Bo LKV Tampere

Kerrostalo | 4h, k, vh, khh, 2 x erillis-wc, kph / s

Aaltosenkatu 31-33, Tammela, Tampere

Hinta

846 000 €

Koko

196 m²

Vuosi

1924

Harvinaisen kaunis huoneisto Emil Aaltosen puiston kupeessa kutsuu asumaan! Sisään astuessasi vaikutut ihanan avarasta aulatilasta, joka huokuu hyvää energiaa. Tämä hurmaava koti tarjoaa ainutlaatuista asumismukavuutta ja tunnelmaa. Suurten huoneiden isoista ikkunoista tulvii sisään luonnonvaloa. Avara olohuone ja keittiö muodostavat yhdessä viihtyisän kokonaisuuden. Ylellisen saunaosaston vieressä on kodinhoitotilaa ja wc:tä on kaksin kappalein. Huoneisto on kauttaaltaan laadukkain materiaalein remontoitu. Upeaan kulmahuoneistoon on kaksi sisäänkäyntiä; Ilmarinkadun puolelta pääset sujuvasti hissillä toiseen kerrokseen ja Aaltosenkadun puolelta rappusia pitkin. Avaimet saat kaupanteossa ja muuttamaan pääset heti. Arvostettu ja hyvin hoidettu Asunto Oy Pikilinna on valmistunut vuonna 1924. Birger Federleyn suunnittelema upea talo edustaa tyylillisesti näyttävää klassismia. Omalla tontillaan sijaitseva Pikilinna valmistui alun perin Emil Aaltosen kenkätehtaan työntekijöiden ja johtajien asunnoiksi. Yhtiössä on 45 asuinhuoneistoa ja kivijalassa yhdeksän liiketilaa. Sijainti on vertaansa vailla. Tammelan alueen kulttuuritarjonta tekee asuinalueesta erityisen. Upouusi Tammelan Stadion on muutaman sadan metrin päässä ja Tammelantorille on kivenheiton matka. Tampere-talo, yliopisto ja rautatieasema sijaitsevat kävelymatkan päässä. Keskustan palvelut ovat lähellä. Tässä kodissa yhdistyvät historiallisen miljöön harvinaislaatuinen viehätys ja elämän mukavuudet. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelysi tähän uniikkiin huoneistoon. Lisätiedot ja esittelyt: Kirsi Konnos Kiinteistönvälittäjä LKV, partner 0400 831 687 kirsi.konnos@bo.fi Tiesithän, että ammattitaitoinen välittäjä on kullanarvoinen apu oman asuntosi myynnissä. Säästät aikaa ja rahaa valitsemalla kerralla oikein. Soita ja sovi tapaaminen -tervetuloa asiakkaakseni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21048002
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, vh, khh, 2 x erillis-wc, kph / s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
196 m²
Kokonaispinta-ala
196 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Mitattaessa pinta-ala saattaa olla myyntiesitteellä, isännöitsijäntodistuksessa ja yhtiöjärjestyksessä pienempi taikka suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/5
Rakennusvuosi
1924
Käyttöönottovuosi
1924
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

804 254,17 €

Velkaosuus

41 745,83 €

Velaton hinta

846 000,00 €

Neliöhinta

4 316,33 €/m²

Vastike

Hoitovastike

862,40 € / kk

Pääomavastike

352,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 215,20 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

