Kiinteistövälitys FLOW LKV

Mökki tai huvila | Tupakeittiö, oh, 2 mh, pesuhuone, katettua terassia

Lapinniementie 509, Pyyrinlahti, Äänekoski

Hinta

179 000 €

Koko

64 / 82 m²

Vuosi

1994

Tässä sinulle upea vapaa-ajan asunto ympärivuotiseen asumiseen Konginkankaan Pyyrinlahdessa Keitele Järven rannalla! Länteen avautuava rantatontti hellii sinua kauniilla maisemilla ja upeilla auringonlaskuilla. Yksitasoinen tilava vapaa-ajan asunto, jossa on huomioitu käytännöllisyys ja toimivuus jokaisen vuodenajan mukaan. Tämä kohde kätkee sisälleen olohuoneen, keittiön, ruokailutilan, pesutilat, kaksi makuuhuonetta, sekä kaksi katettua terassia. Tämän vapaa-ajan kodin asuinpinta-ala on 64m2/82m2. Rakennusvuosi 1994. Olohuone on tämän vapaa-ajan asunnon sydän, josta näet kauniit järvinäkymät. Tulikiven varaava takkaleivinuuni tuo tunnelmaa, ja tarvittaessa lempeää lämpöä tilaan. Isoista ikkunoista pääsee luonnonvalo kauniisti valaisemaan tilan. Keittiö on moderni ja raikas tila, jossa on nautinnollista kokkailla maittavat ruuat pieneen ja isoon nälkään. Kaksi kodikasta makuuhuonetta toimivat tässä lomaparatiisissa paikkoina, mihin on ihana kömpiä nukkumaan levollista unta päivän päätteeksi. Arjen helpotusta tuo toimivat pesutlat, jossa suihku ja wc-istuin. Etupihan isolla ja katetulla terassiosuudella voit nauttia kesäilloista sateelta suojassa nauttien kauniin Keitele järven selän maisemista. Rantasauna sijaitsee niemen nokassa joka on rakennettu vuonna 1993 ja päivitetty vuosina 2020-2021. Saunassa puukiuas hellii sinua lempein löylyin, sekä terassi rantasaunan vieressä, jossa ulkotakka antamassa iltaisin lämpöö ja luoden tunnelmaa. Saunomisen kruunaa rakennuksen edustalla oleva upea suojaisa terassi mistä kauniit näkymät järvelle sekä siellä iso laiturialue suurten siirtolohkareiden suojassa, jossa on ihana rentoutua lämpimässä vedessä kauniin luonnon keskellä! Tämän vapaa-ajan kodin lämmitysmuotona on sähkö, takkaleivinuuni, ilmanlämpöpumppu ja rantasaunassa sähkö. Jätevesien osalta oma saostuskaivo. Tontti on hyvin hoidettu, jossa nurmikkoa, puustoa ja omaa rantaviivaa, joten käytännöllisyys ja helppous on ajateltu loppuun saakka. Tontti on tasainen, jonka koko on 2000m2 . Päätalolta lyhyt matka rantasaunalle ja järven rannalla voit nauttia laiturin päässä luonnon hiljaisuudesta ita-aurinkoa katsellessa. Konginkankaan palveluhin matkaa noin viisi kilometriä, jossa ruokakauppa muut palvelut. Tämä vapaa-ajan asunto kannattaa ehdottomasti tulla paikan päälle katsomaan ja Ihastumaan!! Soita ja sovi Sinulle sopiva esittelyaikasi. Kun harkitset asunnon vaihtoa, myymistä tai ostoa- hyödynnä osaamisemme pitkän linjan kiinteistövälittäjinä. ASUNNON ARVIOINTI ON MAKSUTON!! Käytössämme sähköiset digitaaliset palvelut myyntisopimuksesta aina kaupantekoon saakka. www.flowlkv.fi/Tarja Illikainen

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21460736
Sijainti
  • Äänekoski Pyyrinlahti
  • Lapinniementie 509, 44400 Konginkangas
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Tupakeittiö, oh, 2 mh, pesuhuone, katettua terassia
Huoneita
3 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
64 m²
Muiden tilojen pinta-ala
18 m²
Kokonaispinta-ala
82 m²
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1994
Käyttöönottovuosi
1994
Vapautuminen
Muu ehto: 1-2 kaupanteosta tai sop.muk

