Omakotitalo | 6h, avok, vh, 3*kph, s, wc, khh, var, 2 auton autokatos, 2*parveke, kattoterassi

Koukkuniemenportti 4 B, Matinkylä, Koukkuniemi, Espoo

Hinta

1 459 000 €

Koko

192 / 197 m²

Vuosi

2019

Ainutlaatuinen kokonaisuus merellisessä Koukkuniemessä! Upea Arkkitehtitoimisto Pet Michaelin suunnittelema kivitalokoti vaativaankin makuun! Tämä koti on suunniteltu persoonallisesti, toimivasti ja viihtyisästi, eikä vastaavaa tule useasti vastaan. Tilavasta olohuoneesta avautuu suora yhteys terassille, avokeittiö houkuttelee niin ruoanlaittoon kuin seurusteluunkin ja josta myös meri näkyy. Kolmeen kerrokseen levittyvät makuuhuoneet, kylpyhuoneet ja oleskelutilat tarjoavat tilaa isollekin perheelle. Kahden auton autokatoksen lisäksi talossa on vieraspaikka ja varastotila. Aurinkoinen terassi kutsuu nauttimaan ja läheiset palvelut tekevät arjesta sujuvaa. Vuonna 2019 valmistunut vaalea kivitalo lämpenee energiatehokkaasti maalämmöllä ja tarjoaa ensiluokkaiset materiaalit sekä designin. Houkuttelevan viihtymisalueen muodostavat tilava takallinen olohuone, ruokailutila sekä näyttävä avokeittiö isolla saarekkeella ja monikäyttöisellä aamiaiskaapilla. Kattoterassilta avautuu upeat näkymät merelle. Lisäksi löydät jokaisesta kolmesta kerroksesta omat kylpyhuoneet sekä vessat, toimivan arkieteisen, saunan, masterbedroomin omalla vaatehuoneella, kylpyhuoneella sekä parvekkeella. Suurelle terassille pääsee liukulasiovien kautta, josta kierreportaita pitkin voit siirtyä kattoterassille nauttimaan merimaisemista ja auringosta tai alakertaan omalle patiolle ja nurmipihalle. Tontti on oma ja jaettu hallinnanjakosopimuksella. Tämän lapsiperheen kodin piha-alueelle mahtuu hyvin vaikka trampoliini. Asuinalueen ympäristössä on lukioita, peruskouluja ja päiväkoteja. Ihanat lenkkimaastot ja ulkoilualueet lähtevät lähes kotioveltasi. Toisaalta myös mm. Ison Omenan monipuoliset palvelut ovat kätevällä etäisyydellä. Upeat materiaalit, laadukas asuminen, selkeälinjainen arkkitehtuuri, avarat huoneet ja toimiva tilanjako ovat avainsanoja, jotka kaikki täyttyvät tämän ainutlaatuisen kohteen kohdalla. Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä, sillä tähän kokonaisuuteen pääsee tutustumaan sopimalla yksityisesittelyn. Ylinkerros Oy/ Lumi Rae-Vuorialho p. 040 502 1100 lumi.rae-vuorialho(at)ylinkerros.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20399440
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, avok, vh, 3*kph, s, wc, khh, var, 2 auton autokatos, 2*parveke, kattoterassi
Asuintilojen pinta-ala
192 m²
Muiden tilojen pinta-ala
71 m²
Kokonaispinta-ala
197 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuspiirustuksien mukaan huoneistoala 126 m2 + kellari 55 m2 + khh/tekninen tila 11 m2 = 192 m2 + 5 m2 varasto = 197 m2 Kerrosalalaskelman mukaan huoneiston kerrosala 148 m2+talouskerroala 22 + kellari 74m2 yhteensä kokonaisala 244 m2.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2019
Käyttöönottovuosi
2019
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

1 459 000,00 €

Velaton hinta

1 459 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 026,00 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