30,00 € / hlö / kk

Saunamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Hoitovastike asuinhuoneisto: 4,40 €/m2, hoitovastike liikehuoneisto: 6,60 €/m2, hoitovastike varasto: 2,20 €/m2, rahoitusvastike 1: 1,80 €/m2, tietoliikennemaksu: 6,05 €/huoneisto, perintäkulu: 6,00 €/kpl.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
Yhtiöllä on luotollinen tili, jonka limiitti 15 136,91 €. 04.04.2024 isännöitsijäntodistuksen mukaan taloyhtiön osakeluettelo on liitetty Maanmittauslaitoksen ylläpitämään huoneistotietojärjestelmään, mutta osakekirja on paperinen, joten ostajan tulee kaupan jälkeen toimittaa osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi, minkä jälkeen omistus osoitetaan sähköisellä omistajamerkinnällä. Ostajan omistuksen rekisteröinti Maanmittauslaitokselle maksaa 69 € (2024).
Tehdyt remontit
Muutostöistä ilmoitettu taloyhtiölle 2020. Kylpyhuoneen yhteyteen rakennettu sauna. Toinen wc rakennettu entisen kaapin tilalle. Eteisaulassa, kahdessa makuuhuoneessa, keittiössä ja olohuoneessa lisätty parkettilattian alle kaksinkertainen äänieristys (SPU-levy) huoneiston alla sijaitsevan pubin vuoksi. Parkettilattian alta purettu pois vanhat purueristeet ja vanhat pinnoitteet (muovimatto, lautalattia, laminaattilattia), asennettu uusi villoitus, 2-kertainen äänieristys ja Dublex-kopinasuoja.

