Kerrostalo | 4h, k, kph, wc, s, terassi

Porvoonkatu 5-7, Alppiharju, Vallila, Kallio, Helsinki

Hinta

960 000 €

Koko

101 m²

Vuosi

1961

Uutta vastaava edustustason ullakkohuoneisto. v. 2020 valmistunut asunto, jossa perinteisistä ullakkoasunnoista poiketen on kauttaaltaan korkeaa huonetilaa ja isot ikkunat. Tehokas tilankäyttö ja toiminnallisuus sekä laadukkaat materiaalit vastaavat tämän päivän vaatimustasoa. Avara ja hyvin toimiva pohjaratkaisu, jossa oleskelutilojen ja 3 makuuhuoneen lisäksi löytyy harvinaisen komea ikkunallinen saunaosasto avarin näkymin sekä aivan mahtavan hieno n. 36 m²:n etelään ja länteen avautuva osittain katettu terassi. Terassilta voit tarkkailla Brahen kentän urheilutapahtumia ja ihailla Linnanmäen iltavaloja auringon laskun kera. Upeisiin yksityiskohtiin sisältyy myös 2 sisäänkäyntiä eri rappukäytävästä. As Oy Satakallio sijaitsee lyhyen matkan päässä keskustasta, vehreässä kaupunkimiljöössä Brahen kentän kupeessa, Alppiharjun, Kallion ja Vallilan risteyskohdassa. Urbaanilta asuinalueelta löytyvät mm. erilaiset ruokakulttuurit, ihanat puistoalueet, kattavat kaupalliset palvelut sekä aito puulämmitteinen korttelisauna. Alppiharju on kaiken ikäisten trendikäs ja eläväinen kaupunginosa. As Oy Satakallio on yksi Suomen suurimmista taloyhtiöistä, jossa on monipuoliset yhteiset tilat: pesutupa, mankeli ja mm. iso 99 auton parkkihalli ja vuokrattavia varastoja. Isoimmat remontit on tehty ja talon arvoa nostava pihakannen saneeraus, liikerakennusten julkisivuremontti ja autohallin kunnostusremontti ovat valmistumassa alkukesästä 2024. Uutta vastaava huoneisto on juuri vapautumassa. Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Jarmo Sarlin p. 0400 506 900, jarmo.sarlin(at)ylinkerros.fi Mikäli vanha asuntosi on vielä myymättä, saat varattua maksuttoman arviokäynnin: www.ylinkerros.fi/arviot

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20604115
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, wc, s, terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
101 m²
Kokonaispinta-ala
101 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
10/10
Rakennusvuosi
1961
Käyttöönottovuosi
1961
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

