Jonna Lindfors LKV

Autotalli

Siltavoudintie 23, Oulunkylä, Helsinki

Hinta

195 000 €

Koko

156

Huippupaikalla Oulunkylän liikenteellisessä solmukohdassa tilava autohalli, jonne ajoluiska ja moottoroitu nosto-ovi. Halliin kuuluu erillinen wc. Autohallin ilmanvaihdolle on oma ilmanvaihtokoneensa, joka sijaitsee autohallissa. Myös autotallin ilmanvaihtokoneessa on sekä vesikiertoinen lämmitys että lämmön talteenotto. Kolme seinille sijoitettua häkäanturia nostavat ilmanvaihtokoneen tehoa, mikäli ne havaitsevat häkäarvojen kohonneen. Kohde, joka on laajan saneerauksen yhteydessä toteutettu vastaamaan nykypäivän tarpeita, kuitenkin niin, että alkuperäinen rosoisuus kantavine pilareineen on säilytetty. Oulunkylän monipuoliset palvelut, liikenneyhteydet sekä liikuntamahdollisuudet löytyvät läheltä ja tekevät siksikin tästä kohteesta ehdottomasti tutustumisen arvoisen. Esittelemme kohdetta yksityisesti, sopimuksen mukaan, sekä lähetämme mielellämme kohteesta lisäinformaatiota. Lisätiedot Reeta Taulu p. 040 843 3016 / reeta.taulu@outlook.com tai Jonna Lindfors p. 040 572 3757/ jonna@lindforslkv.fi Jonna Lindfors LKV Y-tunnus: 1801202-6 Bulevardi 13, 00120 Helsinki

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21848417
Sijainti
Tyyppi
Pinta-ala
156 m²
Kokonaispinta-ala
156 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Rakennusvuosi
1971
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

195 000,00 €

Velaton hinta

195 000,00 €

Vastike

Hoitovastike

351,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

351,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesi laskutetaan oman mittarin kautta kulutuksen mukaan, vesiennakko 20 e/kk.

Tehdyt remontit
Muutostöistä on ilmoitettu taloyhtiölle. Rakennusvalvontaviranomaiselta on haettu/saatu lupa.
Lopputarkastus on tehty. Korjauksiin liittyvät suunnitelmat ja asiakirjat ovat saatavilla., lopputarkastettu 19.06.2023
Kohteen kunto
Hyvä
Palvelut
Koulut: Alueella
Palvelut: Kaikki Oulunkylän monipuoliset palvelut, K-kauppa ja huoltoasema lähellä. Kauppakeskus Ogelin liikekeskuksessa sinua palvelee yli 20 liikettä ruokakaupoista erikoisliikkeisiin. Kertakäynnillä hoidat ostokset, pankkiasiat ja hemmottelet itseäsi hyvällä aterialla. Kaupallisia palveluja täydentävät mm. kierrätyspiste aivan keskuksen läheisyydessä. Ottopiste sijaitsee Ogelin liikekeskuksen ulkopuolella R-kioskin päädyssä. Postilaatikko lähtevälle postille on sisäänkäynnin vieressä.
Ogeliin kulkevat HKL:n linjat ja lähijuna. Kylänvanhimmantien puolella on asiakaspysäköintipaikat.
Muut palvelut: Oulunkylä (ruots. Åggelby) on kaupunginosa Pohjois-Helsingissä. Vehreä elinympäristö tarjoaa useita lenkkipolkuja.
Vantaanjoen ranta palvelee ympäri vuoden, talvisin rannassa menee hiihtolatu, muina aikoina ulkoilureittejä ja kesäisin Pikkukosken uimaranta. Pikkukosken rannasta pääsee talvisin myös avantoon.
Vehreiden puistoalueiden ja pururatojen lisäksi Oulunkylän liikuntapuistosta löytyy jalkapallokenttä, jäähalli, tekojäärata, curlinghalli ja liikuntasaleja. Kaksi jäähallia, uimahalli, maauimala, kunto- ja voimailusali sekä palloiluhalli palvelevat Pirkkolan liikuntapuistossa. Oulunkylä on historiallisesti kerroksellinen asuinalue, joka on rakentunut vuonna 1881 henkilöliikenteelle avatun rautatiepysäkin ympärille.
Oulunkylä tarjoaa keskeisen sijaintinsa ja hyvien kulkuyhteyksiensä ansiosta erinomaisia mahdollisuuksia liiketoiminnan harjoittamiseen. Uusia toimitiloja suunnitellaan muun muassa Oulunkylän keskustaan sekä Raide-Jokerin pysäkkien ympäristöön. Vuoteen 2030 mennessä alueelle tavoitellaan jopa 1 500 uutta työpaikkaa.
Päiväkodit: Alueella
Liikenneyhteydet
Erinomaiset. Oulunkylän etuna on alueen yhteys sekä luontoon että liikenteeseen. Juna kuljettaa kätevästi keskustaan Oulunkylän rautatieasemalta. Oulunkylä sijaitsee Helsingin kantakaupungin rajalla pääradan varressa noin kuusi kilometriä keskustasta pohjoiseen
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiön kellarissa autohalli 156 m2, joka omana osakkeenaan.
Pihassa autopaikkoja 6 kpl pihassa, jotka ovat yhtiön omistuksessa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Oulunkylä, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Taulu Reeta

Kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV

Jonna Lindfors LKV

Jonna Lindfors LKV
Jonna Lindfors LKV

Bulevardi 13,
00120 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.