Metsätila

Imarintie, Imari, Rovaniemi

Hinta

180 000 €

Tila

137,2 ha

Metsä

85,1 ha

Rovaniemellä, Imarin taimitarhan takana metsätila. Tila ylettyy taimitarhan läheltä rautatien kaakkoispuolelta aina pitkälle Pissiaapaan saakka, jossa tekee mutkan. Pinta-ala on 137,24 ha, josta metsämaata 85,1 ha. Tilalle on Rovaniemen mhy:n Harri Alapoikela tehnyt metsäarvion 20.12.2021 toimistotyönä käyttäen pohjana vuonna 2019 laaditun metsäsuunnitelman puustotietoja. Tila-arvion mukaan ainespuuta on 8.551 m3, josta mäntytukkia 1.239 m3, kuusitukkia 235 m3. Loput kuitupuuta. On huomioitava, että arviosta puuttuu kahden vuoden kasvu. Metsäarvion voit tilata välittäjältä pdf-tiedostona sähköpostiin. Tilalla on pieni lehtoalue sekä puro, joka kulkee kuvioiden 77 ja 265 läpi. Nämä kuviot saattavat olla metsälakikohteita. Tilaa on tämän omistajan aikana hoidettu erittäin hyvin. Tehdyistä töistä on omistaja pitänyt kirjaa, dokumentoinut tehdyt työt ja valokuvannut. Rajalinjat ovat lähes kaikki aukaistu hänen omistusaikanaa. Kaikki rajamerkit löytyvät. Metsiä on harvennettu, tehty hoitohakkuita, istutettu uutta metsää, kunnostusojitettu ym. Metsäsuunnitelma on voimassa. Omistaja luovuttaa metsäsuunnitelman kaupantekotilaisuudessa uudelle omistajalle. Tilalle on tehty kaksi tulipaikkaa sekä kolme siististi rakennettua puuliiteriä, joissa polttopuuta. Nämä jäävät tilalle. Omistaja on yöpynyt useasti tilalla, jossa on näkynyt runsaasti riistaa. Lisäksi karhu kävi häntä moikkaamassa. Tietysti mustikat, puolukat ja hillat saa sieltä myös. Kulku on tapahtunut loppumatkan mm. moottorikelkalla talvisin. Tilalla on osuudet Korkalon jakokunnan maa- ja vesialuesiin. Metsästysvuokrasopimus on tehty Kalliovaaran Kiertäjät ry:n kanssa. Sopimuksessa on sovittu vuokranantajan oikeudesta mm. seuraavaa: Vapaa vierasoikeus vuokraamallaan maalla, kysyttäessä myös muilla alueilla. Tilan läpi kulkee Imarinjoki sekä kaksi voimansiirtolinjaa. Rautatien molemmin puolin on rautatien suoja-alaue. Hintapyyntö on 180.000 €, joka on alin hinta. Myydään tarjousten perusteella. Kirjalliset tarjoukset tulee olla välittäjällä viimeistään tiistaina 30.4.2024 klo 12. Voit jättää tarjouksen myös välittäjän sähköpostiin osoitteeseen ulla@kakela.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
44224814
Sijainti
Tyyppi
Metsätila (kiinteistö)
Kohteen selite
Rovaniemellä Imarin taimitarhan takana hyvin hoidettu metsätila.
Tilan pinta-ala
137,2 ha
Metsän pinta-ala
85,1 ha

Hinta

Myyntihinta

180 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Ostajalle tulee kauppasumman lisäksi varainsiirtovero 3 % kauppasummasta, lainhuutokulut (161) sekä puolet kaupanvahvistajan palkkiosta (64).

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
698-401-17-192
Tontin nimi
Roikorkalo
Metsän kuvaus
Hyvin hoidettu metsä, jossa on hoitotoimet tehty ajallaan mm. kunnostusojitus. Rajalinjat ovat lähes kaikki aukaistu. Puustosta on runsaasti 03 ja 04 kehitysluokan puuta. Mahdollisia metsälakikohteita voi olla kuviot 77 ja 265, joiden läpi kulkee puro. Tarkemmat tiedot näet liitteenä olevasta metsäarviosta.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Rovaniemi

Asuinalueena Imari, Rovaniemi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ulla Käkelä

Metsätalousinsinööri, LKV, kaupanvahvistaja

Metsäkiinteistövälitys Ulla Käkelä LKV Ky

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.