Bo LKV Turku

Rivitalo | 5h, k, rt, askartelutila, 2vh, kph, s, 2xwc, parv, ter, var, ak

Taimontie 5, Taimo, Naantali

Hinta

288 000 €

Koko

102,5 m²

Vuosi

1989

Muuttovalmis, kaunis rivitalon päätyhuoneisto, loistavalla sijainnilla Taimossa. Vuonna 1989 rakentunut, kahdeksan asuntoa kattava Asunto Oy Taimonlinna sijaitsee omalla, puistoalueen rajaamalla tontilla. Lämmönlähteenä yhtiössä on kaukolämpö, minkä lisäksi tähän kotiin on asennettu ilmalämpöpumppu. Kahteen tasoon rakennettu kaunis ja avara koti toimii moneen elämäntilanteeseen. Eteisaulan jatkeena sijaitsee tilava läpikuljettava keittiö, jonka päädystä on kulku takapihan suuntaiselle parvekkeelle. Katettu parveke on paras paikka nauttia kahvit kesäaamuisin ja se omaa myös erinomaiset puitteet yrttien kasvattamiselle. Keittiö jatkuu kodin avaraan ruokailutilaan. Olohuone ja ruokailutila ovat lähekkäin, mikä toimii loistavasti perheen ja ystävien kokoontuessa yhteen. Sisääntulokerroksessa sijaitsee iso makuuhuone, jonka vierellä oleva työhuonekäytössä oleva pienempi huone soveltuisi hyvin myös pieneksi makuutilaksi tai pukeutumishuoneeksi. Alakertaan saavutaan viihtyisään arkiolohuoneen ja takkahuoneen yhdistelmään, joka on täydellinen paikka elokuvailtoja ja rentoutumista varten. Tilasta on käynti takapihan isolle ja osittain katetulle, koillisen suuntaan olevalle terassille, jonka suojassa sopii rentoutua vaikka aurinkotuoleihin uppoutuneena tai perheen kanssa grillaillen. Alakerran rauhassa sijaitsee iso makuuhuone, josta niin ikään pääsee suoraan kulkemaan takapihan terassille. Alakerran makuuhuoneen vieressä sijaitseva pieni huone toimii täydellisesti vaikkapa pukeutumishuoneena. Alakerrassa lisäksi iso askartelutila, joka tällä hetkellä toimii yhtenä makuuhuoneena. Luonnonvaloa huoneeseen saadaan kokolasisen välioven kautta ja sen yhteydessä olevasta varastosta löytyy runsaasti säilytystilaa. Tilavan pesuhuoneen yhteyteen on ratkaistu hyvät tilat arjen pyykkihuollolle ja kokonaisuuden kruunaa sauna. Wc-tiloja kodista löytyy kaksi, joista toinen on erillisenä eteisen yhteydessä ja toinen kylpyhuoneen yhteydessä. Huoneistolle kuuluu oma autokatospaikka, minkä lisäksi pihalla olevat parkkipaikat ovat asukkaiden vapaassa käytössä. Naantalin Taimon asuinalue on rakastettua ja rauhallista asuinaluetta, jossa koulut ja päiväkodit löytyvät läheltäsi. Kattava ruokakauppa sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä ja Naantalin idylliseen vanhaan kaupunkiin puutalokortteleineen on matkaa alle kolmen kilometriä. Vehreä lähiympäristö uimarantoineen tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon ja ulkoiluun vuoden ympäri. Rauhallinen ja tilava päätyasunto on toimiva monenlaiselle perhekunnalle. Tämän kodin ainutlaatuinen tunnelma on ehdottomasti koettava paikan päällä. Varaa pikaisesti oma aikasi esittelyyn! Lisätiedot ja esittelyt: Susanna Venho I 040 501 9045 I susanna.venho@bo.fi *** OMAN ASUNNON MYYNTI Jos etsit omalle kodillesi välittäjää, soita tai laita minulle sähköpostia. Tulen antamaan ilmaisen hinta-arvion asunnon myyntiä harkitsevalle ja kertomaan miten asunnostasi saadaan paras mahdollinen hinta!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20478692
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, rt, askartelutila, 2vh, kph, s, 2xwc, parv, ter, var, ak
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
102,5 m²
Kokonaispinta-ala
102,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k+s 88,5 m2. Huoneiston 4 alakerran neliöistä päätetty periä hoitovastiketta 25.10.1989 yhtiökokouksessa, pinta-ala 14 m2. Alakerrassa on runsaasti tilaa, joka ei täytä asuinpinta-alaksi laskettavan tilan määräyksiä. Alkuperäiset lupakuvat eivät vastaa kaikilta osin nykytilannetta. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa (rakennettu ennen vuotta 1992) poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi tarkistusmittauksen jälkeen olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1989
Käyttöönottovuosi
1989
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

