Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Kerrostalo | 3h, avok, kph, khh ( yj:n mukaan 3h + k )

Hämeentie 14, Kallio, Helsinki

Hinta

339 000 €

Koko

65,5 m²

Vuosi

1962

Tunnelmallinen ja tyylikäs kulmahuoneisto hissitalon kuudennesta kerroksesta. Huoneisto on saanut uuden ilmeen vuonna 2021 valmistuneen pintaremontin johdosta. Upea mattamusta avokeittiö mistä löytyy runsaasti lasku sekä säilytystilaa. Keittiön suuri saareke on suunniteltu niin että se toimii myös ruokapöytänä. Integroidut kodinkoneet ja aamiaiskaappi viimeistelevät tämän keittiön toimivuuden. Olohuone sulautuu mahtavasti yhteen keittiön kanssa, luoden tästä avaran ja toimivan kokonaisuuden. 60-luvun arkkitehtuuriin ominaiset suuret ikkunat avautuva kahteen eri ilman suuntaan, tuoden tähän tilaan valoa ja ainutlaatuista tunnelmaa. Olohuoneen vieressä sijaitseva lasiovellinen huone toimii niin makuuhuoneena, työhuoneena tai olohuoneen jatkona. Tilava päämakuuhuone sijaitsee omassa rauhassa ja makuuhuoneen yhteydessä omalla ikkunalla varustettu kodinhoitohuone. Mikrosementoitu tyylikäs kylpyhuone on viimeistelty kuparisilla yksityiskohdilla, tehden kokonaisuudesta todella tunnelmallisen ja tyylikkään. Asunto oy Hämeentie 14 edustaa -60 luvun arkkitehtuuria ja seisoo jykevästi omalla tontillaan. Vuosien mittaan hyvin hoidettu yhtiö valmistautuu seuraavaksi linjasaneeraukseen, joka on alustavan hankeaikatulun mukaan alkamassa keväällä 2025. Toteutus tapaa ei olla vielä päätetty, olemassa olevat suunnitelmat ja kustannusarviot välittäjltä. Asukkaiden yhteisessä käytössä ovat mm. yhtiän saunatilat, huoneistokohtaiset vintti- ja kellarikomerot sekä talopesula. Hoitovastike alle 4e/m2. Läheltä löytyy Hakaniemen ja Kallion laajat päivittäispalvelut sekä liikenneyhteydet. Alueella myös useita trendikkäitä kahviloita sekä ravintoloita. Asuntoa esitellään yksityisnäytöin. Olethan yhteydessä niin sovitaan juuri sinulle sopiva esittelyaika. Tervetuloa Kallioon! Christoffer Hintze 0456686737 christoffer@neliotliikkuu.fi IG@toffehintze Betjäning även på svenska / Service also in English

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21049147
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avok, kph, khh ( yj:n mukaan 3h + k )
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
65,5 m²
Kokonaispinta-ala
65,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
6/8
Rakennusvuosi
1962
Käyttöönottovuosi
1962
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

339 000,00 €

Velaton hinta

339 000,00 €

Neliöhinta

5 175,57 €/m²

Vastike

Hoitovastike

260,69 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

260,69 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

74,00 € / kk

Saunamaksu

16,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen
Pesutupamaksu 13e/kk, Huomautusmaksu 5e. Hallituksella valtuutus periä tarvittaessa 2 kk:n ylimääräinen hoitovastike taloustilanteen näin vaatiessa.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Tehdyt remontit
Sisäseinien kaataminen,pintaremontti, keittiön kalusteet ja kodinkoneet vaihdetaan uusiin ( vesipiste säilyy nykyisellä paikalla), Kodinhoitohuoneeseen asennetaan allaskaappi, allas, hana ja pesukone, Kyllpyhuoneen ehostus jossa laattojen päälle asennettu mikrosementti, vedeneristyksestä ei ole tietoa. Keittiön, kph, khh sijainnit pysyy ennallaan. Hanojen kunnossapitovastuu siirtyy osakkaalle. Lattian asennus. Osakkaan ilmoitus 9.9.2020
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiö 2021 ( Neliötohtori ) Lattia Tammiparkettia. Seinät maalattu. Tasot laminaattia ja puuta. Varustus: Integroitu jääkaappi ja pakastin, integroitu astianpesukone, uuni, induktioliesi tasoon integroidulla tuulettimella, kiinteä ruokapöytä.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti, puu
Kylpyhuoneen kuvaus
Varusteet: peili, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Remontoitu 2021. Seinät ja lattia mikrosementtiä. Hanat ja suihku uusittu ( Tapwell ). Suihkuseinä asennettu.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Lattia Tarkett IQ surface vinyylimatto. Seinät maalattu. Taso puuta. Varustus: Peili, pesuallas, allaskaappi, hana ja pesukoneliitäntä.
Varusteet: pesukone
Olohuoneen kuvaus
Lattia Tammiparkettia, Seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia Tammiparkettia, Seinät ja katto maalattu. Pienemmässä makuuhuoneessa lasiovet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Osa katosta on tasakattoa ja osa harjakattoa
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti- ja huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Karhupuiston Isännöinti Oy, Porthaninkatu 10, 00530 Helsinki. Jari Lampén, p. 09 2457 7700.
Huolto
Kiinteistöpalvelu Jokinen Oy Sakarinkatu 4 00530 Helsinki
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Kellarikomero, Hissi, Mankeli, Väestönsuoja, Talopesula/itsepalvelupesula, Taloyhtiössä on sauna, Vinttikomero
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Kaksi erillisinä osakkeineen olevaa varastoa (yht. n. 80m2).
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 1 Parkkipaikkoja: 7