Sähkötaululta alkaen huoneiston sähköjä uusittu, ikkunat hiottu ja maalattu, osa väliovista hiottu ja maalattu (osa uusittu) sekä käyttövesiputket ja viemäriputkia uusittu 2020. Keittiön ja olohuoneen välistä purettu väliseinä, keittiö rakennettu entisen makuuhuoneen paikalle, kylpyhuone rakennettu entisen keittiön paikalle 2020 Kodinhoitohuone rakennettu entiseen kaappitilaan 2020. Huoneistoon asennettu koneellinen ilmanvaihto (ilmanvaihtokone kylpyhuoneen ja saunan yhteydessä sijaitsevassa kaapissa). Seinät ja sisäkatot hiottu, tasoitettu ja maalattu.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Huomioitava kaikessa remontoinnissa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Upeassa keittiössä integroidut jääkaappipakastin, kiertoilmauuni, induktioliesitaso, liesituuletin pöytätasossa, mikoroaaltouuni, kaapistot. Parkettilattia, seinät maalattu. Työtasot puu. Kvik -keittiö.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihkut 2 kpl, kääntyvä suihkuseinä, laattalattia, seinät kaakeloitu.
WC-tilojen kuvaus
Wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peili, laattalattia, seinät kaakeloitu.
Saunan kuvaus
Sähkökiuas, seinät paneloitu, laattalattia.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Pesukoneliitäntä, kaapistot, laattalattia, seinät kaakeloitu.
Olohuoneen kuvaus
Avarassa olohuoneessa parkettilattia, seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme makuuhuonetta, joissa kaikissa parkettilattiat, seinät maalattu.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili / huopa
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Pirkanmaan Ammatti-lsännöinti Oy / Jari Suosalo jari.suosalo@pamisoy.fi / 044 047 5006 Sarvijaakonkatu 5b A, (4. kerros) 33540 Tampere www.pamisoy.fi
Huolto
Kiinteistöpalvelu Siiki Oy huolto@siiki.fi / 03 3466 180 Itsenäisyydenkatu 3, 33100 Tampere www.siiki.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Sauna, ullakko / kellarikomero. Lämmönjakotavat: vesikiertoinen patterilämmitys, ilmanvaihtojärjestelmät: painovoimainen, tietoliikennejärjestelmät: Ethernet, yhtiön laajakaista: ICT Elmon laajakaistaliittymä huoneistokohtaisella perusnopeudella 100/50 Mbit/s, antennijärjestelmä: kaapeli-tv (DVB-C). Kiinteistövakuutus: LähiTapiola Pirkanmaa, Kiinteistövakuutus 5600 AR Plus Howden, lisäturvat: AsumisPlus, VastuuPlus, OikeusturvaPlus ja VahinkoPlus. Taloyhtiön hallitus sai valtuutuksen yhtiökokoukselta (14.12.2023) periä enintään kaksi (2) ylimääräistä hoito- ja/tai rahoitusvastiketta taloudellisen tilanteen mukaan tilikaudella. Yhtiökokous 14.12.2023 valtuutti hallituksen tilaamaan hankesuunnittelua LVIS saneerauksen toteuttamisvaihtoehdoista. Lisäksi valtuutettiin hallitus teettämään kosteiden tilojen kartoituksen em. suunnittelun pohjaksi. Valtuutus myönnettiin enintään 20 000 €: on saakka. Kiinteistövakuutus: LähiTapiola Pirkanmaa, Kiinteistövakuutus 5600 AR Plus Howden, lisäturvat: AsumisPlus, VastuuPlus, OikeusturvaPlus ja VahinkoPlus.
Yhtiökokouskutsu lähetetään sille taholle, jonka yhteystiedot ovat MML:n ylläpitämässä osakehuoneistorekisterissä. Asunto-osakeyhtiölain mukaan pelkkä kauppakirja ei mahdollista uuden osakkaan osallistumista yhtiökokoukseen. Tilanteessa, jossa uusi omistaja haluaisi osallistua yhtiökokoukseen, mutta omistuksen rekisteröinti on vielä käsittelemättä Maanmittauslaitoksella, tulee vanhan omistajan valtuuttaa uusi omistaja osallistumaan yhtiökokoukseen. On tärkeää, että kauppakirja toimitetaan myös isännöintitoimistoon heti kaupan jälkeen, jotta vastike- ja muut maksut saadaan uudelle omistajalle kauppakirjalla sovitusta ajankohdasta alkaen.
Kuntotutkimukset: 2000 Huoneistojen pinta-alat on tarkistusmitattu, ei tehty yj-muutosta.
2005 Huoneistojen märkätilojen kosteuskartoitus.
2006 Viemäriputkiston kuntotutkimus.
2010 Käyttövesiputkiston ja lämmitysverkoston kuntotutkimus. Kattojen kuntokartoitus. Kiinteistön peruskuntoarvio. Hissihankeselvitys.
2012 E-hissin kuntoarvio.
2014 Parvekkeiden kuntotutkimus.
2017 Rapattujen julkisivujen ja vesikaton kuntotutkimus.
2017 Kellaritilojen haitta-ainekartoitus. 2018 Ikkunakartoitus.
2022 Käyttövesiputkien ja viemärien kuntotutkimus.
2022 Kellarin rakenteiden kuntotutkimus.
