Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Kerrostalo | 2h, kt, p

Pyhän Katariinan tie 5 A 24, Keskusta, Kaarina

Hinta

200 088 €

Koko

43,5 m²

Vuosi

2025

Uudiskohde aivan Kaarinan keskustassa! Asunto Oy Kaarinan Oskari III rakennetaan keskeiselle paikalle Kaarinan keskustassa ja se tuo jatkoa uudelle korttelille, joka nousee Oskarin aukion laidalle. Erinomaisen sijainnin ansiosta kaikki keskustan monipuoliset palvelut ovat vain kävelymatkan päässä. Lähistöltä löytyvät muun muassa päivittäistavarakaupat, kirjasto, apteekkipalvelut ja lounasravintola. Vaikka taloyhtiön lähikorttelit muodostavat todellisen kaupunkilaisten olohuoneen, pääsee sieltä myös vaivattomasti luonnon rauhaan rentoutumaan. Lähettyvillä on vehreitä puistoja sekä tunnelmallisia retkeilyreittejä, jotka vievät aina meren rantaan asti. Ympäristö tarjoaakin ihanteellisen miljöön arjesta nauttimiseen. Kaarinassa yhdistyvät modernin kaupungin palvelut ja pienen paikkakunnan turvallinen tunnelma. Tämän kuusikerroksisen ja hissillisen taloyhtiön kodit ovat valoisia ja avaria. Toimivapohjaisten yksiöiden lisäksi tarjolla on myös isohkoja kaksioita sekä kookkaita kolmioita väljään ja mukavaan asumiseen. Rauhallista ja kodikasta tunnelmaa henkivät kodit on sisustettu tasokkailla ja kestävillä pintamateriaaleilla. Ostajalla onkin hieno mahdollisuus päästä suunnittelemaan itselleen uusi koti juuri omien mieltymysten mukaan. Myös itse pohjaratkaisuihin on mahdollista vaikuttaa isommillakin muutoksilla. Kaikissa asunnoissa on joko terassi, parveke tai ranskalainen parveke. Parvekelasituksen ansiosta lisäneliöitä voi hyödyntää varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Terassilta tai parvekkeelta on myös ihana seurata torin arkea tai tähyillä ympärille levittyvää vehreää Kaarinaa. Kulkuyhteyksien kannalta sijainti on erittäin hyvä, sillä linja-autopysäkki on heti taloyhtiön edustalla ja matka esimerkiksi Turun keskustaan taittuu vaivattomasti. Myös omalla autolla liikkuminen on helppoa ja parkkeeraaminen onnistuu kätevästi korttelin yhteisessä, puolilämpimässä autohallissa sekä ulkona olevilla katutason autopaikoilla. Tälle taloyhtiölle on varattu 33 autohallipaikkaa ja 8 vieraspaikkaa katutasoon. Autohallipaikka maksaa Oskari III:n asukkaalle vain 500 euroa! Arvioitu valmistuminen kesällä 2025. Taloyhtiö rakennetaan RS-kohteena ja RS-pankkina on Someron Säästöpankki. Ennakkomarkkinointikohde. Rakentajana toimii Pohjola Rakennus, joka on kotimainen perheyritys. Pohjola Rakennuksen ammattilaiset ovat auttamassa Sinua rakennusajan alusta aina avaintenluovutukseen saakka. Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää ja suunnitellaan yhdessä juuri mieleisesi koti! Myynti ja lisätiedot: Joni Tapio Kiinteistönvälittäjä LKV 044 551 9911 | joni.tapio@spkoti.fi Sp-Koti Turku

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20917909
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, kt, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
43,5 m²
Kokonaispinta-ala
43,5 m²
Kerrokset
4/6
Rakennusvuosi
2025 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2025
Vapautuminen
Muu ehto: Arvioitu valmistuminen kesäkuussa 2025
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

