ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Rivitalo | 5h, avok, kph, s, wcx2, tk, parveke, terassi

Alakalliontie 4, Suna, Espoo

Hinta

309 000 €

Koko

130 m²

Vuosi

1985

Kerrassaan upea ja ainutlaatuinen koti on kokenut täydellisen muodonmuutoksen! Tyylikkäästi remontoitu koti hurmaa kauneudellaan. Eteisestä avautuu tilava olohuone, jossa suuret ikkunat tulvivat valoa sisään. Olohuoneesta pääsee myös parvekkeelle, josta ihastuttavat näkymät. Olohuone liittyy saarekkeella varustettuun moderniin keittiöön. Keittiössä on runsaasti kaappitilaa, integroidut kodinkoneet ja aamiaiskaappi. Sisäänkäynnin kerroksessa on wc ja tilava makuuhuone, jossa on kauniit pariovet. Portaat johdattavat alakertaan, jossa on kolme makuuhuonetta, takkahuone, sekä kylpyhuone saunoineen. Yksi makuuhuoneista avautuu suoraan suojaisalle takapihalle, joka rajoittuu metsään. Taloyhtiö seisoo omalla tontillaan. Suna on pientaloaluetta luonnonhelmassa, mutta kuitenkin lyhyen matkan päästä monipuolisista palveluista sekä liikenneyhteyksistä. Monipuolinen kauppakeskus Entresse n. 2,5km, jonka yhteydessä on myös kirjasto. Välittömässä läheisyydessä on päiväkoti, ala-aste ja yläaste. Lähialueelta löytyy mm. Espoon keskuspuiston loistavat ulkoilualueet. Keski-Espoon uimahalli n. 2,9km, Kannussillan urheiluhalli n. 3,3km, Kirkkojärven ja Suvelan urheilupuisto. Yhtiöjärjestyksen mukaan 5h+k+th+s. TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Minna Uski, LKV / 044 328 6248 tai minna.uski@roof.fi OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN! Get a roof. www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20755809
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, avok, kph, s, wcx2, tk, parveke, terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
130 m²
Kokonaispinta-ala
130 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1985
Käyttöönottovuosi
1985
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

309 000,00 €

Velaton hinta

309 000,00 €

319 000,00 €

Neliöhinta

2 376,92 €/m²

Vastike

Hoitovastike

760,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

760,50 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen
Hallituksella valtuudet kerätä yksi (1) ylimääräinen kuukauden hoitovastike, jos yhtiön rahoituksen huolto tätä edellyttää. Shekkitili peruskorjaus 2023: 450 000 €. Julkisivun (sis.ikkunoiden ja ulko-ovien uusiminen) peruskorjauslaina 450 000 € jyvitetään keväällä. Lainan lyhennykset päätetään kevään yhtiökokouksessa. Myytävän huoneiston osuus lainasta on 30 758 € (236,60 €/m2).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Takkahuone. SEINÄT: Paneeli. LATTIAT: Laminaatti.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: etelään
Tietoliikenne
antenni
Tehdyt remontit
12/2021 - 03/2022:
Koko huoneiston pintaremontti. Keittiöremontti. Uusittu pistokkeet, katkaisijat ja sähkövetoja.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Kohde on valmistunut ennen vuotta 1994, eikä asbestikartoitusta ole tehty. Ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaustöiden osalta otettava huomioon Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Keittiön kuvaus
VARUSTUS: Induktioliesi, liesituuletin, uuni, hana, kaapistot, allas, astianpesukone, jääkaappi, pakastin, integroitu mikroaaltouuni, aamiaiskaappi. VÄLITILA: Laatta. SEINÄT: Maali. LATTIAT: Vinyyli.
Kylpyhuoneen kuvaus
VARUSTUS: Suihku, pesukoneliitäntä, hana, allas, peilikaappi, allaskaapisto, lattialämmitys. SEINÄT: Laatta. LATTIAT: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
VARUSTUS: Wc-istuin, hana, allas, allaskaapisto, lattialämmitys (yhdessä wc.ssä). SEINÄT: Laatta. LATTIAT: Laatta.
Saunan kuvaus
Kiuas ja paneelilauteet. Lattiat: Laatta.
Makuuhuoneiden kuvaus
SEINÄT: Maali/sormipaneeli. LATTIAT: Vinyyli. Kaapistot.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto.
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Osakasisännöinti / Markku Mattila p. 040 041 4548 markku.mattila@ravk.fi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Koneellinen poistoilmanvaihto.
Jäte- ja tenkinen tila.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 24

