Kerrostalo | 2h, k

Kuhalankuja 2 B, Kuhala, Forssa

Hinta

45 000 €

Koko

54 m²

Vuosi

1970

Kodikas asunto Forssan keskustan tuntumassa. Vaaleansävyinen, viihtyisä kaksio. Hyvä, toimiva pohjaratkaisu. Tilava olohuone. Pesuhuoneessa laatoitus. Lasitettu parveke. Asunto on vuokrattu. Tähän kotiin voit tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikanpäällä. Tervetuloa tutustumaan. Ota yhteyttä niin sovitaan esittelyaika: Hannu Pehkonen 0500 611 424 hannu.pehkonen@op.fi Myös muut välittäjämme ovat käytettävissäsi. Onko oma asuntosi vielä myymättä. Ota yhteyttä niin laitetaan sen myynti alulle.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
541180
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
54 m²
Kokonaispinta-ala
54 m²
Kerrokset
2/6
Rakennusvuosi
1970
Käyttöönottovuosi
1970
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

41 633,74 €

Velkaosuus

3 366,26 €

Velaton hinta

45 000,00 €

Neliöhinta

833,33 €/m²

Vastike

Hoitovastike

224,10 € / kk

Pääomavastike

62,10 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

286,20 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Kylmä vesi ja lämmin vesi laskutetaan todellisen kulutuksen mukaan. Etäluettavat mittarit.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: maalatut seinät, laminaatti. Olohuone: tapetti, laminaatti. Makuuhuone 1: tapetti, laminaatti. Kylpyhuone: laatta, laatta.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone. Keittiö remontoitu 2018
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesukoneliitäntä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Sp-Isännöintipalvelut Oy / Jaana Hurjanen p. 010 231 7530
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, kuivaushuone, mankeli, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, askarteluhuone, väestösuoja, kaapeli-TV, valokuituverkko 10M, huoneistokohtainen varastokomero, pesutupa
Tehdyt remontit
1995 Rakennus- ja LVIS-tekninen kuntoarvio, talo 2 talosaunan korjaus, 1996 Oleskeluparvekkeiden lattiat pinnoitettu ja alajakokeskuksen uusinta, 1998 Talo 1 talosaunan peruskorjaus, 1999 Huoneistoparvekkeiden kuntotutkimus, 2000 Oleskeluparvekkeiden peruskorjaus, peltikattojen huoltokäsittely ja asbestikartoitus, 2001 Talosaunojen puku- ja eteistilojen lattioiden pinnoitus, 2005 Antenniverkko Tähti-800 tyyppiseksi, 2010 Julkisivujen lisäeristys ja uudistaminen eristerappausmenetelmällä, savunpoistoluukkujen asentaminen porraskäytäviin, huoneistojen ja porraskäytävien ikkunoiden uusiminen, parveketaustaseinien lisäeristäminen ja uusiminen, parvekeovien ja yhteisten tilojen puuovien uusiminen, jäteaseman uudistaminen, sekajäte- ja energiajäteastioiden muuttaminen syväkeräysastioiksi, autotallirakennukset uusittu, 2011 Porraskäytävien huoltomaalaukset ja uudet ilmoitustaulut, hissien lattioiden vahvistaminen ja pinnoitus, istutusten osittainen uusinta, 2012 Lämmitysjärjestelmän perussäätö sekä patteritermostaattien uusinta, talo 1 vesikaton osittainen uusinta, kuivaushuoneen pyykinkuivaimen uusinta, 2013 Kunnostamattomien märkätilojen tarkastus, poistoilmakanavien- ja koneiden puhdistus ja huoneistokohtainen ilmamäärien mittaus ja säätö, Kuhalankuja 2:n katolle asennettu lumiesteet, Kuhalankuja 2:n autotalliin asennettu sadevesikouru, lisätty sadevesikaivo, taloyhtiön omistaman asunnon (B19) kunnostaminen ja pihapäällystekorjauksia, 2014 Saunatilojen saneeraus (Kuhalankuja 2 ja 4), käyttövesiputkistosaneerauksen suunnittelu, tonttiviemärien ja salaojien kuntotarkastus kuvaus ja puhdistaminen, pesukoneen hankinta talopesulaan, asuntojen ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien uusinta, 2015 Käyttövesiputkistosaneeraus, huoneistokohtaisten vesimittareiden asennus, valokaistaliittymän asennus, huoneistojen ryhmäkeskusten tarkastus ja huolto, 2016 Kuhalankuja 2 takapihan kunnostaminen ja sadevesijärjestelmän kunnostaminen, 2017 Porraskäytävien kulmalistojen asennus, jälkiheijastavien porrastarranumerojen maalaus, 2018 Vesikatteiden huoltomaalaus, huoneistoparvekepielien kuntotutkimukset, märkätilojen tarkastus ja keittiöiden hajulukkojen ja vesikalusteiden tarkastus, 2019 Taloyhtiön pihamaalle hankittu pihakeinu ja puutarhakalusteet, lämmönjakokeskuksen uusinta, huoneistoparvekkeiden korjaus, 2020 Jätekatos, pihavalaistuksen uusinta, 2021 Autotallirakennuksien maalaus.. Asunnon remontit: Keittiö remontoitu 2018
Tulevat remontit
Päätetyt: Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 22.6.2022 päätettyä:
Päätettiin uusia kaikki taloyhtiön hissit vuoden 2023 aikna Otis Oy:n GeN2 Flex+ -hisseiksi. Urakan yhteydessä uusitaan myös porraskäytävien ulko-ovet sähköisellä ovenavauksella sekä lukitusjärjestelmällä. Ulko-ovet ja lukitus tullaan todennäköisesti uusimaan jo syksyn aikana, mikäli ARAlta saadaan aloituslupa. Päätettiin vaihtaa lukitusjärjestelämäksi iLOQ-järjestelmä. Päätettiin hakea ARALta esteettömyysavustusta hissien, porraskäytävien ulko-ovien sekä lukitusjärjestelmän uusimiseen siltä osin, kun ne kuuluvat avustuksen piiriin.

Hankkeen kokonaiskustannusarvio on noin 608.000 euroa. Päätettiin nostaa lainaa enintään 600.000 euroa (n.127,39 €/m²) ja annettiin hallitukselle valtuudet päättää luotonajasta ja muista lainaan liittyvistä käytännön asioista. Kun hankkeen kustannukset ovat selvillä ja mahdollinen ARAn avustus on saatu, annetaan osakkaille mahdollisuus maksaa osuutensa kerralla pois tai jäädä pääomavastikkeelle. Pääomavastikkeeksi hallitus esittää 1,00€/m²/kk. Lainan takaisinmaksuajaksi tulee noin 12 vuotta.. Suunnitellut: Yhtiön seuraavan viiden vuoden suunnitellut remontit:

2022 Hissien uusiminen. Estettömyyden parantamistyöt. Piha-alueiden saneeraus, sadevesijärjestelmän parantaminen. Lukitusjärjestelmän uusiminen. Yhteisten tilojen kunnostuksia mm. saunojen eteiset ja pukuhuoneet.
2023 Vanhan kattilalaitoksen purku. Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö. Autojen moottorilämmityspistorasioiden lisäyksiä.
2024 Ei suunniteltuja remontteja.
2025 Ei suunniteltuja remontteja.
2026 Ei suunniteltuja remontteja.
Energialuokka
E (2013)
Tontin koko
7 011,7 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Forssan kaupunki

Asunto-oy Nokkalankulma

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Kuhala, Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Forssa

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Forssa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.