T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

Kerrostalo | 2h + kt + lasitettu parveke

Samottikuja 5 A 12, Pitkämäki, Turku

Hinta

155 959 €

Koko

30,5 m²

Vuosi

2024

Ihana valoisa kaksio täydellisellä sijainnilla Turun keskustan tuntumassa - Suuri lasitettu parveke on kuin ylimääräinen huone. Tämän kodin parvekkeelta näet aamuauringon ensimmäisten joukossa. - Vesikiertoinen lattialämmitys kaikissa asunnon tiloissa tuo arkeen luksusta. - Lattialämmityksen ansiosta tässä kodissa on valtavat (lähes lattiasta kattoon ulottuvat) ikkunat ja seinillä ei ole pattereita. Tämä mahdollistaa kodin sisustamisen monella eri tyylillä ja jokainen huonetila on avara ja valoisa. - Valitse uuteen kotiisi itsesi näköiset pintaratkaisut laajasta valikoimasta keittiömateriaaleja, lattioita ja laattoja. Rakennusliike on apunasi oman kodin suunnittelussa. - Puistokorttelimainen asuinalue sijaitsee vain kävelymatkan päässä Turun rautatieasemasta. Uudistuvan kauppakeskus Manhattanin palvelut aivan vieressä. Loistavat kulkuyhteydet myös viereen pysähtyvillä linja-autoilla. - Asunnon lisäksi on mahdollista ostaa myös autopaikka viereen rakentuvasta pysäköintihallista, johon voit kulkea kodistasi sisätilojen kautta hissillä. Lähes lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat yhdistettynä tavanomaista korkeampaan huonekorkeuteen (n. 2,85m) tekevät tästä kaksiosta valoisan ja avaran kodin. Arjen sujuvuutta luovat fiksut tilaratkaisut, toimivat kalusteratkaisut ja miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Yksi tämän asunnon helmistä on koko asunnon levyinen lasitettu parveke (noin 12,5m2). Se on kuin yksi huone lisää. Olipa suunnitelmissa rentoutua auringonpaisteessa tai viettää aikaa ystäviesi kanssa, tämä parveke tarjoaa täydellisen tilan jokaiselle haaveelle. Asunto Oy Turun Piastrella on rakenteilla vehreään puistokortteliin Samottikujalle aivan Turun keskustan kupeeseen. Piastrellan ympärille avautuu paljon vaihtoehtoja arjen eri palveluille, monipuolisille harrastusmahdollisuuksille sekä loistaville kulku- ja liikenneyhteyksille. Tapahtumia ja kulttuuria arvostaville Piastrellan sijainti ei voisi olla ihanteellisempi uuden areenahankkeen sekä nykyisen Logomon kulttuurikeskuksen puolesta. Yhtiön parkkihallista voit ostaa myös sähköautojen latausmahdollisuudella varustetun autopaikan. Asukkailla on lisäksi käytettävissään yhteiskäyttöautoja. Tähän Ihanaan kotiin pääset muuttamaan joulukuussa 2024. Kerromme mielellämme lisää tästä ainutlaatuisesta kodista. Lisätiedot ja esittelyt: Taavetti Kärkkäinen 040 0449113, taavetti.karkkainen@t2h.fi. Soita tai laita viestiä ja sovitaan esittely sinulle sopivaan aikaan. Osa ilmoituksen kuvista on rakentajan aiemmin valmistuneista samantyylisistä asunnoista tai kyseisen kohteen havainnekuvia, eivätkä täten välttämättä täysin vastaa tätä kyseistä myynnissä olevaa asuntoa.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
36673792
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
30,5 m²
Kokonaispinta-ala
30,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
2/6
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Muu ehto.
Kohteen valmistuessa. Arvioitu valmistuminen 12/2024.

Hinta

Myyntihinta

54 585,65 €

Velkaosuus

101 373,35 €

Velaton hinta

155 959,00 €

Neliöhinta

5 113,41 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

198,25 € / kk

Pääomavastike

415,54 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

613,79 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoa vastikkeista: Hoitovastike on neliöperusteinen ja rahoitusvastike on osakeperusteinen. Ilmoitettu rahoitusvastikearvio sisältää vain koron osuuden. Korko on laskettu 6kk Euriborkorolla + 0,95 % marginaalilla (tilanne 6.6.2023 yht. 4,665 %). Laina-aika on 25 vuotta + rakennusaika. Rakennusaika + ensimmäinen asumisvuosi ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 0,67 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta ryhdytään keräämään vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennys erääntyy yhtiölle maksettavaksi arviolta 10/2028. Yhtiö rakennetaan vuokratontille, johon kohdistuu yhtiökohtainen lunastusoikeus. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Lasitettu parveke
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Turun Piastrella
Rakennuttaja
T2H
Energialuokka
B (2018)
Tontin omistus
Vuokra
Palvelut
Piastrella on aivan Turun keskustan kupeessa, joten palvelukattaus on erinomainen. Tarjolla ovat erikoisliikkeet, ravintolat, kahvilat, tavaratalot, elokuvateatterit, ravintolalaivat, museot ja paljon muuta. Aivan oman kodin vieressäkin riittää lähipalveluita ja paljon tekemistä, sillä naapurostossa on muun muassa useampia kauppoja, apteekki, ravintoloita, kuntosaleja sekä kauppakeskus Manhattan, jonka Sport Centerissä pystyy harrastamaan esimerkiksi salibandya, squashia ja sulkapalloa. Lisäksi lähistöllä on useita puistoja, kuten Pitkämäen- ja Merikulmanpuisto, joissa on kiva käydä ulkoilemassa. Raision suuri kauppakeskuskin on vain 10 minuutin automatkan päässä.
Liikenneyhteydet
Pukkila sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien varrella. Keskustaan pääsee kymmenessä minuutissa, olitpa sitten liikkeellä pyöräillen, omalla autolla
tai julkista liikennettä käyttäen. Rautatieasema on kävelyetäisyydellä, mikä mahdollistaa sujuvan
liikkumisen kauemmaskin. Lisäksi korttelissa tulee olemaan yhteiskäyttöautoja, mikä helpottaa
asiointia kauempanakin.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Pitkämäki, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Taavetti Kärkkäinen

T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.