Kerrostalo | 4h + kt

Ojalehdonkuja 2 A, Asola, Vantaa

Hinta

303 500 €

Koko

76 m²

Vuosi

2021

OP KOTI TUNTEE ASOLAN VIIHTYISÄT UUDET KODIT! Vantaan Asolaan paraatipaikalle monipuolisten palveluiden, liikenneyhteyksien ja luonnon äärelle on juuri valmistunut 9- kerroksinen Asunto Oy Vantaan Viidakkokissa. Vantaan Viidakkokissa käsittää yhteensä 41 uutta kotia, joista enää muutama on jäljellä! KAIKKI PUITTEET LAADUKKAASEEN ASUMISEEN Viidakkokissan kotien suunnittelussa on panostettu toimivuuteen ja turvalliseen asumiseen. Asunnot ovat valoisia suurten ikkunoiden ja vaalean värimaailman ansiosta. Materiaalivalinnoissa on satsattu kestävyyteen ja helppohoitoisuuteen. Kolmen ja neljän huoneen kodeista löytyy lasitetut parvekkeet ja yksiöistä ranskalaiset parvekkeet. Arjen luksusta asumiseen tarjoaa ylimmässä kerroksessa sijaitseva taloyhtiön yhteinen talosauna sekä yhteisöllisyyteen kannustava kerhotila. ILOISTA ASUMISTA TULEVAISUUDEN ASOLASSA Tikkurilan ja Koivukylän palvelukeskittymien läheisyydessä sijaitsevasta Asolasta on vuosien varrella kasvanut suosittu asuinalue. Viidakkokissassa asut kaikkien palveluiden äärellä: läheltä löytyvät päivittäistavarakaupat, apteekki, kirjasto, kuntosali sekä koulut ja päiväkodit perheen pienimmille. KETTERÄSTI LIIKKUEN JOKA SUUNTAAN Julkisilla liikkuen alue on mitä mainioin, sillä aivan vieressä sijaitsee juna-asema, vain 300 metrin päässä kotiovelta. LIIKUNNAN, LUONNON JA AKTIVITEETTIEN ÄÄRELLÄ Asolaan on suunnitteilla ainutlaatuinen Elmo -urheilupuisto, joka on tämän vuosikymmenen suurin liikuntahanke Vantaalla. Asola tarjoaa huippuluokan urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet liikkujalle. Ympäriltä alkaa kattavat luontoreittimäiset pyöräilyverkostot sekä metsäiset lenkkeilypolut. Tervetuloa asumaan Viidakkokissaan - soita ja sovi oma yksityisnäyttösi!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
la 27.4. 09:30 - 10:00
Esittelijänä Jari Selenius
p. 0504821769

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
549723
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
76 m²
Kokonaispinta-ala
76 m²
Kerrokset
8/8
Rakennusvuosi
2021 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

91 434,11 €

Velkaosuus

212 065,89 €

Velaton hinta

303 500,00 €

Neliöhinta

3 993,42 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

509,20 € / kk

Pääomavastike

361,25 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

870,45 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Hoitovastike 6,70 € / m² / kk, sisältää tontin vuokran.

2.1.2023 päivätyn hinnaston mukaan pääomavastikkeen korko on 0,85 € / jyvitetty osakelkm / kk. Yhtiön laina-aika on rakennusaika + 25 vuotta. Laina sidotaan 12 kk:n Euribor-korkoon. Marginaalia (0,85 %) pankilla oikeus tarkistaa kolmen vuoden välein. Yhtiölainan lyhennykset alkavat vuonna 2024, jolloin maksetaan koron lisäksi lainanlyhennys 1,90 €/jyvitetty osakelukumäärä.

