Bo LKV Turku

Puutalo-osake | kiinteistön määräosa 2h + kk + wc / kph + khh / vh

Murtomaantie 6 as 6, Raunistula, Turku

Hinta

135 000 €

Koko

40 m²

Vuosi

1930

Kompakti kiinteistömuotoinen puutalokoti Raunistulan sydämessä! Tämä viehättävä kiinteistömuotoinen puutaloasunto tarjoaa sinulle rauhallisen asuinympäristön ja edulliset asumiskustannukset, mutta kuitenkin aivan keskustan reunalla. Noin 40 neliöinen asunto on kahdessa tasossa ja on suunniteltu niin, että asuminen on sekä käytännöllistä että viihtyisää. Sisääntulo kerroksessa avautuu avara tila, jossa yhdistyy avokeittiö ja valoisa olohuone. Sisääntulo kerroksesta löytyy myös asunnon wc ja kylpyhuone. Kellarikerroksesta löytyy kodinhoitotila sekä makuutilat, jotka takaavat yksityisyyden ja levollisen unen. Koti on kokenut laajan sisäremontin vuosina 2009-2011, jolloin on uusittu asunnon käyttövesiputket, viemärit ja sähköt sekä laajennettu asuintilat kellariin. Kellarin betonilaatan alle on remontin yhteydessä asennettu salaojaputkistot ja pumppaamokaivo. Asuntoon on myös suoritettu asuntokaupan kuntotarkastus Raksystemsin toimesta Asuinympäristönä Raunistula on tunnettu vehreästä ympäristöstään ja ystävällisestä naapurustostaan. Täällä voit nauttia viihtyisästä yhteisestä sisäpihasta, joka tarjoaa paikan rentoutua ja viettää aikaa ulkona. Tämä asunto on loistava tilaisuus nauttia Turun kaupunkielämästä, mutta samalla asua rauhallisessa ympäristössä. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän kompaktiin kotiin Raunistulassa!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20485759
Sijainti
Tyyppi
Puutalo-osake (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
kiinteistön määräosa 2h + kk + wc / kph + khh / vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
40 m²
Kokonaispinta-ala
40 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Ilmoitettu asuintilojen pinta-ala on hallinnanjakosopimuksessa määritelty likimääräinen pinta-ala. Hallinnanjakosopimuksen mukaan asunnon pinta-ala on noin 40 m2. Pinta-alaa ei ole tarkastusmitattu, joten pinta-ala voi poiketa olennaisestikin ilmoitetusta ja se voi olla ilmoitettua suurempi tai pienempi. Oikean pinta-alan varmistamiseksi suositellaan asunnon tarkastusmittausta.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1930
Käyttöönottovuosi
1930
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

135 000,00 €

Velaton hinta

135 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

62,39 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Vastike 38 e/kk, vesi 20 e/hlö, kiinteistövero 62,39 e. Sähkön kokonaiskulutus nykyisillä 2 hlö talous vuoden 2023 kulutus on ollut 9906 kWh/v. Ostaja maksaa mahdollisen varainsiirtoveron, joka on 4 prosenttia velattomasta kauppahinnasta. Lainhuuto ja panttikirjojen siirto.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Tietoliikenne
antenni
Kohteen lisätiedot
Nykyinen jätelaki vaatii biojäteastiaa tai kompostia, joten yhtymä on päättänyt hankkia kompostin kiinteistöön.
Tehdyt remontit
2016-2017
Keittiötasojen vaihto kivitasoihin

2020
Lämminvesivaraaja vaihdettu (tekijä Turun putkityö oy). Vesivahinko todettu ja korjattu alakerrassa. Lattianvaihto vinyyliin ja seinien maalaus samalla. Teppman Oy yhtymän vakuutusyhtiön toimeksiannosta.

2021
Uppopumpun vaihto alakerrassa. Tekijä Turun putkityö Oy. Ilmalämpöpumpun puhdistushuolto. Tekijä Konehuolto Toppinen. Tiskikoneen vaihto ja pistorasian siirto allaskaappiin.