80 298,00 €

Velkaosuus

119 790,00 €

Velaton hinta

200 088,00 €

Neliöhinta

4 599,72 €/m²

Valinnaisen vuokratontin lunastushinta

16 453,59 €

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Tontin vuokravastike

59,16 € / kk

Vuokratontin lunastushinta

16 453,59 €

Lisätietoa tontin lunastuksesta

Huom! Huoneistokohtainen osuus vuokranantajan omistaman tontin määräosan lunastushinnasta ei sisälly huoneiston velattomaan hintaan. Tontin lunastushintaan yhtiön valmistumishetkelle on laskettu arvioitu elinkustannusindeksin korotus. Tontin vuokranantaja laskee kauppahinnan kulloisessakin kauppatilanteessa. Kulloinkin kaupan kohteena oleva tontin määräosan hinta sidotaan Tilastokeskuksen julkaisemaan elinkustannusindeksiin. Kauppahintaa tarkistetaan vuosittain ennen tontin määräosan kauppojen tekemistä. Tarkistusindeksi on tarkistusajankohtana tiedossa oleva viimeksi julkaistu pisteluku. Kauppahintaa korotetaan samassa suhteessa kuin tarkistusindeksi on perusindeksiä suurempi. Jos elinkustannusindeksi on laskenut, ei kauppahintaa kuitenkaan lasketa. Arvio huoneistokohtaisen tontinosan lunastamisesta syntyvistä kuluista: Ostajan maksettavaksi tulevat määräosan lunastushinnan lisäksi kiinteistön määräosan kaupasta yhtiölle aiheutuvana kustannuksena syntyvät kiinteistökaupan varainsiirtovero, kaupanvahvistajan palkkio mahdollisine matkakuluineen, lainhuutokustannus, kiinnitysten purkamisesta aiheutuva kustannus sekä lisäksi isännöintitoimiston perimät kustannukset sekä mahdolliset notariaattipalkkiot. Varainsiirtovero tulee kunkin osakkeenostajan/-omistajan maksettavaksi ja muut kustannukset jaetaan kaikkien samaan aikaan lunastavien kesken.

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Vastikkeet lyhennysvapaakaudella:

Lyhennysvapaa on yksi vuosi valmistumisesta

Hoitovastike

171,83 € / kk

Pääomavastike

493,68 € / kk

Tontin vuokravastike

59,16 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

724,67 € / kk


Vastikkeet lyhennysvapaan jälkeen:

Hoitovastike

171,83 € / kk

Pääomavastike

900,24 € / kk

Tontin vuokravastike

59,16 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 131,23 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Arvioidut vastike- ja käyttökorvausmaksut tilikaudelle 2026 (arvio laadittu joulukuussa 2023). Pääomavastike A arvioidaan uudestaan turva-asiakirjojen laadinnan yhteydessä, ennen sitovan myynnin alkamista. Lisäksi perittävä pääomavastike A tullaan tarkistamaan ennen yhtiön valmistumista. HUOM! Korkotason/viitekoron muuttuessa myös pääomavastike koron osalta muuttuu. Pääomavastiketta A kerätään kaikilta huoneistoilta (asuinhuoneistot), joiden osakkeisiin kohdistuu rakennusaikaista yhtiölainaa. Yhtiö tulee keräämään lyhennyksen osuutta pääomavastikkeessa (koron lisäksi) viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen määräpäivää, jotta lyhennyksen osuus on yhtiön käytettävissä lyhennyksen eräpäivänä. Pääomavastike on arvioitu käyttäen laskennassa n. 4,904 % kokonaiskorkoa (1,15 % marginaalia lisättynä arviointihetken, 12.12.2023, 12 kk euriborkorolla 3,754 %) ja kohdassa "Alustavat tiedot yhtiölainasta" ilmoitettuja lainan ehtoja. Lainaosuutensa suorittaneilta ei kerätä Pääomavastike A:ta.

