OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

Omakotitontti

Kallvikinrinne 7 C, Kurttila, Espoo

Hinta

336 000 €

Koko

656

Nyt tarjolla huipputontti merellisessä Kallvikinrannassa Espoossa! Myydään rakennuspaikka, jossa on valmiit suunnitelmat upealle kivitalolle aivan merenrannan tuntumassa. Tyylikkääseen taloon on suunniteltu suuret terassit ja hulppeat kellari- ja varastotilat autokatoksineen. Arvostettu arkkitehti Minna Magnussen on suunnitellut tontille modernin kivitalon, jonka suunnitelmat on saatavissa välittäjältä. Rakennuksen kerrosala on 120 k-m² ja asuinrakennuksen kokonaisala on 187 m². Kellarin pinta-ala on 26,5 m². Kallvikin alue on kasvavaa asuinaluetta, jossa luonto ja meri ovat vahvasti läsnä. Saunalahdesta löytyy lähipalvelut, lisää palveluita on saatavilla niin Espoonlahdessa kuin Kauklahdessakin. Länsimetro jatkuu Kivenlahteen asti ja Kauklahden juna-asemallekin on lyhyt matka. Espoon rantaraittia kehitetään entisestään ja alueelle onkin suunnitteilla upeat ulkoilureitit sekä liikuntamahdollisuudet meren äärellä. Tule tutustumaan ja ihastumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
562908
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

336 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

609,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

*Hallinta-alue C:n osuus koko kiinteistön kiinteistöveron määrästä vuonna 2023.
Hallinta-alue C:n (656/1733 osa eli 597 + 59 = 524 m2) osakkeiden omistaja on yksin vastuussa omaan kiinteistöosuuteensa kohdistuvista kiinnityksistä ja muista rasitteista.
Yhteisalueen 2 rakentamisesta ja kunnossapidosta sekä niiden aiheuttamista kustannuksista vastaa alueen B ja C hallitsijat yhdessä yhtä suurin osuuksin.
Hallinta-alueen C:n osakkeiden omistaja huolehtii omistamansa rakennuksen (tai sen osan) rakentamisesta, peruskorjauksesta, korjauksista ja kunnossapidosta sekä vastaa niistä aiheutuvista kustannuksista sekä hallitsemansa piha-alueen kunnostamisesta ja hoidosta ja niistä aiheutuvista kustannuksista sekä kaikista muistakin kustannuksista, jotka voidaan kohdistaa hänen omistamaansa rakennukseen (tai sen osaan) tai hänen hallitsemaansa maa-alueeseen.
Hallinta-alue C:n osakkeiden omistaja vastaa omista lämmitys-, vesi-, viemäri-, sähkö-, vakuutus- ja muista niihin verrattavista ylläpitokustannuksista.
Koko kiinteistöön kohdistuvat kustannukset jaetaan osakkeen omistajien kesken tasan. Tällaisia kustannuksia ovat esimerkiksi kiinteistövero ja jätehuollon maksut, jollei tästä erikseen sovita.
Kiinteistövero: 609€/v 2023*

Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Kaupassa myydään koko Asunto Oy Helenanranta III C:n osakekanta (osakenumerot 1-100, 100 kpl). Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä on: Huoneisto 1, 4h+tupakeittiö+s+wc; 97 m². Yhtiön osakkeet tuottavat hallinta- ja käyttöoikeuden hallinta-alueeseen C hallinnanjakosopimuksen mukaisesti. Hallinnanjakosopimuksessa on lisäksi määritelty hallinta-alueet ja niille rakennettavien asuinrakennusten suuruudet yhtiöjärjestyksen mukaisesti.
Hallinnanjakosopimus on kirjattu lainhuuto- ja kiinnitysrekisteriin 27.8.2018.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-45-156-16
Tontin pinta-ala
656 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Ainutlaatuinen tontti Kallvikinrinteen korkeimmalla kukkulalla upeiden mäntyjen katveessa. Suunnitelman mukaisen asuinrakennuksen kattoterassilta on upeat näkymät merelle.
Rasitteet
Kiinteistöön kohdistuvat rasitteet ja oikeudet on kirjattu kiinteistörekisteriotteeseen. Ote saatavissa välittäjältä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 187 m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa Jatkolupa 29.6.2020; aloituskokous pidetty 6/2022. Asemakaava A0 II Erillispientalojen korttelialue, tehokkuus e=0,20 +20% (luku osoittaa kuinka monta prosenttia sallitun rakennusoikeuden lisäksi saadaan enintään rakentaa varasto-, huolto-, talous-, autotalli- ja yhteistiloja. Edellä mainittua kerrosalaa varten ei tarvitse tehdä autopaikkoja.) Ostajaa kehotetaan tutustumaan myös kaavamääräyksen pykäliin 1-4, 9, 11-18.
Lisätietoja kaavoituksesta: Espoon kaupunki, puh. 09-81621/kaavoitus
Palvelut
Palvelut: S-Market Saunalahti 1,9 km, K-Supermarket Lasihytti 2,4 km, Kivenlahden uusi Lippulaiva 5,5 km. Koulut: Suomen- ja ruotsinkieliset alueella. Päiväkoti: Suomen- ja ruotsinkieliset alueella. Liikenneyhteydet: Bussit, Kivenlahden metroasema 4 km, hyvät yhteydet omalla autolla

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kurttila, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ulla Helenius

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.