OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Omakotitalo | 5h, k, kph, s, khh, 2xwc, 2xvh, v, p, at

Lehvätie 19, Tuohimutka, Jyväskylä

Hinta

179 000 €

Koko

133 / 183 m²

Vuosi

1986

Nyt vapautumassa alkuperäiskuntoinen vuonna 1986 valmistunut omakotitalo kivalta paikalta Tuohimutkasta. Talon keskellä keittiö ja olohuone muodostavat avaran yhtenäisen tilan, joka on porrastettu siten, että olohuone on muutamaa askelta alempana. Massiivinen varaava takka tuo tilaan sekä lämpöä että tunnelmaa, lisäksi keittiöstä löytyy käytännöllinen puuhella. Tässä kodissa on kaiken kaikkiaan neljä makuuhuonetta, joten tilaa on suuremmallekin kokoonpanolle. Puusauna ja kylpyhuone ovat omassa rauhassaan, kodinhoitohuoneen kautta pääset vilvoittelemaan tilavalle parvekkeelle.Talo on kuntokartoitettu 8/2023 ja kaipaa jo reippaita käsiä remonttihommiin. Tämä koti sijaitsee rauhallisella paikalla omakotitaloalueella. Ihanan vehreä, oma 854 m2 puutarhatontti. Suojaisa takapiha, jossa perheen pienimmätkin voivat leikkiä turvallisesti. Seppälän palvelut kävelyetäisyydellä, koulu ja päiväkoti samoin. Tuohimutkan leikkipuisto sekä upeat ulkoilu- ja hiihtomaastot aivan vieressä. Tervetuloa Tuohimutkaan, tervetuloa kotiin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
560438
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, kph, s, khh, 2xwc, 2xvh, v, p, at
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
133 m²
Kokonaispinta-ala
183 m²
Rakennusvuosi
1986
Käyttöönottovuosi
1986
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

179 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

459,60 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kokonaissähkönkulutuskustannus (74,88 euroa/kk) on vuosikäyttöarvion mukainen keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut (5,99 snt/kWh) perusmaksuineen (1,98 €/kk) ja sähkönsiirtomaksut (1,18 snt/kWh, talviarkipäivä 1,85 snt/kWh)) perusmaksuineen (21,99 €/kk) sekä sähköveron (2,79 snt/kWh).

Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisellä asukkaalla (4 henkilö) ollut vuosikäyttöarvion mukaan keskimäärin 8548 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön.

Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: 459,60 €/v.2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen kalusteet, wc:n ovi ja tasot sekä keittiön kalusteovet, vetimet ja tasot uusittu 2000 -luvun alussa.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Energialuokka
  • E (2018)
  • Rakennuksen laskennallinen energiatehokkuuden vertailuluku eli E-luku: 261 kWhE/(m2vuosi)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Tiiliverhous
Pintamateriaali: Keittiö: parkettilattia, maalatut seinät, maalattu paneelikatto. Olohuone: parkettilattia, maalatut seinät, maalattu paneelikatto. Makuuhuone 1: parkettilattia, maalatut/tapetoidut seinät, paneelikatto. Makuuhuone 2: parkettilattia, maalatut seinät, maalattu paneelikatto. Makuuhuone 3: parkettilattia, maalatut seinät, maalattu paneelikatto. Kodinhoitohuone: laatoitettu lattia, paneloidut seinät ja katto. Sauna: laatoitettu lattia, paneloidut seinät ja katto. Kylpyhuone: laatoitettu lattia ja seinät, paneloitu katto. Wc: laatoitettu lattia ja seinät, paneelikatto. Makuuhuone 4: lattiassa muovimatto, maalatut seinät, maalattu paneelikatto.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, lattialiesi, keraaminen liesi, liesikupu, leivinuuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaatti, puuhella .
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc 2 kpl, suihkukaappi, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kosteissa tiloissa, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone 2 kpl
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Vartti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Jyväskylä toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
179-16-15-8
Tontin pinta-ala
854 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 214 m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 20.3.1985.
Lisätietoja kaavoituksesta: Jyväskylän kaupunki, kaavoitus
Palvelut
Palvelut: Seppälän palvelut kävelyetäisyydellä, kaupungin keskustaan alle 3 km. Koulut: Kangasvuoren Päiväkotikoulu, n. 1,5 km, Halssilan alakoulu n. 2,2 km, Huhtasuon yhtenäiskoulu n. 3 km. Päiväkoti: Aittorinteen päiväkoti n. 0,6 km. Liikenneyhteydet: Jyväskylän seudun joukkoliikenne, pysäkit Vaajakoskentien varressa ja Ahjokadulla

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Tuohimutka, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Krista Virenius-Rantalaiho

Kiinteistönvälittäjä, LKV / Toimitilat

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.