Bo LKV Oulu

Kerrostalo | 2h, k, kph

Rommakkokatu 9, Heinäpää, Oulu

Hinta

119 000 €

Koko

50 m²

Vuosi

1958

Ihastuttava ja tunnelmallinen koti kattavasti remontoidusta 50-luvun talosta loistavalla sijainnilla keskustan kupeesta! Kodin pohjaratkaisua on avarrettu onnistuneesti remontin yhteydessä 2014. Saarekkeellinen keittiö ruokailutiloineen sekä olohuone ovat kaikki nykyisellään toimivaa ja valoisaa yhtenäistä tilaa. Hyvän kokoiseen makuuhuoneeseen sopii tarvittaessa myös työpiste ja maitolasisten liukuovikaapistojen takaa löytyvät hulppeat säilytystilat! Kodin kylpyhuone on remontoitu LVIS-remontin yhteydessä 2009. Kuten kaikki muutkin taloyhtiön kylpyhuoneet. Taloyhtiö on valmistunut 1958 ja tehtynä ovat isot perusparannukset: julkisivut-, perinteisellä tavalla toteutettu putkiremontti-, sähköt ja mm. vesikatto uusittu. Tontti on kaupungin vuokratontti. Asukkailleen taloyhtiöllä on uudistettu viihtyisä piha-alue, saunatilat, lämmin pyörävarasto, harrastetila sekä jokaiselle huoneistolle on kaksi varastoa. Viereisestä Hollipuistosta on mahdollisuus vuokrata myös oma viljelypalsta. Kodin sijainti on ihanteellinen. Keskusta ja Limingantulli palveluineen sekä tori ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Vierestä avautuvat ihanat puistoalueet vesistön liepeiltä, monipuoliset liikuntapaikat ja mm. Limminrannan koirapuisto. Lähin bussipysäkki sijaitsee parinsadan metrin päässä. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän kotiin! Lisätiedot ja esittelyt: Mia Backlund 044 381 2806 Henriikka Kivelä 044 552 2192

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20543803
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
50 m²
Kokonaispinta-ala
50 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/4
Rakennusvuosi
1958
Käyttöönottovuosi
1958
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

99 891,96 €

Velkaosuus

19 108,04 €

Velaton hinta

119 000,00 €

Neliöhinta

2 380,00 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Yhtiölainaosuus as 2 koskee julkisivusaneerauslainaa. Laina korko 12 kk euribor ja 0,7 %. Lainan päättymispäivä 14.01.2040.

Vastike

Hoitovastike

294,50 € / kk

Pääomavastike

165,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

459,50 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Pääomavastike koskee julkisivusaneerausta ja tuon yhtiölainaosuuden voi halutessaan maksaa pois, jolloin rahoitusvastike poistuu. Yhtiölainan Poismaksusta aiheutuvista kuluista vastaa ostaja. Pankin kulu 400 € + isännöinnin lainalaskukulu 65 €. Korontarkistusajankohtana 16.03. pankin kulua ei peritä.

