Bo LKV Turku

Rivitalo | 2h, avok, kh, patio

Kupittaankatu 87, Martti, Turku

Hinta

189 000 €

Koko

31 m²

Vuosi

2023

Juuri asuinkäyttöön muutetussa piharakennuksessa on nyt myynnissä todellinen harvinaisuus Punaisen ulkokuoren alla odottaa täydellinen pariskunnan tai yksinasuvan kaupunkikoti, joka tekee lähtemättömän vaikutuksen heti ensi näkemällä. Tarkkaan harkittu pohja, arvokkaat materiaalivalinnat, korkealle kohoava katto sekä komeat kattoparrut antavat asunnolle täysin uuden ulottuvuuden. Kaiken kruunaa oma, tilava pihapatio. Asunnon laatutaso on huippuluokkaa. Lattia on tammilankkua. Puustellin keittiö integroiduilla Siemensin kodinkoneilla ja Tapwellin hanalla. Kylpyhuoneessa on Tapwellin suihkut ja hanat, tammikehyksinen peilikaappi ja allaskaappi sekä liitäntä pesukoneelle. Säilytysratkaisuina koko asunnossa toimii Puustellin kiinteät kalusteet. Asuntoon teetetyt mustakehyksiset ikkunaruudukot ovat todella upeat. Martin Ritarin Nikkarijugendtyyliset rakennukset ovat seisseet tukevasti Kupittaankadulla jo vuodesta 1920. Vanhan ajan henkeä huokuva yhtiö muodostuu kadunpuoleisesta A-talosta ja sisäpihan taloista B sekä C. A- ja B-talojen saneeraus valmistui vuonna 2021 ja piharakennus C nyt elokuussa 2023. Martin kaupunginosan asuinalue on poikkeuksellisen kaunis ja vehreä. Ja mikä parasta, vain 5 - 10 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta ja Aurajokirannasta. Ihastuttavat rakennukset hurmaavat lempeällä värityksellään ja idyllinen naapurusto puistojen ympärillä miellyttää kaikkina vuodenaikoina. Urheilun ja kulttuurin ystävälle alue tarjoaa poikkeukselliset puitteet. Turun Urheilupuistossa pääset liikkumaan ja harrastamaan eri urheilulajeja vuodenajasta riippumatta. Puisto ei ole pelkästään liikunta- ja urheilukäytössä, vaan Urheilupuisto on myös merkittävä virkistäytymisalue omaten kulttuurihistoriallista arvoa. Lisäksi vierestä löytyy ruokakauppa, useampi suosittu ruokaravintola ja laadukas viiniravintola. Tervetuloa tutustumaan huolettomaan kotiin, jossa ihasteltavaa riittää! Tämän kodin nähtyäsi haluat sen ehdottomasti omaksesi. Myynti ja esittelyt: Miika Salmela p.0500 533 582 miika.salmela@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20657812
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, avok, kh, patio
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
31 m²
Kokonaispinta-ala
31 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuslupa-asiakirjojen mukainen huoneiston pinta-ala on 31 m2. Voimassa olevan yhtiöjärjestyksen mukainen huoneiston pinta-ala on 30 m2. Yhtiöjärjestys tullaan päivittämään ja siitä on olemassa jo luonnos. Yhtiöjärjestysluonnoksessa huoneiston pinta-ala on 31 m2.
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

127 189,19 €

Velkaosuus

61 810,81 €

Velaton hinta

189 000,00 €

Neliöhinta

6 096,77 €/m²

Vastike

Hoitovastike

182,90 € / kk

Pääomavastike

435,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

617,90 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesi ja sähkö kulutuksen mukaan. Vesiennakko 15 euroa/hlö/kk. Mahdollinen varainsiirtovero 2% erääntyy ostajan maksettavaksi kaupantekotilaisuudessa.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ilmansuunta: itään
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Irtain.
Tehdyt remontit
Piharakennus muutettu asuinkäyttöön. Piharakennuksen saneeraus valmistunut 2023. Käyttöönottokatselmus suoritettu 15.08.2023.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Huoneistossa ei ole asuttu kohteen saneerauksen valmistumisen jälkeen.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: muu, tiili
Alkuperäinen tiilirakenne + rappaus. Saneerauksen yhteydessä asennettu harkkoseinä ja lisäeriste sisäpuolella.
Keittiön kuvaus
Puustellin avokeittiö laadukkailla kodinkoneilla varustettuna. Keittiön varustukseen kuuluu: Integroitu jääkaappi/pakastin, induktioliesi, erillisuuni, integroitu mikro, liesituuletin, integroitu astianpesukone, Tapwell hana sekä integroitu tiskiallas. Taso ja välitila kivipuristetta. Lattia lankkua.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tyylikäs ja tilava kylpyhuone, jonka varustukseen kuuluu: Tapwell sade- ja normaalisuihku, liikkuva lasiseinä, allaskaapisto, peilikaappi, wc-istuin sekä liitäntä pesukoneelle. Hana ja bidesuihku Tapwell. Lattia ja seinät laattaa. Sähköinen lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa tilat oleskeluun ja ruokailuun. Ikkunat kahteen suuntaan, Kupittaankadun suuntaan ja sisäpihalle. Tilasta käynti huoneistokohtaiselle pihapatiolle. Lattia lankkua.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuone on erillisenä ja sinne mahtuu parisänky. Lattia lankkua.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Kennet Niinimäki Johtava Isännöitsijä Uniko – Isännöintipalvelut Oy Yliopistonkatu 18, 4. krs 20100 Turku Puh: 029 1700 663 029 1700 725 kennet.niinimaki@uniko.fi
Huolto
Omatoiminen, talvikunnossapidosta vastaa kiinteistöhoito Juhala Oy
Tehdyt remontit
-
Tulevat remontit
Normaaleita huoltotoimenpiteitä.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
1 264 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Turun kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2045

As Oy Martin Ritari

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Martti, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Salmela Miika

Myyntineuvottelija, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.