Hinta

Myyntihinta

179 000,00 €

Velaton hinta

179 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

380,00 € / vuosi

Tiemaksu

132,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Jätemaksu aluekeräyspiste (Liimattalantie 1350) 67,32€ Liittymätien auraus puoliksi naapurin kanssa 50 euroa /kiinteistö. Sakokaivon tyhjennys 170 euroa/vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Kaksiosainen katettu terassiosuus . Sisäterassi 18m2 ja valokatteellinen aidattu etuterassi 24m2.
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Ilmatäytteinen poreallas (osto neuvoteltavissa 400 euroa).
Pihakeinu, jossa katto.
Eikä muutkaan terassikalusteet.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys, lämpöpumppu
Tulikiven vuolukinen takkaleivinuuni
Hyvä.
Tulisija
Takka
Olohuoneessa Tulikiven takkaleivinuuni.
Viemäri
Päätalolta yksi sakokaivo. Haettu luvat valmiiksi rakennuksen jätevesien käsittelyjärjestelmän uusiminen.Kustannus noin 5000-6000€
Siirtyvät liittymät
Sähköliittymä (Elenia Oyj)3x25A yleissähkö
Kohde on talviasuttava
Kohde on talviasuttava
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Hirsi, Rakennusmateriaali: Honkapirtti 6 (muunneltu) pyöröhirsi , vahvuus 210mm.
Keittiön kuvaus
Kaapistojen alla valkoinen välitilalevy ja seinät hirsi. Keittiön kaapistoja on osittain uusittu. Kivasti kaappi-ja pöytätasoa.
Lattiamateriaalit: lauta
Työtaso: laminaatti
Varusteet: liesituuletin
Liesi: sähköliesi
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihkukaappi, Sisäsuihku, 100 litran lämminvesivaraaja, pieni käsien pesuallas, pakastava Biolan Icelett käymälä. Lattia laatta alla ja puuritilät päällä. Seinät on pyörähirsi
WC-tilojen kuvaus
Puuwc ja sisätiloissa pesuhoneessa wc-istuin.
Saunan kuvaus
Rantasauna, pukuhuone ja katettu pieni terassi suojattu pleksilasilla. Laituri rannassa ja terassialuetta ,ulkotakka .
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: puu
Puukiuas
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa takkaleivinuuni upeat järvinäköalat länteen ilta-aurinkoon päin ja etelään etupihalle. Isot ikkuna tuo luonnon valon upeasti sisään.
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: puu
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi maakuhuonetta, jotka remontoitu 2019. Isommassa makuuhuonneessa vaatekaapit, lautalattia. Pienempi makuuhuone laattalattialla ja lattialämmityksellä. (voidaan muuttaa pesuhuoneeksi, lattiakaivo).
Lattiamateriaalit: laatta, lauta
Seinämateriaalit: puu
Säilytystilojen kuvaus
Varastotilaa kivasti talousrakennuksessa.
Kattotyypin kuvaus
Loiva
Kattomateriaalin kuvaus
Palahuopa.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
992-460-1-153
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
2 000 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Upea hyvin hoidettu länteen avautuva rantatontti pienellä niemellä.Rannalla hiekkarantaa, joka matala ja lapsiystävällinen. Rantasauna niemen nokassa ja siellä iso laiturialue suurten siirtolohkareiden suojassa. Etupihan alue nurmikkoa ja puustoa. Siellä iso korallikannukka-pensas näkösuojana naapuriin päin, muuten tontilla koivuja pihlajia ja muutama kuusi. Keväisin niemen ja mökin taustalla paljon kieloja. Tulotien päässä mökin päädyssä hiekka-aluetta ja paikoitusalue parille autolle.
Tontin nimi
Poskela
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Äänekosken kaupunki/rakennusvalvonta
Kaavoitustiedot
Äänekosken kaupunki/kaavoitus
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Aitta (nukkumamökki) 10m2, rv 1996. Remontoitu 2020, takaosassa erillinen pieni varasto omalla sisäänkäynnillä ja hyllyillä. Grillikatos, 9m2 , rv 1984, pohjoisenpuoleiselta sivulta yläosasta lasitettu, pieni kotagrilli savupiipulla, puiset penkit ja pöytä. Rantasauna 10m2, rv 1993, remontoitu 2020-2021. Honkarakenne Taneli B/M pyöröhirsi 130mm. Kosken Metallin Kikka-lauteet, lämpökäsitelty haapa+ saunavaha (2020). Harvian puukiuas lämminvesisäiliöllä (2020), kunto tyydyttävä. Kesällä vesi pumpulla järvestä suoraan saunaan. Terassialue säilytyskaapistoilla 2020-2021 Ulkotakka 2021 Rannassa laituri ja auringonotto alue isojen siirtolohkareiden suojassa. Varasto+ ulkowc 6m2, rv 1994- wc-osa remontoiu 2020 Sähköt, wc-osa kevyesti lämpöeristetty Biolan Simplett kuivakäymälä 2020. Räystäiden alle varastokomeroita. Puuliiteri 12m2 (pistorasia ja valot). Pressutalli varasto, 5 m2, rv 2020 (kevytrakenteinen , siirrettävä).
Palvelut
Palvelut: Pyyrinlahdesta Konginkankaan keskustaan noin 5 km jossa kyläkauppa Sale, apteekki ja muut palvelut.
Pihan kuvaus
Piha on hyvin hoidettu, jossa nurmikkoa, puustoa.
Ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Saunaniemen sivussa lapsiystävällinen matala hiekkaranta. Saunan laiturin päässä tasaisesti syvenevää kovapohjaista uimarantaa.
  • Keitele järvi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Äänekoski

Asuinalueena Äänekoski

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Illikainen Tarja

Myyntijohtaja, LKV, KiAT

Kiinteistövälitys FLOW LKV

Kiinteistövälitys FLOW LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.