OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Saarijärvi

Metsätila | 6h, k, vh, 2wc, khh, pkh, ph, s

Pajupurontie 770, Saarijärvi

Hinta

355 000 €

Tila

73,3 ha

Metsä

70 ha

Kasvatusmetsävaltainen metsätila Saarijärvellä Keski-Suomessa. Tilalla myös hyväkuntoinen iso omakotitalo sekä muut pihapiirissä olevat rakennukset. Tilan pinta-ala on 73,34 hehtaaria. Lähes 70 hehtaaria on metsää, josta metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi on laatinut arvion 24.8.2023. Puuston kokonaismäärä on 6926 kuutiota, josta kasvatusmetsien osuus on 6143 kuutiota ja hakattavan metsän osuus on 783 kuutiota. Metsätaloudellinen käypäarvo on 248 200 €, jossa on huomioitu kokonaisarvonkorjaus. Puusto on pääasiassa mäntyvaltainen. Tilan keskellä on Pajulampi. Asuinrakennus on valmistunut vuonna 1986 ja myöhemmin sitä on laajennettu. Asuintilojen pinta-ala on 210 m². Rakennus lämpiää maalämmöllä. Pihapiirissä vanha navettarakennus, jossa lämmitettävä asuintila sekä varastotilaa.Lisäksi kaksikerroksinen aitta, nukkuma-aitta, pihasauna, rakoliiteri ja vanha riihi. Rakennukset sijaitsevat lähellä pikitietä ja Saarijärven keskustaan matkaa on noin 12 kilometriä. Kysy lisätietoja välittäjältä!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
566429
Sijainti
Tyyppi
Metsätila (kiinteistö)
Huoneistoselitelmä
6h, k, vh, 2wc, khh, pkh, ph, s
Huoneita
Yli 5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
210 m²
Kokonaispinta-ala
268 m²
Tilan pinta-ala
73,3 ha
Metsän pinta-ala
70 ha
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1986
Käyttöönottovuosi
1986
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

355 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

738,02 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 738,02 €/ vuosi 2023
Sähkönkulutus vuosittain on keskimäärin ollut 18 000 -22 000 kWh (5 hlöä). Tiemaksu koskee Kylkijärventietä. Tiemaksua ei ole laskutettu joka vuosi. Vesimaksu tulee käytön mukaan. Normaalit omakotitalon asumiskustannukset. Kaupanteon yhteydessä ostaja maksaa varainsiirtoveron 3 % kauppahinnasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Lisätietoa huoneistosta/rakennuksesta: Vanha riihi, nukkuma-aitta, leikkimökki, rakoliiteri
Muut lisätiedot: Metsänhoitoyhdistyksen tekemä arvio on nähtävillä välittäjän kautta.

Tarkoitus on myydä koko kokonaisuus eli rakennukset ja metsät. Mikäli rakennuksille löytyy ostaja, joka ei halua metsämaata niin siinä tapauksessa voidaan myydä rakennukset ja metsät erikseen.

Kokonaisuuden hinta on 355 000 €, joka jakautuu seuraavanlaisesti; Rakennukset + noin 3,4 ha:n määräala ovat yhteensä 107 000 €. Metsät + maapohja noin 70 ha ovat yhteensä 248 000 €.
Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi on laatinut metsätila-arvion 24.8.2023, jonka mukaan kaupan kohteen metsätaloudellinen arvo on 248 200 €.
Puuston kokonaismäärä on 6926 kuutiota, josta hakattavan metsän osuus on 783 kuutiota ja kasvatusmetsän osuus 6143 kuutiota. Puusto on pääasiassa mäntyvaltainen.

Metsänhoitoyhdistyksen tekemä arvio on nähtävillä välittäjän kautta.
Tehdyt remontit
Siirrytty maalämpöö.
Yläkerran pesutilat on remontoitu v. 2015.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Yläkerran tilat hyväkuntoiset, siistit ja muuttovalmiit. Alakerran asunnon kunto tyydyttävä. Asunto vaatii remonttia.
Energialuokka
  • C (2018)
  • Energiatodistus on laadittu 22.11.2023 ja se on voimassa kymmenen vuotta. Energiatodistus on nähtävillä välittäjän kautta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö. Maalämmön rinnalla on puukattila, jossa on myös öljypoltin (huom! ei kiinteää öljysäiliötä) sekä sähkövastus.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Välipohja betonia. Yläpohja puurakenteinen. Väliseinät ovat puurunkoiset / tiili. Ulkoseinät ovat pääosin puurunkoisia, levytetty.
Pintamateriaali: Keittiössä, olohuoneessa, eteisessä sekä kahdessa makuuhuoneessa laminattilattia, seinät tapetoitu, maalattu tai paneloitu. Takkahuoneessa, toisessa eteisessä, kodinhoitohuoneessa sekä kahdessa makuuhuoneessa muovimattolattia, seinät tapetoitu, maalattu tai paneloitu. Vessojen seinät sekä lattiat laatoitettu. Pukuhuoneessa laattalattia, seinät paneloitu. Kylpyhuoneessa seinät ja lattia laatoitettu. Saunassa laattalattia, seinät paneloitu ja laatoitettu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot (kaapistojen ovet on maalattu), puuliesi ja kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone ja sauna on remontoitu vuonna 2015. Saunassa puukiuas. Kylpyhuoneessa suihku. Kaksi erillistä vessaa. Molemmissa vessoissa wc-istuin, allaskaappi, pystykaappi sekä peili. Kodinhoitohuoneessa on lavuaari ja kaapistot sekä pesukoneliitäntä ja paikka kuivausrummulle. Lisäksi kodinhoitohuoneessa olevat arkkupakastin ja jääkaappi kuuluvat kauppaan. Kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, vintti, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
729-401-24-13
Tontin pinta-ala
73,3 ha
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Pellonpää, 24:13
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Saarijärven tekninen toimisto
Kaavoitustiedot
Yleiskaava, Rakennuslupa . Saarijärven tekninen toimisto
Lisätietoja kaavoituksesta: Saarijärven tekninen toimisto
Rakennukset
Saunarakennus, aitta, navetta. Pihapiirissä - vanha lautarakenteinen navettarakennus (rakennusvuosi 1950. Kokonaisala 279 m², joka jakautuu seuraavanlaisesti; kylmää varastotilaa noin 200 m² ja loput lämmintä asunto/toimistotilaa) - kaksikerroksinen aitta (rakennusvuosi 1930) - nukkuma-aitta, pihasauna (1980) - leikkimökki - rakoliiteri sekä - vanha riihirakennus (1930, noin 109 neliöinen). Rakennusvuosi ja pinta-ala tiedot ovat DVV:n rakennuksen tiedot -lomakkeilta.
Palvelut
Palvelut: Saarijärven keskustan palvelut noin 12 km päässä. Keskustassa kaupat, apteekki, kirjasto, päiväkoti ja koulut sekä monipuolisesti harrastusmahdollisuuksia; uimahalli, monitoimihalli, jäähalli jne. Terveysasema keskustan tuntumassa. Halpahalli ja Lidl noin 10 kilometrin päässä.
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Saarijärvi

Asuinalueena Saarijärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Päivi Peltoaho

Myyntipäällikkö, LKV, YKV

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Saarijärvi

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Saarijärvi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.