Omakotitalo | 5h, k, aula, s, kph, wc / kph, wc, eteinen

Heikolantie 87, Marttila

Hinta

209 000 €

Koko

160 / 175 m²

Vuosi

1919

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään kotiin maalaismaisemissa Marttilassa! Sijainti on mainio vain kilometrin päässä Marttilan keskustan palveluista. Pihapiirissä on kolme rakennusta: alkujaan vuonna 1919 rakennettu päärakennus, johon on tehty iso laajennus 1980-luvulla ja paljon erilaisia remontteja viime vuosina. Lisäksi kaksi talousrakennusta. Asuinrakennuksessa on kaksi kerrosta ja tilaa noin 160 neliömetriä. Oleskelutilat ovat tilavia ja neljä makuuhuonetta tarjoavat runsaasti tilaa isommallekin perheelle. Asuinrakennusta on remontoitu runsaasti viimeisen 10 vuoden aikana, mm. uusittu julkisivulaudoitus, käyttövesiputket, ikkunat ja sähköt, lisätty lattialämmitys asuintiloihin, seinät ja katot pääosin levytetty uudelleen, pintamateriaalit uusittu, keittiö uusittu ja yläkerran wc/kph uusittu sekä lisätty eristeitä yläpohjaan. Isompaan ulkorakennukseen on rakennettu mukava oleskelutila erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin, ja tilan edessä on ulkoterassi. Rakennuksessa on myös tilava autotalli sekä runsaasti varastotilaa. Pihalla on myös toinen pienempi varastorakennus. Myytävän määräalan pinta-ala on noin 2900 neliömetriä ja se käsittää nurmikenttää ja piha-aluetta. Pihapiiristä avautuu kaunis ja avoin peltomaisema länsisuuntaan ympäri vuoden. Lisämaata on mahdollista ostaa, sillä talon edessä on hyvää ja tasaista peltomaata noin 3 hehtaaria ja lisäksi Paimionjokeen rajoittuvaa ranta-aluetta. Tämä mahdollistaa myös unelmien toteuttamisen esimerkiksi puutarhaviljelyn tai kotieläinten pidon suhteen. Marttila on vireä kunta Varsinais-Suomessa, jossa on noin 2000 asukasta. Kunnan keskustassa vanha ja uusi kohtaavat, ja asukkaat voivat nauttia luonnonläheisestä ja turvallisesta asuinympäristöstä. Hyvät lähipalvelut, joustava asioiden hoito, vireä harrastustoiminta ja erinomaiset yhteydet kaupunkikeskuksiin takaavat asukkaiden viihtyvyyden. Marttilan keskustan palvelut ovat lähellä, ja esimerkiksi lähikauppaan ja terveysasemalle on matkaa noin kilometri, päiväkotiin ja ala-asteelle noin puolitoista kilometriä. Yläaste ja lukio sijaitsevat Koskella, jonne matkaa on noin 17 kilometriä. Peruspalvelut kunnassa ovat erinomaiset, ja laaja valikoima erityispalveluja löytyy lähimmistä kaupungeista, Turusta (noin 40 km) ja Salosta (noin 30 km). Bussiliikenne kulkee päivittäin niin Saloon kuin Turkuunkin. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän kauniiseen kotiin maalaismaisemissa Marttilassa! Voit tutustua kotiin myös etänä virtuaalisen 3D-esityksen kautta, joka vie sinut sisälle taloon aivan kuin olisit itse paikalla. Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika. Markku Peikola, 0400 745272 tai markku.peikola@op.fi. Myös muut kuusi välittäjämme ovat käytössäsi tämän kodin myynnissä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
559011
Sijainti
  • Marttila 
  • Heikolantie 87, 21490 MARTTILA
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, aula, s, kph, wc / kph, wc, eteinen
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
160 m²
Kokonaispinta-ala
175 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1919
Käyttöönottovuosi
1919
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

