OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Omakotitalo | 2h + k + wc / kph + yläkerta + pihasauna

Mynämäentie 225, Vinkkilä, Vehmaa

Hinta

49 000 €

Koko

81 m²

Vuosi

1921

Vanha tila Vehmaan Vinkkilässä etsii tulevien tarinoidensa kirjoittajaa. Sellaista parasta ystävää, joka näkee tilan vanhan kauneuden ja kaiken sen mahdollisuuden, jonka saa esiin huolenpidolla ja remontointi- ja uudistushalulla. Tontilla ja talolla on persoonallisuutta ja ne tarjoavat sopivan kohteen remonttitaitoiselle tai -haluiselle tekijälle omannäköisen kodin saamiseksi. Pihamaa huokuu omaa rauhaa ja antaa mahdollisuuksia myös puutarhan hoitoon tai rauhalliseen oleiluun. Maaseutumainen vehreys toivottelee tulijat tervetulleiksi heti kättelyssä. Puusta rakennettu päärakennus on tehty vuonna 1921. Siellä on tilaa 100 neliötä, muiden tilojen kanssa 130 neliötä. Asuin- ja muut tilat käsittävät alakerrassa olevan kuistin, eteisen, keittiön, olo- ja makuuhuoneen sekä kylpyhuoneen. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, niiden vaate- tai varastohuoneet, aulakäytävä, erillinen wc sekä kaksi pitkänomaista ullakkohuonetta. Päärakennuksen kunto ja huoneet ovat remontoitavassa kunnossa. Asumaan voi hyvin muuttaa, mutta vähintään pintojen päivitys toisi raikkaamman tuulahduksen nykypäivään. Keittiössä on jääkaappi, sähköliesi ja puuhella sekä vaaleat kaapistot. Alakerran asuintilojen lattiat ovat laminaattia ja seinät on maalattu. Olohuone on erittäin tilava ja tarjoaakin monia ratkaisuja sisustaa se mieleisekseen. Yläkerran makuuhuoneissa on kokolattiamatot ja seinät on tapetoitu. Näistä makuuhuoneista saa uudistuksen myötä kauniin persoonalliset, sillä talon harjakattomaisuus näkyy katoissa antaen niille mukavaa ilmettä. Talon pääasiallinen lämmitysjärjestelmä on puu, avustavina lämmitysjärjestelminä siellä on pönttöuuni, ilmalämpöpumppu ja keittiön puuliesi. Erillisenä rakennuksessa on pihasauna. Talosta on tehty heinäkuussa 2023 kuntokartoitus, joka johdattelee tarvittavien korjausten ja huomioiden äärelle. Tervetuloa tutustumaan tähän sopimuksen mukaan vapautuvaan kohteeseen, joka henkii vanhan ajan lämpöä ja viehkeyttä! Lisätiedot ja esittelyt Kirsi Kytömaa, puh. 040-1565 706 kirsi.kytomaa@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
558612
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + wc / kph + yläkerta + pihasauna
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
81 m²
Kokonaispinta-ala
81 m²
Asuinkerrosten määrä
1.5
Rakennusvuosi
1921
Käyttöönottovuosi
1921
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

49 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Sähkönkulutus on nykyisellä asukkaalla (1henkilö) 12 kk:n aikana ollut noin 10000 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön.Sähkönhinta on pörssisähkön hinta+ 0,45 senttiä kWh+ perusmaksu 4,5 €/ kk
Ajantasaista euromääräistä ja todenperäistä kulutukseen liittyvää laskutustietoa ei ole saatavilla.
Vuotuinen sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Jätehuollon kulut oman kulutuksen ja sopimuksen mukaisesti.
Varainsiirtovero 3%, Lainhuuto, kaupanvahvistajan maksut, mahdollisesti kaupanteosta syntyvät pankin kulut, pankin hinnaston mukaisesti.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Asunnon kunto
Välttävä
Lisätietoja kunnosta
Välttävä
Energialuokka
  • E (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. pönttöuuni+ilmalämpöpumppu, puuliesi
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Puuverhoilu
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia laminaatti ja seinät maalattu. Olohuone: Lattia laminaatti ja seinät maalattu. Makuuhuone 1: Lattia laminaatti ja seinät maalattu. Kylpyhuone: Laattalattia ja seinälaatta. Eteinen: Lattia laminaatti ja seinät maalattu,. Wc: Muovimatto ja seinät maalattu. Kuisti: Lattia laminaatti ja seinät paneloitu. Yläkerta huoneet: Kokolattiamatto ja seinät tapetoitu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, sähköliesi, puuhella.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone: suihku, peilikaappi, wc-istuin, lattialämmitys. Erillinen wc yläkerrassa
Säilytystilojen kuvaus
Vintti
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
918-450-6-14
Tontin pinta-ala
3 924 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Nurmikkoinen
Tontin nimi
ALI-HEIKKILÄ,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kunnan rakennusjärjestyksen mukaan.
Kaavoitustiedot
Yleiskaava, Rakennuslupa saunarakennus 1973. www.vehmaa.fi
Lisätietoja kaavoituksesta: www.vehmaa.fi
Rakennukset
Saunarakennus

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vehmaa

Asuinalueena Vinkkilä, Vehmaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kirsi Kytömaa

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.