Sp-Koti Espoo Tapiola CMH | CMH-Koti Oy

Paritalo | oh-k + 3mh + työtila + kph / wc + s + khh + wc + var. + parv. + ak

Harmaalaakso 7 A, Vanttila, Espoo

Hinta

699 000 €

Koko

96 / 104,5 m²

Vuosi

2023

ARVOKAS JUURI LOPPUTARKASTETTU CLT-MASSIIVIPUURAKENNETALO, JONKA RAKENNE ON HENGITTÄVÄ, HUONEILMA PUHDASTA JA RAKENNE SUOTUISASTI KOSTEUTTA TASAAVA. TÄMÄ KOHDE ON RAKENNETTU PIETEETILLÄ JA KUSTANNUKSISTA TINKIMÄTTÄ. SE NÄKYY TAIDOKKAANA ARKKITEHTUURINA, TASOKKAANA VALAISTUKSENA, HINTAVINA MATERIAALEINA KUIN LAADUKKAANA TYÖN JÄLKENÄKIN. ASUNNOSSA ERILLINEN TYÖTILA OMALLA SISÄÄNKÄYNNILLÄ. Ekologinen miellyttävä puurakenne, valon runsas määrä, kohteen uutuus ja arkkitehtuurinen erityisyys tekevät tästä kodista sellaisen, jossa ihmisen on hyvä olla ja asua. Asunnon edessä terassia ja viherpihaa oleskeluun. Olohuone-keittiö-ruokailutila ja niiden aidot puupinnat valaistuvat korkeista ikkunoista tulevalla luonnonvalolla ympärivuotisesti. Isoissa ikkunoissa on UV-säteilysuojaus. Laadukkaat Puustellin mustat satiinipintaiset keittiökalusteet ovat hienona kontrastina valoisuudelle. Olohuoneen jatkeena on kahden kerroksen korkuinen parveke. Sisääntulokerroksessa on lisäksi makuuhuone vehreillä näkymillä sekä upea kylpyhuone, jossa on suihku sadepäällä ja seinät aitoa valkoista marmoria. Kylpyhuoneen lasiseinän takana on löylyhuone, jossa Harvian etäohjattava pilarikiuas sekä leveälankkuista haapalaudetta. Yläkerrassa on kaksi viihtyisää makuuhuonetta monensuuntaisine ikkunanäkymineen. Toisesta makuuhuoneesta on vehreä kulmaikkunanäkymä ja toisesta näkyy kallion ja metsän lisäksi läpitalon kauaskantoinen sisäikkunanäkymä. Yläkerrassa on lisäksi wc. Kellarikerrokseksessa on kodinhoitohuone sekä pääsy eteisen kautta pihalle. Kellarikerroksessa on lisäksi eriliinen ikkunallinen työtila, johon on käynti omasta ulko-ovesta. Etätyöskentely tai harrastaminen siellä on rauhallista. Asunnolla on lämmin varasto ja yhteinen kylmä varasto asunnon B kanssa. Asunnolle kuuluu lisäksi autokatospaikka sähkölatausasemalla ja pihapaikka sähkötolpalla. Asunnon pääovessa on älylukko ja ulkoportaissa lämmityskaapelit talvikelien varalle. Asunnossa on kaksi ilmalämpöpumppua ja niissä myös viilennys. Katolla on varaus aurinkopaneeleita varten. Materiaali- ja varustevalinnoissa on vaalittu tasokkuutta. Käytetyt rakennusyritykset on huolellisesti valittu. Tervetuloa tutustumaan tähän harvoin tarjolla olevaan arvokkaaseen massiivipuutaloon! Mikäli oma asuntonne on vielä myymättä, saatte minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Timo Kettunen Kiinteistönvälittäjä, LKV Puh. 050 4450998 timo.kettunen@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Ukkohauentie 11-13 B, 02160 Espoo Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20989772
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
oh-k + 3mh + työtila + kph / wc + s + khh + wc + var. + parv. + ak
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
96 m²
Muiden tilojen pinta-ala
8,5 m²
Kokonaispinta-ala
104,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuintilojen pinta-alaksi on tässä myynti-ilmoituksessa ilmoitettu 96 m2 ja varaston huoneistoalaksi 8,5m2 arkkitehdin laskelman mukaan. Asuintilojen pinta-alaan on sisällytetty tässä ilmoituksessa kellarikerroksessa sijaitseva työtila, jonka huoneistoala on arkkitehdin laskelman mukaan 9 m2. Lisäksi huoneistolla A on yhteinen kylmä varasto huoneiston B:n kanssa. Kylmän varaston huoneistoala on 14m2 arkkitehdin laskelman mukaan. Edellä mainitut pinta-alat saattavat poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennusten todelliset pinta-alat voivat siten olla myynti-ilmoituksessa mainittuja pinta-aloja merkittävästi pienempiä tai suurempia. Asuntokaupan hinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

