OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Kerrostalo | 2h, kk, kphvh, p

Emännänkatu 15 D, Hovirinta, Kaarina

Hinta

95 000 €

Koko

54 m²

Vuosi

1975

Kiva kaksio Hovirinnan alueelta saattaa olla kohta sinun! Tervetuloa modernin kaupunkiasumisen helmeen! Tämä hyväkuntoinen 54 neliön kerrostaloasunto odottaa uusia asukkaita Hovirinnan suositulla alueella ja tarjoaa kaiken tarvittavan mukavaa ja vaivatonta arkea varten. Asunto sijaitsee hissillisen talon 3. kerroksessa ja sen pohjaratkaisu on toimiva ja suunniteltu soljuvaa arkea varten. Eteistila jakaa elämisen oikealle ja vasemmalle, jolloin yhtenäistä tilaa oleva keittiö ja olohuone ovat vasemmalla ja makuuhuone oikealla. Näiden tilojen väliin jää wc sekä kylpyhuone, joten näin ollen olohuoneesta kuuluvat elämisen äänet ovat mahdollisimman kaukana makuuhuoneen unensävyisestä maailmasta. Olohuoneen päädyssä on koko huoneen levyinen tilava parveke, joka on kivan rauhaisa ja aurinkoisella säällä lämpöinen, sillä kodin kaikki ikkunat sekä parveke katselevat etelään. Toista taloa ei ole heti välittömästi edessä. Kodin viimeistelee eteisen vieressä oleva kätevä, iso vaatehuone. Keittiö remontoitiin vuonna 2014, ja se säteilee modernia tyyliä. Asunnossa on kaunis tumma laminaattilattia, joka on helppo pitää puhtaana. Vaaleat keittiötilan kaapistot tuovat avaruutta ja kauniin kontrastin lattiaan nähden. Keittiössä on jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin ja astianpesukone. Kylpyhuone puolestaan uudistettiin vuonna 2011 ja siellä on kauniit laatat ja kaakelit sekä bonuksena pieni ikkuna ulkomaailmaan. Taloyhtiö tarjoaa lisätiloja, kuten saunan, urheiluvälinevaraston, askarteluhuoneen ja väestönsuojan sekä myös asukkaiden kellarivarastot ja jäähdytetyn kellarin. Taloyhtiössä lähivuosina suoritettuja korjauksia ja huoltoja ovat olleet mm. sähkömittareiden takuuvaihto vuonna 2022 ja vuonna 2020 ulkoseinämien maalaus C- ja D-portaan sisäänkäynnissä, jälkiasennushissit, porrashuoneiden uusinta ja ulko-ovien esteettömyyskorjaukset. Sijainti Hovirinnan alueella on ihanteellinen. Alueella on uimaranta, koulu, kirjasto, päiväkoteja, kauppoja ja erikoisliikkeitä. Kaarinan keskustaan on vain noin 700 metriä matkaa, ja uimahalliin noin 200 metriä. Lisäksi venesatama ja uimaranta ovat lyhyen matkan päässä, kuten myös mm. terveyskeskus. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset, ja Hovirinnan koulu löytyy noin 500 metrin päästä. Valkeavuoren koulu ja lukio ovat noin kilometrin päässä, ja lähin päiväkoti löytyy noin 300 metrin matkan päästä. Tämä on tilaisuus hankkia kiva kaupunkikoti, joka tarjoaa kaiken tarpeellisen viihtyisään asumiseen ja vapautuu heti kaupanteon jälkeen. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan tähän asuntoon - saatat löytää unelmiesi kodin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
564568
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, kk, kphvh, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
54 m²
Kokonaispinta-ala
54 m²
Kerrokset
3/4
Rakennusvuosi
1975
Käyttöönottovuosi
1975
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

82 930,77 €

Velkaosuus

12 069,23 €

Velaton hinta

95 000,00 €

Neliöhinta

1 759,26 €/m²

Vastike

Hoitovastike

280,80 € / kk

Pääomavastike

110,86 € / kk

Erityisvastike

1,90 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

393,56 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

26,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Sähkön kulutus mittarin mukaan.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Tilava parveke etelään.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. teräsbetoni
Pintamateriaali: Keittiö: laminaattilattia. Olohuone: laminaattilattia. Makuuhuone 1: laminaattilattia. Kylpyhuone: seinät ja lattia laatoitettu. Eteinen: laminaattilattia. Wc: seinät ja lattia laatoitettu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesikupu, astianpesukone, kaapistot 2015, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone 2011, suihku, suihkuseinä, kaapit, pesukoneliitäntä.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari, jäähdytetty kellari
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Derby-kumi
Isännöitsijän yhteystiedot
Maininki kiinteistöpalvelut Oy, Teppo Simolin, 02 276 4666
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys
Taloyhtiön autopaikat

18 kpl

Tehdyt remontit
2022 sähkömittareiden takuuvaihto, 2020 ulkoseinämien maalaus C- ja D-portaan sisäänkäynnissä, jälkiasennushissit, porrashuoneiden uusinta, ulko-ovien esteettömyyskorjaukset, 2019 lämmönjakohuoneen uusimisen suunnittelu, 2019–2020 pihaistutusten uusiminen, 2018 Ilmanvaihdon nuohous ja säätö, väestösuojan tiiveyskoe (tehtävä 10 v välein), katon korjaus 2002, kaukovalvontalaitt. 1998, lämmönjakokeskus uusittu 1998 pihan korjaus 2003-2004, parvekkeiden kuntotutkimus 2007, kaikkien huoneistojen ikkunoiden ja parvekeovien vaihto sekä parvekkeiden huolto/turvallisuuskorjaus 2008-2009, ilmanvaihdon nuohous ja patteriventt. säätö 2009, talon pohjoispuolen osittainen salaojakorjaus 2012, julkisivusaumauksia ja betonipaikkauksia 2008 ja 2013, 2016 kylmäkoneen uusiminen.. Asunnon remontit: keittiö 2014, kylpyhuone 2011
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvitys: Märkätilaremontit huoneistoissa (jatkuvaa), Lämmönvaihdin, tarvittaessa, tehty suunnitelma
Linjasaneerauksen suunnittelu ja toteutus, ulkovalaisimien suoristus.
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
3 965 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.

Asunto Oy Hovirinnan Omena

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kaarinan keskustaan n. 700 m. Uimahallille n. 200 m. Venesatamaan n. 800 m ja uimarannalle n. 1 km. Terveyskeskus n. 600 m. Koulut: Hovirinnan koulu n. 500 m. Valkeavuoren koulu ja lukio n. 1 km. Päiväkoti: Lähin n. 300 m. Liikenneyhteydet: Hyvät

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kaarina

Asuinalueena Hovirinta, Kaarina

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kirsi Kivimäki

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.