Kiinteistötoimisto Kätkänaho Oy
Kiinteistötoimisto Kätkänaho Oy

Kerrostalo | 3h, k, s, p

Alvar Aallon katu 1, Keskusta, Seinäjoki

Hinta

249 000 €

Koko

85 m²

Vuosi

2009

Tarjolla Seinäjoen keskustasta upean tilava 85 m² kolmio 2009 rakennetun hissitalon yläkerroksissa! Sijainti on rauhallinen ja näkymät esteettömät mutta silti keskustan palvelujen ääressä ja kävelymatkan päässä matkakeskuksesta ja torilta. Tämä päätyhuoneisto saa valoa kolmelta ilmansuunnalta, joten luonnonvalo täyttää tilat. Erityisesti olohuone on tilava ja avoin, mahdollistaen näyttävän kalustamisen ja mukavan oleskelun. Ruokailutila on ikkunan ääressä ja siihen sopii isokin ruokaryhmä. Huoneiston lasitetulta parvekkeelta on esteettömät näkymät länteen/ilta-aurinkoon. Huoneistossa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, joissa molemmissa on runsaasti säilytystilaa. Toisessa makuuhuoneessa on käytännöllinen vaatehuone, joka helpottaa arjen järjestelyjä. Kumpikin sopii päämakuuhuoneeksi parisänkyineen ja toisesta voi tehdä vierashuone/työhuoneyhdistelmän sillä isoon huoneeseen mahtuu vierasparisängyn lisäksi työpiste. Huoneistolla on kaksi wc-tilaa, erittäin toimiva ominaisuus aikuisille pariskunnille – erillinen wc ja pesuhuoneen yhteydessä oleva toinen wc helpottavat arjen sujuvuutta ja käytännöllisyyttä. Sinulle tarjoutuu mahdollisuus hankkia myös kaksi erillistä autopaikkaa, mikä on erityisen kätevää autoilevalle pariskunnalle. Katettu autokatospaikka sijaitsee suoraan sisäänkäynnin vieressä, ja viereisestä parkkitalosta löytyy katettu autohallipaikka. Huoneisto on myös taloudellinen järkiostos. Hoitovastike 2,80 €/m² on markkinoiden pienimpiä kerrostalovastikkeita ja yhtiöllä on hyvin maltillisesti yhtiölainoja jäljellä. Tämä myytävä huoneisto on velaton. Tämä huoneisto on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat tilaa, valoisuutta, käytännöllisyyttä ja helppoutta. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi – tervetuloa ihailemaan tulevaa kotiasi!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21886247
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, s, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
85 m²
Kokonaispinta-ala
85 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
4/5
Rakennusvuosi
2009
Käyttöönottovuosi
2009
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

249 000,00 €

Velaton hinta

249 000,00 €

275 000,00 €

Neliöhinta

2 929,41 €/m²

Vastike

Hoitovastike

238,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

238,00 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

7,83 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Huoneistolla käytössä 2 erikseen myytävää autopaikkaa. Saman taloyhtiön autokatos AK7 hoitovastike 7,83€/kk ja sisäpihalla olevan Kiinteistö Oy Alvarin Parkin autohallipaikka H35 hoitovastike 38,85€/kk. Tietoliikenneyhteys on talo laajakaista ja perushintaan 4,95 €/kk sisältyy 25M yhteys. Nopeutta voi lisämaksusta suurentaa. Vesimaksut kylmä 4,65 €/m3, lämmin 10,00 €/m3.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
Keittiön kuvaus
Tilava U-mallin keittiö joka avautuu ruokailutilan ja olohuoneen suuntaan, kalusteet sileä MDF, koneet iso jk, iso pak, liesi, lisituuletin, apk.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuone kokonaan laatoitettu, lattialämmitys, suihkutila erotettu suihkuseinällä, pesuhuoneessa myös wc-istuin ja käsiallas,
WC-tilojen kuvaus
erillinen WC kokonaan laatoitettu, wc-istuin ja allaskalusteet,
Saunan kuvaus
saunassa kokolasiovi ja ikkuna josta luonnonvaloa
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
lattia tammilautaparketti
Makuuhuoneiden kuvaus
lattia tammilautaparketti, molemmat makuuhuoneet tilavia (sopii parisängyt), toisessa mh:ssa vaatehuone, toisessa kaapistorivi (4 kaappia)
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumikermi
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Isännöinti Seinäjoki/ Elina Ala-Könni puh 0102281600, sähköposti asiakaspalvelu@retta.fi
Huolto
Talohuolto: RTK Palvelu Oy Siivous: Mismar Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Mankeli, Väestönsuoja, Urheiluvälinevarasto
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 8 Autokatospaikkoja: 8

Tehdyt remontit
2022: Vesikaton tarkastuttaminen sisä- ja ulkopuolelta. hissien hälytysjärjestelmät päivitetty gsm-tekniikalla toimiviksi. 2021:Alaovien lukituksen ulkoyksiköt uusittu. 2020: Parvekelasituksista on laadittu huoltokirja. Lisäksi em. huoltokirjaan kirjatut puutteet on korjattu (Suomen Parvekehuolto Oy). 2019: Uusien pumppujen asennus pihan pv- ja jv- pumppaamoihin. 2018: Alkuperäisasennuksena olevien palovaroittimien vaihtaminen, ilmanvaihtokanavien puhdistus- ja säätötyö, salaojien ja sv-kaivojen huuhtelu sekä salaojien kuvaus. 2017: Polkupyörävaraston kierreportaiden muutostyö. 2016: Alaovien automatisointi. 2013: Pihan viherratkaisut. 2012: Autokatoksen ja pihan valaistus. 2011: Autokatoksen toteutus.
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys 2023-2027:
Kylpyhuoneiden silikonisaumausten uusiminen osakkaiden yhteishankkeena (saumaukset ovat osakkaiden vastuulla). Mahdollinen lukitusten uusinnan suunnittelu. Huoltomaalauksia (ulko- ja sisäpuolella).
Energialuokka
E (2013)
Tontin koko
1 214 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Seinäjoen Alvarinkulma

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Marttilan koulu ja Seinäjoen Lyseo 250m, Seinäjoen Lukio 650m
Palvelut: K-market ostoskulma 400m, kirjasto 450 m, keskustori 350m, Torikeskus 50m, Matkakeskus 600m
Muut palvelut: Keskustan palvelut kävelyetäisyydellä
Päiväkodit: Marttilan päiväkoti 750m
Lisätietoa auton säilytyksestä
Myyjän käytössä olevat autopaikat myydään erikseen (eri osakesarjat) eli, Saman taloyhtiön autokatospaikkaa (AK 7) H.10.000€ ja viereisen Kiinteistö Oy Alvarin Parkin autohallipaikka (H35) H. 15.000€
Autopaikat osakkeina osakashallinnassa, taloyhtiöllä ei ole asukkaille vuokrattavana autopaikkoja. Yhtiön osakkailla on lisäksi autopaikkoja viereisestä Kiinteistö Oy Alvarin Parkki-nimisestä pysäköintitalosta.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Seinäjoki

Asuinalueena Keskusta, Seinäjoki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kätkänaho Harri

LKV, toimitusjohtaja

Kiinteistötoimisto Kätkänaho Oy

Kiinteistötoimisto Kätkänaho Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.