OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Kerrostalo | 3h + k + s + kph + et + lasitettu parveke

Vallerinkuja 2 A, Epilä, Tampere

Hinta

198 000 €

Koko

67 m²

Vuosi

2008

Ihanan valoisa läpitalon, kulmahuoneiston kolmiokoti hurmaa asukkaansa loistavalla sijainnillaan. Olohuone ja keittiö muodostavat kodin sydämen kotoisaan yhdessäoloon. Iso lasitettu parveke on yksi tämän kodin helmistä. Parvekkeelta avautuu maisemat suojaisalle sisäpihalle ja pitkälle horisonttiin. Makuuhuoneet on sijoitettu mukavasti pohjaratkaisussa ja kaapistoista löytyy hyvin säilytystilaa. Omassa saunassa on leppoisat löylyt ja erillinen wc on aina plussaa. Helpot kulkuyhteydet omalla autolla ja julkisen liikenteen bussilla. Hyvät palvelut lisäävät asumismukavuutta. Epilä on suosittu asuinalue mukavan lähellä kaupungin keskustaa. Keskustan sykkeeseen ajelee vain reilut viisi minuuttia. Lielahden monipuoliset ostospalvelut löytyvät myös viiden minuutin ajomatkn päästä. Ihana luonto, lenkkipolut ja virkistysalueet kotimaisemissa lisäävät asumismukavuutta. Lämmin autotallipaikka taloyhtiön kellarikerroksesta myydään erillisenä osakkeena 15 000€. Autotallikerroksesta löytyy myös huoneistojen irtaimistovarastot. Yhtiöllä viihtyisä pihapiiri asukkaittensa iloksi. Katso kaikki kuvat ja ihastu tähän kodikkaaseen kolmiokotiin. Ota yhteyttä ja sovitaan esittely. Lisätiedot Heidi Koivunen 040 654 4801 heidi.koivunen@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
563576
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s + kph + et + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
67 m²
Kokonaispinta-ala
67 m²
Kerrokset
2/2 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2008
Käyttöönottovuosi
2008
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

198 000,00 €

Velaton hinta

198 000,00 €

Neliöhinta

2 955,22 €/m²

Vastike

Hoitovastike

274,70 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

274,70 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Hoitovastikkeen ja mahdollisen rahoitusvastikkeen määräytymisperusteena käytetään huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden lukumäärää. Vesimaksuennakko, tasaus kulutuksen mukaan.

Autotalli AT 4 hoitovastike 29,52 €/kk (osakeperusteinen). Autotalli myydään erillisenä osakkeena, hinta 15 000 euroa.


Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus (noin 126,07 euroa/kk/ 2 henkilön talous) perustuu viimeisen 12 kk:n kustannuksiin, sisältäen myös sähköenergiamaksut ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Vuosikäyttöarvio 9989 kWh ( päivä 5 971 kWh, Yö 3 298 kWh), sähkölaskun mukaan ilmoitettu tieto.


Yhtiökokous 2023 on päättänyt periä kaksi ylimääräistä vastiketta heinä- ja lokakuussa 2023, lisäksi yhtiökokous on valtuuttanut hallituksen perimään tarpeen vaatiessa yhden ylimääräisen hoitovastikkeen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Lähinaapurustoon kaavoitus (rakentamista ja nykyisten talojen tilalle) suunniteltu rakentamista. https://www.tampere.fi/kaupunkisuunnittelu/kaupunkiymparisto-uudistuu/epila-vallerinkuja-3-ja-4-seka-pispalan-valtatie-125-rakennusoikeuden


Taloyhtiöllä ei ole käytössä erillistä isännöitsijätoimistoa, itse isännöity. Hallituksen puheenjohtaja allekirjoittaa isännöitsijätodistuksen.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Ilmalämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: parketti ja maali/välitila laatta. Olohuone, makuuhuoneet ja eteinen: parketti ja maali. Sauna: laatta ja paneeli. Kylpyhuone: laatta. Wc: laatta ja maali.
Keittiön kuvaus
Keittiössä on jääkaappipakastin, erillisuuni, keraaminen liesitaso, liesituuletin (kytketty poistoilmanvaihtoon), astianpesukone, kaapistot ja kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Ikkunallisessa saunassa on sähkökiuas (2018 uusittu). Kylpyhuoneessa on suihku ja suihkuseinä, pesukoneliitäntä (pesutornivaraus), peili- ja allaskaappi kph, pesukoneliitäntä. Erillisessä wc:ssa on peili ja pesuallas. Kylpyhuoneessa ja wc:ssa on lattialämmitys sähköllä huoneiston sähkölaskuun.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, irtaimistovarasto (kellarissa)
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Juha Leinonen, juha.leinonen@heikkilaleinonen.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Kaapeli-TV
Taloyhtiön autopaikat

5 kpl, 4 kpl

Tehdyt remontit
2017 Piha-aidan puhdistus ja huoltomaalaus ja ulko-oven katon puhdistus.
2022 Kadunpuoleisen piha-aidan korjaus
Tulevat remontit
Suunnitellut: 2023-2024 Porraskäytävän huoltomaalaus
2023 Ilmastointikanavien nuohous
Energialuokka
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Tontin koko
1 103 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tampereen kaupunki

Asunto Oy Tampereen Vallerinkuja 2

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Hyvät lähipalvelut lisäävät asumismukavuutta! Lähikauppana K-Market. Lielahdet monipuoliset ostoskeskuspalvelut reilun viiden minuutin ajomatkan päässä. Hyhkyn S-Market muutaman minuutin ajomatkan päässä. Kaupungin keskustaan ajelee alle 10 minuutissa. Koulut: Kaarilan koulu. Päiväkoti: Lähellä useita päiväkoteja. Upeat lenkkimaastot Tohlopissa. taloyhtiön omistuksessa yhtiössä oleva liikehuoneisto yhtiössä kaksi ylimääräistä vastiketta kerätään 2023 (heinä- ja lokakuu). Liikenneyhteydet: Hyvät kulkuyhteydet myös julkisella liikenteellä (lähipysäkki vieressä)

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Epilä, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heidi Koivunen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.