OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

Kerrostalo | 4h + k + s + erill.wc + parveke

Jousenpuistonkatu 2 B, Tapiola, Espoo

Hinta

585 000 €

Koko

86 m²

Vuosi

2019

Tässä kodissa on mainion pohjaratkaisun lisäksi runsaasti tilaa, luonnonvaloa ja toiminnallisuutta! Tästä kauniista kodista ei sijainti juuri parane. Avarasta olohuoneesta/keittiöstä on käynti hulppealle ja viihtyisälle parvekkeelle, jossa on oma rauha ja pitkälle avautuvat näkymät. Toimivassa keittiössä on runsaasti kaappi- ja tasotilaa useammallekin kotikokille. Ruokailutilaan sopii isompikin pöytä. Makuuhuoneet ovat hyvän kokoisia ja helppo kalustaa mieleisekseen. Taloyhtiöllä on kolmannen kerroksen katolla sijaitseva kaunis ja hyvin hoidettu, suljettu sisäpiha, josta löytyy yhteinen grilli, pöytä ja tuoleja sekä lapsille leikkipaikka. Alueena Urheilu-Tapiola antaa Espoon parhaimmat puolet, kuten puistot, kaupat, metroaseman tuoman arjen helppouden ja kaiken kattavat urheilu- ja liikuntamahdollisuudet. Oma tontti. Ilmalämpöpumppu. Reilusti säilytystilaa. Tähän kotiin on helppo ihastua! Autopaikan voi vuokrata viereisestä Tapiolan Paikoitus Oy:ltä 90,00€/kk.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
566728
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + s + erill.wc + parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
86 m²
Kokonaispinta-ala
86 m²
Kerrokset
5/8
Rakennusvuosi
2019
Käyttöönottovuosi
2019
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

585 000,00 €

Velaton hinta

585 000,00 €

Neliöhinta

6 802,33 €/m²

Vastike

Hoitovastike

326,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

326,80 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

18,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesimaksun peruste: Tasataan vähintään kerran vuodessa kulutuksen mukaan.
Yhtiöllä rasitesopimus kiinteistön 49-12-220-1 kanssa koskien väestönsuojan rakennuttamista, hallinnointia ja käyttöoikeuksia.

Yhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

1.1.2024 alkaen perusnopeuden (10M) muutos 25 M tulee voimaan, sisältyy vastikkeeseen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Erinomainen kulttuuritarjonta lähellä. Urheilupuisto tarjoaa laaja-alaiset mahdollisuudet liikuntaan ja harrastuksiin koko perheelle. Puistoalueita on useita eri makuun ja tarpeisiin. Lisäksi meri sijaitsee vain noin 2 km päässä, tarjoten idyllisiä maisemia ja rantoja, kuten Westend ja Otsolahti.
Päivittäistavarakauppa Alepa on kätevästi alakerrassa, ja Lidl löytyy muutaman sadan metrin päästä. Tapiolan monipuoliset palvelut ovat myös helposti saavutettavissa. Kauppakeskukset Ainoa ja Iso Omena ovat vain muutaman minuutin matkan päässä metrolla.
Kamppiin pääsee nopeasti, vain 15 minuutissa metrolla, ja autolla Länsiväylälle, Kehä I ja II :lle muutamissa minuuteissa.
Tämä asunto tarjoaa sekä rauhallisuutta että kaikki tarvittavat palvelut aivan lähellä.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia parketti, seinät maali, katto maali. Olohuone: Lattia parketti, seinät maali, katto maali. Makuuhuone 1: Lattia parketti, seinät maali, katto maali. Makuuhuone 2: Lattia parketti, seinät maali, katto maali. Makuuhuone 3: Lattia parketti, seinät maali, katto maali. Sauna: Lattia laatta, seinät paneeli, katto paneeli. Kylpyhuone: Lattia laatta, seinät laatta, katto paneeli. Eteinen: Lattia parketti, seinät maali/tapetti, katto maali. Wc: Lattia laatta, seinät laatta, katto paneeli.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi Täyskorkea, pakastekaappi Täyskorkea, erillisuuni, liesitaso, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni Integroitu, astianpesukone Integroitu, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit Erillinen WC, peilikaappi Kylpyhuoneessa, kaapit Erillinen WC, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys Vesikiertonen kph, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa. Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Oy, Jukka-Pekka Martikainen p.020 748 8290
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, kuivaushuone, mankeli, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, kerhotila, häkkivarasto
Taloyhtiön autopaikat

78 kpl

Tehdyt remontit
Rakennus on valmistunut v. 2019 ja lähivuosina tultaneen suorittamaan vain normaaleita pienehköjä huoltokorjauksia.
Tulevat remontit
Päätetyt: Talo on valmistunut 2019 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin.. Suunnitellut: Rakennus on valmistunut v. 2019 ja lähivuosina tultaneen suorittamaan vain normaaleita pienehköjä huoltokorjauksia.
Energialuokka
C (2013), Viimeinen voimassaolopäivä 13.2.2029
Tontin koko
2 807 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Espoon kaupunki

As. Oy Espoon Jousenpuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Ruokakauppa Alepa taloyhtiön alakerrassa. Lidl n. 500m. Kauppakeskus Ainoa n.1,3 km. Koulut: Alueella useita kouluja. Päiväkoti: Alueella useita päiväkoteja. Jousenpuiston lähiympäristöstä löytyvät Tapiolan urheilupuiston liikuntahallit, jalkapallokentät ja monitoimihalli Metro Areena. Tapiolan keskustan kaupat sekä monet kulttuuririennot, kuten Näyttelykeskus WeeGee, Kino Tapiola sekä Tapiola Sinfonietan esitykset, ovat vain parin minuutin metromatkan päässä. Liikenneyhteydet: Erinomaiset yhteydet metrolla, bussilla ja omalla autolla lyhyt ja nopea liikkua pääväylille.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Tapiola, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Minna Lundan

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, IAT, kaupanvahvistaja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.