2009-2011.
Poistoilmakanavapuhallin asennettu. Kellarin maanvaraisen laatan alle asennettu salaojat ja salaojille pumppaamokaivo. Määräosalle ostettu oma sähköliittymä ja sähkökaappi uusittu sekä sähköjohtoja uusittu. Vesi- ja viemäriputket uusittu asunnon sisältä. Asunnon pintoja uusittu laajasti.

Taloviemäri uusittu 2010, roska-astioiden katos 2010, raja-aita uusittu 2011, asuntojen ulko-ovet uusittu 2012, portaiden kunnostus 2012, katto maalattu ja katon kulkusillat uusittu 2014, rakennuksen täydellinen julkisivuremontti 2014, puolet rakennuksen julkisivusta maalattu toiseen kertaan 2015, rakennuksen julkisivun toisen puolikkaan maalaus toiseen kertaan 2016.
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Kosteustarkastus
Tehty
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
  • Rakennus, jota suojellaan rakennusperinnön suojelemisesta annetun lain (498/2010), kaavassa annetun suojelumääräyksen tai maailman kulttuuri- ja luonnonperinnön suojelemisesta tehdyn yleissopimuksen (SopS 19/1987) mukaiseen maailmanperintöluetteloon hyväksymisen nojalla osana määrättyä ympäristöä tai sen erityisten arkkitehtonisten tai historiallisten ansioiden vuoksi siltä osin, kuin sen luonne tai ulkonäkö muuttuisi energiatehokkuutta koskevien vähimmäisvaatimusten noudattamisen vuoksi tavalla, jota ei voida hyväksyä. •Energiatodistuksen laatiminen ei muuta rakennuksen luonnetta tai ulkonäköä, joten energiatodistus laaditaan yleisesti ottaen myös suojelluille rakennuksille. Suojelupäätös vaikuttaa energiatodistuksessa annettaviin suosituksiin energiatehokkuuden parantamisesta.
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Ilmalämpöpumppu on tyyppikilven mukaan vuodelta 2009.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Hirsi
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: lasikuitutapetti
Työtaso: kivi
Varusteet: astianpesukone
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: muovi
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, suihku, wc
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Painekaivo/perusvesikaivo
Seinämateriaali: lasikuitutapetti
Lattiamateriaali: muovi
Varusteet: lattialämmitys, pesukoneliitäntä
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: lasikuitutapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: lasikuitutapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja 1/2 osuus asunnon sisääntulo portaiden alapuolella olevasta tilasta.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
853-81-10-22
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
939 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Hallinnanjaksosopimuksen mukaan nyt myytävä määräosa oikeuttaa hallitsemaan hallinnanjakosopimuksen karttaliitteen mukaista aluetta 6. Tontin maa-alue on osapuolten yhteiskäytössä. Sopijapuolet tekevät toistaiseksi yhdessä korvauksetta tontin hoi­totyöt, kuten esimerkiksi lumityöt, nurmikon leikkaamisen ja lehti­en haravoimisen. Mikäli työt eivät tule näin tyydyttävällä tavalla tehtyä, ne teetetään maksua vastaan ja näin aiheutuvista kuluista sopijapuolet vastaavat hallitsemiensa asuntojen pinta-alojen mu­kaisessa suhteessa. Kiinteistöyhtymä perustettu tontille. Kiinteistöyhtymä hoitaa yhteiset viemärit, julkisivut, kattorakenteet. Lähiaikoina tulevat remontit yhtymässä: Kiinteistöyhtymän katon korjaus on päätetty yhtymässä. Komposti hommataan kiinteistöyhtymälle.
Tontin nimi
10
Rasitteet
Myytävään määräosaan kohdistuu yhteensä 100 000 euron arvoiset kiinnitykset. Siirretään ostajalle vapaana kauppahinnan maksua vastaan. Hallinnanjakosopimuksessa on määritelty tarkemmin oikeudet ja velvoitteet.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Turun kaupungin rakennusvalvonta
Kaavoitustiedot
Antaa Turun kaupungin rakennusvalvonta.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Jätekatos.
muita rakennuksia

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Raunistula, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heinonen Mauno

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.