Omakotitalo | 4 mh, oh, k, vh, khh, wc, kph, s

Karjusaarenkatu 50, Karjusaari, Lahti

Hinta

219 000 €

Koko

107 / 120 m²

Vuosi

1986

Tervetuloa Karjusaaren rauhalliselle asuinalueelle! Tämä yli sadan neliön parikoti on remontoitu kattavasti ja tarjoaa modernit mukavuudet. Asunto sisältää 3-4 makuuhuonetta ja erillisen wc:n arjen sujuvuuden helpottamiseksi. Kodinhoitohuoneessa hoidat pyykkisi vaivattomasti, ja saunasta voit nauttia kiireisen päivän jälkeen. Laadukkaat pinnat ja huolella valitut yksityiskohdat luovat viihtyisän ilmapiirin. Talo on sähkölämmitteinen, mutta uuden (2022) varaavan takan ja ilmalämpöpumpun avulla lämmityskustannukset ovat erittäin maltilliset. Edellisvuonna sähkönkulutus oli noin 14 000 kWh. Viimeisimpänä huoltokorjauksena on uusittu huippuimuri 2023. Ostajan iloksi myyjä on tilannut katon huoltokorjauksen, johon sisältyy katon pinnoitus ja uudet rännit. Kokonaisuus sisältyy kauppaan, vaikka työ tehdäänkin heinä-elokuussa. Autokatospaikka ja varasto tarjoavat säilytystilaa. Piha mahdollistaa ulkoilun ja yhdessäolon. Sijainti Karjusaarella yhdistää rauhallisen ympäristön kaupungin läheisyyteen. Luonto ja hyvät kulkuyhteydet ovat lähellä. Katso myös 3D-virtuaaliesittely! Ota yhteyttä ja varaa oma yksityinen esittelyaikasi tänään tai tervetuloa yleisesittelyyn.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
567731
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 mh, oh, k, vh, khh, wc, kph, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
107 m²
Kokonaispinta-ala
120 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1986
Käyttöönottovuosi
1986
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

219 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

340,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Vuosikulutus keskimäärin 2 hlö taloudella. Viime talvena lämmitys pääosin takalla ja ilmalämpöpumpulla. Patterit avustaneet lämmitystä. Puita kulunut vuodessa n. 5 heittomottia. Sähkösopimuksen hinta ollut n. 10,50 senttiä / KWh + siirtomaksu. Kulutus ollut viimeisen 12 kk aikana yhteensä keskimäärin noin 200 €/kk.
Kiinteistövero: Tälle asunnolle n. 340€/v.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Taloon on sovittu katon pinnoitushuolto sisältäen uudet rännit, Tehdään heinä/elokuussa 2024 - Tämän huoltotyön arvo noin 7000€ ja sisältyy kauppaan.

Asukas on liittynyt valokuituun, joka rakennetaan Karjusaaren alueelle kesällä 2024 ja maksaa valmistuessaan 11,90€ + oma nettisopimus.
Tehdyt remontit
Sähköpatterit vaihdettu 2012
Ikkunat huoltomaalattu 2017
Lukot vaihdettu 2020
Keittiö uusittu (Puustelli) 2021
Khh, kph ja sauna uusittu 2022.
Käyttövesiputket uusittu, iv- kanavat puhdistettu, lämminvesivaraaja vaihdettu ja huippuimuri huollettu. Väliovet ja 2kpl ulko-ovia vaihdettu sekä ilmalämpöpumppu uusittu 2022
Varaava takka uusittu (tiilerin paikallaan muurattu) 10/2022
Nuohous 09/2023
Huippuimuri 10/2023
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Paljon remontoitu ja hyvin pidetty koti.
Energialuokka
  • Tilattu, tulossa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Sähköpatterilämmitys pääasiallinen lämmitysmuoto. Avustavana lämmitysmuotona ilmalämpöpumppu sekä takka.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili. Puurunkoinen tiiliverhoiltu talo.
Pintamateriaali: Keittiö: lattia korkkilankku (v. 2021), seinät maalattu. Olohuone: lattia korkkilankku (v. 2021), seinät maalattu. Kodinhoitohuone: laatoitettu. Sauna: paneloitu. Kylpyhuone: laatoitettu. Makuuhuoneet: lattia laminaattia, seinät maalattu / tapetoitu. Takkahuone: lattia korkkilankku (v. 2021).
Keittiön kuvaus
Jääkaappi integroitu, pakastekaappi integroitu, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone integroitu, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaatti, . Keittiö on uusittu kokonaan ja se on Puustellin keittiö. Keittiössä on pieni lattiakellari.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna uudistettu 2022, kylpyhuone uudistettu 2022, erillinen wc lattia ja kalusteet uusittu 2022, suihku, suihkuseinä, peilit, kaapit, allaskaappi. Kodinhoitohuone uudistettu 2022, Varustus, kuivaava pesukone, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, pyykkikaapit. Kulku suoraan ulos. Käynti ullakkotilaan
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lahti toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
398-8-8204-2 ja 398-409-2-179
Tontin pinta-ala
3 006 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 250 m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1983.
Lisätietoja kaavoituksesta: Lahden kaupunki
Rakennukset
Autokatos, varasto. Paritalon molemmille asunnoille on yhteinen autokatos, jossa autopaikat molemmille. Omat varastot molemmille.
Palvelut
Palvelut: Sale Kukkila ja S-Market Mukkula n. 3 km. Holman Prisma n. 4,5 km Lahden keskustaan n. 7 km. Koulut: Mukkulan koulu n. 3 km, Kivimaan koulu n. 5 km. Päiväkoti: Mukkulan ja Kilpiäisten päiväkodit n. 3 km. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki n. 250 m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lahti

Asuinalueena Karjusaari, Lahti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Petri Seppänen

Kiinteistönvälittäjä LKV

OP Koti Häme Oy LKV, Lahti

OP Koti Häme Oy LKV, Lahti

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.