Bo LKV Turku

Omakotitalo | Oh, k, rt, takkah, olesk.t, 6 mh, 2 kph, s, 2 wc, 2 parv.

Virmuntie 37, Hannunniittu, Turku

Hinta

338 000 €

Koko

187 / 218 m²

Vuosi

1982

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään ja tilavaan omakotitaloon, joka sijaitsee avaralla puutarhatontilla Hannunniitun rauhallisella asuinalueella. Tämä valkotiiliverhoiltu talo tarjoaa kodin suuremmallekin perheelle, sillä siinä on yhteensä kuusi makuuhuonetta ja sopivasti toisistaan erillään olevia oleskelutiloja. Asuintilat sijoittuvat kahteen kerrokseen. Talo on valmistunut vuonna 1982 ja yläkerta on rakennettu asuinkäyttöön vuonna 1997. Talon lämmitysmuotona on sähkö. Talo sijaitsee aurinkoisella ja etelään suuntautuvalla puutarhatontilla, jossa riittää tilaa niin leikeille kuin rentoutumiseenkin. Sisääntulokerroksessa avautuu viihtyisät olohuonetilat, takkahuone, keittiö, ruokailutila ja kaksi makuuhuonetta. Lisäksi sisääntulokerroksessa sijaitsevat tilava kylpyhuone, sauna ja erillinen wc, jotka täydentävät kodin mukavuudet. Takkahuoneesta avautuu ovi myös parvekkeelle, josta pääsee suoraan pihalle. Yläkerrassa odottaa avara ja korkea oleskelutila sekä neljä tilavaa makuuhuonetta päätyikkunoin. Yläkerran tilavassa kylpyhuoneessa, erillisessä wc:ssä ja vaatehuoneessa on kaikissa kattoikkunat, jotka tuovat tiloihin pehmeää luonnonvaloa. Suureen ikkunalliseen kellarikerrokseen on kulku ulkokautta. Tila tarjoaa ruhtinaallisesti säilytystilaa. Tämä tiloiltaan avara omakotitalo tarjoaa tilat monipuoliseen asumiseen. Turun kaupungin omistaman 1 085 m2:n kokoisen tontin nykyinen vuosivuokra on 389 euroa ja kiinteistövero rakennuksen osalta on 276 euroa. Hannunniittu on pidetty asuinalue aivan itäisen keskustan kupeessa. Kauppatorille matkaa kertyy alle 5 kilometriä, ja autolla sinne hurauttaa alle kymmenessä minuutissa. Sijainti on ideaali myös lapsiperheille, sillä koulu ja päiväkodit löytyvät kivenheiton päästä. Julkiset yhteydet ovat hyvät ja vain pienen kävelymatkan päästä löytyy myös K-Market. Alueena Hannunniittu on mitä täydellisin aktiiviselle ihmiselle, joka arvostaa luonnon läsnäoloa ja läheltä löytyviä palveluita. Arne Hyvärinen | 040 354 4884 | arne@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21433554
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh, k, rt, takkah, olesk.t, 6 mh, 2 kph, s, 2 wc, 2 parv.
Asuintilojen pinta-ala
187 m²
Kokonaispinta-ala
218 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Ilmoitettu asuintilojen pinta-ala 187 m2 (125 m2 + 62 m2) on huoneistoala ja tarkemitattu 4.4.2024/Suomen Rakennusasiantuntijat Oy. Ilmoitettu kokonaispinta-ala 218 m2 on kerrosala ja perustuu rakennuspiirustuksessa mainittuun pinta-alatietoon (asemapiirros T 646/96, ei tarkistusmitattu).
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1982
Käyttöönottovuosi
1982
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

