T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

Kerrostalo | 1h + kt + lasitettu parveke

Samottikuja 5 A 18, Pitkämäki, Turku

Hinta

119 489,50 €

Koko

21,5 / 28 m²

Vuosi

2024

Tämä Ihana koti valmistuu joulukuussa 2024 uudelle Pukkilan asuinalueelle Turun keskustan välittömään läheisyyteen! -Kerrostaloyksiö reilulla 2,85 metrin huonekorkeudella -Asunnon levyinen iso lasitettu parveke -Vehreä ja viihtyisä korttelin kansipiha, jossa paljon istutuksia ja oleskelualueita -Valtavat lähes lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat -Vesikiertoinen lattialämmitys -Loistava sijainti keskustan läheisyydessä, historiallisella Pukkilan alueella -Manhattanin palvelut vain muutaman sadan metrin päässä Tämä yksiö kylpee valossa mahtavan huonekorkeutensa (2,85m) ja suurten ikkunoidensa ansiosta - asunnossa on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, tavallista suurempi huonekorkeus ja energiatehokas vesikiertoinen lattialämmitys. Tässä upeassa toisen kerroksen yksiössä on mahtavat näkymät korttelin sisäpihalle, joka on vehreä ja viihtyisä. Lisäksi oma koko asunnon levyinen parveke (n. 6,5 m2). Asunnon pohjaratkaisu on suunniteltu huolellisesti tehden asunnosta toimivan ja jättäen enemmän tilaa elämiseen. Asunto Oy Turun Piastrella on parhaillaan rakenteilla vehreään puistokortteliin Samottikujalle aivan Turun keskustan kupeeseen. Piastrellan ympärille avautuu paljon vaihtoehtoja arjen eri palveluille, monipuolisille harrastusmahdollisuuksille sekä loistaville kulku- ja liikenneyhteyksille. Tapahtumia ja kulttuuria arvostaville Piastrellan sijainti ei voisi olla ihanteellisempi uuden areenahankkeen kuin nykyisen Logomon kulttuurikeskuksen puolesta. Yhtiön autopaikat ovat osittain parkkihallissa, josta löytyy myös sähköautojen latausmahdollisuudella varustettuja autopaikkoja. Taloyhtiön asukkailla on lisäksi käytettävissään yhteiskäyttöautoja. Tähän Ihanaan kotiin pääset muuttamaan joulukuussa 2024. Kerromme mielellämme lisää tästä ainutlaatuisesta kodista. Lisätiedot ja esittelyt: Taavetti Kärkkäinen 0400 449 113, taavetti.karkkainen@t2h.fi Soita tai laita viestiä ja sovitaan esittely sinulle sopivaan aikaan. Osa ilmoituksen kuvista on rakentajan aiemmin valmistuneista samantyylisistä asunnoista tai kyseisen kohteen havainnekuvia, eivätkä täten välttämättä täysin vastaa tätä kyseistä myynnissä olevaa asuntoa.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
38286177
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kt + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
21,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
6,5 m²
Kokonaispinta-ala
28 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen
Parvekkeen koko 6,5m2
Kerrokset
3/6
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Muu ehto.
Kohteen valmistuessa. Arvioitu valmistuminen 12/2024.

Hinta

Myyntihinta

41 821,33 €

Velkaosuus

77 668,17 €

Velaton hinta

119 489,50 €

Neliöhinta

5 557,65 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

139,75 € / kk

Pääomavastike

318,37 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

458,12 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoa vastikkeista: Hoitovastike on neliöperusteinen ja rahoitusvastike on osakeperusteinen. Ilmoitettu rahoitusvastikearvio sisältää vain koron osuuden. Korko on laskettu 6kk Euriborkorolla + 0,95 % marginaalilla (tilanne 9.8.2023 yht. 4,877 %). Laina-aika on 25 vuotta + rakennusaika. Rakennusaika + ensimmäinen asumisvuosi ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 0,67 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta ryhdytään keräämään vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennys erääntyy yhtiölle maksettavaksi arviolta 12/2025. Yhtiö rakennetaan vuokratontille, johon kohdistuu yhtiökohtainen lunastusoikeus. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Lasitettu parveke
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Turun Piastrella
Rakennuttaja
T2H
Energialuokka
B (2018)
Tontin omistus
Vuokra
Palvelut
Piastrella on aivan Turun keskustan kupeessa, joten palvelukattaus on erinomainen. Tarjolla ovat erikoisliikkeet, ravintolat, kahvilat, tavaratalot, elokuvateatterit, ravintolalaivat, museot ja paljon muuta. Aivan oman kodin vieressäkin riittää lähipalveluita ja paljon tekemistä, sillä naapurostossa on muun muassa useampia kauppoja, apteekki, ravintoloita, kuntosaleja sekä kauppakeskus Manhattan, jonka Sport Centerissä pystyy harrastamaan esimerkiksi salibandya, squashia ja sulkapalloa. Lisäksi lähistöllä on useita puistoja, kuten Pitkämäen- ja Merikulmanpuisto, joissa on kiva käydä ulkoilemassa. Raision suuri kauppakeskuskin on vain 10 minuutin automatkan päässä.
Liikenneyhteydet
Pukkila sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien varrella. Keskustaan pääsee kymmenessä minuutissa, olitpa sitten liikkeellä pyöräillen, omalla autolla
tai julkista liikennettä käyttäen. Rautatieasema on kävelyetäisyydellä, mikä mahdollistaa sujuvan
liikkumisen kauemmaskin. Lisäksi korttelissa tulee olemaan yhteiskäyttöautoja, mikä helpottaa
asiointia kauempanakin.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Pitkämäki, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Taavetti Kärkkäinen

T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.