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lämminvesi 8,50 €/ m3 ja kylmä 4,50 €/m3. Yhtiössä tehdään vesilaskutus kolmen kuukauden välein. Halutessaan osakas voi maksaa ennakkoa ja tarkistus kulutuksen mukaan. Saunamaksu 10,00 €/kk, jos varaa saunavuoron. Autopaikkamaksu 18,00 €/kk. Pääomavastike koskee julkisivusaneerausta ja tuon yhtiölainaosuuden voi halutessaan maksaa pois, jolloin rahoitusvastike poistuu. Hallituksella on valtuudet periä tarvittaessa enintään 2kk:n ylimääräinen hoitovastike sekä tarkistaa rahoitusvastikkeen suuruutta kesken tilikauden mikäli korkotaso niin vaatii. Taloyhtiö on siirtynyt huoneistotietojärjestelmään. Kyseisellä huoneistolla on vielä paperiset osakekirjat. Ostajan täytyy hakea omistusoikeuden rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta, samalla ostaja toimittaa paperisen osakekirjan Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Jos tämä määräaika laiminlyödään, seuraa siitä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Maanmittauslaitoksen hakemusmaksu on noin 100 €. Oma pankki saattaa periä mahdollisesti muita kuluja tästä toimenpiteestä, lisätiedot tästä kustannuksesta omalta pankilta.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Hyvän kokoinen eteistila, jossa maitolasinen liukuovikaapisto, tehosteseinä toteutettu Tunto struktuuripinnoitteella.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, verhotangot.
Tehdyt remontit
Aiemman omistajan tekemänä muutostyöt:
Olohuoneen ja keittiön välistä kevyt väliseinä sekä eteisen kevyt väliseinä / vaatehuone purettu. Keittiökalusteet ja kaikki pinnat kph:ta lukuun ottamatta uudistettu. Liesituuletin aktiivihiilitoiminen. Kaikki sähköasennukset on uusittu osakkaan lukuun. Katon alas lasku ja kiinteiden valaisimien asennus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Koti on siistissä ja muuttovalmiissa kunnossa.
Asbestikartoitus
  • Taloyhtiö on valmistunut ennen vuotta 1994, joten taloyhtiön rakenteissa voi olla asbesteja ja muita haitta-aineita ja nämä tulee selvittää aina ennen remontteja. Kysy lisätietoja ja mahdollisia kartoitusraportteja isännöitsijältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
Keittiön kuvaus
2014 uusittu saarekkeellinen keittiö, jossa ajattomat valkoiset kaapistot hidastintoiminnoilla. Varustukseen kuuluu: jääkaappi/pakastin, astianpesukone, kiertoilmauuni, induktioliesi sekä integroituna liesituuletin aktiivihiilisuodattimella. Työtasot laminaattia, työvalaistus led-valaistuksena. Tehosteseinä toteutettu Tikkurilan Taika- helmiäislasyyrillä.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Kylpyhuone uusittu taloyhtiön LVIS-saneerauksen yhteydessä 2009. Varustukseen kuuluu suihku, lasinen suihkuseinä, allas, peili, wc-istuin ja bide. Paikka 45 cm pyykinpesukoneelle. Tilasssa on lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone on avaraa yhtenäistä tilaa keittiön ja ruokailutilan kanssa. Yksityiskohtana tehosteseinä, joka on toteutettu Tunto struktuuripinnoitteella sekä led-valaistus.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Todella tilava makuuhuone, jossa koko seinän leveydeltä maitolasiset liukuovikaapistot. Tehosteseinä toteutettu Taika-helmiäislasyyrillä.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Jokaiselle huoneistolle on kaksi huoneistokohtaista varastoa. Toinen varasto sijaitsee kellarissa ja toinen ullakolla.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Oiva isännöinti Oy Isokatu 35, 90100 Oulu asiakaspalvelu 010 755 6030 Hoitavana isännöitsijänä: Pekka Kallunki pekka.kallunki@oi.fi
Huolto
Huoltia Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Sauna- ja pesuhuonetilat, maantasossa oleva lukollinen lämmin pyörävarasto, kerhotila, joka toimii myös asukkaiden askartelu- ja harrastetilana, väestönsuoja.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 13

Tehdyt remontit
2023 lämmönvaihdin uusittu, saunan kaiteita korjattu, 2021 julkisivusaneeraus, 2016 pihan uudistaminen, saunan lauteet ja seinäpaneelit uusittu, 2012 vesikatto uusittu, 2009 LVIS-saneeraus, jossa samassa yhteydessä uusittu kylpyhuoneet, 2006 lukkojen uusiminen, 2002 ikkunoiden uusiminen, 1997-1998 hissien rakentaminen, 1995 porrashuoneen maalaus, ulko-ovet uusittu ja julkisivujen saneeraus 1994
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvityksellä on kirjattuna, että taloyhtiössä ei ole suunnitteilla merkittäviä korjauksia.
Energialuokka
D (2018), Energiatodistus on voimassa 16.08.2033 asti.
Tontin koko
1 636 m²
Tontin omistus
Vuokra
Lisätietoa tontin omistuksesta

Vuokrasopimus 1.1.2018, päättyy 31.12.2052, Oulun kaupunki 1.1.2018-31.12.2027 vuosittaisesta maavuokrasta peritään 75% 1.1.2033-31.12.2052 perusvuokra nousee kunkin 5 vuoden sopimusajan kuluttua 10 %:lla perusvuokrasta niin, että ensimmäinen korotus tulee voimaa 1.1.2033 alkaen.

Kaavoitustiedot
Oulun kaupunki
asemakaavoitus@ouka.fi
Kaupungin vaihde 08 558 410
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
16 800 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Oulun kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2052

Asunto Oy Rommakkokatu 9

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Piha-autopaikat 13 kpl yhtiön omistuksessa ja ovat jonotusperiaatteella.
Pihan kuvaus
Taloyhtiöllä on 2016 uusittu viihtyisä piha-alue. Asukkaille on istuinryhmät ja pihakeinu, grillauspaikka, pyykinkuivaustelineet sekä pyöräkatokset. Viereissä Hollipuistossa on kaupungin ylläpitämä viljelypaikka.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Heinäpää, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Backlund Mia

Kiinteistönvälittäjä LKV, partner

Bo LKV Oulu

Bo LKV Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.