960 000,00 €

Velaton hinta

960 000,00 €

Neliöhinta

9 504,95 €/m²

Vastike

Hoitovastike

555,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

555,50 € / kk

Muut maksut

Saunamaksu

18,50 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen
Sauna 18,50€/kk, autohallipaikka 90€, autopaikka 75€, moottoripyöräpaikka 45€, varastokomero 5€, lisävarasto 20€.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ilmansuunta: etelään,länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Oma viilennys ilmalämpöpumpulla
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Erinomainen, uutta vastaava
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
LTO/Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, Betonielementti
Keittiön kuvaus
Olohuoneeseen avautuva suuri ja näyttävä saarekekeittiö. Keittiössä on ilmeikkäät seinälinjat, upeat mattamustat HTH-keittiön kaapistot sekä massiiviset täystammitasot. Välitila on tyylikästä valkoista lasia. Harmonisen ja viimeistellyn ulkoasun aikaansaamiseksi kodinkoneet ovat kalustepeitteiset ja kaapistot vetimettömät tai varustettu minimaalisilla vetimillä. Keittiö avautuu oleskelualueelle valtavan kokoisen saarekkeen kautta, johon on sijoitettu kalusteuuni, induktioliesitaso sekä tasoon integroitu tyylikkään huomaamaton DownDraftAir-saarekeliesituuletin. Kodinkoneina: Siemensin täyskorkeat jääkaappi ja pakastinkaappi, astianpesukone, induktioliesitaso, kalusteuuni sekä kalusteisiin integroitu mikro.
Lattiamateriaalit: parketti
Työtaso: kivi
Varusteet: astianpesukone, mikroaaltouuni
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peili, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Tyylikäs kylpyhuone on suuri ja skandinaaviseen sisustustyyliin harmoninen ja huoliteltu. Tilassa on valkoiset suuret seinälaatat ja eläväiset harmaansävyiset lattialaatat, joihin lämpöhaapakatto upotettuine valaisimineen luo kylpylätason tunnelmaa. Kylpyhuoneessa on varusteina kaksi suurta käsienpesuallasta allaslaatikostoineen, valaistu peili, valaistu peilikaappi, seinämallinen wc-istuin, bideesuihku, tyylikkäät Damixan mustat allashanat, Raindance -sadesuihku, pesukoneliitäntä ja tilaa rumpukuivaajalle. Kylpyhuone sijaitsee huoneiston pohjoispäädyssä, saunan yhteydessä.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc sijaitsee huoneiston eteläpäädyssä, toisen sisäänkäynnin läheisyydessä. Wc-tila on kylpyhuoneen kanssa yhdenmukaisesti sisustettu valkoisin suurin seinälaatoin ja eläväisin harmain lattialaatoin. Varusteina wc-tilassa on seinämallinen wc-istuin, käsienpesuallas, Damixan musta allashana, allaslaatikosto sekä peilikaappi.
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi
Saunan kuvaus
Sauna kuin taideteos! Laivan keulan muotoinen tunnelmallinen sauna on kerrassaan upea ja pieniä yksityiskohtia myöten upeasti viimeistelty. Saunan pintamateriaalina on käytetty leveää lämpökäsiteltyä haapaa, jonka eläväinen ulkonäkö ja lämmin sävy on todellinen tunnelmanluoja. Saunan lauteet ovat pelkistetyn tyylikkäät ja suunniteltu mm. pyöristetyn etulauteen ja tarkkaan suunnitellun selkänojan asemoimmin ansiosta täydelliseen löylykokemukseen. Lauteeseen upotettu Harvian sähkökiuas on varustettu suurella kivimäärällä, näyttävällä rosterikauluksella sekä tyylikkäällä suojakaiteella, jotka todella pääsevät oikeuksiinsa kiukaan kohdevalaistuksessa. Saunan lämmitys tapahtuu huolettomasti eteisessä sijaitsevasta etäohjauskeskuksesta.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Iso pesuhuone jossa hyvät kodinvaatehuolto tilat.
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattiakaivo, lattialämmitys, pesuallas, pesukoneliitäntä, pyykkikaapit
Olohuoneen kuvaus
Olohuone muodostaa yhdessä keittiön kanssa avaran oleskelualueen, jossa on lähes lattiaan asti ulottuvat suuret ikkunat, laadukas liimattu kalanruotokuvioinen tammiparkettilattia tuo arvokkuuden tunnetta koko huoneistoon, maalatut seinät.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Huoneistossa on kolme makuuhuonetta, joista kaksi sijaitsee pääsisäänkäynnin läheisyydessä ja suurin päämakuuhuone pohjoisen sisäänkäynnin läheisyydessä. Makuuhuoneissa on kalanruotokuvioinen tammiparketti ja maalatut seinät. Makuuhuoneista kahdessa on liukuovikaapistot (3kpl). Olohuoneen vieressä sijaitsevasta makuuhuoneesta on käynti terassille ja huone sopii loistavasti esimerkiksi työhuonekäyttöön.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Ainoa&Co Oy/Emännöintitoimisto Aamu Eero Vesterinen Beckerintie 8, 00410 Helsinki 09 61507333
Huolto
Kiinteistöhuolto Varonen Oy (samassa pihapiirissä)
Taloyhtiöön kuuluu
Kuivaushuone, Talopesula/itsepalvelupesula, Urheiluvälinevarasto, Kellarikomero, Askarteluhuone, Mankeli, Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhtiö käsittää yhteensä 7 rakennusta, joista 4 on asuinrakennuksia ja 3 myymälärakennuksia. Porrashuoneita yhtiössä on 20 kpl ja hissejä 20 kpl. Hissit menevät 9. kerrokseen.


Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 20 Autohallipaikkoja: 99

Tehdyt remontit
2023 Kellarivarastojen uusiminen Porvoonkatu 9. 2022 varastokomeroiden rakentaminen Porvoonkatu 3, ilmanvaihdon puhdistus, akustiikkalevyjen asennus porraskäytäviin, 2021 lämmöntalteenotto: uusittu kaukolämpökeskukset, ilmanvaihtohuoneet sekä rakennettu lämmöntalteenottojärjestelmä ilmanvaihdon yhteyteen, 2020 yhden väestönsuojan kunnostus ja pakolliset tarvikehankinnat, 2019 jätevesiviemäreiden ja sedevesi- sekä salaojajärjestelmien huuhtelu ja kuvaus, 2016: Patteriverkoston tasapainotus/säätö, valvontakameroiden ja järjestelmän uusinta, lämmön talteenoton hankesuunnittelu ja toteutussuunnittelu,
Porvoonkatu 1D oviryhmän uusiminen, 2015-2016: Julkisivujen, ikkunoiden ja parvekkeiden kunnostustyöt, 2012: Kevyen rakennusautomaation hankinta, 2006-2009: Putkiremontti, Porvoonkatu 1, 3, 5-7 ja 9, Katso muut suoritetut korjaukset Kiinteistön korjausohjelmasta.
Tulevat remontit
2024 Piha(toteutus), pihakannen saneeraus ja kolmen pihalla olevan liikerakennuksen julkisivukorjaus, autohallissa kunnostus-/maalaushanke, sähköjärjestelmä (hankesuunnittelu): sähkö- ja tietoliikennejärjestelmien peruskunnostus, väestönsuojat; yhden suojan kunnostus ja pakolliset tarvikehankinnat, 2025 lukituksen uusinta, 2026 lämmitysverkoston tasapainotus pihaurakan jälkeen, sähköjärjestelmä (toteutussuunnittelu): sähkö- ja tietoliikennejärjestelmien peruskunnostus, 2027-2028 sähköjärjestelmän toteutus: sähkö- ja tietoliikennejärjestelmien peruskunnostus, 2029 porraskäytävien saneeraus ja huoneisto-ovien uusiminen, porrasaskelmien hionta.
Energialuokka
G (2013)
Tontin koko
13 835 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Satakallio

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Aleksis Kiven peruskoulu kadun toisella puolella, Aleksis Kiven peruskoulun Sturenkadun toimipiste n. 700m, Åshöjdens grundskola n. 450m, Opistotalo Työväenopisto n. 350m.
Palvelut: Lähikauppa n. 100m, leikkipuisto Brahe n. 200m, Brahen kenttä, Konepajan monipuoliset palvelut n. 300m, Helsingin Urheilutalo n. 450m, Kulttuuritalo n. 650m, Linnanmäki n. 800m, Kauppakeskus REDI ja Tripla n. 1,6 km.
Päiväkodit: Kävelyetäisyydellä useita.
Liikenneyhteydet
Loistavat: raitiovaunu - ja bussiyhteydet, metrolle n. 600m, Pasilan asemalle n. 1,6 km.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Iso autohalli, jossa paikkoja autoille, sähköautoille, moottoripyörille.
Pihan kuvaus
Terassi on kuin oma aidattu piha-alue ja mahdollistaa hyötykasvien, kukkien ja viherkasvien harrastamisen.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Alppiharju, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sarlin Jarmo

Diplomivälittäjä, LKV

Ylinkerros Oy

SKVL jäsenyritys

Runeberginkatu 61,
00260 HELSINKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.