338 000,00 €

Velaton hinta

338 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

275,65 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö kulutuksen mukaan (kokonaiskulutus 33 175 kwh/v. 2023, 34 814 kwh/v. 2022), vesi ja jätevesi kulutuksen mukaan, puhtaanapito, vakuutukset, varainsiirtoveron 3% maksaa ostaja.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Yläkerrassa, korkea, avara ja ikkunallinen oleskelutila, jonka vieressä katettu parveke. Yläkerran huoneiden lattiat ovat tammiparkettia. Alakerran huoneiden lattiat tammiparkettia (ei mh:eet).
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Yläkerran makuuhuoneissa lamelliverhot.
Tehdyt remontit
Talon on rakennuttanut edellinen omistaja, jonka aikana on myös yläkerran laajennus tehty.
Asunnon kunto
Ei luokiteltu
Lisätietoja kunnosta
Hyvä/tyydyttävä (mm. alakerran kosteat tilat).
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • F (2013)
  • Todistuksen laatimispäivä 7.9.2017 ja viimeinen voimassaolopäivä 7.9.2027.
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaustöiden osalta otettava huomioon laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015. Kaupan kohteena olevassa kiinteistössä (1 krs.) ei ole teetetty asbestikartoitusta. Ostaja on tietoinen, että jos hän aikoo tehdä tai teettää remonttia, hänen tulee tietyissä tapauksissa teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin. Asbestikartoitusvelvollisuus ei koske kiinteistössä tehtäviä vähäisiä töitä, kuten reikien poraamista seiniin tai kattoon.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu, tiili
Rakennusmateriaali: Rakennus on puurankarakenteinen ja julkisivussa kalkkihiekkatiiliverhous. Rakennuksessa on betonipintainen kellarikerros, jota on käytetty lämmittämättömänä varastotilana (kulku ulkoa).
Keittiön kuvaus
Tilava ja vaalean sävyinen keittiö, jossas mm. vaaleat kaapistot (alkupeäiset/maalattu), työtasot, jk/pk ja pk (vanhemmat), liesi (induktio) 2023, liesituuletin 2022, astianpesukone (vanhempi), mikro 2021. Lattia tammiparkettia.
Kylpyhuoneen kuvaus
1 krs: tilava, ikkunallinen kph, jossa alkuperäinen laatoitus (seinät ja lattia). Kph:ssa on mm. suihku, lavuaari/hana, wc-istuin ja pesukoneliitäntä. Lattian sähköinen lattialämmitys ei toimi. Kylpyhuoneesta on kulku mm. takkahuoneeseen ja ulos. 2 krs: v. 1997 valmistunut erittäin tilava, kattoikkunallinen kph, jossa mm. suihku/suihkuseinä, 3 lavuaaria, wc-istuin ja lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
1 krs: ikkunallinen, laatoitettu (alkuperäinen) wc (ei lattialämm.). Myös kerroksen kph:ssa on wc-istuin. 2. krs: laatoitettu, kattoikkunallinen wc (-97 ja lattialämm.). Myös kerroksen kph:ssa on wc-istuin.
Saunan kuvaus
Ikkunallinen sauna, jossa vanhemmat lauteet ja seinien, sekä katon panelointi. Sähkökiuas. Lattia laattaa (alkuperäinen).
Olohuoneen kuvaus
Talossa useampaa tilaa on mahdollista käyttää olohuoneena/oleskelutilana.
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerrassa (1 krs.) on makuuhuoneita 2 kpl (lattiat laminaattia) ja yläkerrassa makuuhuoneita on 4 kpl (päätyikkunat ja lattiat tammiparkettia).
Säilytystilojen kuvaus
2 krs: kattoikkunallinen vaatehuone. Kellarikerros, joka täysin betonirakenteinen, ikkunallinen ja eristeetön tila (kulku ulkoa).
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto.
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Lukkoponttisaumapeltikate (v. 2016).
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
853-13-3-12
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 082 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Aurinkoinen (etelä) ja avara puutarhatontti. Tontilla on nurmikkoa, istutuksia ja hieman puustoa. Tontin lunastushinta v. 2024 on noin 81.150 euroa (75 e/m2).
Rakennusoikeuden pinta-ala
264 m²
Tontin nimi
3
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Asuinrak. 224 m2 ja talousrak. 40 m2.
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Turun kaupunki
Vuokrasopimus päättyy
30.12.2030
Tontin vuokra
389 € / vuosi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Hannunniittu, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hyvärinen Arne

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.