Bo LKV Turku

Omakotitalo | 5h, rt, k, apuk, kh, s, 2wc, vh, et, kuisti, at, var, tekn.tila

Myllärinkatu 7, Myllärinmäki, Naantali

Hinta

239 000 €

Koko

120 m²

Vuosi

1983

1-tasoinen omakotitalo suositulla alueella Naantalin Myllärinmäessä Tämä vuonna 1983 valmistunut koti sijaitsee omalla 720 m2 rinnetontilla. Kaunis piha istutuksineen odottaa jo kesää, jolloin se pääsee puhkeamaan kukkaan. Talon yhteydessä on lämmin autotalli, sekä myös takapihan puolelta kuljettava varasto. Yksitasoinen ja tilava koti toimii moneen elämäntilanteeseen. Kodin pinnat ovat pitkälti alkuperäisessä kunnossa, mutta talon sisäiset käyttövesi- sekä lämmitysputket ovat uusittu vuonna 2017 sekä talon sisäiset sähköt vuonna 2023. Lämmitysmuotona on kaukolämpö. Eteisestä sisään tultaessa saavutaan tilavaan eteisaulaan, johon mahtuu kerralla suurempikin joukko pukemaan. Eteisaula jatkuu kodin avariin oleskelutiloihin, jotka jatkuvat myös kulman takana. Isot ikkunat asettuvat rauhallisen sisäpihan suuntaan. Olohuoneen yhteydestä löytyy ruokailutila, jossa on tila suuremmallekin ruokailuryhmälle. Ruokailutilan takaa löytyy vielä viihtyisä takkahuone, josta on myös kulku takapihan lasitetulle kuistille. Etupihan puolella on yhteensä kolme makuuhuonetta, joista työhuone on toteutettu osittain avoimena. Kahden makuuhuoneen yhteyteen on toteutettu kiinteää säilytystilaa ja lisäksi päämakuuhuoneessa on oma vaatehuone. Niin ikään keittiön ikkunanäkymä aukeaa sisäpihan suuntaan. Keittiön ja kylpyhuoneen välissä on läpikuljettava apukeittiö, jossa on myös kuivauskaappi. Kylpyhuoneen yhteydessä on oma ikkunallinen sauna sekä suora kulku ulos, joten pyykit on myös helppo nostaa ulos kuivumaan. Kodissa on kaksi erillistä wc:tä, joista toinen on erillisenä ja toinen kylpyhuoneen yhteydessä. Myllärinmäki on ihanteellinen sijainti myös lapsiperheille, sillä palvelut, päiväkodit ja koulut ovat kaikki lähellä. Lisäksi perheen pienimpiä ilahduttaa samalla kadulla sijaitseva leikkipuisto. Alueella on loistavat ulkoilumaastot ja lisäksi Naantalin Aurinkogolfiin ajaa vain muutamassa minuutissa. Naantalin keskustaan matkaa kertyy noin viitisen kilometriä ja Turun keskustaan ajaa autolla vain alle 20 minuutissa. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan! Myynti ja esittelyt/ Sofia Metsänranta p. 040 588 6314 sofia.metsanranta@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20565315
Sijainti
  • Naantali Myllärinmäki
  • Myllärinkatu 7, 21110 Naantali
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, rt, k, apuk, kh, s, 2wc, vh, et, kuisti, at, var, tekn.tila
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
120 m²
Kokonaispinta-ala
120 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuspiirustusten mukaan: Huoneistoala: 120 m2 Kerrosala: 141 m2 + 30 m2 Ilmoitettu asuinpinta-ala on rakennuspiirustusten mukainen huoneistoala Pinta-alat perustuvat rakennuspiirustuksiin ja ovat suuntaa-antavia. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1983
Käyttöönottovuosi
1983
Vapautuminen
Muu ehto: n.1kk kaupanteosta/sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

