ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Kerrostalo | 3h + k (yhtiöjärjestyksen mukaan 3H + K)

Lavakatu 5, Pasila, Helsinki

Hinta

299 000 €

Koko

68,5 m²

Vuosi

2022

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan 68,5 m2 kolmioon, joka hurmaa erinomaisella pohjaratkaisullaan. Kodin sydämenä toimii avoin olohuone ja keittiö, tarjoten viihtyisän yhdistelmän tilaa ja toiminnallisuutta. Keittiö on suunniteltu huolellisesti tarjoten runsaasti säilytys- ja työskentelytilaa. Olohuoneesta avautuu kaunis näkymä lasitetulle parvekkeelle, jossa voit nauttia raikkaasta ilmasta ja rentoutua arjen kiireiden keskellä. Makuuhuoneissa on valmiina kaapistot, jotka helpottavat arjen järjestelyjä ja pitävät tilan siistinä. Kylpyhuoneeseen mahtuu kätevästi pesutorni, mikä tekee arjen pyykinpesusta vaivatonta. Vuonna 2022 valmistuneessa yhtiössä asukkailla on käytössään monipuoliset yhteistilat, kuten kerhohuone, kuivaushuone, pesutupa, sauna sekä erilaiset varastot lastenvaunuille, ulkoiluvälineille ja irtaimistolle. Lisäksi yhtiössä on väestönsuoja, joka lisää turvallisuudentunnetta. Asunto sijaitsee Pasilassa, joka tarjoaa erinomaiset palvelut aivan käden ulottuvilla. Postipuistosta pääsee kätevästi julkisilla liikennevälineillä alle 30 minuutissa Helsingin keskustaan. Autolla ja polkupyörällä hyvät yhteydet. Keskuspuiston monipuoliset ulkoilumahdollisuudet avautuvat lähes kotiovelta. Lähistöltä löytyvät lisäksi kaupat, ravintolat ja muut mukavuudet. Tule ja ihastu tähän kodikkaaseen ja toimivaan asuntoon, joka odottaa uusia asukkaita!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20576155
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k (yhtiöjärjestyksen mukaan 3H + K)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
68,5 m²
Kokonaispinta-ala
68,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/5
Rakennusvuosi
2022
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

299 000,00 €

Velaton hinta

299 000,00 €

305 000,00 €

Neliöhinta

4 364,96 €/m²

Vastike

Hoitovastike

246,60 € / kk

Tontin vuokravastike

181,53 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

428,13 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Autopaikka pysäköintitalosta 50 € (mikäli taloyhtiöllä on vapaita paikkoja) Kylmä vesi 4,00 € kpl/kulutus Lämmin vesi 9,50 € kpl/kulutus 13. Kahden kuukauden ylimääräisen vastikkeen kerääminen tai keräämättä jättäminen Hallitus esittää, että sille annetaan valtuudet tarvittaessa kerätä kahden kuukauden ylimääräinen hoito-/rahoitusvastike tai jättää tarvittaessa keräämättä kahden kuukauden hoito- /rahoitusvastike.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Saunamaksu: 15 e/kerta.
oma mittari
Yhtiökokous 2023 - Päätettiin myöntää hallitukselle valtuutus periä tarvittaessa enintään kahden kahden kuukauden ylimääräinen hoito- ja/tai rahoitusvastiketta vastaava määrä. - Päätettiin antaa hallitukselle valtuudet määrittää pääomavastikkeen suuruus korkomuutoksia vastaavaksi tilanteen niin vaatiessa.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Yhtiössä ei ole suorituskyvyttömyysvakuutta. YJ 5 § Yhtiön välittömässä hallinnassa olevissa tai osakkaiden hallitsemissa tiloissa ei saa tupakoida.
Tehdyt remontit
Ilmalämpöpumppu asennettu keväällä 2023.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Varustus: Liesituuletin Uuni Hana Kaapisto Allas Astianpesukone Jääkaappipakastin Sähköliesi Keraaminen liesi
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: kaakeli, maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varustus: Suihku Suihkuseinä Wc istuin Pesukoneliitäntä Hana Allas Peilikaappi Allaskaapisto Lattialämmitys
Olohuoneen kuvaus
Varustus: Ilmalämpöpumppu
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Varustus: Molemmissa makuuhuoneissa kaapistot
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
kumibitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Jussi Uusiniemi jussi.uusiniemi@kiinteistotahkola.fi +358207488352
Huolto
Kiinteistöpalvelu Norppa
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Hitas, Helsingin kaupungilla on lunastusoikeus

9 § Osakkeenomistajan oikeudesta luovuttaa omistamansa osakkeet ja osakkeiden lunastushinnan laskemisesta on voimassa, mitä tämän yhtiöjärjestyksen 10, 11, 12 ja 13 pykälissä on määrätty. Edellä oleva määräys on merkittävä osakekirjoihin.

