Paritalo | 4h, k, takkahuone, s, 3 x kph, 2 x wc, 2 x varasto, khh, parveke, lasitettu terassi, ulkovarasto, autokatos

Soukan rantatie 25 A 2, Soukka, Espoo

Hinta

875 000 €

Koko

231 / 236,5 m²

Vuosi

2000

Näyttävä iso perhekoti meren läheisyydessä Soukansalmessa. Kolmeen tasoon rakennettu laadukas paritalohuoneisto tarjoaa kauniit ja käytännölliset tilat moneen eri tarpeeseen. Keskikerroksen muodostavat ihanan valoisa ja avara olohuoneruokailutila, vuonna 2021 remontoitu tyylikäs keittiö sekä ikkunallinen kodinhoitohuone, wc ja vaatehuone. Varaava takka ja iso parveke, josta on merelliset näkymät kruunaavat kokonaisuuden. Kodin 3 makuuhuonetta on sijoitettu yläkerran rauhaan, jonne johtavien kauniiden portaiden pinnat on huollettu samalla kun kaikki kodin parkettilattiat hiottiin ja seinät maalattiin vuonna 2021. Kattoikkunallinen tilava aula tarjoaa haluttaessa tilat työpisteelle tai oleskeluun. Kaikki makuuhuoneet ovat hyvän kokoisia ja kerroksesta löytyy 2 kylpyhuonetta ja päämakuuhuoneen yhteydessä oleva vaatehuone. Etelän puoleisista makuuhuoneista on kaunis merinäköala. Kellarikerroksessa on tilaa eri toiminnoille ja täältä löytyvätkin sauna ja tilava kahden suihkun pesuhuone, takkahuone, erillinen wc ja valtavasti varasto- ja harrastetilaa. Sauna on täysin remontoitu lauteita, panelointia ja valaistusta myöten. Säilytys- ja harrastetilaa löytyy valtavasti, autokatos on sisäänkäynnin vieressä ja sijainti meren läheisyydessä on aivan loistava. Suunnitelmallisesti hoidettu yhtiö sijaitsee omalla tontilla, jota ympäröivät meri ja hienot ulkoilumaastot. ______________________________________________________________________________ Large family home surrounded by the sea and great outdoor areas. The high-quality semi-detached apartment offers beautiful and practical spaces for many different needs. 3 bedrooms, bright and spacious living-dining room, a stylish 2021 renovated kitchen, 3 bathrooms, 2 toilets, balcony, glazed terrace, sauna and plenty of storage and hobby space. The spacious hall on the 3rd floor with a skylight offers space for a workplace or a lounge if desired. All the bedrooms are located upstairs, and the master bedroom has a walk-in closet. The bedrooms on the south side have a beautiful sea view. Own carport just next to the entrance. Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi Mikäli vanha asuntosi on vielä myymättä, saat varattua maksuttoman arviokäynnin: www.ylinkerros.fi/arviot

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21080354
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, takkahuone, s, 3 x kph, 2 x wc, 2 x varasto, khh, parveke, lasitettu terassi, ulkovarasto, autokatos
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
231 m²
Muiden tilojen pinta-ala
5,5 m²
Kokonaispinta-ala
236,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneiston yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala 153 m2 + pohjakerros 78 m2. Kylmä ulkovarasto 5,5 m2.
Kerrokset
1/3
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2000
Käyttöönottovuosi
2000
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