699 000,00 €

Velaton hinta

699 000,00 €

750 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

SÄHKÖN- JA VEDENKULUTUS Kohde on uusi eikä sähkönkulutuksen ja veden kulutusmääriä ja niiden toteutuneita hintoja ole vielä saatavilla. 23.8.2023 laaditun energiatodistuksen mukaan arvioitu vakioidulla käytöllä laskettu sähkönkulutus koko rakennuksen (A ja B) nettoalalle 209,3m2 on 17159 kWh/vuosi. JÄTEMAKSU HSY:n hinnaston mukaan jätemaksu (1krt/vko, 240 litrainen jäteastia) maksaa 9,46€/kerta (sis. alv. 24%). Biojätetyhjennys 6,87€/kerta (sis. alv. 24%). Kohteessa on yhteinen jätepiste asuntojen A ja B kesken. KIINTEISTÖVERO Koko kiinteistön kiinteistövero rakennusaikana vuonna 2023 oli 735,74€. Vuoden 2024 kiinteistövero tulee olemaan korkeampi, koska kohde on valmistunut. Kiinteistövero jaetaan A:n ja B:n kesken hallinnanjakosopimuksen mukaisesti. YLEISTÄ Esitetyt kulutusmäärät perustuvat nykykäytäntöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen mm. asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Työtila: Seinät maalattu ja lattia parkettia. Keskikerroksen eteinen: Finnmirrorin peililiukuovikaapisto, seinät maalattu ja lattia parkettia. Yläkerroksen aula: Seinät massiivipuuta tai maalattu ja lattia parkettia Alakerran eteinen: Seinät maalattu ja lattia laattaa. Lämmin varasto: Maalattu betonilattia ja seinät maalattu. Yhteinen (A ja B) kylmä varasto: Maalattu betonilattia ja seinät maalattu.
Tietoliikenne
antenni
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Kohde on valmistunut vuonna 2023 ja on uusi.
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energiatodistuksen laatimispäivä 23.8.2023
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Ilmavesilämpöpumppu, 2 ilmalämpöpumppua ja sähkö. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, kivi, puu
CLT-massiivipuuelementti, harkko ja betoni
Keittiön kuvaus
Keittiö: Jääkaappi-pakastin, induktioliesi, paikka mikroaaltouunille, kiertoilmaerillisuuni, integroitu astianpesukone, aktiivihiililiesituuletin, Silgranit Purapur-tiskiallas , välitilat laminaattia, laminaattitaso, seinät puuta ja lattia parkettia. Kaapisttoissa mustat satiinipintaiset ovet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunan kph: Kaksipäinen suihku, jossa on tavallinen suihku ja sadesuihku, lasiseinä saunan suuntaan, seinät marmorilaattaa ja lattia laattaa.
WC-tilojen kuvaus
Yläkerran wc: Peilikaappi, lavuaari, lavuaarilaatikosto, wc-istuin, bidee-suihku, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Keskikerroksen wc: Peilikaappi, lavuaari, lavuaarilaatikosto, seinät kaakelia, wc-istuin, bidee-suihku, seinät maalattu ja lattia laattaa.
Saunan kuvaus
Harvian etäohjattu pilarisähkökiuas, ikkuna, lasiseinä kylpyhuoneen suuntaan, lauteet erikoisleveää haapalaudetta, seinät ja katto Aureskosken kuusipaneelia ja lattia laattaa.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Khh: Paikka pesutornille, työtaso laminaattia, teräsallas korkealla hanalla, seinät maalattu ja lattia laattaa.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone seinät pystysuuntaista massiivipuuta ja lattia parkettia, käynti terassille isosta ikkunalasiliukuovesta.
Makuuhuoneiden kuvaus
Mh1: Vaatekomeroita, seinät massiivipuuta tai maalattu ja lattia parkettia Mh2: Vaatekomeroita, seinät massiivipuuta tai maalattu ja lattia parkettia Mh3: Vaatekomeroita, aeinät massiivipuuta tai maalattu ja lattia parkettia
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pystysaumapeltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-43-74-10
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
676 m²
Lisätietoja tontista
Kohteena on tontin määräosa A 186m2 koko tontista 676m2, määräosalla sijaiseva paritaloasunto A ja A:n osuus A:n ja B:n yhteishallinta-alueesta C 110m2. Osuudet on määritelty hallinnanjakosopimuksessa, jonka seuraava omistaja hyväksyy kaupanteon yhteydessä ja ottaa vastatakseen omistusoikeuden siirtymisestä alkaen.
Rasitteet
1) Kulkuyhteys asemakaava-alueella (049-2021-K140) Kulkuyhteys asemakaava-alueella / 1 Oikeutetut: 49-43-74-9, 49-43-74-11, 49-43-74-12 Rasitetut: 49-43-74-10 Kulkuyhteys asemakaava-alueella / 2 Oikeutetut: 49-43-74-9, 49-43-74-10, 49-43-74-12 Rasitetut: 49-43-74-11 2) Johto (049-2021-K141) Johto / 1 OIkeutetut: 49-43-74-9, 49-43-74-12 Rasitetut: 49-43-74-10 Rajaukset: vesi-, viemäri-, sadevesiviemäri-, puhelin- ja sähköjohdot
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki puh. 09 81621
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Alueella tai alueen läheisyydessä kouluja.
Palvelut: Saunalahden ja Lasihytin ruokakaupat sekä Saunalahden kirjasto lähellä. Myös Espoon Keskuspuisto ja sen hyvät ulkoilu- ja hiihtomaastot lähellä.
Päiväkodit: Alueella ja alueen läheisyydessä useita päiväkoteja.
Liikenneyhteydet
Nopea ajoyhteys Länsiväylälle ja Turun moottoritielle. Kivenlahden matroasema noin 3km:n etäisyydellä. Lisäksi eriomaiset pyörätieverkostot.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Vanttila, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kettunen Timo

kiinteistönvälittäjä LKV

Sp-Koti Espoo Tapiola CMH | CMH-Koti Oy

Sp-Koti Espoo Tapiola CMH | CMH-Koti Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.