Metsätila

Itä-Suomen yhteismetsä, *, Savonlinna

Hinta

158 000 €

Tila

0 ha

Metsä

-

Myydään kiinteistön 740-552-18-5 Laurila (890/50526, 14.2.2024) kaikki yhteismetsäosuudet, 890 kpl. Itä-Suomen yhteismetsä on UPM:n hallinnoima yhteismetsä, joka toimii itäisen Suomen alueella. UPM Yhteismetsä on vaivattominta mahdollista metsänomistamista. Ammattilaiset huolehtivat osakkaiden puolesta hallinnosta, metsänhoidosta, hakkuista, puukaupasta, veroasioista ja vakuutuksista. Hakkuut ja metsänhoito suunnitellaan ja ajoitetaan siten, että osakkaat saavat parasta mahdollista tuottoa ja puustopääoma pysyy tuottavana. FSC®-sertifiointi takaa, että UPM Yhteismetsiä hoidetaan vastuullisesti. Yhteismetsä jakaa osakkaille tuloa joka vuosi tuloa osuuksien mukaan ja hoitaa verojen maksamisen. Osakkaille ylijäämä on verotonta tuloa. Sijoitustuotto on ollut yhteismetsässä keskimäärin 4-5 prosenttia, joten sijoitus yhteismetsään on tuottava ja vakaa sijoitusvaihtoehto. Laurila-kiinteistölle kuuluu yhteismetsäosuuksien lisäksi 4,146 ha:n maapinta-ala rakennuksineen, joka ei ole kaupan kohteena. Ostaja vastaa varainsiirtoverosta ja lainhuudatusmaksusta. Kaupanvahvistajan palkkiosta vastaavat ostaja ja myyjä puoliksi. Lisätiedot ja asiakirjapyynnöt: Veijo Laukkanen, puh. 050 464 6500 tai sähköpostitse veijo.laukkanen@metsat.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21358705
Sijainti
  • Savonlinna *
  • Itä-Suomen yhteismetsä, 57101 Savonlinna
Tyyppi
Metsätila (kiinteistö)
Tilan pinta-ala
0 ha
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

158 000,00 €

Velaton hinta

158 000,00 €

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
Yhteismetsä 286-874-2-1 Itä-Suomen yhteismetsä (osuuden suuruus: 890 / 50526)

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Savonlinna

Asuinalueena Savonlinna

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Laukkanen Veijo

yrittäjä, MTI, kiinteistönvälittäjä LKV, KED

Punkaharjun Metsäpalvelu Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.