OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hakaniemi

Kerrostalo | 4h, kph, s, erill wc, p. (YJ:4h + k + s)

Messitytönkatu 15 B, Jätkäsaari, Helsinki

Hinta

479 000 €

Koko

96,5 m²

Vuosi

1995

Viihtyisää asumista rauhallisen kadun varrelta. Hyvänä pidetty neljän huoneen koti valmiina seuraavia asukkaita varten. Asunto on erittäin viihtyisä ja sopii moneen elämäntilanteeseen, erityisesti lapsiperheille. Urheilukenttä sijaitsee tien toisella puolella, heti asuntoa vastapäätä. Olohuone- keittiö yhdistelmä on avaraa yhtenäistä tilaa, jonka jatkeena on lasitettu parveke. Kylpyhuone on reilun kokoinen ja sauna on sen yhteydessä. Erillisessä vessassa on liitäntä pesukoneelle ja pyykit hoituvatkin kätevästi siellä, eikä näin ollen vie tilaa kylpyhuoneesta. Makuuhuoneet ovat vieretysten ja ikkunat antavat sisäpihalle. Huoneisto on läpitalon. Kaapistoja on kussakin makuuhuoneessa, sekä eteisessä. Asunto-Oy Helsingin Jaalapuisto täyttää 30 vuotta ensi vuonna ja tällöin yhtiön on mahdollista hakeutua irti Hitas hintasääntelystä. Jätkäsaaren alueen palvelut ovat parantuneet huomattavasti vuosien saatossa ja tällä sijainnilla nautit myös koko Ruoholahden tarjonnasta. Ruoholahden kanava on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä ja metrolle on matkaa vain noin puoli kilometriä. Merellisyys tuntuu alueella vahvasti. Voisiko tämä olla sinun uusi kotisi? Tervetuloa tutustumaan paikan päälle!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
568247
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, kph, s, erill wc, p. (YJ:4h + k + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
96,5 m²
Kokonaispinta-ala
96,5 m²
Kerrokset
3/7
Rakennusvuosi
1995
Käyttöönottovuosi
1995
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

479 000,00 €

Velaton hinta

479 000,00 €

Neliöhinta

4 963,73 €/m²

Vastike

Hoitovastike

661,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

661,20 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

27,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Hallituksella on valtuudet periä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike sekä vaihtoehtoisesti
olla perimättä.

Yhtiöllä on luotollinen limiittitili 20 000 €, josta käytössä 0 €/3.1.2024

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, pl. erillinen wc, joka on alkuperäisessä kunnossa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: Parketti, välitila laatta, seinät maalattu. Olohuone: Parketti, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Parketti, seinät maalattu, yksi seinä tapetoitu. Makuuhuone 2: Parketti, seinät maalattu. Makuuhuone 3: Parketti, seinä maalaatu, yksi seinä tapetoitu. Sauna: Laatta, seinät paneloitu. Kylpyhuone: Laatta, laatta. Wc: Laatta, seinät maalattu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, keraaminen liesi 2015, liesituuletin Suodattimella, astianpesukone, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihkuseinä, peilit, allaskaappi, pesukoneliitäntä.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy / Jussi Anttila
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Talopesula, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, kerhohuone, tomutustila
Tehdyt remontit
Asuntojen märkätilojen vesieristykset uusittu -05-06, Ilmastointikanavien nuohous ja suodattimien vaihto -08, ulko-ovien lukot -09, kerhohuoneen maalaus -11, rappuhuoneiden uudelleen maalaus, kevyt kuntoarvio -12, ylimmän kerroksen julkisivun korjaus -13, julkisivun kuntotutkimus -15, 7. kerroksen parvekkeiden katosten vedenpoiston muutostyö 3 parveketta, kunnostettiin katolta 6kpl valkobetoni pylonipilareita ja 2 parveke-väliseinää 7. kerroksesta -16, kaukolämpölaitteiston uusiminen -17, yleisten tilojen valaisimien vaihto Led-valaisimiin, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö, vesikaton kunnostusta ja huoltoa -18, julkisivusaumausten uusiminen, ovipuhelinjärjestelmän uusiminen -19, viemärihuuhtelu, porrashuoneiden lattialaattojen korjaus -20, hissien hälytysjärjestelmmän uusiminen, kevyt kuntoarvio, sadeveden tonttiviemärin sukitus -21, energiakatselmus, väestösuojien kunnostus -22, katutason ulko-ovien maalaus -23. Asunnon remontit: 2015: Keittiö remontoitiin, kylpyhuonekaapistot uusittiin ja kylpyhuoneen laatat maalattiin, sekä saunan lauteet uusittiin, huoneiston ovet uusittiin, seinät maalattiin, saarniparketti asennettiin ja lattialistat uusittiin, eteisen kaapisto asennettiin.
Tulevat remontit
Päätetyt: 2023: Lämmitysjärjestelmän tasapainotuksen ja patteriventtiilien vaihdon suunnittelu (Suunnittelun arvioidut kustannukset
noin 6000 €)... Suunnitellut: Hallituksen kunnossapitotarveselvitys (päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa): 2023: Parvekelasitusten korjaus, ikkunoiden huoltokierros, IV-koneen VAK uusittava, katutason silikonitiivisteiden uusiminen 2024: Aurinkosähköselvitys, sisäpihan ovien edustojen sulanapito, lukituksen uusiminen, lämmitysjärjestemän tasapainotus ja patteriventtiilien vaihto (karkea arvio noin 100.000€) 2025: huoneistojen IV-koneiden peruskorjaus/ vaihto, enrgiatodistuksen päivitys 2028: IV nouhaus 2031: peruskuntoarvio, sadevesiviemäreiden huuhtelu ja kuvaus 2032: Vesikatteen uusiminen.
Energialuokka
F (2013), Viimeinen voimassaolopäivä 20.1.2025
Tontin koko
1 932 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Helsingin kaupunki p. 093101691 ja kartta.hel.fi
Tontin vuokra
144 210 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2055

Asunto-Oy Helsingin Jaalapuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Ruoholahden kauppakeskus 0,8km, kirjasto 0,7km, verkkokauppa 0,9km. Koulut: Ruoholahden ja Jätkäsaaren koulut alueella. Päiväkoti: Useita alueella. Länsiterminaali 1km, Useita ravintoloita alueella. Liikenneyhteydet: Metro 0,6km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Jätkäsaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Linda Arveli

Kiinteistönvälittäjä, LKV, OTM, Kaupanvahvistaja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hakaniemi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hakaniemi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.