Bo LKV Tampere

Omakotitalo | 2k, 6h, s, ph, khh, kph, 2erill.wc, 4vh, lasitt.terassi, terassi, parveke, autotalli, autokatos

Pikontie 9, Pikonkangas, Kangasala

Hinta

545 000 €

Koko

191 / 233,6 m²

Vuosi

2015

Tämä viihtyisäksi suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu talo ja kaunis pihapiiri toteuttaa asumisen haaveet erilaisissa elämäntilanteissa. Vuonna 2015 valmistuneen talon lämmönlähteenä on maalämpö ja muukin talotekniikka on huoletonta tätä päivää. Rakennuksessa (191/233 m2) on kaksi asuntoa, tilava ja korkea autotalli sekä autokatos. Oma 1350 m2 tontti, jonka oleskelupiha avautuu etelään. Isompi asunto on kaksikerroksinen. Alakerran kodikas sydän on keittiön ja olohuoneen muodostama tila, josta on käynti isolle lasitetulle terassille. Alakerrassa on myös kylpytilat, wc, kaksi vaatehuonetta ja kodinhoitohuone. Yläkerrassa on kolme hyvän kokoista makuuhuonetta, iso aula ja sen yhteydessä työhuone. Tilat on helppo muokata omiin käyttötarkoituksiin sopivaksi. Parvekkeella on mukava nauttia kesän aurinkoisista hetkistä. Pienempi asunto on kodikas ja tilava kaksio. Tässäkin asunnossa voi olohuoneessa nauttia varaavan takan lämmöstä ja tunnelmasta. Kylpyhuone on fiksusti suunniteltu, joten tilaa myös pyykkihuollolle. Kaksiolla on oma terassi ja oma yksityinen sisäänkäyntinsä. Tämä asunto sopiikin hyvin isovanhempien kodiksi tai vaikka työtilaksi kodin yhteydessä. Asunnot ovat myös yhdistettävissä yhdeksi, isoksi kokonaisuudeksi. Kangasalan Pikonkangas on mukava paikka asua. Tämän talon sijainti on rauhallinen, ylhäällä rinteessä ja lähellä Kirkkohajun monipuolisia ulkoilumaastoja. Perheelle sijainti on mitä parhain, päiväkoti ja koulut sekä monet harrastusmahdollisuudet ovat lähellä. Lähikauppa 400 m päässä. Bussipysäkki 300 m kotiovelta ja omalla autolla liikkuvalle Lahdentien risteys vain 900 m, jonka kautta ajaa Tampereen keskustan alueelle noin 20 minuuttia. Tervetuloa tutustumaan tähän kotiin yksityisesittelyissä! Lisätiedot ja esittelyt Sari Mesiranta kiinteistönvälittäjä LKV, partner 045 2230 600 sari@bo.fi Bo LKV Tampere

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20982004
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2k, 6h, s, ph, khh, kph, 2erill.wc, 4vh, lasitt.terassi, terassi, parveke, autotalli, autokatos
Asuintilojen pinta-ala
191 m²
Muiden tilojen pinta-ala
42,6 m²
Kokonaispinta-ala
233,6 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Talossa on kaksi asuntoa. Asunto 1 (k, oh, 3 mh, yläaula, s, ph, khh, 2 wc, 3 vaateh, parveke, lasit.terassi) ja asunto 2 (k, oh, mh, kph/khh, vaateh, terassi). Huoneistoala yhteensä 191 m2 (josta asunto 1 on 72 + 66 m2 ja asunto 2 on 53 m2). Autotalli 42,6 m2. Kerrosala yhteensä 272,5 m2 (josta asunto 1 on 160,5 m2, asunto 2 on 61,5 m2 ja muut tilat 50,5 m2). Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, tiedot rakennuslupapiirustuksista.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2015
Käyttöönottovuosi
2015
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

