139 900 €

Koko

87 / 102 m²

Vuosi

1976

Huikea rantakokonaisuus omistajalta, joka on pitkään pitänyt paikasta upeaa huolta ja laajentanut/remontoinut huvilan kaikilla mukavuuksilla ympäri vuotiseen olemiseen. Tontti on aivan upea ja sen näkee kyllä kuvistakin. Rantaviivaa on kivasti ja rannassa on valmis paikka myös isollekkin veneelle nätissä kivilaiturissa. Kova pohja ja kirkas Saimaan vesi! B-energialuokan omaava päärakennus on laajentunut useampaan otteeseen, joista viimeisin on tehty vuonna 2015, minkä yhteydessä myös iso osa huvilan tekniikasta ja kalusteista on uusittu. Laajennusta tehdessä on kiinnitetty huomiota perustusten vahvuuteen, rakenteiden energiatehokkuuteen ja muun muassa myös katon lumimassan kestävyyteen. Ei siis pelkoa hurjista käyttökuluista tai lumien pudottamisen tarpeesta. Rakennuksessa on kaksi erillistä makuuhuonetta. Toinen on laajennusosalla ja toinen on alkuperäisen puolen perällä, minkä tila on jaettu kaapistoilla puoliksi. Avokeittiö ja olohuone on yhdistetty ihanan avaraksi tilaksi, missä oman mausteensa antaa lasitetun terassin läpi aukeava upea järvimaisema. Terassia on 15m2 ja se on tosiaan kauttaaltaan lasitettu. Lasituksissa on myös lukitukset! Samassa rakennuksessa on myös laajennusosalla erillinen wc, sekä alkuperäisen puolen saunaosasto, missä kylppärin yhteydessä on hyvin tilaa pesukoneelle, talon toinen vessa sekä myös suora kulku vilvoittelemaan sivupihalle. Päärakennuksen lisäksi tontilla on autotallit kahdelle autolle, varastotilaa reilusti sekä myös valmiit perustukset autokatosta varten, mihin suunnitelmakin on valmiina. Kokonaisuudessa voit nauttia elämästä ympäri vuoden! Mikäli kuitenkin olet pitkiä aikoja poissa, on talon vesijärjestelmä ja sähkö järjestelmä suunniteltu siihen soveltuvaksi helpoilla toimenpiteillä! Saimaata pääset seilaamaan omasta rannasta käsin, joten venereittejä ja kalapaikkoja alue tarjoaa reilulla kädellä. Mökin kauppaan voi neuvotella myös irtaimistoa ja kalusteita, joten tästä voit saada itsellesi valmiin paketin, josta puuttuu vain ruuat jääkaapista ja madot ongen koukusta! Tervetuloa Rantasalmen upeisiin maisemiin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20344446
Sijainti
  • Rantasalmi Vaajaniemi
  • Vaajaniementie 270B, 58900 Rantasalmi
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + tupak + ph / wc + s + wc + lasitettuterassi
Huoneita
3 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
87 m²
Muiden tilojen pinta-ala
15 m²
Kokonaispinta-ala
102 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Lämmin ala 87m2, lasitettu/katettu terassi 15m2.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1976
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

139 900,00 €

Velaton hinta

139 900,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

360,00 € / vuosi

Tiemaksu

240,00 € / vuosi

Sähkölämmityskulut

100,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Talviauraus, noin 200m runkotieltä, noin 200e/v.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Lasitetun terassin lattia on puulautaa.
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Keskuspölyimuri järjestelmä. Panasonic ilmalämpöpumppu 2017. Terassilasitus, jossa lukitukset myös laseille. Leivinuuni. Sälekaihtimet ja verhotangot. Kiinteitä ja irtovalaisimia. Kaapistot. Istutukset. Rantavarusteet. HUOM: Irtaimistoa ja työkalut voi kuulua kauppaan!! Kysy lisää ja neuvottele sopiva paketti!
Tehdyt remontit
Laajennettu 1991, 1993 ja 2015. Viimeisin 2015 laajennus on terassit ja "baarihuone" (lisäsiipi).

2015: remontoitu keittiö ja sauna.
Lasitettu terassi kokonaan liukuovellisilla "niputettavilla" lasioville. Luonnonväri/anodisoidut alumiinikehykset. (terassi 15m2)
Uusittu ulko-ovien ja uloskäyntien kynnyspellit RST.
Vesikate, aluskate, rännit, syöksyputket ja sadevesijärjestelmä sekä salaojat tehty.
Rakennettu koneellinen ilmanvaihto (tulo-poisto ja lämmöntalteenotto).
Rakennettu autotalli.
2016: Rakennettu takorautainen portti. Henkilöportti ja sähköinen avaus etäohjauksella. Sähkökeskus portin yhteydessä, mistä saa myös sähkön.
2017: Ilmalämpöpumppu Panasonic.
2016-2018: Mäntyponttilattiat lakattu ja hiottu.