Tehdyt remontit
2023: Julkisivuremontti, ikkunoiden ja ovien uusiminen, piha-aidat. LPA-peruskorjaus (maanrakennus, sähköistys ja asfaltointi).
2022: huoltokorjauksia, lämmityksen automatiikka, yhteispihan istutusten ja vesikattojen
hoitosopimuksen velvoitteet: yhteispihan istutuksien hoitovelvoitteet (kevät), vesikattojen huoltosopimuksen velvoitteet (kevät) räystäskourujen puhdistus ja kuntoraportti.
Huoneisto D16, keittiön peruskorjaus (taloyhtiön velvoitteiden hoitaminen, sisältäen
rakenteet, vesieristykset, ja lvis- asennuksien edellyttämät toimenpiteet). Asuntojen alkuperäisten lämpöpatterien vaihtoja suoritettu (yksittäisissä tapauksissa 6 kpl). Sisäänkäynti- ja parvekeovien säätö ja tiivisteiden vaihtoa. Jätevesikaivon pumppujen ja automatiikan huolto- ja puhdistus työt. Parkkipaikan peruskorjaus pääosin valmis. Pihakaivot puhdistettu. Lämmönvaihtimen lämmityksen moottoriventtiilien vaihdot.
2021: talojen B ja F piha- aitojen perustukset ja aidat uusittu. Talo F päädyn tomutustelineen laatoitukset uusittu. Tehty D- talon edustan pääväylän asfalttikorjaukset.
2019-2020: huoneistojen lämpöpattereita uusittu kohteessa n. 40%.
2019: Talojen A, B ja F lämmityksen ja käyttöveden jakotukkien vaihto.
2018: Huoltokorjauksia (lämmityksen automatiikka, yhteispihat hoitosopimus (kevät) ja vesikattojen huoltosopimus (kevät) asuntojen lämpöpatterien vaihtoa). Sisäänkäynti- ja parekeovien säätö ja tiivisteiden vaihtoa. Asunto D13 alakerta saunaosasto kuivatus- ja korjaukset (yhtiön vastuulla olevat). Jätevesikaivon ja automatiikan uusiminen. Asuntojen D13 ja F21 ullakkorakentamisen LVIS-asennukset (yhtiön vastuulla olevien vanhojen asennuksien päivitykset). Uusittu IV-imureita (takka ja huoneisto imureita).
2017: pihavalot ja autopaikkojen lämpötolpat uusittu.
2013: huoneistojen iv- koneet uusittu vesikattojen peruskorjauksen yhteydessä. Vesikattojen, päätykolmioiden ja yläpohjan eristyksen peruskorjaus tehty.
2012: lämmönvaihdin ja automatiikka uusittu.

Asuntosaunojen ja pesuhuoneiden peruskorjauksia tehty yhteensä 19 kpl (ajanjaksolla 2005 -
2022).
Sovittu ARKI- RAKENNUS Oy:n kanssa vesikattojen huoltotyöt (jatkuen toistaiseksi)yksi (1) kerta
/ vuosi.
Sovittu Viherkehä Oy piha- alueen pensaiden hoitoleikkaukset / kitkennät ja lannoitukset
(jatkuen toistaiseksi) yksi (1) kerta / vuosi.
Tulevat remontit
2024: JV- kaivon pumppujen ja automatiikan uusiminen (peruskorjauksen rahoitus huoltokorjauksista, 4000 €).
Talojen C ja D lämpöpatterien uusiminen (rahoitus huoltokorjauksista 3000 €).
Varautuminen yhteen (1) huoneistokohtaisen saunaosaston (sa+ph) peruskorjaukseen (kustannukset yhtiölle kuuluvien rakenteiden korjaukseen (rakenne, lvis- työt), rahoitus huoltokorjauksista 10 000 €).
lV- säädöt ja nuohous (rahoitus huoltokorjauksista 15 000 €).
2025: LVISA-kuntotutkimus (rahoitus huoltokorjauksista 12 000 €).
LV- tekniikka töiden peruskorjaus vaiheen 1, aloittaminen (säädöt ja näihin liittyvän tekniikan tarkastelu /tarpeelliset korjaukset). (rahoitus huoltokorjauksista 12 000 €).
Talojen A, B, C, D, E, F päätykolmioiden ja huoltorakennuksen julkisivujen ulkopuolen maalaukset (rahoitus huoltokorjaukset 10 000 €).
2026: LV- tekniikka 1,öiden peruskorjaus (säädöt ja näihin liittyvärr tekniikan tarkastelu / tarpeelliset korjaukset) (rahoitus huoltokorjaus + korjausrahasto).
2027: piha-alueet, pihakäytävien asfalttipintojen ja pohjien peruskorjaus (rahoitus huoltokorjaus + korjausrahasto).
Kaukolämpölinjojen runkojen uusiminen (sijaitsee kulkuväylien kohdalla). (rahoitus huoltokorjaus + korjausrahasto).
Piha-alueiden pinnantasaukset pihateihin liittyvät rajapinnat (rahoitus huoltokorjaus + korjausrahasto).
2028: piha-alueen ja leikkipaikan alueiden ehostukset (rahoitus huoltokorjauksista).
LV- tekniikka töiden peruskorjaus jatkuu (säädöt ja näihin liittyvän tekniikan tarkastelu / tarpeelliset korjaukset) (rahoitus huoltokorjauksista).
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Ei lain edellyttämää energiatodistusta. Kaupan osapuolet ovat tietoisia, että taloyhtiö ei ole teettänyt kaupan kohteena olevalle kiinteistölle lain edellyttämää energiatodistusta. Kaupan osapuolet ovat tietoisia, että ARA voi viranomaisena kehottaa taloyhtiötä hankkimaan energiatodistuksen määräaikana tai lopulta uhkasakon uhalla määrätä taloyhtiön teettämään todistus. Viranomainen voi myös teettää puuttuvan energiatodistuksen, jolloin kustannukset peritään taloyhtiöltä.
Tontin koko
6 656 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki
p. (09) 816 21
info@espoo.fi