Laajakaistavastike 4,20 € / hsto / kk. Saunamaksu 20,00 €/ kk (1 vuoro/vko).
Vesimaksuennakko 20,00 € / hlö / kk / oma mittari. Kulutetusta vedestä suoritetaan korvaus huoneistokohtaisen mittauksen perusteella, vedenkulutuksesta peritään kuitenkin ennakkomaksua, jonka perusteena on huoneistossa asuvien henkilöiden lukumäärä.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Lisätietoa huoneistosta/rakennuksesta: PARVEKKEET
Parvekkeet ovat katettuja ja lasitettuja. Parvekkeiden
kaiteet ovat pääosin metallikehyksisiä lasikaiteita.
Kaidelasit ovat kirkkaita ja värillisiä julkisivupiirustusten mukaisesti.

VÄLISEINÄT
Asuntojen väliset kantavat seinät ovat betonirakenteiset. Märkätilojen seinät ovat levy-/
kivirakenteisia. Kevyet väliseinät ovat pääosin
metallirankaisia kipsilevyseiniä.

IKKUNAT JA OVET
Ikkunat ovat pääosin 3-lasisia sisään aukeavia
puualumiini-ikkunoita, joiden uloin puite ja ulkokarmin
pinta on polttomaalattua alumiinia. Parvekkeiden ovet
ovat lasiaukollisia puuovia, joiden ulkopinta on
alumiini-verhoiltu ja polttomaalattu kuten
puuikkunoiden. Kaikissa ikkunoissa on valkoiset
sälekaihtimet. Parvekkeen ovissa sälekaihtimet ovat
pinta-asennettuja. Osassa ikkunoita on ns.
auringonsuojalasit. Ko. lasien kirkkausaste on
erilainen kuin normaali-ikkunoiden.
Väliovet ovat valkoisia tehdasmaalattuja laakaovia.
Muut lisätiedot: PIHA-ALUEET JA PAIKOITUS
Piha-alueet ja istutukset tehdään erillisen suunnitelman mukaan. Taloyhtiöllä on tontilla 18
autopaikkaa, joista 9 on katospaikkoja. Kaikilla paikoilla on autolämmityspiste.
Yhtiön hallinnassa on yksi liikuntaesteisen autopaikka. Autopaikat erillisinä osakkeina.

TIETOLIIKENNEJÄRJESTELMÄT
Antennijärjestelmänä on kaapelitelevisio. Asunnot varustetaan tiedonsiirron mahdollistavalla laajakaistaisella tietoliikennekaapeloinnilla. Asuntokohtainen internet-liittymä on yhtiössä valmiina (10 Mbit). Asukkailla on mahdollisuus tehdä sopimus
lisätehosta liittymään suoraan operaattorin kanssa.