65,00 € / kk

Puhtaanapito

25,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lämmityskulut sisältävät käyttö- ja lämmityssähkön.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Alakerrassa vierashuone, jota voi hyvin käyttää myös työhuoneena/harrastehuoneena. Yksi seinä toteutettu kauniina lasiruutuseinänä. Yksityisyys huomioitu verholla. Runsaasti kaappitilaa. Alakerrassa toinen olohuone, josta käynti omalle pihalle. Tästä pääset vaikka vilvoittelemaan saunan jälkeen ulos. Alakerrassa lattiamateriaalina parketti ja seinät maalattu. Olohuoneessa kaunis kattoyksityiskohta epäsuoralla valolla ja tänne saat halutessasi oman kotiteatterin koska katossa huomioitu myös kaiuttimille sähkövedot. Portaikon alla sekä teknisessä tilassa alakerrassa hyvin säilytystilaa. Molemmissa tiloissa liiketunnistinvalaisimet. Ulkoportaissa sulanapitokaapelit ja ulko-ovessa kamerallinen sähkölukko, minkä saa avattua yläkerrasta. Kattoterassin vesiputkien lämmityskaapeli. Autokatoksella ja etupihalla liiketunnistinvalot. Autokatoksessa varaus sähköauton latausasemalle.
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Lamelliverhot ja sälekaihtimet.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
maaviilennys
Hyvä
Tulisija
Takka
Spartherm
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni, Rakennusmateriaali: Potiuksen betonielementit
Keittiön kuvaus
Scandinaavisen laadukas Kvikin avokeittiö isolla saarekkeella. Erittäin tyylikäs kokonaisuus koostuu ajattomista kaapistoista, isosta aamiaiskaapista, minne saat piiloon kahvinkeittimen, mikron, leivänpaahtimen ja vedenkeittimen, linjavat kvartsitasot sekä arjen luxusta tuomassa sähköinen roskakorin avaus, Boschin astianpesukone sekä uuni, aktiivihiilisuodattimella toimiva tasoon upotettu Bora merkkinen liesituuletin ja Samsungin side-by-side monitoiminäytöllä varustetusta jääkaappipakastimesta (jääpala-automaatilla), josta saat halutessasi mm. viinikaapin ja pystyt vaikka omalla kännykällä katsomaan kaupassa, mitä jääkaapissa on sisällä. Tämä keittiö ei ole vain päältä kaunis, vaan se on samalla erittäin toiminnallinen ja tarkkaan suunniteltu vaativammallekin kokille. Keittiön seinät ovat maalatut, välitila tummennettu peili ja katto akustista stretch-kangasta upotetuilla spoteilla sekä lattia parkettia. Tyylikäs musta allas on Frank ja hana Tapwell.
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerran kylpyhuoneessa vallitsee rauhallinen kylpylämäinen tunnelma. Suuret betonin sävyiset laatat saavat yhdessä kauniin ammeen ja laadukkaan valaistuksen kanssa tilan tuntumaan suorastaan ylelliseltä. Kylpyhuoneeseen on käynti yläkerran omasta siivestä, mistä löytyy myös masterbedroom ja walk-in vaatehuone. Tilassa on varusteina sadesuihku, seinäwc-istuin, tupla käsienpesuallas, 2xallashana, lämmitetty pyyhekuivain, lattialämmitys sekä valaistu peilikaappi. Pistorasiat on integroitu kaappiin sisälle. Kylpyhuoneeseen tulee luonnonvaloa ikkunasta.
Saunan kuvaus
Tilava ja uniikki sauna, missä saunan paneelit ovat jättiläistuijaa ja hienona yksityiskohtana koko seinän kokoinen valokuvaseinä valolla, valokuvan voi halutessaan vaihtaa. Kiukaana IKI-kiuas Monolith (13,8 kwh).
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuone toimii samalla arkieteisenä. Kaappitilaa löytyy hyvin Tankin kaapistoista. Osa talotekniikasta on sijoitettu myös kodinhoitohuoneeseen. Varusteina pesukone, kuivausrumpu, pyyhekuivain/seinäpatteri ajastimella, pöytätasoa, integroitu silityslauta, pyykkikaapit, lattialämmitys, lattiakaivo, pesukoneliitäntä, pesuallas. Lattiamateriaalina laatta ja seinät maalattu.
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Tilava olohuone-keittiö yhdistelmä, mistä kulku isolle parvekkeelle Aluprof-liukuoven kautta sekä kattoterassille. Merinäkymät. Takka sekä katto Stretch-kangasta mikä toimii akustisena elementtinä. Katossa myös huomioitu pistorasiat, joten esimerkiksi kaiuttimet on helppo kytkeä niihin. Romanoffin vaalea parketti ja seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Keskimmäisessä kerroksessa kaksi makuuhuonetta, joissa lattia parkettia ja seinät maalatut/tapetoidut kauniilla erikoistapeteilla sekä kaapistot. Ylimmässä kerroksessa kaunis kokolattiamatollinen Masterbedroom, mistä kulku myös erilliselle parvekkeelle. Masterbedroomin yhteydessä oma Walk-In vaatehuone ja kylpyhuone. Vaatehuoneessa Tankin valaistut kaapistot. Makuuhuoneen ovi on desibeliovi ja seinät olohuoneeseen/keittiöön äänieristetty.
Säilytystilojen kuvaus
Lämmitetty ulkovarasto, missä parvi.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-23-228-8
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
2 938 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Koko kiinteistön pinta-ala on kiinteistörekisteriotteen mukaan 2938m2, joka on hallinnanjakosopimuksella jaettu viiteen hallinta-alueeseen. Nyt myytävän hallinta-alueen B määräosa on 450 m2 + osuus yhteisestä tieosuudesta.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
e= 0,3 Ei käytettävää rakennusoikeutta jäljellä
Kaavoitustiedot
Ks. kaavakartta ja kaavamääräykset
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Matinlahden ala-aste n.600 m. Ruotsinkielinen Mattliden (päiväkoti, alakoulu ja lukio) n.2km.
Palvelut: Kauppakeskus Iso-Omena kattavine ja monipuolisine palveluineen n.2 km. Myös mm. uimahalli, jäähalli, urheilupuisto, kuntosali ja pururadat sekä koirapuisto lähialueella.
Matinkylän uimaranta 300m.
Muut palvelut: Melkein kotiovelta pääset Espoon Rantaraitille! Espoon Rantaraitti on ainutkertainen kevyen liikenteen virkistys- ja ulkoilureitti, joka tarjoaa merellistä tunnelmaa ja kivaa tekemistä ympäri vuoden. Läheiseltä Nokkalan Majakalta pääset hyppäämään Saaristoveneen kyytiin!
Myös monipuoliset mahdollisuudet rantalentopalloon tai kajakkiveneilyyn läheiseltä uimarannalta.
Päiväkodit: Matinkylän päiväkoti n.1,2 km, English Kindergarten noin 1 km.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki noin 700 m, Ison Omenan metroasema ja bussiterminaari noin 2 km.
Pihan kuvaus
Nurmikkoinen etu-ja takapiha

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Matinkylä, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Rae-Vuorialho Lumi

Myyntineuvottelija

Ylinkerros Oy

SKVL jäsenyritys

Runeberginkatu 61,
00260 HELSINKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.