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesimaksuennakko 20,00 €/hlö/kk ja tasauslaskutus huoneistokohtaisen mittauksen mukaan. Mediavastike 3,00 €/asuinhuoneisto/kk (sis. kaapeli-tv ja taloyhtiölaajakaista). Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,50 % velattomasta kauppahinnasta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista. Tontinvuokravastike: Tontinvuokravastike ei pienennä huoneistokohtaista tontin lunastusosuutta. Tonttiosuutensa lunastaneilta ei peritä tontinvuokravastiketta. Tontinvuokravastiketta peritään niiden asuinhuoneistojen osakkeiden omistajilta, jotka eivät ole lunastaneet hinnastossa ilmoitettua huoneistokohtaista osuuttaan. Tontinvuokravastike on arvioitu ensimmäiselle tilikaudelle yhtiön hallinnonluovutuksen jälkeen, ja siinä on huomioitu arvioitu maanvuokrasopimuksen mukainen indeksikorotus. Tontin vuokran suuruus maanvuokrasopimuksen allekirjoituksen hetkellä on ollut 25.499,62 €/ vuosi. Vuoden 2023 indeksikorotettu vuokra on 29.146,20 €/vuosi, johon on arvioitu n. 9 %:n indeksikorotus vuodelle 2026 (indeksikorotettu vuokra on n. 31.769,36 € vuonna 2026). Vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin siten, että perusvuokra on maanvuokrasopimuksen allekirjoitushetken vuokra ja perusindeksilukuna on vuoden 2018 joulukuun pisteluku. Tarkistusindeksinä on kulloinkin viimeisin julkaistu pisteluku. Vuokraa tarkistetaan alkaen kalenterivuosittain siten, että perusvuokraa korotetaan samassa suhteessa kuin tarkistusindeksi on perusindeksiä suurempi. Indeksin alentuminen ei alenna vuokraa.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: etelään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, Ulkoseinät ovat sisäkuoreltaan betonielementtirakenteisia ja julkisivut ovat pääosin ohutrapattua.
Keittiön kuvaus
Mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin, kalusteisiin ja varusteluun. Vakiovarusteina mm. induktioliesitaso, kalusteuuni, liesikupu, jääkaappi/pakastin, astianpesukone ja upotettava komposiittiallas. Lattia vinyylilankkua ja seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin, kalusteisiin ja varusteluun. Vakiovarusteina mm. suihkusetti, suihkuseinä, allas- ja peilikaappi, wc-istuin ja pesukoneliitäntä. Kylpyhuoneessa mukavuuslattialämpö sähköllä. Lattia ja seinät laattaa.
Olohuoneen kuvaus
Mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin. Lattia vinyylilankkua ja seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
1 kpl. Mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin. Lattia vinyylilankkua ja seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneistokohtainen irtaimistovarasto ja asunnon kaapistot.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikate
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kaarinan Oskari III
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Ilmanvaihtona huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä. Huoneistokohtainen kylmän ja lämpimän veden mittaus on etäluettava. Huoneistot varustetaan sähköverkkoon liitetyillä palovaroittimilla. Kiinteistöön asennetaan ovipuhelinjärjestelmä. Ala-aulassa on sähköinen näyttöinfotaulu. Taloyhtiötä sitoo sopimus yhteisjärjestelyistä naapuritonttien kanssa.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 8 Autohallipaikkoja: 33

Energialuokka
A (2018)
Tontin koko
1 758 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Kaavoitustiedot
Kaarinan kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
29 146,20 € / vuosi
Tontin vuokraaja
FIM Vuokratontti Ky
Tontin vuokra-aika päättyy
17.12.2068
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autohallipaikat 33 kpl erillisinä osakkeina ja ulkoautopaikat 8 kpl vieraspaikkoja. Autohallipaikkavastike 31,60 €/autohallipaikka/kk.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kaarina

Asuinalueena Keskusta, Kaarina

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapio Joni

Kiinteistönvälittäjä LKV

Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.