Laajennuksen yhteydessä on tehty myös reilusti remonttia ja uusittu talotekniikkaa. Laajennuksessa on oma wc, missä on oma 4,5kw läpivirtausveden lämmitin.

2015 Rakennettu myös koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteen otolla. Koko katto uusittu ja asennettu rännit, sadevesijärjestelmä ja kattoturvatuotteet. Rakennus on myös salaojitettu ja asennettu tarkastuskaivot. Katto mitoitettu 350kg/m2 lumikuormalle, joten ei huolta lumen pudottamisista. Myös perustuksista tehty tarkka lujuuslaskenta. Dokumentit saatavilla myyjältä näistä. Eristyksissä on huomioitu energiatehokkuus, joten lämmityskulut on edulliset ja kesäisin jäähdytyksen tarve vähäinen. Käyttövesijärjestelmä suunniteltu ja rakennettu helposti tyhjennettäväksi, jos on pitkiä aikoja poissa.

2015 yläpohjaan puhallusvillaa 450mm.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2013)
  • Energialuokka B!! Kertoo talon energiatehokkuudesta, mihin on remontoidessa ja rakentaessa kiinnitetty erityistä huomiota.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, sähkölämmitys
Tuvassa leivinuuni, ilmalämpöpumppu ja patterit
Vesihuollon kuvaus
kaivo
Viemäri
Pönttövesille 5,5m3 umpisäiliö, harmaille sakokaivo ja imeytyskenttä.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Kohde on talviasuttava
Kohde on talviasuttava
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: hirsi, puu
Rakennusmateriaali: Rakennusvaiheiden piirrustukset, suunnitelmat, laskelmat, sertifikaatit ja muut dokumentit kuvineen löytyy omistajalta. Olohuoneen/avokeittiön ja makuuhuoneen (baarihuone) ikkunoista ja terassilta aukeaa kaunis näkymä järven suuntaan.
Keittiön kuvaus
Non-Frost jääkkaappi pakastin. Vuolikivileivinuuni 2400kg, 60cm puille, tehty 2015. Keittiö uusittu 2015. Tupakeittiössä hormissa varaus 1/2 kiven hormiin esimerkiksi puuhellalle.
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: osalaatoitus, puu
Varusteet: liesituuletin
Liesi: keraaminen, leivinuuni
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Suora käynti ulos.
WC-tilojen kuvaus
Läpivirtauslämmitin 4,5kw. Bidee suihku. Normaali vesivessa. Pesuallas ja hana, allaskaapit. Valaistu peili sivukaapilla. Sähköinen rättipatteri. Yläikkuna huoneeseen. (valoa) Toinen wc on kylpyhuoneen yhteydessä.
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
IKI kiuas 120kg. Rosterinen kivivaippainen, missä 30l rosterinen kuumavesisäiliö. Saunan pinnat uusittu 2015.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Puukiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: puu
Makuuhuoneiden kuvaus
Isosta laajennusosan puoleisesta makuuhuoneesta oma kulku ulos terassille ja ikkunat järvelle/terassille. Huoneessa myös oma wc erillinen wc, ilmalämpöpumppu ja kaapistot peililiukuovilla, minkä sisällä on ilmanvaihtolaitteisto.
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: puu
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarastot, kaapistot.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
681-429-3-49
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
2 900 m²
Lisätietoja tontista
Kuistilta rantaan 25m, joten lähemmäksi ei rantaa pääse. Huikea näköala isolta terassilta! Tontin tie on laajasti Led valaistu infrapunatunnistimilla ja tontille kulku on massiivisen takorautasen sähköisen/etäohjatun aukeavan portin kautta. Portissa myös talon avaimiin sarjoitettu henkilöportti. Parkkitilaa ja kääntötilaa autoille runsaasti. Varastorakennuksen vieressä on tehtynä perustukset autokatosta varten johon suunnitelma on valmis. Suuri tasainen tilava piha. Aivan ihana kova pohjainen ranta!! Rantaan tehty kivilaituri, missä paikat veneen kiinnitukseen. Rantaa maisemoitu kivillä. Syvyys riittää hyvin veneen säilyttämiseen. Kovapohjoinen/sepeli ja kariton vesillelaskupaikka rannassa. Tontilla satoisia omena ja kirsikkapuita, tuija ja katajia.
Rakennusoikeuden pinta-ala
100 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus lämpimille tiloille 100m2, mikä käytetty loppuun.
Rakennukset
2015 rakennettu autotallirakennus kahdelle autolle. Toinen ovi sähköinen nosto-ovi. Varastorakennus (5 x 3,5 m), minkä viereen tehty betoniperustus katosta varten. (suunnitelma valmiina) Perustus on Teräsbetoninen reunavahvistettu laatta 5 x 3,65 metriä, ajoluiska tehty. Varastorakennus (puuvaja ja ikkunallinen työkaluvarasto)
Ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Tornioselkä/Haapaselkä yhteys Saimaalle

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Rantasalmi

Asuinalueena Rantasalmi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Savon Asuntomarkkinat Oy

Savon Asuntomarkkinat Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.