288 000,00 €

Velaton hinta

288 000,00 €

Neliöhinta

2 809,76 €/m²

Vastike

Hoitovastike

424,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

424,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Taloyhtiö laskuttaa käyttösähkön kulutuksen mukaan. Ennakkomaksu sovittavissa (tämän hetkisillä asukkailla n. 60€/kk). Ennakkomaksut tasataan 1 krt/v. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla suurempia tai pienempiä riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta. Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Alakerrassa iso askartelutila, joka tällä hetkellä toimii makuuhuoneena, seinät maalattu syksyllä 2023. Askartelutilan yhteydessä iso vaatehuone/varasto. Toinen iso vaatehuone/huone alakerran makuuhuoneen vieressä. Alakerran kaikissa oleskelutiloissa lattia laminaattia. Eteisessä liukuovikaapistot.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: koilliseen
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Irtain.
Kohteen lisätiedot
Kylpyhuone/sauna, keittiö tai wc remonteista ei löydy isännöitsijältä muutostyöilmoituksia.
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus osakkailla 30 päivää
Tehdyt remontit
Edellisen omistajan tekemät muutostyöt:
2021: Terassikatos (valokate)
2021: Parvekkeen puuosien maalaus
2020: Terassin uusinta ja laajennus
2020: Ulkovarasto tehty
2020: Liesituuletin
2019: Ilmalämpöpumpun asennus ja korvausilmaventtiilien uusiminen (alakerran kaikki 3 kpl ja yläkerran pienemmän makuuhuoneen)
2019: Erillinen wc remontoitu
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Mikäli ostaja remontoi asuntoa, ostajan tulee ennen remontin aloittamista olla yhteydessä isännöitsijään ja teettää tarvittaessa asunnossa asbestikartoitus. Kartoitus vaaditaan teetettäväksi rakennuksissa, joiden loppukatselmus on tehty ennen vuotta 1994, mikäli kartoitusta ei ole tehty.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, lämpöpumppu
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu, tiili
Keittiön kuvaus
Puustellin tilava keittiö remontoitu aikaisemman omistajan aikana v.2013. Keittiössä kaksi jääkaappi/pakastin yhdistelmää (uusittu 2023), induktioliesitaso, erillisuuni, liesituuletin huippuimurilla (uusittu 2020), sekä astianpesukone ja mikroaaltouuni. Työtasot laminaattia, välitila kaakelia/tapettia. Lattia laminaattia. Keittiön yhteydestä kulku takapihan suuntaiselle katetulle parvekkeelle. Keittiön vierellä tilava ruokailutila.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerrassa sijaitseva kylpyhuone uusittu aikaisemman omistajan aikana v.2015. Varustukseen kuuluu allaskaapisto, peilikaappi, sade- ja normaalisuihku, lasinen suihkuseinä, pyykkikaappi, wc-istuin ja liitäntä pyykinpesukoneelle. Seinät kaakelia, lattia laattaa. Sähköinen lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc yläkerran eteisen vieressä. Remontoitu aiemman omistajan toimesta v.2019. Wc:ssä allaskaappi, peilikaappi ja wc-istuin. Seinät kaakelia, lattia laattaa, sähköinen lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Sauna sijaitsee alakerran kylpyhuoneen yhteydessä, osittain uusittu 2015. Sähköinen lattialämmitys.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa isot ikkunat etupihan suuntaan. Lisäksi alakerrassa iso arkiolohuone, jossa takka. Alakerran olohuoneesta kulku terassille. Olohuoneissa lattia laminaattia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa 2 makuuhuonetta. Pienemmän makuuhuoneen takaseinällä liukuovikaapit. Alakerrassa iso makuuhuone, josta suora kulku terassille. Makuuhuoneissa lattia laminaattia.
Säilytystilojen kuvaus
Takapihalla vuonna 2020 tehty ulkovarasto. Alakerrassa paljon lämmintä säilytystilaa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Huoltoisännöinti Oy Uslin Ab Henrikinkatu 3 Lh 1, 21100 Naantali p. 050 470 3297 oyuslin@gmail.com isannointinaantali.fi
Huolto
Talkooperiaatteella, tarvittaessa käytetään ulkopuolista apua.
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Hallituksen tulee antaa tieto osakkeenomistajille osakkeen siirtymisestä kahden viikon kuluessa siirtoilmoituksesta lukien. Tiedoksi antaminen tulee tapahtua samoin kuin kokouskutsun antaminen. Tiedon tulee sisältää lunastushinnan ja päivämäärän, jolloin lunastusvaatimus viimeistään on tehtävä.
Muuta: Huoneistojen 4 ja 8 alakerran neliöistä päätetty periä hoitovastiketta 25.10.1989 yhtiökokouksessa. Pinta-ala 14 m2.

Takat nuohotaan kerran vuodessa (kunnossapitovastuu osakkaalla). Yhtiö tilaa nuohouksen, laskut osakkaille.

Ilmalämpöpumput osakkaiden kunnossapitovastuulla. Sopimus ilmalämpöpumpun asennuksesta tulee siirtää uudelle osakkaalle.

Sähköautojen latauspisteet osakkaiden asennuttamia.
Kuntotutkimukset: Vesikalusteiden kuntokatselmus 2019 (raporttia ei saatavilla)
Tehdyt remontit
2023: Postilaatikot siirretty, sekä parveke-ja terassiovet uusittu
2022: Ikkunat maalattu ja vesikatot pesty
2020: B-talon takapihan puoleiset rännit ja otsalaudat uusittu
2020: Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö
2019: Julkisivujen pesu ja maalaustöitä
2018: Ulko-ovet uusittu
2008: Vesikatot uusittu
- Asfaltointi
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys seuravaalle viidelle vuodelle 2024:
-Julkisivut A-talon aidan kunnostaminen tai uusinta v. 2024
-B-talon takaosan maalaus v. 2024
-Lämmönvaihtimen uusinta/lämmitystekniikan arviointiselvitys
-Tuloilmaventtiilien tarkastus / uusinta tarpeen mukaan
-Sähköautojen latausselvitys
-Palovaroittimien hankinta ja asennus
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
2 355 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Naantalin kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Taimonlinna

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaisella osakkaalla sähköpistokkeellinen autokatospaikka. Lisäksi kaksi pihapaikkaa kaikkien käytössä.
Jokaiselle asunnolle kuuluu 1 katospaikka ja muut paikat ovat yleisesti käytössä.

Aivan vieressä Isännäntiellä runsaasti kadunvarsinpaikkoja.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Naantali

Asuinalueena Taimo, Naantali

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Venho Susanna

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KIAT, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.