Tehdyt remontit
Taloyhtiössä on tehty mm:2022: Linjasaneerauksen hankesuunnittelu, Sisäpihan kunnostus 2020: Tonttivesijohdon ja -viemärin uusiminen, löylyhuoneen puuosien uusiminen. 2018: Uusi pesukone. 2017: Pohjaviemärin sukitus C-portaasta autohalliin, pohjaviemärin uusiminen autohallissa, viemäreiden painehuuhtelu, koodilukot sisäpihan oviin porttiin. 2016-2017: Pohjaviemärin osittainen uusiminen. 2016: Hämeentien puoleisten sekä C-portaan sisäpihan puoleisten ikkunoiden (uloin puite mol. puolin + alakarmi) huoltomaalaus. Lisäksi maalattu B-portaan Hämeentien puoleisin Neljännen Linjan puoleinen ikkunalinja sekä lähes kaikki A- ja B-portaan kahden ylimmän kerroksen sisäpihan puoleiset ikkunat, IV-hormien nuohous ja ilmamäärien säätö. 2015: Rakennuksen ns. matalan osan vesikatteen pesu ja singelin uusiminen, lämmityskeskuksen uusiminen, julkisivulevyjen kiinnitysten tarkastaminen, korjauksia. 2014: C-portaan kellarikerroksen huonokuntoiset vesijohdot siirretty pinta-asenteisiksi, piha-kaivojen kansiston umpeenlaitto (2kpl) ja kunnostus (2kpl). 2013: Viemäreiden painehuuhtelu. 2010: Pohjaviemäreiden kunnostus. 2009: Tonttiviemärin pinnoitustyö. 2006: Katon maalaus. 2002: B-portaan hissikuilun pohja-alueen vesieristys. 1999: Kattojen paikkamaalaus ja lumiesteiden asennus. 1997: Kuivaushuoneen, saunan, pesutuvan kunnostus, asuin-, yleis- ja liiketilojen lukitusmuutos exec-avaimelle. 1994: Kermi-eristettyjen vesikattojen kattoparvekkeiden uusimistyö, kellarin asbestikorjaukset. 1993: Osa wc-maljoista uusittu, etuikkunoiden asennus ja liikeh. ikkunamuutostyöt. 1992: Vesihanojen uusiminen vipuhanoiksi 1989: Kl-laitteisto ja lämmönsiirrin uusittu. 1985-1987: Pihojen vesieristykset uusittu.

Koko remonttihistoria saatavilla kohdetta hoitavalta välittäjältä.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvityksen mukaan taloyhtiössä on suunnitteilla vuosille 2023 - 2027 mm: 2022: Linjasaneerauksen hankesuunnittelu, Sisäpihan kunnostus. 2023: Peruskuntoarvio, Vesikaton huoltomaalaus, Lukitusjärjestelmän sarjoitus. 2024: Hissien kuntotutkimus. Linjasaneerauksen yhteydessä tai sen jälkeen taloyhtiö on suunnitellut tehtävän mm: Asuntojen kylpyhuoneiden uusiminen linjasaneerauksen yhteydessä - Saunaosaston kunnostus linjasaneerauksen yhteydessä -- Ilmanvaihtojärjestelmän kunnostus/modernisointi llinjasaneerauksen yhteydessä - Sähköjärjestelmän ja antenni- ja tiedonsiirtojärjestelmän uusiminen/kunnostus linjasaneerauksen yhteydessä - Porrashuoneiden ja kellarikäytävien maalauskunnostus sis. huoneisto-ovet, linjasaneerauksen jälkeen - Pesulan laitteiden uusiminen tarvittaessa - Irtaimistovarastojen lattioiden maalaus linjasaneerauksen jälkeen.

Koko selvitys kunnossapitotarpeista seuraavan viiden vuoden aikana saatavilla kohdetta hoitavalta välittäjältä.
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
1 694,2 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
www.hel.fi/kaavoitus ja Helsingin kaupunki p. 09 310 1691
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Hämeentie 14

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kallion ja Hakaniemen laajat palvelut kävelyetäisyydellä. Useita kahviloita ja ravintoloita.
Liikenneyhteydet
Ratikkapysäkille n. 30m. Bussipysäkille n. 200m. Metroasema n. 350m
Lisätietoa auton säilytyksestä
Piha-autopaikkoja yhteensä 7kpl. Niiden vapautuminen toimii jonotusperiaatteella. Taloyhtiön omistaman autotallin käyttötarkoituksen muutos on vireillä varastotilaksi, siellä ei siis autopaikkoja ole.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kallio, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hintze Christoffer

Asunnon myynti

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.