Bo LKV Tampere

Kerrostalo | 2h, k, kph, vh, lasitettu parveke

Suupankuja 12-14, Suuppa, Pirkkala

Hinta

112 000 €

Koko

58,5 m²

Vuosi

1979

Nyt myynnissä kaunis läpitalon kaksio halutulta Pirkkalan Suupan alueelta! Asunto koostuu tilavasta olo-ja makuuhuoneesta, vaaleasta keittiöstä, kylpyhuoneesta ja parvekkeesta. Pohjaratkaisu on toimiva. Keittiössä on hyvin kaappitilaa ja sinne mahtuu ruokapöytä. Avarasta olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Makuuhuoneeseen mahtuu hyvän kokoinen sänky ja kaapistojen lisäksi huoneeseen mahtuu myös esim. työpiste. Kokonaan laatoitetussa kylpyhuoneessa on paikka pesutornille. Eteisestä löydät asunnon vaatehuoneen. Asunto Oy Suupankuja koostuu 55 asunnosta ja yhdestä taloyhtiön omistamasta asunnosta. Yhtiön lämmitysmuotona on kaukolämpö ja yhteisiin tiloihin kuuluu mm. sauna, irtaimistovarastot ja urheiluvälinevarasto. Lisäksi asunnolle kuuluu Elisan 10 M laajakaista. Asuinalue on erinomainen, sillä ulko-ovesta ulosastuessasi voit lähteä ulkoilemaan Vähäjärven rantapoluille ja lähialueen puistomaisemiin. Myös kaikki Pirkkalan keskustan palvelut sijaitsevat kotisi lähellä. Julkiset kulkuyhteydet Tampereen suuntaankin ovat todella toimivat, joten tässä kodissa pärjäät helposti myös ilman autoa. Tervetuloa esittelyyn! Kohdetta myy: Minna Mollberg 040 167 1760 minna.mollberg@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21964683
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph, vh, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
58,5 m²
Kokonaispinta-ala
58,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/3
Rakennusvuosi
1979
Käyttöönottovuosi
1979
Vapautuminen
Muu ehto: viim. 1 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

112 000,00 €

Velaton hinta

112 000,00 €

Neliöhinta

1 914,53 €/m²

Vastike

Hoitovastike

204,75 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

204,75 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

23,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Saunamaksu: 7,5 e/kerta.
5.6.2023 Yhtiökokous valtuutti hallitus tarvittaessa keräämään 1-2 kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen taloyhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa. Varainsiirtovero 1,5%, käyttösähkö oman sähkösopimuksen mukaisesti.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
11.12.2023 päivätyn isännöitsijäntodistuksen mukaan taloyhtiötä ei ole liitetty Maanmittauslaitoksen ylläpitämään huoneistotietojärjestelmään. Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, elementti
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: lasikuitutapetti, maalattu
Varusteet: astianpesukone
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihkuseinä, wc
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: lasikuitutapetti, maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: lasikuitutapetti, maalattu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
bitumi
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Pirkanmaan Ammatti-isännöinti Oy, Sarvijaakonkatu 5b A (4-kerros), 33540 Tampere. Marjo Koivuranta, 0440 475 043
Huolto
Kiinteistöhuolto Mikko Hara Ky. Rappusiivous Aalto Clean.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhtiön tiloihin kuuluu sauna, talopesula, jäähdytetty kellari, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, ja väestönsuoja.

Yhtiökokouksessa 15.6.2022 hyväksyttiin LVIS-saneerauksen hankesuunnitelma sekä urakan laajuus, joka toteutetaan laajana hankkeena. Urakkaan sisällytetään kattojen pinnoitteiden uusiminen, kustannusarvio on muuttunut (uusi arvio on noin 2 000 000,00 €). Hallitus valtuutettiin edistämään hanketta mm. Päivittämällä suunnitelmat sekä kilpailuttamaan hankkeen. Tavoitteena on aloittaa urakka keväällä 2023 (sitä ennen pidetään ylimääräinen yhtiökokous).

Lisärakentamishanke ei ole edennyt kunnassa, odotettavissa on että Suupansadon asia otetaan käsittelyyn kaavoitukseen vuoden 2023 helmikuussa ja päätöksiä on mahdollisesti odotettavissa marraskuussa 2023. Maankäyttömaksujen laskentaperusteet ovat muuttuneet, asiaan ei ole saatu kunnalta tarkkaa tietoa.

Yhtiökokouksessa 5.6.2023 tehtiin periaatepäätös ilmalämpöpumppujen asentamisesta osakasmuutostyönä huonteistoparvekkeille viilennystä varten. Asennuksen ehtona on, asennuksen suorittaa alan ammattilainen, ulkoyksikkö asennetaan huoneistoparvekkeelle (kaiteen alapuolelle, lattiatelineelle). Kondensivedet tulee ohjata parvekkeelta pois asianmukaisesti, siten että siitä ei aiheudu haittaa talon rakenteille tai mulle osakkaille. Osakas vastaa pumpun asennuksesta, huollosta ja kunnossapidosta. Ennen asennusta tulee tehdä Pamiksen kotisivujen kautta remontti- ilmoitus. Asennuksesta tehdään vastaanjakosopimus yhtiön ja osakkaan kesken.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 53

Tehdyt remontit
2006 A-talon saunan peruskorjaus, 2007 B-talon saunan peruskorjaus, 2008 antenniverkko korjattu digivalmiuteen, 2010 ikkunat ja parvekeovet uusittu, 2013 vesikaton kuntoutusraportin välittömien korjaustoimenpide-ehdotusten mukaisten töiden toteutus, 2014 ylimpien kerrosten parvekkeiden kattojen uusiminen, 2015 päiväkodin tilan kosteusvaurion korjaaminen, 2016 uudet jäteastiat ja uusi pesukone yhtiön tiloihin, 2018 LVIS-järjestelmien hankesuunnittelun aloitus, 2019 LVIS-hankesuunnittelua jatkettu, 2020 LVIS-hankesuunnittelu viety päätökseen, urakka kilpailutettu ja jätetty odottamaan, 2020 täydennys- ja lisärakentamisselvittelyn aloitus, 2021 asemakaavamuutoshakemus laitettu vireille, 2021 täydennys- ja lisärakentamisen esisopimus solmittu Lapti Oy:n kanssa.
Tulevat remontit
2023-2024 kattoremontti LVIS-saneerauksen yhteydessä.
2022-2024 LVIS-saneeraus täydennys- ja lisärakentamisen mukaan (sis. parkkialue, ulkop. vedeneristysten korjaus, sadevesiviemäröinnit, saunatilojen ja porrashuoneiden päivitys).
2025 julkisivun kuntotutkimus (sisältäen parvekkeet ja ulko-ovet)
Energialuokka
F (2013), E-luku 233. Voimassa 8.7.2025 asti.
Tontin koko
7 221 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Pirkkalan kunta.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Suupansato

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pirkkala

Asuinalueena Suuppa, Pirkkala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mollberg Minna

Asuntomyyjä, KED, partner

Bo LKV Tampere

Bo LKV Tampere
Bo LKV Tampere

Kelloportinkatu 1 A,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.