239 000,00 €

Velaton hinta

239 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kaukolämmön kulutus vuonna 2023: 17,577 MWh (n.2 204 euroa) Sähkönkulutus vuonna 2023: n.3 700 kWh/v. Kiinteistövero vuonna 2023: 398,14 euroa Vesi kulutuksen mukaan. Jätehuolto ja vakuutukset oman sopimuksen mukaan. Kulutukset perustuvat nykyisen asukkaan käyttötottumuksiin ja ovat suuntaa-antavia. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 3 % kauppahinnasta. Mahdollisen esisopimuksen vahvistamisen kulut (128 euroa, josta osapuolet vastaavat puoliksi) ja kaupanvahvistuskulut (128 euroa, josta osapuolet vastaavat puoliksi). Ostaja vastaa lainhuudon hakemisen kustannuksista sekä sähköisten panttikirjojen siirtomaksuista. Panttikirjat (2 kpl) luovutetaan ostajalle lainoittamattomana kauppahinnan maksua vastaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä ja tuulikaapissa molemmissa kiinteää kaappitilaa. Tuulikaapissa lattia laattaa (sähköinen lattialämmitys). Keittiön ja kylpyhuoneen välissä apukeittiö, jonka valkoinen kuivauskaappi sisältyy kauppaan. Apukeittiössä lisäksi pöytätila laatikostoineen. Tilassa lisäksi lämmityskeskus/lämmityksen ohjaus. Takkahuoneesta ja ulkoa kulku kuistille.
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Takapihan pöytäryhmä tuoleineen, kasvihuone, kukkavaunu, leikkimökki, myös keittiön puoleinen kasvihuone. Sähkökäyttöiset ruohonleikkurit (3 kpl), autotallin jääkaappipakastin ja autotallin tummat hyllyt.
Kauppaan ei kuulu: Irtain
Tehdyt remontit
2023: Kaikki talon sisäiset sähköt uusittu, sähkötaulu uusittu, palonilmaisinjärjestelmä lisätty
2022: Ilmanvaihtokoneen kone ja suodattimet puhdistettu
2018: Kaukolämmön jakokeskus uusittu
2017: Kaikki talon sisäiset käyttövesiputket ja lämmitysputket uusittu
1987: Etupihan aita (osittain purettu)

- Sisääntuloeteistä laajennettu (ei haettu lupaa, tarkka vuosi ei tiedossa)
- Takapihan puolelta avoterassi tehty kuistiksi (ei haettu lupaa, tarkka vuosi ei tiedossa)
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
  • Myyjä teettää energiatodistuksen ennen kaupantekoa lain velvoittamana.
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Mikäli ostaja remontoi rakennusta, ostajan tulee ennen remontin aloittamista teettää tarvittaessa kohteessa asbestikartoitus. Kartoitus vaaditaan teetettäväksi rakennuksissa, joiden loppukatselmus on tehty ennen vuotta 1994. Mikäli asbestia kartoituksessa ilmenee, tulee ostajan teettää asbestinpurku alan ammattilaisella.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, puu
Ilmanvaihtokoneen kone ja suodattimet puhdistettu v.2022
Tulisija
Takka
Takka nuohottu viimeksi 9/2023.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
kaukolämpö, kaapeli-TV
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Rakennusmateriaali: Puurunko. Tiiliverhous.
Keittiön kuvaus
Keittiössä jääkaappi, pakastin, uuni, liesitaso, liesituuletin ja astianpesukone. Välitila kaakelia, lattia laattaa. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa allaskaapisto, suihku, suihkukaappi, wc-istuin sekä liitäntä pyykinpesukoneelle. Seinät kaakelia, lattia laattaa. Vesikiertoinen lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Erillisessä wc:ssä allaskaapisto, peili ja wc-istuin. Seinät maalattu, lattia kaakelia. Lisäksi toinen wc-istuin kylpyhuoneen yhteydessä.
Saunan kuvaus
Oma ikkunallinen sauna kylpyhuoneen yhteydessä. Sähkökiuas.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa lattia parkettia. Isot ikkunat takapihan suuntaan. Lisäksi viihtyisä takkahuone, jossa kiinteää kaappitilaa ja lattia laattaa. Takkahuoneessa vesikiertoinen lattialämmitys. Takka nuohottu viimeksi 9/2023. Tilasta kulku kuistille.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme makuuhuonetta, joista yksi tällä hetkellä osittain avoin huone. Kaikissa makuuhuoneissa lattia parkettia. Kahdessa makuuhuoneessa kiinteää kaappitilaa. Päämakuuhuoneen yhteydessä oma vaatehuone. Vaatehuoneessa lattia parkettia.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Betonikattotiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
529-22-15-2
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
720 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Rinnetontti, jossa istutuksia ja nurmea. Takapiha osittain laatoitettu. Etupiha itään, takapiha länteen. Pihalla kasvihuone, leikkimökki sekä kaksi varastoa.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennuspiirustusten mukainen rakennusoikeus 200 m2.
Kaavoitustiedot
Naantalin kaupunki. Sitova tonttijako
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Talon yhteydessä lämmin autotalli, jossa automaattinosto-ovi. Tallin toisella puolella lämmin varasto sekä lämmönjakohuone. Takapihalla kasvihuone sekä 2 varastoa. Sivulla leikkimökki. (Näille ei haettu toimenpidelupia)

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Naantali

Asuinalueena Naantali

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Metsänranta Sofia

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.