TALOYHTIÖN SAUNATILAT ULLAKKOKERROKSESSA
Huoneistoissa ei ole asuntosaunoja. Yhteissauna sijaitsee ullakkokerroksessa.
Lisätietoja kunnosta
Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö. Asuntojen lämmityksenä on termostaatein ohjattu vesikiertoinen lattialämmitys, joka on liitetty kaukolämpöverkostoon.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: JULKISIVUT Ulkoseinät ovat osin betonirakenteisia sandwich elementtejä ja osin paikallamuurattuja seiniä, ko. kohdilla sisäpuolinen seinä on betonirakenteinen. Muut materiaalit ovat määrältään vähäisiä. Julkisivujen materiaalit sekä alueet on osoitettu julkisivupiirustuksissa.
Pintamateriaali: PINTAMATERIAALIT JA KALUSTEET Huoneet: Eteisissä, vaatehuoneissa, olohuoneissa, makuuhuoneissa ja keittiöissä on lautaparketti. Kiintokalusteiden alle ei parkettia asenneta. Makuuhuoneiden ja eteisten komeroiden ovet ovat kalustesuunnitelman mukaiset. Eteisen komeroissa on peililiukuovet pohjapiirustusten mukaan. Keittiö: Seinät ovat pääosin maalattuja. Maalausta ei uloteta kalusteiden taakse. Keittiöissä työpöytien ja yläkaappien välit on laatoitettu. Kylpyhuone: Kylpyhuoneissa seinät ja lattiat ovat kauttaaltaan laatoitetut. Laattatyypit, kts.esitteen liite muutostyöopas. Tilojen yksilöidyt lattiapinnoitteet löytyvät muutostyöoppaasta. SEINÄT Seinät ovat pääosin maalattuja. Maalausta ei uloteta kalusteiden taakse.
Keittiön kuvaus
KEITTIÖN KALUSTEET JA VARUSTEET: Keittiökalusteet ja komerot ovat tehdasvalmisteisia, vakiomallisia kalusteita. Keittiökaappien ovet ovat vakiomallistoa, muutostyöopas. Työpöydät ovat laminaattipintaisia, vakiosävyisiä tasoja. Keittiön pesualtaat ovat työpöytään upotettuja malleja,ruostumatonta terästä. Asunnoissa on ilmanvaihto-järjestelmään soveltuva liesikupu, keraaminen liesitaso, erillinen kalusteuuni, astianpesukone ja jääkaappi-pakastin-yhdistelmä. 4h+kt asunnoissa on kaksi kylmälaitetta.
Kylpyhuoneen kuvaus
KYLPYHUONEEN KALUSTEET JA VARUSTEET Kylpyhuoneissa olevat, kalustekaavioissa esitetyt, yksilöidyt kaapit ovat vakiomallisia suunnitelmien osoittamassa laajuudessa. Kylpyhuoneissa on liitännät ja tilavaraukset pyykinpesukoneelle ja kondensoivalle kuivausrummulle (ei hormiliitäntää). Tarkemmat kalustesuunnitelmat on esitetty kalustekaavioissa ja muutostyöoppaassa.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
c/o Isänn.toimisto Maikoski Oy, asiakaspalvelu@maikoski.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Kuivaushuone, kellarikomerot, lastenvaunuvarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, sauna/ Kerhotila, teknisettilat
Energialuokka
B (2018), Kts. liite Energiatodistus. Viimeinen voimassaolopäivä 11.10.2031
Tontin koko
2 325 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Vantaan kaupunki
Tontin vuokraaja
Vantaan Seurakuntayhtymä
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 08.04.2070

Asunto Oy Vantaan Viidakkokissa

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Citymarketiin on noin 150 metriä, S-marketiin on noin 400 metriä, Lidl:iin on noin 700 metriä. Lapsille löytyy Vantaalta mm. yli sata ulkoleikkipuistoa sekä Hop Lop Vantaa ja Super Park Vantaa. Tikkurilan Heureka Tiedekeskus. HUS:iin kuuluva Peijaksen sairaala ja terveysasema tarjoavat sinulle kattavat terveyspalvelut ympäri vuorokauden. Foibekartano Peijaksen sairaalan läheisyydessä tarjoaa aktiivisille senioreille mukavaa puuhaa ja yhteisöllisiä tapahtumia sekä hyvinvointipalveluita. Koulut: Rekolanmäen koulu (alakoulu) noin 1, kilometriä, Koivukylän koulu (yläkoulu) noin 1,5 kilometriä, Lumon lukio noin 3,5 kilometriä, Tikkurilan lukio noin 3,5 kilometriä. Päiväkoti: Seljanpolun päiväkoti sijaitsee 500 metrin etäisyydellä. Vantaalta Suomen suurimpiin kauppakeskuksiin kuuluva kauppakeskus Jumbo, jossa on lukuisia kauppoja ja ravintolapalveluita, elokuvateatteri, harrastusmahdollisuuksia ja kylpylämaailma Flamingo. Valimotiellä on lukuisia Outlet -myymälöitä. Tikkurilassa löytyy Dixi ja Tikkuri -kauppakeskukset. Vantaan porttipuistosta löytyy IKEA sekä muita kodin sisustamiseen ja tarvikkeisiin erikoistuneita liikkeitä. Liikenneyhteydet: Koivukylän juna-asemalle on noin 400 metriä. Bussiseisake sijaitsee noin 100 metrin etäisyydellä. Autolla Tikkurilaan on noin 10 minuuttia, Helsingin keskustaan on noin puoli tuntia, Helsinki – Vantaan lentoasemalle on noin 15 minuuttia.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Asola, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jari Selenius

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Klaukkala, Nurmijärvi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Klaukkala, Nurmijärvi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.