545 000,00 €

Velaton hinta

545 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Sähkö sis. maalämmön ja taloussähkön n. 15 600 kWh/v keskiarvo vuosikulutus koko talo 2019-2023. Kiinteistövero 1052,26 €/v 2024. Vesi- ja jätevesi kulutuksen mukaan Kangasalan Vesi - liikelaitoksen taksojen mukaisesti. Jätemaksut Pirkanmaan Jätehuollon taksojen mukaisesti.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Asunto 1: katettu, lasitettu terassi (puulattiat). Asunto 2: katettu terassi.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kaikissa tiloissa himmennettävä led-valaistus, lisäksi eteinen ja wc:t liiketunnistimilla. CAT 6 verkko. Ilmalämpöpumput viilennykseen. Ulkona valvontakamerajärjestelmä. Hälytinjärjestelmä (murto ja kosteus). Sälekaihtimet kaikissa ikkunoissa. Keskuspölynimuri (asunto 1).
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto
Tehdyt remontit
2024 tarkistettu IV-koneet (asunnoissa omat IV-koneet) ja vaihdettu niihin puhaltimien laakerit. 2024 tarkistettu lattialämmityksen termostaatit, uusittu tarvittavin osin. 2021 puhdistettu tiilikatteet. 2019/ 2017 asennettu ilmalämpöpumput
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Kosteustarkastus
Tehty
Energialuokka
  • C (2013)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Takka
Molemmissa asunnoissa varaava takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
vesi- ja viemäriliittymät
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Asunto 1: kaapistot, laminaattityötasot ja komposiittiallas. Induktiokeittotaso, erillisuuni, integroitu astianpesukone (2017), liesituuletin huippuimurilla, jääkaappi ja kaappipakastin. Kaapistojen välitila ja lattia laatoitettu, maalatut seinät. Käynti lasitetulle terassille. Asunto 2: kaapistot (tammiovet), allas ja laminaattitasot. Induktiokeittotaso, erillisuuni, liesituuletin huippuimurilla, integroitu astianpesukone ja jääkaappi/pakastin. kaapistojen välitila laatoitettu, parkettilattia ja seinät maalatut.
Kylpyhuoneen kuvaus
Asunto 1:pesuhuoneessa seinät ja lattia laatoitettu. Kaksi sadesuihkua. Lattialämmitys. Asunto 2: kylpyhuoneessa seinät ja lattia laatoitettu. Lattialämmitys. Höyrysuihkukaappi, allas, allaslaatikosto, peili, wc-istuin, kaapistot, laminaattitaso ja tilavaraus pyykinpesukoneelle.
WC-tilojen kuvaus
Asunto 1 alakerran wc: lattia ja seinät laatoitettu. Allas ja allaskaapisto, peili, peilivalo, kaappi ja wc-istuin. Yläkerran wc: lattia ja seinät laatoitettu, lattiakaivo, kaksi allasta, allaslaatikosto, peilikaappi ja wc-istuin.
Saunan kuvaus
Asunto 1: laattalattia, seinät ja katto paneloitu. Sähkökiuas Harvian Kivi.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Asunto 1 khh: laattalattia, seinät maalatut/osittain laatoitettu. Käynti ulos. Kaapistot, laminaattitaso, allas, tilavaraus pesutornille ja kura-allas + suihku.
Olohuoneen kuvaus
Asunto 1: parkettilattia, seinät maalatut / tapetoidut, varaava takka ja katossa kotiteatteri varaus. Asunto 2: parkettilattia, seinät tapetoidut, varaava takka, käynti terassille.
Makuuhuoneiden kuvaus
Asunto 1: yläkerrassa kolme makuuhuonetta ja lisäksi tilava aulahuone, jonka yhteydessä työtila. Aulasta ja yhdestä makuuhuoneesta käynti parvekkeelle. Parkettilattiat, seinät maalatut / tapetoidut. Päämakuuhuoneessa vaatehuone. Kahdessa makuuhuoneessa kaapistot. Asunto 2: parkettilattia, seinät tapetoidut. Liukuovikaapisto.
Säilytystilojen kuvaus
Asunto 1: kolme vaatehuonetta, eteisessä ja kahdessa makuuhuoneessa kaapistot. Asunto 2: vaatehuone, makuuhuoneen liukuovikaapisto ja eteisen kaapisto. Autokatoksessa säilytystilaa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
tiilikate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
211-407-4-74
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 350 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Sallittu kerrosala 200 + t60m2. Rakennusoikeus on käytetty (asuinrakennus kerrosala 264 m2, kokonaisala 299 m2)
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako) ja yleiskaava. Lisätiedot Kangasalan kaupunki, kaavoitus
Rakennukset
Tilava (42,6 m2), korkea (3,4 m) ja lämmin autotalli, jossa hierretty MasterTop lattiapinnoite, vesikiertoinen lattialämmitys, huippuimuri, öljynerotuskaivo, vesipiste, voimavirta, etäohjattavan oven korkeus 3 m, kaapistot sekä maalämpö-, iv- ja keskuspölynimurilaitteet. Autokatos (korkea, pakettiauto mahtuu), jossa betonilattia, etäohjattava pistoke, valmius sähköauton lataukselle, parvi (säilytystilaa), varasto tilan perällä ja liiketunnistin valaistus.
autotalli, autokatos
Palvelut
Koulut: Pikkolan koulu (7-9 lk) ja lukio 1 km, ammattiopisto Tredu 1,2 km. Kirkkoharjun koulu (1-6 lk) 1,9 km.
Palvelut: Lähikauppa S-Market 400 m. Kangasalan keskustan palvelut, sekä kirjasto, uimahalli ja Kangasala-talo 2,3 km. Jäähalli 1 km. Lentolan Prisma-keskus 4 km.
Päiväkodit: Lähin Omenatarhan päiväkoti 900 m.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki 300 m. Lahdentien liittymä 900 m.
Pihan kuvaus
Tulopihat asfalttia, yläpihan käytävä on laatoitettu. Tontti on osittain aidattu verkkoaidalla. Oleskelupiha nurmea, kivireunaisia istutusalueita, omenapuita, marja-aronia ja tuija aitaa, vuorimäntyä, koristepuita ja pensaita sekä vesipisteet. Katettu terassi, jossa grilli/avotulipaikka, terassilautalattia, sähköt ja kattolämmitin.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kangasala

Asuinalueena Pikonkangas, Kangasala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mesiranta Sari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Tampere

Bo LKV Tampere
Bo LKV Tampere

Kelloportinkatu 1 A,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.