209 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

467,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lämmityskustannukset arviolta noin 21000kwh v. 2022, n. 17000 kwh v. 2023. Kulutus ollut noin 20000-30000 kwh, kun isompaa talousrakennusta on myös osin lämmitetty. Tulisijoja on käytetty.
Kiinteistövero: 467 euroa v. 2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Asennettu sähköinen lattialämmitys asuintiloihin, uusittu sähköt pääosin ( ei alakerran pesutilat ja khh) myös sulaketaulu 2017, uusittu käyttövesiputket 2017 valtaosin (ei alakerran pesutila), sarjoitettu palovaroitinjärjestelmä 2017, uusittu ikkunat (ei alakerran sauna ja kylpyhuone) 2017-2019, uuisttu ulko-ovi 2019, uusittu ulkoverhoilulaudoitus (tuulensuoja ja laudoitus) 2019, uusittu lattiamateriaalit n. 2017(ei kylpyhuone, sauna, khh ja eteinen), Alakerran 2 makuuhuoneen ja yläkerran huoneiden koko lattiarakenne uusittu), sisäkatot ja seinäpinnat pääosin levytetty, uusittu keittiö n. 2017, uusittu yläkerran portaat n. 2017, takka n. 2005, Yläpohjan eristetystä lisätty/uusittu, yläkerran wc/kph 2019 ja ilmalämpöpumppu asennettu n. 2020.
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Lisäksi Puu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Omistajalta saadun tiedon mukaan vanhassa osassa hirsirunko. 1980-luvulla tehdyssä laajennuksessa, rakennuksen yläosassa ja kuistissa runko lautarakenteinen.
Pintamateriaali: Asuinhuoneissa lattiat pääosin laminaattia, seinät osin effex-paneloitu, osin maalattu ja osin tapetoitu. Kylpyhuone ja wc:t kokonaan kaakeloitu.
Keittiön kuvaus
Varustuksena integroidut koneet; korkea jääviileäkaappi, pakastin, erillisuuni, induktioliesitaso, liesituuletin (hormi), mikroaaltouuni ja astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa puulämmitteinen kiuas. Kylpyhuone kokonaan kaalkeloitu. Kaksi erillistä wc:tä, jotka molemmat remontoitu. Yläkerran wc:n yhteydessä myös suihku. Molemmissa peili ja allaskaappi.
Säilytystilojen kuvaus
yläkerrassa varastotilaa, ulkorakennuksissa runsaasti varastotiloja.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Uusittu laajennuksen yhteydessä. Kuistin vesikate noin vuodelta 2019.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
480-401-1-100
Tontin pinta-ala
2 900 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Määräala
Myytävän määräalan pinta-ala on noin 2900 m2 ja se käsittää nurmikenttää ja piha-aluetta. Pihapiiristä kaunis ja avoin peltomaisema länsisuuntaan ympäri vuoden. Lisämaata on mahdollista myös ostaa. Talon edessä on hyvää ja tasaista peltomaata n. 3 hehtaaria sekä lisäksi on mahdollista hankkia Paimionjokeen rajoittuvaa ranta-aluetta.
Tontin nimi
Tiensuu, 1:100
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Marttilan kunta / rakennusvalvonta
Kaavoitustiedot
Kaavoittamaton, Rakennuslupa noin 1919/1983.
Lisätietoja kaavoituksesta: Marttilan kunta / kaavoitus
Rakennukset
1. Iso talousrakennus/autotalli, kerrosala arviolta noin 270m², remontoitu matkan varrella. Marttilan kunnan tiedoissa rakennettu alkujaan ilmeisimmin n. 1930. 2. Aittarakennus, kerroala arviolta n. 40 m². Marttilan kunnan tiedoissa rakennettu 1940- luvulla.
Palvelut
Palvelut: Ruokakauppaan noin 1km, Terveysasema noin 800m. Koulut: Ala-aste noin 1,5km. Yläaste ja lukio noin 17km. Päiväkoti: noin 1,5km. Salon palveluihin matkaa reilut 30 km ja Turkuun reilut 40 km. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki noin 800m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Marttila

Asuinalueena Marttila

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.