871 579,31 €

Velkaosuus

3 420,69 €

Velaton hinta

875 000,00 €

895 000,00 €

Neliöhinta

3 787,88 €/m²

Vastike

Hoitovastike

710,40 € / kk

Pääomavastike

140,91 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

851,31 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

24,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen,ulostyönnetty
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Betoni/puu
Keittiön kuvaus
Vuonna 2021 täysin uusittu keittiö on paitsi ilmeeltään ihanan raikas, toiminnallisuudeltaan kerrassaan mahtava. Täysikorkeat jää- ja pakastinkaapit maksimoivat kylmäsäilytystilat, ergonomiselle korkeudelle ja kaapistoon integroidut uuni ja mikro vievät käyttömukavuuden aivan uudelle tasolle, runsaisissa kaapistoissa on tilaa suuremmankin perheen astioille ja tilaville työtasoille mahtuu ruoanlaittoon useampikin kokki. Astianpesukone on katseilta piilossa kalusteoven takana. Varusteina kaapistot, jääkaappi, pakastinkaappi, induktioliesi (2021), liesituuletin (2021), erillisuuni (2019), mikro (2019) ja astiapesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Huoneistossa on kolme kylpyhuonetta, kaksi yläkerrassa makuuhuoneiden läheisyydessä ja yksi kellarikerroksen saunaosastolla. Saunaosaston kylpyhuone on mukavan tilava ja kahden suihkun lisäksi tilaa on hyvin myös pukuhuoneosiolle. 2. kerroksen yksi kylpyhuoneista sijaitsee aulan läheisyydessä ja palvelee näin kahta takapihan puoleista makuuhuonetta. Tilassa on varusteina suihkukaappi, wc-istuin sekä käsienpesuallas allaskaapistoineen. Toinen yläkerran kylpyhuoneista on sijoitettu päämakuuhuoneen yhteyteen ja varusteina on suihkukaappi, wc-istuin, käsienpesuallas ja allaskaappi. Kaikkissa kylpyhuoneissa on lattiat ja seinät laatoitetut.
WC-tilojen kuvaus
Huoneistossa on kaksi erillistä wc-tilaa. Toinen pohjakerroksessa ja toinen 1.kerroksessa. Varusteina wc-istuin, käsienpesuallas, allaskaappi, peili ja bideesuihku.
Saunan kuvaus
Hiljattain remontoitu sauna on kotimainen klassikko, jonka pyöreäreunaisille lauteille, kuituvalojen pehmeään tunnelmaan ja sähkökiukaan tuomissa löylyissä on tilaa suuremmallekin seurueelle. Saunan lattia on laatoitettu ja seinät sekä katto paneloitu.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone on mukavan tilava ja suurten ikkunoiden ansiosta luonnonvaloa on runsain mitoin. Kalustusmahdollisuudet ruokailutiloineen ovat kerrassaan upeat. Olohuoneen katseenvangitsijana on takka ja tilasta on käynti osittain katetulle parvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Huoneiston kolme tilavaa makuuhuonetta on sijoitettu 2. kerrokseen omaan yksityisyyteen. Kaikissa makuuhuoneissa on suurten ikkunoiden ansiosta runsaasti luonnonvaloa. Makuuhuoneista kaksi on sijoitettu takapihan puolelle, joista toisessa on pieni ranskalainen parveke meren suuntaan. Ylellinen päämakuuhuone omine vaatehuoneineen ja kylpyhuoneineen sijaitsee etupihan puoleisella osalla. Kellarikerroksen takkahuone toimii tarvittaessa loistavana lisämakuuhuoneena tai esimerkiksi vierashuoneena.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
REIM Espoo Oy Kari Lukkari Kivenlahdenkatu 1 A, 02320 Espoo 09 809 1121
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: 11.5.2023 pidetyssä yhtiökokouksessa on päätetty yhtiöjärjestyksen muutoksesta muutamien pykälien osalta. Uusi yhtiöjärjestys ei ole vielä valmis. Ks. tulevat muutokset yhtiökokoustiedotteesta. Yhtiökokouksessa myönnettiin hallitukselle valtuutus tarvittaessa periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä ylimääräisenä hoitovastikkeena yhtiön rahatilanteen niin vaatiessa. Yhtiökokouksessa päätettiin myös myöntää hallitukselle valtuutus päättää pääomavastikkeiden määrästä, mikäli niillä ei kyetä kattamaan lainojen lyhennyksiä ja korkokuluja korkotason muuttuessa. Lisätiedot yhtiökokoustiedotteesta.
Yhtiön jokaiseen asuntoon kuuluu yksi autokatospaikka.
Tehdyt remontit
Kunnossapitotarveselvityksen mukaan;
2017 Rakennusten ulkopintojen huoltomaalaus
2017 Ulko-ovien ja autotallinovien maalaus
2017 Ulko-ovien lukituksen uusiminen
2017 Rakennusten ulkovalojen uusiminen
2018 Autotallin ovien tiivisteiden uusiminen
2018 Roskakatoksen ja alasähkökeskuksen ovien uusinta
2018 Kadunpuoleisen aidan uusinta
2019 Piha-alueen kunnostusta
2019 Kattotikkaiden turvakiskojen asennus
2019 IV-kanavien puhdistus, raitisilmasuodattimien vaihto 2019 Sadevesikaivojen uusimisia
2020 Asuntojen sisäänkäyntimuurien maalaus
2020 Harrastepaikan rakentaminen
2020 Parvekeovien ja parvekkeiden vedenpoiston tarkastus 2020 Huoneistokohtaisten vesisulkujen uusimisia
2021 päävesimittarin etävalvonta, autokatosten- ja huoneistokohtaisten varastokattojen korjaussuunnittelu
2022 autokatosten- ja huoneistohotaisten varastokattojen korjaus, latauspistekartoitus, huoneistokohtaisen vedenmittausjärjestelmän suunnittelu (ei voitu toteuttaa)