10 § Jos osakas luovuttaa omistamansa asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavat osakkeet, hänen on ilmoitettava luovutuksesta ja sen ehdoista yhtiön hallitukselle. Helsingin kaupungilla on kuukauden kuluessa siitä, kun osakkeiden siirtymisestä on ilmoitettu hallitukselle tai kun osakkeiden siirtyminen on muulla tavalla tullut hallituksen tietoon, oikeus lunastaa osakkeet 10 §:ssä määrätyllä tavalla lasketulla lunastushinnalla. Kaupungilla ei ole lunastusoikeutta, jos omistusoikeus osakkeisiin on siirtynyt perintönä, lahjana, testamentilla tai osituksen kautta tai jos osakkeet on luovutettu aviopuolisolle, rintaperilliselle, ottolapselle, vanhemmille, ottovanhemmille, sisaruksille tai sisarpuolille.

11 § Yhtiön hallituksen on ilmoitettava kirjallisesti Helsingin kaupungin kaupunkiympäristön asukas- ja yrityspalvelujen asuntopalvelut - yksilölle tapahtuneesta luovutuksesta kahden viikon kuluessa siitä, kun osakkeiden siirtyminen on tullut hallituksen tietoon ja liitettävä ilmoitukseen selvitys hallituksen määräämästä lunastushinnasta ja sen perusteena olevasta laskelmasta. Ilmoituksen mukana on toimitettava kopio kauppakirjasta tai muusta luovutusasiakirjasta. Kaupunkiympäristön asukas- ja yrityspalvelujen asuntopalvelut -yksikön on ilmoitettava yhtiön hallitukselle lunastusoikeuden käyttämisestä kuukauden kuluessa siitä, kun osakkeiden siirtyminen on tullut hallituksen tietoon. Lunastushinta on suoritettava yhtiön hallitukselle viimeistään kahden viikon kuluttua siitä, kun lunastushinta on määrätty ja lunastusoikeuden käyttämisestä on ilmoitettu yhtiölle.

+ 12 § - 13 §

Lukijan tulee tutustua huolellisesti yhtiöjärjestyksen sisältöön koskien lunastusta.

Muuta: Kerhohuone, Kuivaushuone, Pesutupa, Sauna, Varasto, Varasto - irtaimisto, Varasto - Lastenvaunut, Varasto - ulkoiluvälineet, Väestönsuoja

Antennijärjestelmän tyyppi Kaapeli-tv
Antennijärjestelmän palveluntarjoaja DNA Welho Oy
Tehdyt remontit
Taloyhtiö valmistui ja osakkaat pääsivät muuttamaan 28.4.2022. Tilikauden aikana suoritettiin rakennuttajan toimesta vastuukorjauksia.

Tieto per. 2/2024 - Vuosikorjaukset käynnissä. Vuositarkastuksen ennakkotarkastus tehty.
Tulevat remontit
Koska uusi yhtiö, voi kirjata että yhtiö valmistunut 2022. Yhtiön hallitus katsoo ettei vuosille 2023-2027 ole tiedossa sellaisia peruskorjaustoimenpiteitä, joilla olisi merkittävä vaikutus yhtiön tai osakkaiden talouteen. Myyjä ei vastaa yhtiön myöhemmin päättämistä remonteista eikä niistä aiheutuvista huoneistokohtaisista kustannuksista.

Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Energialuokka
A (2018), Energiatodistus on suunnitteluvaiheen todistus ja kulutustiedot perustuvat arvioihin.
Tontin koko
2 821 m²
Tontin omistus
Vuokra
Lisätietoa tontin omistuksesta

Tarkistusperuste elinkustannusindeksi

Kaavoitustiedot
Lisätietoa kaavoituksesta Helsingin kaupungilta
09 310 1691
Ostajan tulee tutustua lähialueen kaavoitushankkeisiin ja muihin alueen tietoihin ja palveluihin huolellisesti Helsingin kaupungin karttapalvelun kautta: kartta.hel.fi

Lähistöllä valmisteilla olevat asemakaavat per. 14.02.2024

Käpylän yhtenäiskoulu, Louhentie 3

Suunnitelman kuvaus
Asemakaavamuutoksen tavoitteena on mahdollistaa Käpylässä sijaitsevan Yhtenäiskoulun laajentaminen. Tarkoituksena on mahdollistaa koulun tontille uusien keittiötilojen sekä opetustilojen rakentaminen. Laajennusosien tarkoituksenmukainen ja kaupunkikuvallisesti laadukas sekä ympäristöä huomioiva toteuttaminen edellyttää tontin vähäistä laajentamista puistoalueelle. Suunnittelussa otetaan huomioon alueen rajautuminen kulttuurihistoriallisesti arvokkaaseen ympäristöön.
Lisätietoja antaa
Juuso Ala-Outinen, suunnittelija, p. (09) 310 20769
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
155 131,50 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2080

Asunto Oy Helsingin Kuriiri

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Muut palvelut: -Postipuistosta pääsee kätevästi julkisilla liikennevälineillä alle 30 minuutissa Helsingin keskustaan. Autolla ja polkupyörällä hyvät yhteydet.
- Keskuspuiston monipuoliset ulkoilumahdollisuudet avautuvat lähes kotiovelta.
- Postipuiston palvelut: Alepa, ravintolat, päiväkoti-koulu.
- Palvelut lähistöllä: K-Supermarket Mustapekka, kauppakeskus Tripla, kauppakeskus Kaari, Pirkkolan ja Käpylän liikuntapuistot.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Toteutetut autopaikat 41

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Pasila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ramirez Stefano

Myyntineuvottelija

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.