OP Koti Jämsä Oy LKV

Kerrostalo | 3h + k + s + lasitettu parveke

Kenraalintie 17 as, Jämsänkoski keskusta, Jämsä

Hinta

88 000 €

Koko

74 m²

Vuosi

2008

Ylimmäisen kerroksen esteetön koti Jämsänkosken palveluiden äärellä. Valoisa kulmahuoneisto, josta näkymää kahteen ilmansuuntaa. Olohuone ja keittiö ovat yhtä avaraa valoisaa tilaa. Parveke on lasitettu. Taloyhtiö on kaukolämmössä ja kaikissa huoneissa on vesikiertoinen lattialämmitys. Yhtiövastike 259 €/kk+vesi mittauksen mukaan. Tervetuloa tutustumaan tähän vuonna 2008 valmistuneeseen hyväkuntoiseen ja käytännölliseen kotiin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
564209
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
74 m²
Kokonaispinta-ala
74 m²
Kerrokset
3/3 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2008
Käyttöönottovuosi
2008
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

88 000,00 €

Velaton hinta

88 000,00 €

Neliöhinta

1 189,19 €/m²

Vastike

Hoitovastike

259,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

259,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Kylmävesi 5,41 €/m2, kuumavesi 9,41 €/m3.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Lasitettu tilava parveke Kenraalintien puolelle eli etelän puolelle.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Asuintilojen lattioissa on parketti ja seinissä tapetti/maali. Siisikuntoiset pintamateriaalit.
Keittiön kuvaus
Käytännöllisessä keittiössä on keraaminen liesitaso ja uuni, alkuperäinen liesituuletin, noin vuonna 2016 uusittu astianpesukone, vuonna 2022 uusittu jääkaappi-pakastin ja hyväkuntoiset Topi-Kalusteen kaapistot/laatikostot ja työtasot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilavassa kylpyhuoneessa on lavuaari allaskaapilla, pieni pöytätaso, peili, paikka pyykinpesukoneelle, suihkuseinä ja suihku. Saunassa on sähköllä lämpiävä kiuas. Kylpyhuoneessa on laatoitus sekä seinissä että lattiassa. Saunassa on lattiassa laatoitus ja seinissä paneeli. Eteisessä on erillinen wc, jossa on myös paikka pyykinpesukoneelle. Wc:ssä on laatoitus sekä seinissä että lattiassa. Saunaosastolla kuten kaikissa muissakin huoneissa on vesikiertoinen lattialämmitys.
Kattotyypin kuvaus
Auma
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Isännöitsijän yhteystiedot
Asuntotrio/Tiina Oinas
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Kellarikomerot, pyörävarasto, yhteisantennijärjestelmä, mahdollisuus autopaikkaan
Tehdyt remontit
Pihan asfaltointi 2010, autokatosten päätyjen laudoitus ja maalaus 2013, luhtikäytävän huoltomaalaus 2014, katon kunto tarkastettu ja tehty korjaus/Tähtieristys Oy 2017. Vesikaton kuntotarkastus ja akuutit korjaukset 2018, IV hormien puhdistus ja säätäminen 2018, Lumonin parvekelasihuolto 2020. Tuuletusputkien jäätymissuojien asennus 2021. Huoneistojen vesimittareiden uusiminen 2021. Huoneistojen jakotukkien vedeneristäminen 2022. Ulkovalot led-valoiksi 2022.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Hallituksen selvitykseen kunnossapitotarpeista on merkattu vuosille 2023-2028 seuraavaa; Piha-aidan oikaisu ja maalaus 2023. Katon vaatimat toimenpiteet: Vesikaton kermin korjaukset, läpivientitiivistysten uusiminen, alipainetuuletin, IV putken juurikappaleiden uusinta, kattopollareiden asennus 2023. Luhtikäytävän metallikaiteiden hiekkapuhallus ja maalaus. Kunnossapitotyöt ovat huoltokirjan mukaisia eikä tiedossa ole merkittäviä kunnossapitotarpeita lähimmän viiden vuoden aikana.
Energialuokka
D (2013)
Tontin koko
1 586 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Jämsän kaupunki

As Oy Jämsänkosken Kenraali

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Jämsänkosken keskustan palvelujen vierellä. Lähimpään elintarvikeliikkeeseen noin 150 metriä. Apteekkiin ja toiseen elintarvikeliikkeeseen noin 900 metriä. Uimahalliin ja uimarantaan noin 500 metriä. Huoltoasemalle ja linja-autoasemalle noin kilometri. Lisäksi Jämsänkosken keskustassa on mm. ravintoloita, pizzerioita, kampaamoja, pankkiautomaatti jne. Koulut: Korven koululle noin 300 metriä, Mäntykallion koululle noin kilometri. Päiväkoti: Koivulinnan päiväkotiin noin 600 metriä. Himoksen vapaa-ajankeskukseen missä mm. golf-viheriö, laskettelurinteet, festaritapahtumia noin 14 km. Jämsän keskustaan missä on mm. lisää elintarvike- ja erikoistavaraliikkeitä, pankit, kirjasto, vakuutusyhtiöiden konttoreita, satama, ravintoloita, kahvioita jne. noin 7 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jämsä

Asuinalueena Jämsänkoski, Jämsä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Jämsä Oy LKV

OP Koti Jämsä Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.