Bo LKV Turku

Kerrostalo | 2h, keittiö, kph / wc, lasitettu parveke (yj:n mukaan 2h + kt)

Asentajankatu 4b, Länsikeskus, Turku

Hinta

189 000 €

Koko

48,5 m²

Vuosi

2019

Tervetuloa ensiesittelyyn tiistaina 9.4. klo 18.30 - 19.00. Ylimmän viidennen kerroksen esteetön kaksio vuonna 2019 rakennetussa kerrostalossa, loistosijainnilla Länsikeskuksen monipuolisten palveluiden vieressä. Tämä 48,5 m2:n erittäin siistikuntoinen asunto ihastuttaa valoisuudellaan, sillä luonnonvaloa pääsee runsaasti sisään olohuoneen ja makuuhuoneen suurista ikkunoista. Olohuoneesta on kulku lasitetulle parvekkeelle, jota voit hyödyntää yhtenä lisähuoneena aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Parvekkeelta aukeavat avarat näkymät kattojen yli lounaaseen kohti Prismaa. Aivan kohta näkymät asunnosta ja parvekkeelta muuttuvat kauniin vehreiksi pihapuiden lehtien auetessa kevään tullessa. Valkoisen ja harmaan sävyjä yhdistelevässä avokeittiössä kaapistot on asennettu L-malliin kahdelle seinälle, joten säilytystilaa ja laskutasoa on mukavasti tässä kompaktissa keittiössä. Keittiöön mahtuu hyvin myös pieni pöytä. Makuuhuoneessa on kaapistot vaatesäilytykseen, lisää säilytystilaa löytyy eteisen kaapistoista. Kylpyhuone/wc, jossa on hyvät tilat niin peseytymiseen, kuin pyykkihuollollekin, sijaitsee makuuhuoneen yhteydessä. Saunomaan pääset taloyhtiön saunaan. Lämpötolppapaikkoja autolle on vuokrattavissa taloyhtiöltä jonotustilanteen mukaan, tällä hetkellä vapaana on kolme autopaikkaa. Taloyhtiössä on latausmahdollisuus myös sähköautoille. Länsikeskuksesta on myös hyvät bussiyhteydet Turun keskustaan. Asunnon hoitovastike on edullinen, vain 201,28 euroa kuukaudessa, sisältäen lämmityskustannukset sekä taloyhtiölaajakaistan. Asunto sopii monenlaisille asujille esteettömän pohjaratkaisunsa ansiosta sekä myös asuntosijoittajille, sillä rahoitusvastikkeet tuloutetaan. Tervetuloa ihastumaan! Esittelyt ja lisätiedot: KATRIINA RANTA I 040 572 1286 I katriina@bo.fi MYYMÄSSÄ OMAA ASUNTOA? Kun kaipaat kodillesi ammattitaitoista välittäjää, autan mielelläni myös nykyisen kotisi myynnissä. Arviokäynti myyntiä varten on aina maksuton.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
to 2.5. 15:30 - 16:00
Esittelijänä Katriina Ranta
p. 040 5721 286

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21839616
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, keittiö, kph / wc, lasitettu parveke (yj:n mukaan 2h + kt)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
48,5 m²
Kokonaispinta-ala
48,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
5/5
Rakennusvuosi
2019
Käyttöönottovuosi
2019
Vapautuminen
Muu ehto: 6 kk vuokralaisen irtisanomisesta. On mahdollista, että asunto vapautuu uuden omistajan käyttöön jo aikaisemminkin.

Hinta

Myyntihinta

77 500,06 €

Velkaosuus

111 499,94 €

Velaton hinta

189 000,00 €

Neliöhinta

3 896,91 €/m²

Vastike

Hoitovastike

201,28 € / kk

Pääomavastike

921,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 122,78 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Kuukausittaiset pääomavastikkeet tuloutetaan, joka on sijoittajan kannalta tärkeää.

Muut maksut

Saunamaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Autopaikka tolppa 25,00 € / kk, sähköauton latauspaikka 20,00 € / kk, sähköauton latauksen sähköennakko 30,00 € / kk ja sähkö kulutuksen mukaan, sähkömopon lataus 20,00 € / kk. Käyttösähkö kulutuksen/oman sähkösopimuksen mukaisesti. Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Hallituksella valtuudet tarvittaessa periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoito- ja/tai pääomavastike. Hallituksella on valtuudet tarkistaa pääomavastikkeen suuruus. Taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Wc-istuin, suihku, allaskaapisto, peilikaappi, bide-suihku, huoneistokohtainen ilmanvaihtokone, korkea kaappi, pk-liitäntä, lattialämmitys
Säilytystilojen kuvaus
Irtainvarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Isännöitsijän yhteystiedot
Suomen Kiinteistöhallinta Oy / Kiinteistötahkola Turku, Kiinteistö-Tahkola Turun toimipiste, Kuralankatu 2, 20540 Turku Isännöitsijä Pauli Puisto, pauli.puisto@kiinteistotahkola.fi, 0207480001
Huolto
Kiinteistöjukka Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Kerhohuone, sauna, varasto liikuntavälineille, väestönsuoja, huoneistokohtaiset irtaimistovarastot. Ilmavaihto: koneellinen.

Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen rakentamisvaiheen aikaisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien osakkeenomistajien asentamien tai asennuttamien rakenteiden ja rakennelmien osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla.
Tehdyt remontit
Yhtiön omistama asuinkerrostalokiinteistö valmistui asuinkäyttöön lokakuussa 2019. Lain tarkoittamia kunnostus- ja muutostöitä ei ole tehty.
Tulevat remontit
Yhtiön omistaman asuinkerrostalokiinteistön uudehko ikä huomioiden suoritetaan kiinteistössä tulevan viiden vuoden aikana lähinnä huoltokirjan huolto-ohjelman mukaiset huoltotoimet sekä urakoitsijan toimesta mahdolliset takuukorjaukset takuuaikana.
Energialuokka
C (2013), Viimeinen voimassaolopäivä 12.09.2029.
Tontin koko
4 658 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki, kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
27 400 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Turun Kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2066

As Oy Turun Kuninkaanlaakson Kruunu

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikkoja 29 kpl

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Länsikeskus, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ranta Katriina

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.