Tätä vanhemmat katso kunnossapitotarveselvitys.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvityksen mukaan;

2023 Pohjaviemäreiden huuhtelu ja kuvaus, muutokset yhtiön sähköverkkoon huoneistokohtaisia sähköautojen latausasemia varten, piha-alueen jalankulkualueiden ja pääsisäänkäyntiportaiden korjaussuunnittelu, datayhteyksien siirto koaksiaaliverkkoon, ulkovaipan rakenneosien korjaukset
2024 Piha-alueen jalankulkualueiden ja pääsisäänkäyntiportaiden
korjaus, parvekkeiden tiivistyssaumojen tarkastukset ja tarvittaessa korjaus, autotallien ja huoltorakennuksen rännien korjaus
2025 Asfaltin kunnostus tarvittavassa laajuudessa, peltikattojen maalauksen, savupiippujen ja sadepeltien kunnon tarkastus
2026 Peltikattojen huoltomaalaus, savupiippujen ja sadepeltien kunnostus
2027 Salaojien huuhtelu ja kuvaus
Energialuokka
D (2013)
Tontin koko
18 417 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätietoja: Espoon kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As. Oy Espoon Soukanhelmi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kohde kuuluu Espoonlahden oppilasalueeseen. Soukan koulu lk. 1-6 n. 1,4 km, Espoonlahden koulu lk. 7-9 n. 2,1 km, Storängens skola Åk 1-6 n. 2,5 km, Storängens skola Åk 7-9 n. 2 km.
Palvelut: Lähikauppa n. 1,3 km, kirjasto n. 1,3 km, Kauppakeskus Pikkulaiva n. 3,2 km, Klobbenin saaristovenelaituri n. 1,7 km, venesatama ja matonpesupaikka n. 1,5 km, uimahalli ja jäähalli n. 2,5 km.
Päiväkodit: Kastevuoren päiväkoti n. 1km.
Liikenneyhteydet
Lähin bussipysäkki n. 50m, josta bussi 542 (Soukanniemi-Jorvi).
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikkoja 26, joista talliosakkeita 12. Jokaiselle huoneistolle kuuluu 1 autokatospaikka.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Soukka, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sarlin Tomi

Toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

Ylinkerros Oy

SKVL jäsenyritys

Runeberginkatu 61,
00260 HELSINKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.