Tehdyt remontit
Isännöitsijäntodistuksen ja yhtiön kunnossapitotarveselvityksen mukaan yhtiössä suoritetut korjaukset:
1978-1980 Käyttövesi- ja viemäriputket sekä sähköjohdot uusittu
1992 Sisäpihan rappauksen pintamaalaus, sisäpihan vesieristeiden uusiminen
1995 Kattoremontti, D-portaan ja piharakennuksen III-kerroksen kunnostus
2004 Kadun puolen julkisivujen saneeraus
2006 Kaukolämmön lämmönsiirtimen uusiminen
2008-2009 A- ja B-porras sisäpihan ikkunoiden ulkopuolen huoltomaalaus ja A, B ja C-portaan parvekeovien ja A- ja B-portaan parvekeikkunoiden kunnostus ja maalaus
2011 Kattokuntokartoituksen akuutit korjaustarpeet
2012 Sähköläpivientien palokatkoeristykset, viemärien painepesuhuuhtelu, poistohormien puhdistusnuohous, asfalttikorjaukset ja reunakivien asennuskorjaus
2013 Kattoharjakotelon pellitykset, liikehuoneistojen ulkoikkunapuitteiden maalaus
2014 Ikkunapuitteiden huoltomaalaukset (julkisivut ja etelä)
2015 Patteriverkoston vedenkäsittelylaite
2016 Sisäpihan puolen ikkunoiden ja ovien huoltomaalaus, katon harjakotelon maalaus
2018 Liiketiloihin 4 kpl tuplaikkunoita, kellaritilojen haitta-ainepuhdistus, piharakennuksen haitta-ainekartoitus
2019 Piharakennuksen haitta-ainekorjaus
2020 Sisäpihan puolen julkisivun, parvekkeiden ja katon korjauksien toteutussuunnittelu ja urakkakilpailutus Sisäpihan kaivojen 2 kpl pinnoituskorjaus. Pubin iv-koneen siirto
2021 Sisäpihan puolen julkisivun, parvekkeiden ja katon korjaus urakka (sisäpihan ja piharakennuksen katon/aluskatteen uusinta, kannatinpuiden uusinta tarvittavilta osin, sisäpihan parvekkeiden ja julkisivurappauksen uusinta sulanpitokaapeleiden asennus piharakennukseen). IV nuohous asuinhuoneistot. Talojakamon lukituksen uusinta
2021-2022 Porrashuoneiden, asuntojen ovien maalaus. Hormiin asennettujen liesituulettimien poistaminen
2021-2022 Hormiin asennettujen liesituulettimien poistaminen
2022 Sokkeleiden tiivistäminen (katusivuilla bitumointi, itäpäädyssä asfaltti; sisäpiha jäi kesken)
2022 Pohjaviemärin uusinta
2022 Vintin palohälyttimien uusinta
2022 Kellarin ja rappukäytävien palohälyttimien uusinta
Tulevat remontit
Hallituksen laatiman selvityksen mukaan yhtiön kunnossapitotarve seuraavalle viidelle vuodelle:
2023 Talon tonttivesijohdon uusiminen ja kellarin putkien korjaus
2023-2024 LVIS-hankesuunnittelun toteutustapa-arviointi, alkukartoitus ja selvitys
2023 Pihan sadevesien ohjauksen parantaminen ja sokkeleiden tiivistyksen korjaaminen
2023 Kellarin ilmanvaihdon parantaminen
2024 Ilmastointihormien toiminnan varmistaminen
2024 Viemärinousujen palokatkojen kunnostaminen kellarissa
2024 Liikehuoneistojen iv-toteutusten kartoitus (osakkaiden vastuulla, taloyhtiön rooli varmistaa, että toteutukset ovat kunnossa)
2024 Kellarin rakenteiden kunnostaminen
2024-2025 LVIS-saneeraus (ilman ilmanvaihtoa)
2024 Kaikkien ikkunoiden kunnostus ja huoltomaalaus
2023-2024 Päärakennuksen pihanpuoleisen lappeen lumiesteiden parantaminen
2023-2027 Lukostojen uusiminen mekaaniselle/sähköiselle avaimelle
2024 Ulko-ovien kunnostus (kadun puoli)
2025 Päärakennuksen pihanpuoleisen lappeen ja piharakennuksen katon maalaus
2025 Talon sisäisen viestintäverkon (sisäverkon) uusiminen
2025 Piharakennuksen kehittäminen
Energialuokka
F (2013), E-luku: 231, viimeinen voimassaolopäivä: 16.06.2025.
Tontin koko
1 800 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki, kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Pikilinna

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Tammelan koulu (alakoulu) 290 m, Sampolan koulu (yläkoulu) 950 m, Kalevan lukio 650 m, Tampereen yliopisto 1 km.
Palvelut: K-Market 150 m, K-Supermarket 450 m, S-market 650 m, Prisma 3,3 km. Tays 2 km.
Päiväkodit: Päiväkoti Oravametsä samassa rakennuksessa, Vellamon päiväkoti 110 m.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki Tammelantori 150 m, ratikkapysäkki Tulli 400 m, rautatieasema 900 m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Tammela, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Konnos Kirsi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, partner

Bo LKV Tampere

Bo LKV Tampere
Bo LKV Tampere

Kelloportinkatu 1 A,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.