Valmisteilla olevat suunnitelmat alueella:
Bosmalm: Espoon kaupunki suunnittelee Espoonväylän eli Kehä III:n ja Länsiväylän yhdistävää pääkatua sekä asuinalueita sen varrelle. Tavoitteena on lisätä alueen asuntotarjontaa yleiskaavan mukaisesti. Espoonväylän lähelle suunnitellaan kerrostaloja ja etäämmälle pientaloja. Keskuspuisto ja sen virkistys- ja luontoarvot huomioidaan suunnittelussa. Asemakaavaehdotus on ollut nähtävillä keväällä 2019. Tämänetkisen arvion mukaan kaava etenee hyväksymiskäsittelyyn vuoden 2024 aikana.

Söderskoginaukea: Espoon kaupunki suunnitelee Espoonväylän eli Kehä III:n ja Länsiväylän yhdistävän pääkadun keskiosaa. Tavoitteena on mahdollistaa Espoonväylän rakentaminen. Alueen kulttuurihistorialliset ja maisemalliset arvot sekä Keskuspuisto ja siihen liittyvät virkistys- ja luontoarvot huomioidaan suunnittelussa. Asemakaavaehdotus on ollut nähtävillä keväällä 2019. Tämä hetkisen arvion mukaan kaava etenee hyväksymiskäsittelyyn vuoden 2024 aikana.

Sokinsuonkujan asuin- ja liikerakentaminen: Nykyisten liike- ja palvelurakennusten tilalle suunnitellaan asuinrakentamista ja uusia palveluita. Kaavoituksessa tarkastellaan myös Kirstin koulun tonttia osana alueen kehittämistä. Alue sijaitsee Suvelassa, Espoon keskusken kaupnuginosassa, noin kilometrin etäisyydellä Espoon keskuksen asemasta. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on ollut nähtävillä vuonna 2019 ja kaavaan liittyen on järjestetty asukastilaisuuksia sekä vuonna 2019 että 2020. Kaavan lähtökohdat ja tavoitteet aiotaan tarkastella uudestaan, mutta kaavahanke on toistaiseksi pysähdyksissä mm. yleiskaavatilanteen takia.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Alakalliontie 4

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Sunan koulu n. 600 m. Saarnilaakson koulu n. 1,2 km. Jalavapuiston koulu n. 1,4 km.
Palvelut: K-market Suvela n. 1,3 km. Alepa Suvela n. 1,3 km. Espoon keskus n. 2,3 km.
Päiväkodit: Päiväkoti Ilo n. 350m, Luhtaniityn päiväkoti n. 900 m. Hösmärin päiväkoti n. 1,1 km.
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki n. 400 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Peruskorjattu AP-paikat jaetaan yhtiökokouksessa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Suna, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Uski Minna

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.